Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 19 Οκτ 2020, 19:08

Κόκκορας έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:03
η κυρια πηγη οπαδων του Αρη Obi Wan Iakobiειναι της γενιας του μπασκετ,γκαλης

ακριβως οπως οι Ηρακλειδεις ειχανπιοπαλια την γενια χατζηπαναγη
Αυτο το εχω ακουσει αλλα δεν ξερω αν ισχυει μετα απο τοσα χρονια.Και στην αθηνα υπηρχαν πολλοι οπαδοι του μπασκετικου Αρη αλλα χαθηκαν με αποτελεσμα σημερα να υπαρχουν καμμια 100στη οι περισσοτεροι Βορειοελλαδιτες.

Για τον Ηρακλη ειχα ακουσει οτι παλια ηταν πλειοψηφια πολυ πριν τον Χατζηπαναγη.Νομιζω εχουν και το ρεκορ θεατων στη θεσσαλονικη.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 19 Οκτ 2020, 19:10

Κόκκορας έγραψε:
19 Οκτ 2020, 18:53
δεν ξερω την ηλικια σου arisvilla,αλλα ο Αρης ουδεμια σχεση εχει με την δυναμικη που ειχε στην πολη στα 80ς π.χ που και τοτε μεν λιγοτεροι ηταν,αλλα σαφως μεγαλυτερης δυναμικης

αργα αλλα σταθερα μειωνεται
και φυσικα δεν μπορει να διατηρησει κοσμο με σπεκουλα για τον ΠΑΟΚ!με τα χ στην τουμπα :lol:
γκαλης δεν υπαρχει πια,οποτε;πως ακριβως περιμενετε να διατηρησετε κοσμο;ως αντιπαοκ: δεν φτανει

τωρα για την πρωτια που λες,ευτυχως που μας το θυμιζεις!το χα ξεχασει...αστειο και να το λεμε νταξει
με συγκυριακα φαινομενα δνε αλλαζουν ρε συ τα πραγματα...
Εγώ επειδή έχω ζήσει τα 80ς (και τα 70ς μερικώς) αρχές δεκαετίας του 80 στη θεσσαλονίκη είμασταν τουλάχιστον ίσοι με εσάς. Πανελλαδικά ούτε εμείς ούτε εσείς είχαμε κόσμο. Η σειρά ήταν γάβρος, βάζελος χανούμι με διαφορά. Από την Κατερίνη και κάτω σπάνια έβρισκες οπαδό πλην ποκ. Από τις αρχές του 90 εμείς δημιουργήσαμε κόσμο και στην επαρχία (όπως και εσείς) από το μπάσκετ εμείς, από τον μπούζα εσείς (αλλά και από το μπάσκετ εν μέρει) Ετσι μέχρι το 1995-1995 και πριν την πτώση μας είμασταν πολύ δυνατοί οπαδικά και με τον σούπερ 3 στις δόξες του. Αλλά και σήμερα και μετά από 3 πτώσεις ακόμα έχουμε τον κόσμο μας και τον διατηρούμε. Είμαστε σε επίπεδο ενεργών οπαδών (δηλαδή οπαδών που πάνε στο γήπεδο, οχι χαζογκομενίτσες που λένε ειμαι μπαογκ και δεν ξέρει που πέφτει το γήπεδο) πολύ ψηλά. Το να γίνουμε Ηρακλής ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Αντέξαμε, κρατήσαμε τον κόσμο μας και επιστρέψαμε. Τώρα για το μακρινό παρελθόν αν είσαι παλιός σαλονικιός θα έπρεπε να ξέρεις οτι μέχρι τη χούντα και τις αρχές του 70 λιγότερο κόσμο από εμάς είχες και λίγο περισσότερο από τον κόσμο του Ηρακλή.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 19 Οκτ 2020, 19:13

Obi Wan Iakobi έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:08
Κόκκορας έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:03
η κυρια πηγη οπαδων του Αρη Obi Wan Iakobiειναι της γενιας του μπασκετ,γκαλης

ακριβως οπως οι Ηρακλειδεις ειχανπιοπαλια την γενια χατζηπαναγη
Αυτο το εχω ακουσει αλλα δεν ξερω αν ισχυει μετα απο τοσα χρονια.Και στην αθηνα υπηρχαν πολλοι οπαδοι του μπασκετικου Αρη αλλα χαθηκαν με αποτελεσμα σημερα να υπαρχουν καμμια 100στη οι περισσοτεροι Βορειοελλαδιτες.

