τον εκφοβιζαν στο σχολειο,

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 11 Ιούλ 2018, 09:02

bizeli έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 05:12
Η γνώμη μου είναι ότι οι μαθητές θα πρέπει να είναι χωρισμένοι στις τάξεις ανά επίπεδα ώστε να μπορώ να δουλέψω σωστά και αποτελεσματικά και να μπορώ να ακολουθώ τον ρυθμό που πρέπει σύμφωνα με τις ανάγκες του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται οι μαθητές.
Έτσι όπως είναι όλοι ανακατωμένοι δεν γίνεται δουλειά.
φαντάζομαι ξέρεις ότι αυτό είναι παιδαγωγικά απαράδεκτο και οδηγεί σε κοινωνίες με στεγανά και διακρίσεις.

Βέβαια στην πραγματικότητα γίνεται (άτυπα) στο επίπεδο ολόκληρου του σχολείου ανάλογα την γειτονιά.

Σε ξαναρωτάω αν έχεις δουλέψει σε ιδιωτικό.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 11 Ιούλ 2018, 09:07

οι κοινωνίες από τότε που υφίστανται έχουν και στεγανά και διακρισεις.

επισης ειναι διακριση και ρατσισμός για τους καλους μαθητές το να τους έχεις με τα στραβάδια που πάνε για χαβαλέ στο σχολείο

τα οποια πρεπει να μαζευτουν ολα μαζι για να τους δωθει η δεουσα προσοχη στην εκπαιδευση και να μην αποφοιτησουν στραβαδια οπως τώρα.

αρα το σημερινο συστημα, ειναι ρατσιστικο και για τους καλους αλλα και για τους κακους μαθητες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιούλ 2018, 09:22

Συζήτηση για την αυτοκτονία του μαθητή στην τηλεόραση.

Αστυνομικός που κρατά χαμηλούς τόνους για αυτούς που υπέδειξε ο μαθητής. "Δεν πρέπει να στιγματίζουμε ας μην ξεχνάμε ότι σε κάποια σχολεία υπάρχουν και μετανάστες και δεν πρέπει να δίνουμε λάθος εντύπωση κλπ". Μετά από λίγο "Βλέπουμε από τις πρώτες καταθέσεις ότι τα παιδιά είχαν δει κάποια πράγματα και μόνον τώρα έχουν αρχίσει και μιλούν αναφέροντας καταστάσεις. Γιατί δεν μίλαγαν πριν;"

Γιατί αν μίλησαν πριν ίσως κάποιος τους είπε ότι δεν πρέπει να στιγματίζουμε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις βρε ΒΛΑΚΑ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιούλ 2018, 09:31

Naranjita έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 09:07

επισης ειναι διακριση και ρατσισμός για τους καλους μαθητές το να τους έχεις με τα στραβάδια που πάνε για χαβαλέ στο σχολείο

τα οποια πρεπει να μαζευτουν ολα μαζι για να τους δωθει η δεουσα προσοχη στην εκπαιδευση και να μην αποφοιτησουν στραβαδια οπως τώρα.

αρα το σημερινο συστημα, ειναι ρατσιστικο και για τους καλους αλλα και για τους κακους μαθητες
Δεν είναι σωστό, γιατί αφενός το σύστημα είναι φτιαγμένο να εξυπηρετεί το Μ.Ο και όχι τις εξαιρέσεις (καλές ή κακές) αφετέρου, γιατί καταδικάζεις τον κακό σε ένα τμήμα με κανένα περιθώρειο βελτίωσης και τον καλό σε ένα τμήμα που μπορεί, χάνοντας επίπεδο, να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.

Υπάρχει μια δυναμική ισορροπία ακόμα και μεταξύ μαθητών. Πάρε για παράδειγμα τα αγόρια που αργούν να ωριμάσουν, είναι αδικία να τα καταδικάσεις σε τμήμα αργών ταχυτήτων, ενώ στην ουσία ξέρουμε ότι γύρω στα 18 φορτσάρουν και τα πάνε μια χαρά.
Πόσους συμμαθητές είχαμε άριστους που πάτωσαν και πόσους κακούς που έσπειραν; Εγώ έχω άπειρα παραδείγματα. Και μέσα στη σχολή ακόμα. Ο τύπος που τέλειωσε πρώτος στο έτος μου, είχε έρθει με μεταγραφή, δεν είχε μπει καν Αθήνα.

