vantono έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 14:25
Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 14:14
vantono έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 13:06
Εσύ τις καταδικάζεις όλες τις βίες, δηλαδή? Και τη βία κατά των ΠΑΜιτών αφισοκολλητών, να υποθέσω?
Ρωτάω, γιατι λιγες σελιδες πιο πάνω ή πιο πισω, διαβάζουμε άτομα που ξεκάθαρα και ανοιχτά την επικροτούν.
επειδη μαλλον λες για μενα, να σημειωσω οτι επικροτω την βια κατα καθε ειδους αφισσοκολλητων, παμιτων η οχι.

Άρα επικροτείς τη βία και κατά των αφισοκολλητών στο χωριό σου, που κολλάνε αφίσες για το πανηγύρι που ερχεται σε λιγες μέρες, με την Κική Καραπούτσογλου στο τραγούδι και τον Μάκη Αδράβανη στο κλαρίνο, υποθέτω. Αν ναι, πάσο, είσαι δίκαιος. Και οικολόγος πάνω απ'όλα

επικροτω ενα χερι ξυλο στους αφισσοκολλητες, και δυο στους κλαριτζηδες για την ηχορυπανση

την κικη να τη δω και θα αποφασισω τιμωρια.

και πριν ρωτησεις, ναι, επικροτω μερικες ψιλες και σε οσους κολλουν αφισσες για αγωνες καρτ η μοτοκρος, παρολο που εχω κολλησει κι εγω τετοιες στο παρελθον.
και δεν ειναι λογω οικολογιας, ειναι γιατι οι τυποι απλως βρωμιζουν τον τοπο.και μαλιστα χωρις αποτελεσμα. κανεις δεν περιμενει να ενημερωθει για οτιδηποτε απο αφισσες.2020 εχουμε, γαμω το στανιο μου, γαμω.