Στην καρδιά μου βάζω μπάρες.
Re: Στην καρδιά μου βάζω μπάρες.
Εχει πολλες λύσεις άρα το πρόβλημα δεν είναι σωστά ορισμένο.
Πχ 10 κουτιά των 2, 10 κουτιά των 3 και 1 ή 2 ή 3 ή 4 κουτιά των 5 κι ένα σωρό άλλοι συνδιασμο των 2,3,5 στα όρια 50-70.
Μήπως έπρεπε να λέει ότι πρέπει να είναι και ίσος αριθμός κουτιών από κάθε συσκευασία;
Τότε μια λύση θα ήταν 6 των 2, 6 των 3 και 6 των 5.
Πχ 10 κουτιά των 2, 10 κουτιά των 3 και 1 ή 2 ή 3 ή 4 κουτιά των 5 κι ένα σωρό άλλοι συνδιασμο των 2,3,5 στα όρια 50-70.
Μήπως έπρεπε να λέει ότι πρέπει να είναι και ίσος αριθμός κουτιών από κάθε συσκευασία;
Τότε μια λύση θα ήταν 6 των 2, 6 των 3 και 6 των 5.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Θα μπορούσε λοιπόν να είναι διατυπωμένο έτσι. Πόσοι συνδυασμοί συσκευασίας είναι δυνατοί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι.
Δες και το edit που έκανα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Καραμελίτσα
- Καραμελίτσα
Με συγχωρείς αν σου πρόσθεσα χρόνια. Μπούμερ στην ψυχή, όχι στο σώμα.Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:48Μπούμερς όουουου!!!Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:44Εσείς οι μπούμερς, μη σας κριτικάρει μια γυναίκα, αμέσως στο σεξουαλικό το γυρίζετε .Τι λες ρε παιδί μου! Ξέρεις κι άλλα Σέρβικα;
Z
Άμα θέλουμε να το εμβαθύνουμε θα περάσουμε κι από κριτική το τι παίζει με τη φιλολογία. πως την έχουμε εκτιμήσει, τι νομίζουμε ότι προσφέρει, πόσο την έχουμε προωθήσει.
Θα έπρεπε οι φιλόλογοι να ασκηθούν στη μαθηματική σκέψη.
Θα μπορούσαμε από την παιδεία μας να έχουμε τέτοιο αισθητήριο, ώστε αυτόματα να ακυρώναμε ή να εγκρίναμε μία ερώτηση. Με ταχύτητσα υπολογιστή να βρίσκαμε αν ισχύει η πρόταση ή όχι. κάτι θα μας έλεγε πως στην ερώτηση που ακούσαμε, έχει μείνει κάτι ανοιχτό. Κάτι είναι ασύνδετο. κάτι είναι αυθαίρετο.
Δεν είναι τυχαίο το "κουίζ" με το σερβιτόρο και την παρέα των τριών ανθρώπων που πλήρωσε 30 ευρώ αρχικά και ο ιδιοκτήτης γούσταρε να τους επιστρέψει τα πέντε από τα οποία κράτησε τα δύο ο σερβιτόρος και μετά ρωτούσαμε που πήγε ευρώ. Το ξέρετε οι περισσότεροι.
Θα έπρεπε οι φιλόλογοι να ασκηθούν στη μαθηματική σκέψη.
Θα μπορούσαμε από την παιδεία μας να έχουμε τέτοιο αισθητήριο, ώστε αυτόματα να ακυρώναμε ή να εγκρίναμε μία ερώτηση. Με ταχύτητσα υπολογιστή να βρίσκαμε αν ισχύει η πρόταση ή όχι. κάτι θα μας έλεγε πως στην ερώτηση που ακούσαμε, έχει μείνει κάτι ανοιχτό. Κάτι είναι ασύνδετο. κάτι είναι αυθαίρετο.
Δεν είναι τυχαίο το "κουίζ" με το σερβιτόρο και την παρέα των τριών ανθρώπων που πλήρωσε 30 ευρώ αρχικά και ο ιδιοκτήτης γούσταρε να τους επιστρέψει τα πέντε από τα οποία κράτησε τα δύο ο σερβιτόρος και μετά ρωτούσαμε που πήγε ευρώ. Το ξέρετε οι περισσότεροι.
ο συγκεκριμένος το γυρίζει και χωρίς κριτικήΚαραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:44Εσείς οι μπούμερς, μη σας κριτικάρει μια γυναίκα, αμέσως στο σεξουαλικό το γυρίζετε .Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:32Είναι δεύτερη φορά που μου γαμάς το νήμα και το εκλαμβάνω ως σεξουαλική παρενόχληση. Καλά δεν ντρέπεσαι; Παντρεμένος άνθρωπος είμαι!Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:27Το εργοστάσιο πάει για φούντο. Ούτε να ορίσει σωστά τις παραμέτους της παραγωγής δεν μπορεί.
το έχει γυρίσει και γενικά, θα λέγαμε
Αν η εκφώνηση είχε και τον περιορισμό ίσου αριθμού κουτιών τότε μοναδική λύση είναι το 6 6 6 κουτιά (ουυυυ αντίχριστε!!!) με δεδομένο ότι λέει ΜΕΤΑΞΎ 50 και 70 και άρα δεν περιλαμβάνονται τα άκρα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Είμαι μεγάλος. Η ένσταση μου είναι στους νεολογισμούς. Τις Εγγλεζιές και τις μόδες. Λες και είμαστε αρκουδάκια στο μηχάνημα που ρίχνεις κέρμα και απολαμβάνεις το χορό που κάνουμε. Μας ρυθμίζουν να εκφραζόμαστε όπως γουστάρουν, το έχεις πάρει πάρει χαμπάρι; Τι αρχιδιά είναι αυτό το μπούμερ μωρέ; Και γιατί να του δώσουμε υπόσταση;Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 16:13Με συγχωρείς αν σου πρόσθεσα χρόνια. Μπούμερ στην ψυχή, όχι στο σώμα.Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:48Μπούμερς όουουου!!!Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:44
Εσείς οι μπούμερς, μη σας κριτικάρει μια γυναίκα, αμέσως στο σεξουαλικό το γυρίζετε .Τι λες ρε παιδί μου! Ξέρεις κι άλλα Σέρβικα;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εχει δίκιο ο Χαοτικός. Ότι μαλάκια βγάζουν οι Αμερικανοί πρέπει να την παπαγαλιζουμε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Καραμελίτσα
Στα ελληνικά λέγεται "γενιά του πολυτεχνείου".Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 16:47Είμαι μεγάλος. Η ένσταση μου είναι στους νεολογισμούς. Τις Εγγλεζιές και τις μόδες. Λες και είμαστε αρκουδάκια στο μηχάνημα που ρίχνεις κέρμα και απολαμβάνεις το χορό που κάνουμε. Μας ρυθμίζουν να εκφραζόμαστε όπως γουστάρουν, το έχεις πάρει πάρει χαμπάρι; Τι αρχιδιά είναι αυτό το μπούμερ μωρέ; Και γιατί να του δώσουμε υπόσταση;Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 16:13Με συγχωρείς αν σου πρόσθεσα χρόνια. Μπούμερ στην ψυχή, όχι στο σώμα.
Z
Μπορεί κάποιος να βρει (γρήγορα όμως) αν στέκει η πρόταση:
Δεν θα ήσουνα ό,τι δεν είσαι, αν δεν ήσουνα αυτό που είσαι.

Δεν θα ήσουνα ό,τι δεν είσαι, αν δεν ήσουνα αυτό που είσαι.

Μπορεί να συσκευάζει από 51 έως 69 μπάρες. Αυτή είναι η μόνη λογική απάντηση.
Πες και για το από πάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
29 Οκτ 2024, 14:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tα drones που εμφανίστηκαν στην Αμερική τώρα και στην Ευρώπη
από Αρίστος » 13 Δεκ 2024, 19:01 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 37 Απαντήσεις
- 1898 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Δεκ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πρόεδρος στην τηλεόραση
από έργο_μακέτο » 22 Ιαν 2024, 02:56 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 14 Απαντήσεις
- 1299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
22 Ιαν 2024, 15:39
-