Για τον Ηρακλη ειχα ακουσει οτι παλια ηταν πλειοψηφια πολυ πριν τον Χατζηπαναγη.Νομιζω εχουν και το ρεκορ θεατων στη θεσσαλονικη.
δεν ειναι το ιδιο στην Αθηνα που χεις παναθηναικο ολυμπιακο κ αεκ,αυτοι παιρναν τιτλους απο εμας!κρατησαν εναν πυρηνα,ειναι η βασικη τους πηγη οπαδων

οι ηρακλειδεις ναι παλια ως μπαγιατηδες ειχαν κοσμο(βεβαια μην φανταστεις με χατζηπαναγη πηγαιναν παρα πολλοι και αλλων οπαδων για να τον δουν)
τοθεμα που λεω ειναι για το μετα, οι γενιες μετα κρατησαν πυρηνα λογω χατζηπαναγη(Ειχαν και ενα καλο μπασκετακι),εξελειψε αυτος και ως μνημη ε τελος

του Αρη ειναι νεοτερη κατασταση ο γκαλης
οδευει προς ηρακλοποιηση...ποιος θα περιμενε πως θα γινει αλλωστε ασανσερ σε χμαηλοτερες κατηγοριες: και οχι μια φορα!
θα δεις σε 15,20 χρονια(αν οχι πιο πριν) θα ειναι φαση ηρακλης πριν την καταστροφη...μια περιορισμενη δυναμικη πριν απορροφηθουν τελειως και αυτοι
δεν γινεται να μεινει ως αντιπαοκ μια ζωη...διοτι τωρα αυτο συμβαινει ελλειψει διακρισεων
και λεφτας να τους παρει δεν υπαρχει και δυσκολα θα υπαρξει ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 19 Οκτ 2020, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 19 Οκτ 2020, 19:13

Κόκκορας έγραψε:
19 Οκτ 2020, 18:59

αυτην την στιγμη βρασε ορυζα,ακομα και χαριλαου που ηταν βασικη τους εστια(κολητα στην τουμπα η περιοχη,καταλαβες),μαρτιου κ.λπ εχουν χασει τρομερα σε δυναμικη

ο Ηρακλης απορροφηθηκε τελειως.δεν εμεινε σχεδον τιποτα..καποτε λεγαν και αυτοι παπαφη ξερω γω...να ταν και αλλος
τους τα λεγα,αλλα τπτ

να φανταστεις στο σχολειο μου (κεντρο) παλια η πλειοψηφια ηταν ΠΑΟΚ μεν,αλλα οι αλλοι ηταν Αρης ΚΑΙ ηρακλης!ω ναι..στο τμημα μου δε περισσοτεροι ηρακλειδεις απο αρειανους

και δεν σου μιλω για ιουρασικη περιοδο
Εχω ακουσει οτι υπερτερουν στα ανατολικα και για επαρχια μονο στην εδεσσα ισως να ειναι περισσοτεροι.

Ο Ηρακλης πιστευω δεν ειχε σταθερη βαση γιαυτο.Αν και ξερω για το κυανολευκο Ασβεστοχωρι :lol:

Πως εξηγειται οτι τους περισσοτερους απο αθηναικες τους εχει ο βαζελος?ειναι κι αυτη η κοντρα με την αθηνα :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 19 Οκτ 2020, 19:16

Obi Wan Iakobi έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:13
Πως εξηγειται οτι τους περισσοτερους απο αθηναικες τους εχει ο βαζελος?ειναι κι αυτη η κοντρα με την αθηνα :lol:
Χωρίς να έχω σχέση με την πόλη, τολμώ να κάνω την υπόθεση πως μπορεί να σχετίζεται με τον Γκάλη και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟ.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 19 Οκτ 2020, 19:16

Arisvilla έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:10
Κόκκορας έγραψε:
δεν ξερω την ηλικια σου arisvilla,αλλα ο Αρης ουδεμια σχεση εχει με την δυναμικη που ειχε στην πολη στα 80ς π.χ που και τοτε μεν λιγοτεροι ηταν,αλλα σαφως μεγαλυτερης δυναμικης

και φυσικα δεν μπορει να διατηρησει κοσμο με σπεκουλα για τον ΠΑΟΚ!με τα χ στην τουμπα :lol:
γκαλης δεν υπαρχει πια,οποτε;πως ακριβως περιμενετε να διατηρησετε κοσμο;ως αντιπαοκ: δεν φτανει

τωρα για την πρωτια που λες,ευτυχως που μας το θυμιζεις!το χα ξεχασει...αστειο και να το λεμε νταξει
Εγώ επειδή έχω ζήσει τα 80ς (και τα 70ς μερικώς) αρχές δεκαετίας του 80 στη θεσσαλονίκη είμασταν τουλάχιστον ίσοι με εσάς. Πανελλαδικά ούτε εμείς ούτε εσείς είχαμε κόσμο. Η σειρά ήταν γάβρος, βάζελος χανούμι με διαφορά. Από την Κατερίνη και κάτω σπάνια έβρισκες οπαδό πλην ποκ. Από τις αρχές του 90 εμείς δημιουργήσαμε κόσμο και στην επαρχία (όπως και εσείς) από το μπάσκετ εμείς, από τον μπούζα εσείς (αλλά και από το μπάσκετ εν μέρει) Ετσι μέχρι το 1995-1995 και πριν την πτώση μας είμασταν πολύ δυνατοί οπαδικά και με τον σούπερ 3 στις δόξες του. Αλλά και σήμερα και μετά από 3 πτώσεις ακόμα έχουμε τον κόσμο μας και τον διατηρούμε. Είμαστε σε επίπεδο ενεργών οπαδών (δηλαδή οπαδών που πάνε στο γήπεδο, οχι χαζογκομενίτσες που λένε ειμαι μπαογκ και δεν ξέρει που πέφτει το γήπεδο) πολύ ψηλά. Το να γίνουμε Ηρακλής ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Αντέξαμε, κρατήσαμε τον κόσμο μας και επιστρέψαμε. Τώρα για το μακρινό παρελθόν αν είσαι παλιός σαλονικιός θα έπρεπε να ξέρεις οτι μέχρι τη χούντα και τις αρχές του 70 λιγότερο κόσμο από εμάς είχες και λίγο περισσότερο από τον κόσμο του Ηρακλή.
εζησα κεντρο ουτε κατα διανοια ισοι,τι ισοι βρε : εχετε μαλωσει με την αληθεια μου φαινεται! :lol: ...παντοτε μειοψηφια ηταν ο Αρης,ο ΠΑΟΚ ως προσφυγικη ομαδα πηρε τις μαζες νωρις απο την προσφυγικη θεσσαλονικη...μην γραφουμε οπαδικα

στην επαρχια παραδοσιακα ελαχιστους ειχατε
το θεμα ειναι οτι στα 80ς ανανεωσατε την δυναμικη,αλλα παπαλα αυτο...ξεθωριαζει ως μνημη
και οτι μπλα μπλα αντι παοκ να υπαρχει δεν μπορει να συντηρει κοσμο
μηπως ο ηρακλης δεν το εκανε;

ποσο μαλλον που ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστει διαρκως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 19 Οκτ 2020, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 19 Οκτ 2020, 19:19

