ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
εψηφισα!
Ευρωπαίος άλλου τύπου!
Ευρωπαίος άλλου τύπου!
Ε χμμ η σειρά επιλογών στο πολ είναι τυχαία? 

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Το παρόν είναι ελλιπές, δε με καλύπτουν οι επιλογέςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:42έχει γαμηθεί στα πολλ!
ψηφίστε και δωστε παλμό στα υπάρχοντα.
αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!

- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το νήμα είναι αποκλειστικά επιστημονικό, με αυστηρές μεθοδολογικές και δεοντολογικές παραμέτρους. Δεν προβαίνουμε σε αξιολογικές κρίσεις και χαρακτηρισμούς εδώ μέσα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Eξαρταται. Το 93 αν ειχες δικαιωμα ψηφου θα ψηφιζες Μητσοτακηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:08εγώ που είμαι Κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση που τοποθετούμαι ;;;;
ή το κομμα των Σταμουλοκολλαδων και του Τοσβολα δωστα ολα και του εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο.
Aν ψηφιζες το πρωτο αξιζεις ευρωπαικο διαβατηριο
αν ψηφιζες το δευτερο κανεις μονο για γονδολιερης στα πειρατικα των Σκοπιων μαζι με τον Μπουταρη.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
το 93 ήμουν 11 χρονών!fagano3 έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:51Eξαρταται. Το 93 αν ειχες δικαιωμα ψηφου θα ψηφιζες Μητσοτακηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:08εγώ που είμαι Κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση που τοποθετούμαι ;;;;
ή το κομμα των Σταμουλοκολλαδων και του Τοσβολα δωστα ολα και του εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο.
αν ψηφιζες το δευτερο κανεις μονο για γονδολιερης στα πειρατικα των Σκοπιων μαζι με τον Μπουταρη.
Ο δε Μπουτάρης που λες έχει μεγαλύτερη πέραση στην Εουρόπα απ'ότι εσυ!

Εντάξει θα δείξω αυτοσυγκράτηση και δε θα βάλω φωτιές στο νημαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:48Το νήμα είναι αποκλειστικά επιστημονικό, με αυστηρές μεθοδολογικές και δεοντολογικές παραμέτρους. Δεν προβαίνουμε σε αξιολογικές κρίσεις και χαρακτηρισμούς εδώ μέσα

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ο Μπουταρης στο μονο που μπορει να εχει περαση σε ευρωπαικο εδαφος ειναι σε καμια καβα ή σε κανενα οκτομπερ φεστ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:54το 93 ήμουν 11 χρονών!fagano3 έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:51Eξαρταται. Το 93 αν ειχες δικαιωμα ψηφου θα ψηφιζες Μητσοτακηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:08εγώ που είμαι Κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση που τοποθετούμαι ;;;;
Ο δε Μπουτάρης που λες έχει μεγαλύτερη πέραση στην Εουρόπα απ'ότι εσυ!
Επισης η ερωτηση ηταν τι θα ψηφιζες αν ειχες δικαιωμα ψηφου οχι ποσο χρονων εισαι.
Παντως για να υπερασπιζεσαι τον Μπουταρη μαλλον για πασοκα σε κοβω.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτό σου λέω δε μπορώ να κάνω αναγωγή στο 93!fagano3 έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:58
Ο Μπουταρης στο μονο που μπορει να εχει περαση σε ευρωπαικο εδαφος ειναι σε καμια καβα ή σε κανενα οκτομπερ φεστ.
Επισης η ερωτηση ηταν τι θα ψηφιζες αν ειχες δικαιωμα ψηφου οχι ποσο χρονων εισαι.
ο Μπουτάρης είχε βγεί καλυτερος δημαρχος σε Ευρωπαική πόλη!
συμφωνα με Ευρωπαίους πάντα Φαγάνα!
ΠΑΣΟΚΑ δεν είμαι αλλά δεν είμαι και γενικά κάπου τοποθετημένη!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προστέθηκε ντισκλέιμερ στο αρχικό ποστ, μετά από σύσταση.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Eπιβαρυνεις ακομα περισσοτερο την θεση σου.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 15:07αυτό σου λέω δε μπορώ να κάνω αναγωγή στο 93!fagano3 έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:58
Ο Μπουταρης στο μονο που μπορει να εχει περαση σε ευρωπαικο εδαφος ειναι σε καμια καβα ή σε κανενα οκτομπερ φεστ.
Τι αλλο θα μας γραψεις;Οτι οι αγαπημενες σου εφημεριδες ηταν το εθνος , η ελευθεροτυπια και τα σπορ του βορρα;
- Μαυροβασίλης
ο Κρητικός, ως Υπεράριος / Πατέρας των Ευρωπαίων / Μοναδικός (ΤΜ) Απόγονος των Δωριέων
οφείλει να μπει πρώτο στη λίστα ή, τουλάχιστον, να χειραγωγεί τα Υπερβόρεια τέκνα Του
(ως κατωμερίτης / κατσαούνης / χαλικούτης μπορεί να υπαχθεί στη μαυριτανοσαρακινή υποομάδα)
οφείλει να μπει πρώτο στη λίστα ή, τουλάχιστον, να χειραγωγεί τα Υπερβόρεια τέκνα Του
(ως κατωμερίτης / κατσαούνης / χαλικούτης μπορεί να υπαχθεί στη μαυριτανοσαρακινή υποομάδα)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
fagano3 έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 15:14Eπιβαρυνεις ακομα περισσοτερο την θεση σου.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 15:07αυτό σου λέω δε μπορώ να κάνω αναγωγή στο 93!fagano3 έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:58
Τι αλλο θα μας γραψεις;Οτι οι αγαπημενες σου εφημεριδες ηταν το εθνος , η ελευθεροτυπια και τα σπορ του βορρα;

- Οργισμένος
Υπερβόρειος ευρωφεντεραλιστής
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...