Εεεεπ παραγινε
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Cecily Anne
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Μισή ώρα να πάει, δέκα λεπτά το πρώτο κύμα σεξ, μισή ώρα το τσίλι, μισή ώρα το δεύτερο κίμα σεξ, χέσιμο, μπάνιο, 45 λεπτά το τρίτο κύμα σεξ. Κατά τις 4.30 να'σαι μέσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αργά πάει το πράμαCecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 01:24Μισή ώρα να πάει, δέκα λεπτά το πρώτο κύμα σεξ, μισή ώρα το τσίλι, μισή ώρα το δεύτερο κίμα σεξ, χέσιμο, μπάνιο, 45 λεπτά το τρίτο κύμα σεξ. Κατά τις 4.30 να'σαι μέσα.
Μην έρθει τύφλα και τα βρουν αλλά δεν είμαι για πολλά πολλά και θα τα ακούμε εμείς αύριο απ την νευριασμένη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι έλεγες δλδ;

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπα άμα είναι τρελαμένος δεν έχει φαΐ. Νερό, ποτό και τσιγάρο, γλυκό αν υπάρχει. Εγώ από την άλλη πεινάω και θέλω να φάω σάντουιτς από τα Έβερεστ αλλά μου λέει θα τρως γλυκό. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον βαριέται να πάει να πάρειCecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 01:24Μισή ώρα να πάει, δέκα λεπτά το πρώτο κύμα σεξ, μισή ώρα το τσίλι, μισή ώρα το δεύτερο κίμα σεξ, χέσιμο, μπάνιο, 45 λεπτά το τρίτο κύμα σεξ. Κατά τις 4.30 να'σαι μέσα.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τύφλα και νευριασμενος κακός συνδυασμός.jason έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 01:27Αργά πάει το πράμαCecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 01:24Μισή ώρα να πάει, δέκα λεπτά το πρώτο κύμα σεξ, μισή ώρα το τσίλι, μισή ώρα το δεύτερο κίμα σεξ, χέσιμο, μπάνιο, 45 λεπτά το τρίτο κύμα σεξ. Κατά τις 4.30 να'σαι μέσα.
Μην έρθει τύφλα και τα βρουν αλλά δεν είμαι για πολλά πολλά και θα τα ακούμε εμείς αύριο απ την νευριασμένη
Τα κλασικά που λέμε. Ξεκινάς με Α γαμησου μωρέ μαλακα και τελειώνεις με ένα αντε γαμημενε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι αυτός οοοοοοταν τελείωσουμε που μπορεί να τραβήξει αρκετά έτσι πέφτει και ξερενεται κανένα 12ωρο. Εγώ όμως δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί δεν κοιμάται σωστά και γιατί αν κοιμηθώ τόσες ώρες μετά δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ και μετά δουλεύω το πρωί και θα είμαι ζόμπι. Για αυτό του λέω να γίνεται μέρα να κοιμάμαι κι εγώ λίγο μετά όπως όπως.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 01:45Εμείς πάλι καλά κοιμόμαστε σα τα βόδια μετά. Αυτά μου'λειπε να ψάχνω νυχτιάτικο σαντουιτσάδικο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όταν έχουνε μπει στην ίδια ζώνη τηλεθέασης άλλα φρέσκα παρατράγουδα και ρίχνεις ξανά το επίπεδο για να ξαναγίνεις το κεντρικό ατενσιογουοράκι......
σαν πρωϊνατζού που ξεπέταξε ένα παιδί ακόμα, σαν ξασμένη ξανθιά που κατέβασε πιο πολύ το ντεκολτέ, σαν Καραμελίτσα που όσο και να την μασάς να τελειώσει, σου βγάζει δώρο-έκπληξη τσιχλίτσα...
- Cecily Anne
Δεν σε βλέπω όμως να ασχολείσαι με τα φρέσκα, εδώ κωλοτρίβεις την ουρά σου πάλι.Adidas έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 02:02όταν έχουνε μπει στην ίδια ζώνη τηλεθέασης άλλα φρέσκα παρατράγουδα και ρίχνεις ξανά το επίπεδο για να ξαναγίνεις το κεντρικό ατενσιογουοράκι......
σαν πρωϊνατζού που ξεπέταξε ένα παιδί ακόμα, σαν ξασμένη ξανθιά που κατέβασε πιο πολύ το ντεκολτέ, σαν Καραμελίτσα που όσο και να την μασάς να τελειώσει, σου βγάζει δώρο-έκπληξη τσιχλίτσα...
αντιπερισπασμός, τύπισσαCecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 02:05Δεν σε βλέπω όμως να ασχολείσαι με τα φρέσκα, εδώ κωλοτρίβεις την ουρά σου πάλι.Adidas έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 02:02όταν έχουνε μπει στην ίδια ζώνη τηλεθέασης άλλα φρέσκα παρατράγουδα και ρίχνεις ξανά το επίπεδο για να ξαναγίνεις το κεντρικό ατενσιογουοράκι......
εσένα τι σε νοιάζουν τα τηλεοπτικά μας, αφού η φάση σου είναι ξεκάθαρο το Εθνικό;
- Cecily Anne
Έχω φάει βαριά και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Ακόμα το γλεντάει η ναιδα;
Ιδιο και απαραλαχτο το νημα..
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Adidas έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 02:02όταν έχουνε μπει στην ίδια ζώνη τηλεθέασης άλλα φρέσκα παρατράγουδα και ρίχνεις ξανά το επίπεδο για να ξαναγίνεις το κεντρικό ατενσιογουοράκι......

Βρε abibas με αδικείς no 45, φράση αλλου επανέλαβα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...