Obi Wan Iakobi έγραψε:
Κόκκορας έγραψε:

αυτην την στιγμη βρασε ορυζα,ακομα και χαριλαου που ηταν βασικη τους εστια(κολητα στην τουμπα η περιοχη,καταλαβες),μαρτιου κ.λπ εχουν χασει τρομερα σε δυναμικη

ο Ηρακλης απορροφηθηκε τελειως.δεν εμεινε σχεδον τιποτα..καποτε λεγαν και αυτοι παπαφη ξερω γω...να ταν και αλλος
τους τα λεγα,αλλα τπτ

να φανταστεις στο σχολειο μου (κεντρο) παλια η πλειοψηφια ηταν ΠΑΟΚ μεν,αλλα οι αλλοι ηταν Αρης ΚΑΙ ηρακλης!ω ναι..στο τμημα μου δε περισσοτεροι ηρακλειδεις απο αρειανους

Εχω ακουσει οτι υπερτερουν στα ανατολικα και για επαρχια μονο στην εδεσσα ισως να ειναι περισσοτεροι.

Ο Ηρακλης πιστευω δεν ειχε σταθερη βαση γιαυτο.Αν και ξερω για το κυανολευκο Ασβεστοχωρι :lol:

στο κεντρο στο σχολειο μου απο ΠΟΚ ειχε ελαχιστους παναθηναικους(ολοι τους φλου,ο ενας δηλωνε και ΠΑΟΚ εναλλαξ χρονια :lol: ),δεν θυμαμαι κανεναν αεκτση(εχω ομως ξαδερφο τετοιο) και ΕΝΑΝ ολυμπιακο,ο οποιος ο φουκαρας ηταν ολη την ωρα στην αντιδραση,καλο παιδι,αλλα ολη την ωρα απολογουνταν και τπτ να μην του ελεγες :lol:

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 19 Οκτ 2020, 19:23

Κόκκορας έγραψε:

δεν ειναι το ιδιο στην Αθηνα που χεις παναθηναικο ολυμπιακο κ αεκ,αυτοι παιρναν τιτλους απο εμας!κρατησαν εναν πυρηνα,ειναι η βασικη τους πηγη οπαδων

οι ηρακλειδεις ναι παλια ως μπαγιατηδες ειχαν κοσμο(βεβαια μην φανταστεις με χατζηπαναγη πηγαιναν παρα πολλοι και αλλων οπαδων για να τον δουν)
τοθεμα που λεω ειναι για το μετα, οι γενιες μετα κρατησαν πυρηνα λογω χατζηπαναγη(Ειχαν και ενα καλο μπασκετακι),εξελειψε αυτος τελος

οδευει προς ηρακλοποιηση...
θα δεις σε 15,20 χρονια(αν οχι πιο πριν) θα ειναι φαση ηρακλης πριν την καταστροφη...μια περιορισμενη δυναμικη πριν απορροφηθουν τελειως και αυτοι
δεν γινεται να μεινει ως αντιπαοκ μια ζωη...διοτι τωρα αυτο συμβαινει ελλειψει διακρισεων
Κοιτα τιτλους πολλους δεν επαιρνε η ΑΕΚ σε σχεση με τους αλλους δυο γιαυτο θα βρεις πολλους αθηναιους πχ να ειναι γαυροι και πολλους επαρχιωτες που ερχονται αθηνα να γινονται βαζελοι αλλα λιγους ΑΕΚτζηδες μη προσφυγικης καταγωγης.Αυτο φαινεται κι απο τις περιοχες αν και εχουμε πυρηνες παντου ακομα και στον πειραια(καποτε υπηρχαν και στεγασμενα) ακριβως επειδη υπαρχουν προσφυγες και εκει.

Οι γριες εχουν και εσωτερικα θεματα αυτοι της αυτονομης ειναι μεγαλοι καφροι κανουν επιθεσεις σε αλλους συνδεσμους της ομαδας τους με αποτελεσμα πολλοι να εχουν ξεκοψει εντελως συν βεβαια το αγωνιστικο.

Παντως τους αρειανους τους βλεπω δυνατους σε οπαδισμο δεν ξερω αν εχουν χασει δυναμικη σε σχεση με παλιοτερα.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 19 Οκτ 2020, 19:24

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:16

Χωρίς να έχω σχέση με την πόλη, τολμώ να κάνω την υπόθεση πως μπορεί να σχετίζεται με τον Γκάλη και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟ.
:lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 19 Οκτ 2020, 19:25

Obi Wan Iakobi να ξερεις(Το βλεπεις και εδω μεσα) μπορει ως συνολο ο Αρης να ειναι μικρο σχεδον αμελητεο το ποσοστο
αλλα απο αποψη φανατισμου ειναι τελειως φανατιλα,πρεπει να εχουν σε αριθμο ποσοστο κατ αναλογια τους πιο φανατισμενους οπαδους(Σιγουρα απο ΑΕΚ και παναθηναικο)
βεβαια μονο με φανατικους δεν συντηρεις δυναμικη,ειναι μικρο ποσοστο στο συνολο των φιλαθλων καθε ομαδας

edit με προλαβες :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 19 Οκτ 2020, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 19 Οκτ 2020, 19:27

Obi Wan Iakobi έγραψε:
Κόκκορας έγραψε:

τους τα λεγα,αλλα τπτ

Παντού έχουμε κόσμο μέσα στη Θεσσαλονίκη αλλά σίγουρα στα ανατολικά έχουμε περισσότερους. Χαριλάου, Μαρτίου, Κηφισιά, Ντεπό, Καλαμαριά ότι και να σου λέει ο Κόκκορας έχουμε πολύ δυνατό πυρήνα οπαδών. Στο κέντρο παλιά είμασταν με διαφορά πρώτοι, τώρα πια όχι. Γενικά ο μπαογκ έκανε κόσμο μετά την δεκαετία το 80 με την βίαιη αστικοποίηση πληθυσμών από την επαρχία κυρίως της βόρειας ελλάδας που πήγαν στην Σαλονίκη κυρίως στα δυτικά της πόλης. Αυτοί λόγω Μπούζα αλλά και ίσως και λόγω προσφυγικής καταγωγής έγιναν μπαογκ. Παλιά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Οι περισσότεροι της γενιάς μου (45 plus) από Θεσσαλονίκη ήταν ΑΡΗΣ και λόγω μπάσκετ. Αλλά και πιο παλιά είμασταν κυρίαρχοι. Ο μακαρίτης ο θείος μου (που ήταν παοκτζής) μου έλεγε οτι τη δεκαετία του 50 που ο παοκ είχε πολύ καλή ομάδα τότε μισοί μισοί ήταν οι οπαδοί στην πόλη. Οι Ηρακληδείς ποτέ δεν ήταν πλειοψηφία αλλά μέχρι το 1985-1990 είχαν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία. Μετά ουσιαστικά διαλύθηκαν.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 19 Οκτ 2020, 19:29

εχει πλακα να τα πιστευεις αυτα που λες! :smt005:

jason χανεις :lol:

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 19 Οκτ 2020, 19:31

Κόκκορας έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:16
Arisvilla έγραψε:
Κόκκορας έγραψε:

εζησα κεντρο ουτε κατα διανοια ισοι,τι ισοι βρε : εχετε μαλωσει με την αληθεια μου φαινεται! :lol: ...παντοτε μειοψηφια ηταν ο Αρης,ο ΠΑΟΚ ως προσφυγικη ομαδα πηρε τις μαζες νωρις απο την προσφυγικη θεσσαλονικη...μην γραφουμε οπαδικα

