Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑19 Οκτ 2020, 19:38
Κόκκορας έγραψε: ↑19 Οκτ 2020, 19:25
Obi Wan Iakobi να ξερεις(Το βλεπεις και εδω μεσα) μπορει ως συνολο ο Αρης να ειναι μικρο σχεδον αμελητεο το ποσοστο
αλλα απο αποψη φανατισμου ειναι τελειως φανατιλα,πρεπει να εχουν σε αριθμο ποσοστο κατ αναλογια τους πιο φανατισμενους οπαδους(Σιγουρα απο ΑΕΚ και παναθηναικο)
βεβαια μονο με φανατικους δεν συντηρεις δυναμικη,ειναι μικρο ποσοστο στο συνολο των φιλαθλων καθε ομαδας
edit με προλαβες

Οσο το δυνατον αντικειμενικοτερα τι ποσοστα δινεις σε καθε ομαδα επανω?
κοιτα επειδη σας σεβομαι και με σεβαμαι απο μενα οπαδικα παραληρηματα δεν θα ακουσεις
η εμπειρια μου απο το κεντρο(που ειναι κ η κυρια εστια των οπαδων του Αρη) ειναι αυτη που σου ειπα,στο σχολειο μου (και μιλαμε για περιοδο της κοντρας Αρη μπασκετ,οταν η δυναμικη τους εφτασε στο αποκορυφωμα ειχαν γινει μοδα) η πλειοψηφια ηταν ΠΑΟΚτσηδες μακραν,οι υπολοιποι κυριως Αρειανοι αλλα απο κοντα και Ηρακλειδεις!,ελαχιστοτατοι του ΠΟΚ κυριως Παναθηναικοι
στηνκαθημερινοτητα μου σε ολο το κεντρο το αυτο συνεβαινε
τωρα αν πηγαινες δυτικα στις παρεες η πλειοψηφια ηταν πολυ μεγαλη για ΠΑΟΚ,αν πηγαινες ανατολικα αυξαναν οι Αρειανοι.
στην χειροτερη φαση μαςδηλαδη μετα απο αυτην την περιοδο(που ουτε τιτλους ειχαμε απο μπαλα,ουτε στο μπασκετ ημασταν πανω τους) τα γκαλοπ στις τοτε φυλλαδες αγγελιοφορος νομιζω διναν 50-23 ΠΑΟΚ Αρη(ενα της Gpo εδινε 18% στον Αρη και 53 στον ΠΑΟΚ)
σε δημοσκοπηση λιγο πριν αρχιζει να μαζευει τιτλους ο ΠΑΟΚ αλλα προσφατη παντως στο πολεοδομικο συγκροτημα θεσσαλονικης ο ΠΑΟΚ ειχε 55 και ο Αρης 19
σε Μακεδονια Θρακη 8 ο Αρης και ο ΠΑΟΚ 35
συνολικα πανελλαδικα 3 Αρης,11 εσεις και 12 ο ΠΑΟΚ
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στην ιδια ερευνα στους νεαρους 18 εως 24 ο Αρης δεν καταγραφει ουτε 1% πανελαδικα και μολις 2 απο 25 εως 34
η δε ΑΕΚ καταγραφει το χαμηλοτερο της ποσοστο μολις 5% στους 18 εως 24 με τον ΠΑΟΚ να ειναι στο 15%
πραγμα που δειχνει αυτο που λεω,πως χωρις τιτλους και γ εθνικες εγινε ζημια
τωρα φανταζομαι αν δουμε και την περιοδο μετα τους τιτλους του ΠΑΟΚ θα ανοιγει κι αλλο η ψαλιδα ιδιως σε αυτες τις ηλικιες
για πιο παλια,η λογικη ειναι απλη,συνερρεαν πληθη προσφυγων και μανι μανι απεκτησε μαζικη δυναμικη ο ΠΑΟΚ εναντι των αλλων γι αυτο οχι τυχαια ειχε το μεγαλυτερο γηπεδο και εκοβε 40αρα φευγα χιλιαδες εισιτηρια στα 70ς που αρειανος εγραφε δεν ειχαμε δυναμικη!