Δεν είναι "ρατσιστικό σύστημα" είναι "λειτουργικό σύστημα".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 11 Ιούλ 2018, 09:33

Ερμής έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 20:32

Πλατεία Βάθης αδερφέ και Λύκειο σε άλλο Δημόσιο. Οι μισοί απο εκεί μέσα έκαναν νταλαβέρια, οι καθηγητές ήταν κομάντα για να αντέξουν. Αλλά να σου πώ κάτι; Οι νταλαβερτζήδες δε την πέφτουν στον αδύναμο ή στο "φυτό" της τάξης, δε την έπεφταν αν δεν ασχολιόσουν με τις δουλειές τους.
Δηλαδή κάτσε ρε Πετράν εσυ αν ήξερες οτι ενός γνωστού σου το παιδί το τραμπούκιζαν θα καθόσουν και δε θα έλεγες μια κουβέντα;
Την κουβέντα θα την έλεγα,αλλά από εκει πέρα τι; Δεν είμαι ο Τσαρλς Μπρόνσον στον Διώκτη του Μεσονυχτίου,ούτε είμαστε σε γειτονιά των 80ς, που υπήρχουν δεσμοί μεταξύ της κοινωνίας και έπιανες τον πατέρα του ή τον θείο του.
Σε περίπτωση που τον τραμπουκίζουν 6 αλβανοί και με αφορούσε το παιδί, στην προ του Παναθηναικάκια εποχή, θα έκανα ένα τηλέφωνο. Στην τωρινή μάλλον θα ξεσκόνιζα τα κονέ μου.΄Αν περιμένεις από μπάτσους και καθηγητές ,γάμα τα.
Ορέστης 35 έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 01:06

Το ελληνικο σχολειο και η ελληνικη οικογενεια εχουν αποτυχει πληρως να μεταδωσουν την ελληνικη παιδεια περαν της γλωσσας. Ο ελληνικος πολιτισμος ειναι πολυ αδυναμος για να κυριαρχησει και η καθε οικογενεια ως εκπαιδευτικο κυτταρο αναπαραγει τις δικες της αρχες και την δικη της κουλτουρα. Απο μια οπτικη ειναι ατυχοι οσοι μεταναστες ηρθαν στην Ελλαδα αντι σε μια ισχυρη πολιτισμικα χωρα γιατι ειναι καταδικασμενοι να μεινουν υπαναπτυκτοι.

Καποιες χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ εχουν προοδευσει πολυ γιατι οι λαοι τους ειχαν υγιεις νοοτροπιες. Παραδειγμα η Πολωνια. Αλλες εχουν πεσει στο βουρκο γιατι ειναι fucked up στα μυαλα -βλεπε Ουκρανια, Αλβανια. Οι Ουκρανεζες λενε οτι ενας πραγματικος αντρας πρεπει να δερνει τις γυναικες. Τοτε τον θαυμαζουν.
Ο Ελληνικός πολιτισμός δεν θα έλεγα πως είναι αδύναμος τουλάχιστον στην σύνδεση που προκαλεί μεταξύ μας. Δεν μπορεί να επιβληθεί εύκολα στους έξω γιατί βασίζεται στο μέτρο. ΔΕΝ είμαστε ακραίος λαός, αν κοιτάξεις την μεγάλη εικόνα της Ευρώπης, τα εκφυλιστικά φαινόμενα του βορρά και της ανατολής, δεν μας αγγίζουν και πολύ σαν Έθνος.
Και δεν μπολιάζονται εύκολα λαοί με τόσο άλλη νοοτροπία. Βλέπεις σε Γαλλία ή Βέλγιο π.χ. οι τύποι μενουν 3-4 γενιές εκεί, έχουν ξεκοκαλίσει ότι επίδομα υπάρχει και βαζουν βόμβες ή πανε να πολεμήσουν για το κρατος του Ισλάμ. Έτσι και εδώ, το ότι ο Αλβανός ή ο Γεωργιανός ακούει Καρρά,πίνει ρετσίνα και τρωει γύρο, δεν λέει πολλά. Αυτό ισχύει ακόμα και για ρωσοπόντιους, όχι τους μούφα του Σημίτη τους κανονικούς, παρότι έχουν Ελληνική συνείδηση και δεν τους τρώει κανένα μίσος για αυτούς που βρήκαν εδώ.
Ο πολυπολιτισμός, ειδικά όταν δεν μεσολαβούν αιώνες αργής συνύπαρξης και γίνεται απότομα,αναπόφευκτα οδηγεί στην ήττα του λιγότερο δυναμικού στοιχείου. Αν σε ένα σχολείο της Σουηδίας ας πούμε, έχει μαθητές παιδιά ευνουχισμένα που τα έμαθαν να κατουράνε καθιστά για λόγους ισότητας και πως ο ανδρισμός είναι ντροπή, άλλα που τους λένε πως αν βιάσεις γυναίκα που δεν φερει μαντίλα είναι ΟΚ και δικό της λάθος και άλλα που έχουν μάθει πως η βια είναι το σωστό και έτσι λύνουν τις διαφορές τους οι άνδρες, μάντεψε ποιοι θα χάσουν.
Εμείς οι δυτικόευρωπαίοι, είμαστε αδυναμοι και μαλθακοί. Αυτό δεν είναι κάτι κακό,παρά πολιτισμός και εξέλιξη του είδους. Το να γυρίσουμε πίσω σε Βίκινγκς,Σάρισα και υγρο πυρ, είναι οπισθοδρόμηση, ίσως όμως αναγκαία για να επιβιώσουμε. Υπήρχε περίπτωση ας πούμε 2-3 δεκαετίες πριν ,ναζιστικό κόμμα να καταγραφεί στο 10% χωρίς μάλιστα να απολαμβάνει ελευθερία δράσης; Ουτε καν χουντικούς δεν θυμάμαι να υπήρχαν τότε.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 11 Ιούλ 2018, 09:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 09:22