στην επαρχια παραδοσιακα ελαχιστους ειχατε
το θεμα ειναι οτι στα 80ς ανανεωσατε την δυναμικη,αλλα παπαλα αυτο...ξεθωριαζει ως μνημη
και οτι μπλα μπλα αντι παοκ να υπαρχει δεν μπορει να συντηρει κοσμο
μηπως ο ηρακλης δεν το εκανε;

ποσο μαλλον που ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστει διαρκως.
Ποιο κέντρο ήσουν ρε συ και είσασταν πολύ περισσότεροι? Στο Βαρδάρη? Μην μου πεις οτι στο Φάληρο, στην Αγία Τριάδα, στην Μπότσαρη κτλ είσασταν και εκεί με διαφορά πρώτοι το 1980. Ε δεν είσασταν.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 19 Οκτ 2020, 19:33

Arisvilla έγραψε:

Αυτο το εχω ακουσει κι εγω οτι στο κεντρο ειναι μικρη η διαφορα αλλα μεγαλωνει πολυ στα δυτικα και εκτος πολης.Οντως οπαδο απο βορρα δυσκολα συναντας στο νοτο και στα νησια.Ξερω οτι ειστε πολυ οργανωμενοι και σε αυτο μοιαζετε με μας που εχουμε πολλους συνδεσμους ακομα και σε περιοχες με μικρο αριθμο οπαδων(ο Χατζημουσιας ελεγε οτι στους Λειψους δεν ειχαμε) :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 19 Οκτ 2020, 19:34

Obi Wan Iakobi έγραψε:
19 Οκτ 2020, 19:23
Κόκκορας έγραψε:

τοθεμα που λεω ειναι για το μετα, οι γενιες μετα κρατησαν πυρηνα λογω χατζηπαναγη(Ειχαν και ενα καλο μπασκετακι),εξελειψε αυτος τελος

οδευει προς ηρακλοποιηση...
Κοιτα τιτλους πολλους δεν επαιρνε η ΑΕΚ σε σχεση με τους αλλους δυο γιαυτο θα βρεις πολλους αθηναιους πχ να ειναι γαυροι και πολλους επαρχιωτες που ερχονται αθηνα να γινονται βαζελοι αλλα λιγους ΑΕΚτζηδες μη προσφυγικης καταγωγης.Αυτο φαινεται κι απο τις περιοχες αν και εχουμε πυρηνες παντου ακομα και στον πειραια(καποτε υπηρχαν και στεγασμενα) ακριβως επειδη υπαρχουν προσφυγες και εκει.

Οι γριες εχουν και εσωτερικα θεματα αυτοι της αυτονομης ειναι μεγαλοι καφροι κανουν επιθεσεις σε αλλους συνδεσμους της ομαδας τους με αποτελεσμα πολλοι να εχουν ξεκοψει εντελως συν βεβαια το αγωνιστικο.

Παντως τους αρειανους τους βλεπω δυνατους σε οπαδισμο δεν ξερω αν εχουν χασει δυναμικη σε σχεση με παλιοτερα.
Θα σε μιλήσω ντόμπρα Η τελευταία πτώση και ότι ακολούθησε προκάλεσε ζητήματα Εκεί που μπορούσαμε να έχουμε 4 συγχρόνως συνδέσμουσ πάντα ανοικτούς με καλά άτομα αν με πιάνεις τώρα έναν άντε δύο Χάσαμε πολύ κόσμο που ξενέρωσε με όλη την φάση που άρχισε να ξαναγυριζει Πάντως το ξαναλέω ότι από Αρειανό δυσκολα.θσ γίνει το παιδί π αοκ Μπορεί Αρειανός να μην γίνει αλλά παοκσακι δεν θα γίνει
Συν ότι τα τελευταία χρόνια επί παντοκρατορίας Ιβάν έδεσαν πολύ κόσμο από από εμάς και κυρίως γριά Ειδικά μια συγκεκριμένη που τα στο αθλητικής βίας που ι αδερφός της είναι μπλεγμένος στην δολοφονία τοσκο έκανε ζημιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hades την 19 Οκτ 2020, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών