Προηγείται ο Σύριζα στο Alpha Quadrant
Προηγείται ο Σύριζα στο Alpha Quadrant
Νεο poll της Βridging Europe για λογαριασμό της εφημερίδας Αυγή και του Documento δείχνει σαφές προβάδισμα για την Κουμουνδούρου. Αγωνιά και πανικός στα διαστρικα επιτελεία των άλλων κομμάτων.
Λινκ σε 8 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα
ΥΓ: Για να προλάβω τον Συριζαίο
Λινκ σε 8 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα
ΥΓ: Για να προλάβω τον Συριζαίο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
Re: Προηγείται ο Σύριζα στο Alpha Quadrant
γιατί προδικάζεις χαμηλή νοημοσύνη για την εξωγήινη ζωή;
υγ: τσεκ δις αουτ Μαυροβασίλης @ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
υγ: τσεκ δις αουτ Μαυροβασίλης @ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Κι εμένα κάτι σε παράλληλο σύμπαν με έκανε ο τίτλος ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είναι απο το Star Trek ναι. 
ΥΓ: ΜΒ θενκς το τσεκαρα. Απιστευτος.

ΥΓ: ΜΒ θενκς το τσεκαρα. Απιστευτος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ναι αλλα στον Skaro πρωτη δυναμη ειναι η ΧΑ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κι εγώ όταν δεν σπάω σπυράκια ανοίγω καμιά μαλακία για νήμα, να κουλαντρίσω τη μιζέρια μου. Μια χαρά μωρέ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Xαοτικέ δε θέλω να σε φοβήσω αλλα αυτό που έσπασες δεν ήταν σπυράκι. Θα έλεγα οτι αυτο θα ηταν μια ομορφη ιστορια να λες στα εγγονια σου καποτε αλλα - φυσικά - τώρα πια εγγόνια.... 

Έχω ήδη παιδιά και το πόσο την έχουμε την έχετε νιώσει. Πάλι θες στο θυμίζουν; Πάρτο κι εδώ αυτό και πες μας τώρα για το documento
http://www.iefimerida.gr/news/429367/st ... a-researchΣημειώνεται ότι στην πρόθεση ψήφου, στην ίδια δημοσκόπηση, η ΝΔ έχει προβάδισμα 5,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνοντας 23,3%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή (8,7%) και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής (6,9%), ΚΚΕ (5,7%), Ενωση Κεντρώων (2,6%) και ΑΝΕΛ (2%).
Πηγή: Στη ΝΔ περνά η Αττική -Τι δείχνει δημοσκόπηση της Κάπα Research | iefimerida.gr
http://www.documentonews.gr/article/h-d ... -documentoΗ δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Έθνος, επιβεβαιώνει τη δημοσκόπηση του Documento
Πολύς λόγος έγινε για τη μεγάλη δημοσκόπηση που έφερε στο φως η εφημερίδα Documento την Κυριακή.
Οι ενοχλημένοι λοιπόν, ξεκίνησαν έναν διαγωνισμό λάσπης, τόσο ως προς την εφημερίδα αλλά και προς την εταιρεία.
Η αιτία; Εντελώς ξεκάθαρη. Τα αποτελέσματα και συγκεκριμένα, η μικρή διαφορά όσο αναφορά την πρόθεση ψήφου πανελλαδικά, που δείχνει την ψαλίδα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να «κλείνει» ίσως τρομακτικά για την αξιωματική αντιπολίτευση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αποκάλυψη- Οι επικοινωνιολόγοι της Rothschild προειδοποιούν Τσίπρα: «Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές!»

Από εδώ
Δεν έχουμε Αρίστο, θα πάει άπατο κι ας έχει λέξη κλειδί

Από εδώ
Δεν έχουμε Αρίστο, θα πάει άπατο κι ας έχει λέξη κλειδί

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Εχεις δίκιο αργκουεν, τετοιες φορες ειναι που λείπει πραγματικα ο Αρίστος
-
- Phorum.gr user: independent_44
Οντως το 62% των ερωτηθέντων φαίνεται να έδωσε πρόθεση ψήφου გამოცდა
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση: ο Trump προηγείται με 6 μονάδες στη Nevada
από Αρκεσίλαος » 05 Νοέμ 2024, 18:59 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
05 Νοέμ 2024, 19:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιταλία: Προηγείται η συντηρητική συμμαχία στις δημοσκοπήσεις
από southern » 25 Οκτ 2024, 17:57 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
25 Οκτ 2024, 17:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ προηγείται εννιά μονάδες του Μπάιντεν
από southern » 26 Σεπ 2023, 13:40 » σε Διεθνής πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 2100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
27 Σεπ 2023, 15:07
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 1554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
29 Σεπ 2024, 16:45