Αστυνομικός που κρατά χαμηλούς τόνους για αυτούς που υπέδειξε ο μαθητής. "Δεν πρέπει να στιγματίζουμε ας μην ξεχνάμε ότι σε κάποια σχολεία υπάρχουν και μετανάστες και δεν πρέπει να δίνουμε λάθος εντύπωση κλπ". Μετά από λίγο "Βλέπουμε από τις πρώτες καταθέσεις ότι τα παιδιά είχαν δει κάποια πράγματα και μόνον τώρα έχουν αρχίσει και μιλούν αναφέροντας καταστάσεις. Γιατί δεν μίλαγαν πριν;"

Γιατί αν μίλησαν πριν ίσως κάποιος τους είπε ότι δεν πρέπει να στιγματίζουμε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις βρε ΒΛΑΚΑ.
Ρε τι γίνεται?!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 11 Ιούλ 2018, 09:57

Cecily Anne έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 09:31
Naranjita έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 09:07

Δεν είναι σωστό, γιατί αφενός το σύστημα είναι φτιαγμένο να εξυπηρετεί το Μ.Ο και όχι τις εξαιρέσεις (καλές ή κακές) αφετέρου, γιατί καταδικάζεις τον κακό σε ένα τμήμα με κανένα περιθώρειο βελτίωσης και τον καλό σε ένα τμήμα που μπορεί, χάνοντας επίπεδο, να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.

Υπάρχει μια δυναμική ισορροπία ακόμα και μεταξύ μαθητών. Πάρε για παράδειγμα τα αγόρια που αργούν να ωριμάσουν, είναι αδικία να τα καταδικάσεις σε τμήμα αργών ταχυτήτων, ενώ στην ουσία ξέρουμε ότι γύρω στα 18 φορτσάρουν και τα πάνε μια χαρά.
Πόσους συμμαθητές είχαμε άριστους που πάτωσαν και πόσους κακούς που έσπειραν; Εγώ έχω άπειρα παραδείγματα. Και μέσα στη σχολή ακόμα. Ο τύπος που τέλειωσε πρώτος στο έτος μου, είχε έρθει με μεταγραφή, δεν είχε μπει καν Αθήνα.

Δεν είναι "ρατσιστικό σύστημα" είναι "λειτουργικό σύστημα".
στο εξωτερικο που το εφαρμοζουν δεν ειναι λειτουργικο;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 11 Ιούλ 2018, 10:30

ΓΑΛΗ έγραψε:

Αυτό μου θυμίζει τηλεφώνημα στην αστυνομία για άγρια τσοπανόσκυλα στο δρόμο έτοιμα να μου επιτεθούν ενώ ο αλβανός τσοπάνης ξύνεται στην αγκλίτσα του.
- είμαι εδώ και συμβαίνει αυτό και αυτό.
- είστε καλά δηλαδή κύριε; Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να στείλουμε περιπολικό μόνο γι΄αυτό. Έχουμε μόνο ένα για να καλύψει μια απόσταση 100 χλμ.
- για την ώρα δεν μου έχουν επιτεθεί αλλά είναι μαζεμένα μια αγέλη γύρω μου και γαβγίζουν λυσασμένα. Πότε θα έπρεπε να σας καλέσω;
- Όταν θα επιτεθούν τότε μπορούμε να επέμβουμε.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιούλ 2018, 10:36

Naranjita έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 09:57

Πού ακριβώς το εφαρμόζουν δηλαδή;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 11 Ιούλ 2018, 10:39

Cecily Anne έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 10:36
Naranjita έγραψε:

usa?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Ιούλ 2018, 10:41

Naranjita έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 10:39

usa?
ε;;;;

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 11 Ιούλ 2018, 10:59

Cecily Anne έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 10:36
Naranjita έγραψε:

UK. Και όντως δεν είναι λειτουργικό, είναι καταστροφικό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιούλ 2018, 11:03

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 10:30
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αυτό μου θυμίζει τηλεφώνημα στην αστυνομία για άγρια τσοπανόσκυλα στο δρόμο έτοιμα να μου επιτεθούν ενώ ο αλβανός τσοπάνης ξύνεται στην αγκλίτσα του.
- είμαι εδώ και συμβαίνει αυτό και αυτό.
- είστε καλά δηλαδή κύριε; Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να στείλουμε περιπολικό μόνο γι΄αυτό. Έχουμε μόνο ένα για να καλύψει μια απόσταση 100 χλμ.
- για την ώρα δεν μου έχουν επιτεθεί αλλά είναι μαζεμένα μια αγέλη γύρω μου και γαβγίζουν λυσασμένα. Πότε θα έπρεπε να σας καλέσω;
- Όταν θα επιτεθούν τότε μπορούμε να επέμβουμε.
Άστο, έχω και προσωπική εμπειρία.
-Γειά σας, είμαι η τάδε, η διεύθυνση μου είναι αυτή και σας πληφοφορώ ότι υπάρχει διαρρήκτης στο διπλανό διαμέρισμα.
-Και πώς το ξέρετε;
-Οι ιδιοκτήτες είναι φίλοι και ξέρω ότι είναι εκτός Αθηνών και ότι δεν φιλοξενούν κάποιον. Επιπλέον, ακούω θορύβους και ο σκύλος μου (βέλγος λύκος) έχει σταθεί έξω από την πόρτα του διαμερίσματος και μουγκρίζει.
-Είστε συγγενής;
-Όχι, σας εξήγησα ότι είμαι γειτόνισσα.
-Λυπάμαι, για να στείλουμε άτομα για έλεγχο πρέπει να έχουμε άδεια από συγγενή του ιδιοκτήτη.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 11 Ιούλ 2018, 11:10

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 11:03

-Γειά σας, είμαι η τάδε, η διεύθυνση μου είναι αυτή και σας πληφοφορώ ότι υπάρχει διαρρήκτης στο διπλανό διαμέρισμα.
-Και πώς το ξέρετε;
-Οι ιδιοκτήτες είναι φίλοι και ξέρω ότι είναι εκτός Αθηνών και ότι δεν φιλοξενούν κάποιον. Επιπλέον, ακούω θορύβους και ο σκύλος μου (βέλγος λύκος) έχει σταθεί έξω από την πόρτα του διαμερίσματος και μουγκρίζει.
-Είστε συγγενής;
-Λυπάμαι, για να στείλουμε άτομα για έλεγχο πρέπει να έχουμε άδεια από συγγενή του ιδιοκτήτη.

:lol:
Εξ αιματος μονο ή μπορει και ο εξ αγχιστειας;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 11 Ιούλ 2018, 11:11

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιούλ 2018, 11:03
-Και πώς το ξέρετε;
-Είστε συγγενής;
αν έλεγες είμαι συγγενής θα ζήταγε πιστοποιητικό.

Έχει προοδεύσει το κράτος, περάσαν οι εποχές Ηλία του 16ου
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών