Εταιρεία Χάκερς.
Εταιρεία Χάκερς.
Θα ήθελα να επενδύσω και να φτιάξω μια εταιρεία χάκερς με σκοπό να εκπαιδευτούν Ελληνόπουλα και να χακάρουμε συνέχεια τους Τούρκους ,τους Ιρανούς και τους Πακιστανούς.
Αλλά θα ήθελα να είναι νόμιμο όλο αυτό.
Πως μπορεί να γίνει;
Ακόμα θα ήθελα να λειτουργήσει μόνο για πέντε χρόνια δεν θα έχει έσοδα θα έχει μόνο έξοδα και μετά θα την κλείσω.
Γίνετε να είναι νόμιμο κάτι τέτοιο;
Πως μπορεί να γίνει;
Ακόμα θα ήθελα να λειτουργήσει μόνο για πέντε χρόνια δεν θα έχει έσοδα θα έχει μόνο έξοδα και μετά θα την κλείσω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- NoMoreLice
Re: Εταιρεία Χάκερς.
Τι είδους χακιν θα επιθυμούσες; Κλοπή IP έως τα bit του subnet για παράδειγμα είναι τυπικά ακόμα νόμιμη. Άλλα είδη χάκιν όπως ανοιγοκλείσιμο της πόρτας του CD είναι στην γκρίζα ζώνη από πλευράς νομοθεσίας, ενώ τέλος ενέργειες όπως μετατροπή SVG σε JPEG διώκονται αυστηρά από interpol και CIA.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θα ήθελα να φτιάξω μια ομάδα με δέκα άτομα που θα έχουν ιεραρχία, δομή με τέσσερεις σέρβερ σε τέσσερεις διαφορετικές χώρες.NoMoreLice έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:04Τι είδους χακιν θα επιθυμούσες; Κλοπή IP έως τα bit του subnet για παράδειγμα είναι τυπικά ακόμα νόμιμη. Άλλα είδη χάκιν όπως ανοιγοκλείσιμο της πόρτας του CD είναι στην γκρίζα ζώνη από πλευράς νομοθεσίας, ενώ τέλος ενέργειες όπως μετατροπή SVG σε JPEG διώκονται αυστηρά από interpol και CIA.
Να συνεργάζεται με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Να συνεργάζεται με την ΕΥΠ.
Δουλειά της να είναι να ανακαλύπτει ποιοι χάκαραν δικά μας συστήματα.
Ίσως στόχοι να γίνονται Ερντογάν ,Τουρκικές τράπεζες ξέπλυμα χρήματος , Κατάρ κ.λ.π.
Δωρεάν να αποκαλύπτει τις πληροφορίες.
Εγώ θα σπρώξω τα χρήματα θα το οργανώσω θα δούνε αποτελέσματα και μετά από πέντε χρόνια που θα τελειώσει το κεφάλαιο αν θέλει ας τους προσλάβει το κράτος.
Να κλείσει η εταιρία και εγώ δεν θέλω ούτε ένα ευχαριστώ.
Απλά όλα να γίνουν νόμιμα.
Σαν προσφορά προς την χώρα.
Για αρχή μπορείς να ζητήσεις απο τους elders of internet να στο δανείσουν για μερικές μέρες να κάνεις τις δοκιμές σου.
- Καραμελίτσα
12 εκ. θα κοστίσει. Θα σου στείλω ένα λογαριασμό τραπέζης, μόλις καταθέσεις εκεί τα πρώτα 100Κ, θα επικοινωνήσει μαζί σου ο αρχηγός, για τις λεπτομέρειες.
Z
- Otto Weininger
Θέλω να ηρεμήσεις κάποια στιγμή.Niki έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 20:51Θα ήθελα να επενδύσω και να φτιάξω μια εταιρεία χάκερς με σκοπό να εκπαιδευτούν Ελληνόπουλα και να χακάρουμε συνέχεια τους Τούρκους ,τους Ιρανούς και τους Πακιστανούς.
Πως μπορεί να γίνει;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καραμελίτσα έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:1512 εκ. θα κοστίσει. Θα σου στείλω ένα λογαριασμό τραπέζης, μόλις καταθέσεις εκεί τα πρώτα 100Κ, θα επικοινωνήσει μαζί σου ο αρχηγός, για τις λεπτομέρειες.
850.000 ευρώ θα κοστίσει.
Τι εννοείς ήρεμη είμαι.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:16Θέλω να ηρεμήσεις κάποια στιγμή.Niki έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 20:51Θα ήθελα να επενδύσω και να φτιάξω μια εταιρεία χάκερς με σκοπό να εκπαιδευτούν Ελληνόπουλα και να χακάρουμε συνέχεια τους Τούρκους ,τους Ιρανούς και τους Πακιστανούς.
Πως μπορεί να γίνει;
Έστειλα και επιστολή στο κράτος , ζήτησα πληροφορίες από τον λογιστή μου από δικηγόρο απλά εδώ έγραψα αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο.
- Γενιά της Αμαρτίας
Χρειαζόμαστε περισσότερες αφελείς πατριώτισσες σαν τη Νίκη. Αυτές με συγκινούν και με κάνουνε κι εθνίκι. Πήξαμε στις αναρχοκουλτουριάρες και τις μηδενίστριες.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μα δε ζήτησες πληροφορίες, απλά δήλωσες ότι έχεις πρόσβαση σε ένα περίσσευμα που αντιστοιχεί σε 850 μεγάλα κατ' ελάχιστον.Niki έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:18Τι εννοείς ήρεμη είμαι.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:16Θέλω να ηρεμήσεις κάποια στιγμή.Niki έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 20:51Θα ήθελα να επενδύσω και να φτιάξω μια εταιρεία χάκερς με σκοπό να εκπαιδευτούν Ελληνόπουλα και να χακάρουμε συνέχεια τους Τούρκους ,τους Ιρανούς και τους Πακιστανούς.
Πως μπορεί να γίνει;
Έστειλα και επιστολή στο κράτος , ζήτησα πληροφορίες από τον λογιστή μου από δικηγόρο απλά εδώ έγραψα αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Από ότι κατάλαβα δεν ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει ας διαγραφεί το νήμα.
Είπα συγκεκριμένα πράγματα μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει και να είναι νόμιμο;sys3x έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:23Μα δε ζήτησες πληροφορίες, απλά δήλωσες ότι έχεις πρόσβαση σε ένα περίσσευμα που αντιστοιχεί σε 850 μεγάλα κατ' ελάχιστον.
Άστα αυτά, από που θα τα τσιμπήσουμε, προχώρα στο παρασύνθημα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΕΝ προκυπτει επιθεση απο χακερς
από Frappezitis » 03 Ιουν 2023, 13:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Ιουν 2023, 21:01
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
25 Απρ 2025, 21:44
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί λέγεται Ανώνυμος εταιρεία
από Ιδεολόγος » 19 Ιουν 2024, 20:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
19 Ιουν 2024, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μυτιληναίος: Συνεργασία με Γαλλική εταιρεία για παραγωγή τεθωρακισμενου
από Ίακχος » 07 Απρ 2025, 10:46 » σε Εθνικά Θέματα - 9 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
07 Απρ 2025, 14:11
-