Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από πατησιωτης » 18 Οκτ 2020, 15:22
Cavaliere έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 13:48
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 13:43
Aυτό έκανε ο Τσίπρας,σε αυτό ψήφισε.
Ναι, γιατί οι Χρυσαυγίτες πήραν τη λαϊκοδεξιά πτέρυγα, που δεν ήθελε μνημόνιο. Πράγμα που ο Κούλης δεν μπορούσε να σηκώσει. Τώρα που κάνει τον μάγκα μετά Χριστόν, τους πήρε όλους μαζί του.
Και τους ΑΝΕΛ.Να μην τους ξεχνάμε αυτούς.Αλλά δεν κάνει το μάγκα,δεν λέει κάτι διαφορετικό από πρώτα.
Απλώς οι αντιμνημόνιοι απεδείχθησαν μάπα το καρπούζι.
-
pylothess
- Phorum.gr user: pylothess
από pylothess » 18 Οκτ 2020, 16:27
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 00:06
pylothess έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 00:03
Πάρταλος έγραψε: ↑17 Οκτ 2020, 23:17
Μπούμπη δεν σε βλέπω καλά, πήρες άδεια από τον ΓΓ για να ποστάρεις τέτοια πράγματα;
Αλήθεια ποια είναι η θέση του κόμματος για την προπαγάνδα μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα όπως τα phorum ,τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.τ.λ.;
Με αφορμή την δημοσίευση του
Πάρταλος ,κάνω την ερώτηση μου
ΜπλεΜπουμπυς
Να βρεις κανενα μελος του κομματος να τον ρωτησεις.

Εγω ειμαι ενας φτωχος και μονος ΜπλεΜπουμπυς.

Άρα εσύ δεν είσαι μέλος του κόμματος ;
-
Πάρταλος
από Πάρταλος » 18 Οκτ 2020, 16:51
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 12:21
Η ήττα της αστικής τάξης είναι πατριωτικό καθήκον. Είτε είναι ντόπια είτε είναι ξένη.
Ποια είναι η αστική τάξη της Ελλάδας; Πως θα ηττηθεί;
Ποια είναι η ξένη αστική τάξη; Σε ποιο πεδίο μάχης θα την βρεις για να τη νικήσεις;
Γιατί δεν ασκείς το πατριωτικό σου καθήκον ΤΩΡΑ;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
-
Fluffy
από Fluffy » 18 Οκτ 2020, 17:05
Πάρταλος έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 16:51
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 12:21
Η ήττα της αστικής τάξης είναι πατριωτικό καθήκον. Είτε είναι ντόπια είτε είναι ξένη.
Ποια είναι η αστική τάξη της Ελλάδας; Πως θα ηττηθεί;
Ποια είναι η ξένη αστική τάξη; Σε ποιο πεδίο μάχης θα την βρεις για να τη νικήσεις;
Γιατί δεν ασκείς το πατριωτικό σου καθήκον ΤΩΡΑ;
Η ελληνική αστική ταξη είναι η κυριαρχη ταξη στον τόπο όπου εκμεταλλευεται τον ελληνικό λαό. Είναι οι καπιταλιστες, όχι μεμονομένα Γιώργος, Μήτσος, Κώτσος αλλα ως ταξη που κατέχει τα μέσα παραγωγής. Αυτά τα παράσιτα που δεν εχουν προσφέρει μια ώρα εργασιας αλλα οικειοποιούνται τον κόπο των ελλήνων. Είναι αυτήν η παρασιτική μειοψηφία που θεωρεί, ως κυρίαρχη που είναι, πως τα συμφεροντα της είναι συμφέροντα και του ελληνικου λαού, πως η εκμεταλλευση του κόπου του απο τους ίδιους είναι και συμφέρον του ελληνικου λαού. Θεωρουν πως αφου δίνουν δουλειες στον λαό τον συντηρούν όμως ακόμα και η αστική πολιτική οικονομία λέει πως οι καπιταλιστες αγοράζουν εργασία και οι εργάτες πουλουν την εργασία τους. Είναι αυτήν η τάξη η οποία στρατηγικά έχει συμμαχήσει με την αστική ταξη της τουρκίας αλλα ταυτόχρονα είναι και ανταγωνιστικές. Είναι αυτήν η οποία είναι απέναντι στον ελληνικό λαό και ξεπουλάει κυριαρχικά δικαιώματα σαν να είναι τσιφλικι της όπως τα πουλουσαν οι τσιφλικαδες.
-
Πάρταλος
από Πάρταλος » 18 Οκτ 2020, 17:12
Θέλω ονόματα των καπιταλιστών και τον τρόπο ήττας αυτών. Επίσης θέλω απαντήσεις και στα υπόλοιπα ερωτήματα που έθεσα παραπάνω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 18 Οκτ 2020, 18:42
Πάρταλος έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 17:12
Θέλω ονόματα των καπιταλιστών και τον τρόπο ήττας αυτών. Επίσης θέλω απαντήσεις και στα υπόλοιπα ερωτήματα που έθεσα παραπάνω.
Να σου πω εγώ ένα,το έγραψα προηγουμένως.Σωκράτης Κόκκαλης.

Άλλο Καλογρίτσας.Τρίτο Πάνος Γερμανός.
-
Fluffy
από Fluffy » 18 Οκτ 2020, 19:52
μήτσους, κώτσους, γιάννη'ς
και ο τροπος είναι απλός, κάθεσαι στον καναπε, γραφεις σε ένα χαρτακι οτι ο λαος θα παρει την εξουσια, το διπλωνεις δις και βουαλα.
Υ.Γ. αυτό το πραγμα που εχετε τα πάντα σε κουτακια μεσα στο μυαλο σας, σε λιγο θα ρωτας και τι ώρα-μερα θα είναι.
-
Πάρταλος
από Πάρταλος » 18 Οκτ 2020, 19:56
Fluffy έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 19:52
και ο τροπος είναι απλός, κάθεσαι στον καναπε, γραφεις σε ένα χαρτακι οτι ο λαος θα παρει την εξουσια, το διπλωνεις δις και βουαλα.
Υ.Γ. αυτό το πραγμα που εχετε τα πάντα σε κουτακια μεσα στο μυαλο σας, σε λιγο θα ρωτας και τι ώρα-μερα θα είναι.
Σε κουτάκια τα έχουν αυτοί, που ενώ τους ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα , σου κατεβάζουν μανιφέστο με ορολογίες άλλων εποχών.
Συνέχισε το έργο σου.

-
Fluffy
από Fluffy » 18 Οκτ 2020, 20:05
και το ατομο (ως μορφή ύλης) είναι ορος απο την αρχαιοτητα αυτο δεν σημαινει ότι δεν συμβαλει σε σημερινες εννοιολογικες προτασεις. Εν τελει παρταλος δεν έχουν κανενα νοημα αυτά που λες γιατι ενω σου απαντηθηκε πως δεν έχει σημασια να βγαλεις τον νικο απο καπιταλιστη και να βαλεις τον γιωργο αλλα οι αστοι ως ταξη και καπακι λες θελω ονοματα. Συγγνωμη αλλα ποσο χαζουλης μπορει να είναι κάποιος για να το ρωταει αυτό;
Αν υπάρχει αδυναμια εννοιολογικης κατανοησης κάποιου όρου φαινεται. Όπως και η προσπαθεια να αποφευχθουν οι όροι γιατι φοβιζουν.
-
pylothess
από pylothess » 18 Οκτ 2020, 20:09
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 18:42
Να σου πω εγώ ένα,το έγραψα προηγουμένως.Σωκράτης Κόκκαλης.

Άλλο Καλογρίτσας.Τρίτο Πάνος Γερμανός.
Με τον Πέτρο Κόκκαλη , τον γιατρό του ΔΣΕ έχει καμιά σχέση ο Σωκράτης Κόκκαλης ;
-
pylothess
από pylothess » 18 Οκτ 2020, 20:11
31 Φλεβάρη ,στις 25:00 ακριβώς
-
Fluffy
από Fluffy » 18 Οκτ 2020, 20:11
pylothess έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 20:11
31 Φλεβάρη ,στις 25:00 ακριβώς

-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 18 Οκτ 2020, 20:55
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 15:22
Cavaliere έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 13:48
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2020, 13:43
Aυτό έκανε ο Τσίπρας,σε αυτό ψήφισε.
Ναι, γιατί οι Χρυσαυγίτες πήραν τη λαϊκοδεξιά πτέρυγα, που δεν ήθελε μνημόνιο. Πράγμα που ο Κούλης δεν μπορούσε να σηκώσει. Τώρα που κάνει τον μάγκα μετά Χριστόν, τους πήρε όλους μαζί του.
Και τους ΑΝΕΛ.Να μην τους ξεχνάμε αυτούς.Αλλά δεν κάνει το μάγκα,δεν λέει κάτι διαφορετικό από πρώτα.
Απλώς οι αντιμνημόνιοι απεδείχθησαν μάπα το καρπούζι.
Μόνο μάπα;
Ordem e Progresso.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.