Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
OANNHSEA
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από OANNHSEA » 10 Ιούλ 2018, 21:52
wooded glade έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:46
Αν ήταν αβγά καλά τους έκαναν.
Περισσότερες δράσεις τέτοιου είδους κατά των αβγών είναι αυτό που χρειάζεται.
Συνέχισε με τέτοιο σκεπτικό και θα βγάλεις την ΧΑ κυβέρνηση στο τέλος!!!
.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 10 Ιούλ 2018, 21:54
Να σκυλιάσεις απο το κακό σου η ΧΑ κυβέρνηση δεν βγαινει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 10 Ιούλ 2018, 21:57
Orion22 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 14:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 14:02
Orion22 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 12:57
Τώρα η αλβανία τι σχέση έχει; το
αυθαίρετα, πόθεν προκύπτει;
γιατί εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν δηλώσεις τόσο από ροζουλί ΕΛ κυβέρνηση, όσο και από νΔουλικά να λένε άλλα:
Προκύπτει από την αλβανική πολεοδομία, duh.
Για τις Ελ δηλώσεις λέω κι εγώ. Ήταν παρόμοια περίπτωση όπου κάποιος Ελ κάνει κάτι παράνομο, τον πιάνει ο νόμος, μετά ισχυρίζεται ότι δεν έφταιγε η παρανομία αλλά ότι τον διώκουν επειδή είναι πολύ πατριώτης, και εισπράττει την αλληΕΛγγυη.
Μετά κατά την παράδοση έρχεται και το "αντί να ασχοληθούν με...", για να μη μείνει και ο γουοταμπαουτισμος παραπονεμένος.

Δεν ξέρω αλβανικά, θα μπορούσες να φέρεις ένα ρεπορτάζ να αναφέρει τα περι αυθαιρέτων;
Γιατί η εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ βάση επίσημων δηλώσεων των αλβανών είναι πως πρόκειται για
απαλλοτρίωση ανευ αποζημίωσης*, οπως συνέβαινε και στην ΕΛλάνδη επί εκαθιδρύσεως πασοκιστάν - δεκαετία του 80.
Εννοείται πως αν όντως είχε κάτι χτιστεί αυθαίρετα - αμεση ισοπέδωση κατα προτίμηση με τους ιδιοκτήτες μέσα
Ευχαρίστως.
Καθώς τα επεισόδια και οι προσπάθειες των αλβανικών Αρχών να κατεδαϕίσουν τον Ναό του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Δρυμάδες της Χειμάρρας -οι κάτοικοι του οποίου είναι ελληνικής καταγωγής- με το επιχείρημα ότι ανεγέρθη αυθαίρετα, χωρίς άδεια, το 1994, συνεχίζονται, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα φαίνεται να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος καταδίκασε τις ενέργειες αυτές.
http://www.dimokratianews.gr/content/51 ... n-ekklisia

Vladimir, STOP!

-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
από Spiros252 » 11 Ιούλ 2018, 01:30
Πολιτισμός!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 11 Ιούλ 2018, 02:16
Yochanan έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 21:54
Γιατί θα βγει ο Κούλης;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
metaxoskolikas
από metaxoskolikas » 11 Ιούλ 2018, 03:13
Yochanan έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 21:54
Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγαν και στην σουηδία, την ουγγαρία, την ιταλία, την αυστρία, την σλοβενία κλπ πριν λίγο καιρό
-
Orion22
από Orion22 » 11 Ιούλ 2018, 09:29
thx, δεν ήξερα καν το συγκεκριμένο γεγονός του 15
είχα υπ'όψιν μου τα πιο πρόσφατα (εξ ού και το απόσπασμα από την καθημερινή που ανέβασα) και τα οποια αναφέρονταν σε απαλλοτριώσεις
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 11 Ιούλ 2018, 10:22
hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 20:26
Ακόμα και χρυσαύγουλα να είναι, ε, δεν είμαστε ακόμα τόσο τριτοκοσμική χώρα που η αστυνομία να επιλέγει σε ποιες κλήσεις θα απαντήσει με βάση τις προσωπικές πεποιθήσεις του κάθε υπαλλήλου.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Drexler
από Drexler » 11 Ιούλ 2018, 10:29
Τρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:20
ΥΓ. Διάφορες έρευνες που δείχνουν ότι ελλάνιοι μαιανδροφόροι από τη γαλλική Καμπανία [Champagne] πρωτοστατούσαν
στην αντεπανάσταση παραμένουν στο σκοτάδι για ευνόητους λόγους.

Ελληνικοτατη Καμπανια(=καμπος)
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
hellegennes
από hellegennes » 11 Ιούλ 2018, 13:15
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 10:22
Ακόμα και χρυσαύγουλα να είναι, ε, δεν είμαστε ακόμα τόσο τριτοκοσμική χώρα που η αστυνομία να επιλέγει σε ποιες κλήσεις θα απαντήσει με βάση τις προσωπικές πεποιθήσεις του κάθε υπαλλήλου.

Αν έχεις πληροφορίες για μη απάντηση κλήσης από την αστυνομία, να μας το πεις. Έστω και ανεκδοτολογικά. Δεν με πειράζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
από Spiros252 » 11 Ιούλ 2018, 13:25
Ελληγεννη σοβαρά μιλάς; Εδώ δεν ήρθαν σε μένα μετά από διάρρηξη σπιτιού.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 11 Ιούλ 2018, 13:45
hellegennes έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 13:15
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 10:22

Αν έχεις πληροφορίες για μη απάντηση κλήσης από την αστυνομία, να μας το πεις. Έστω και ανεκδοτολογικά. Δεν με πειράζει.
νωπές οι μνήμες από την εποχή που η χα τραμπούκιζε και σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία σφύριζε αδιάφορα
επίσης, γνωστή μου πήρε την αστυνομία και τους ειδοποίησε ένα βράδυ (κατά τη μία) για κάτι τσιγγάνους που έκαναν φασαρίες, τους ειδοποίησε 2 φορές
η αστυνομία δεν ήρθε ποτέ
τα χαράματα τους πήρε και τους είπε τα "ντροπή σας" και τα συναφή, ο τύπος στο κέντρο της απάντησε "και τι να κάνουμε;"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Drexler
από Drexler » 11 Ιούλ 2018, 14:00
Όταν ο Κικέρων τελείωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα και επέστρεψε στη Ρώμη, πήρε μαζί του κάποιες χιλιάδες ελληνικές λέξεις δηλωτικές πολιτισμού και ένα «κλειδί», το οποίο πολλαπλασίασε την αξία και την σημασία τους.
Το «κλειδί» αυτό ήταν οι προθέσεις, οι οποίες ως γνωστόν είναι πολλαπλασιασιαστές των λέξεων. Έτσι δημιούργησε την λατινική, η οποία κατά τους γλωσσολόγους όλου του κόσμου είναι η γνωστή Κικερώνεια γραφή.
Ο διάσημος Γάλλος καθηγητής της Γλωσσολογίας Meillet γράφει: «Τα λατινικά ως λογία γλώσσα είναι ανάτυπο των ελληνικών».

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
hellegennes
από hellegennes » 11 Ιούλ 2018, 23:27
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 13:45
νωπές οι μνήμες από την εποχή που η χα τραμπούκιζε και σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία σφύριζε αδιάφορα
επίσης, γνωστή μου πήρε την αστυνομία και τους ειδοποίησε ένα βράδυ (κατά τη μία) για κάτι τσιγγάνους που έκαναν φασαρίες, τους ειδοποίησε 2 φορές
η αστυνομία δεν ήρθε ποτέ
τα χαράματα τους πήρε και τους είπε τα "ντροπή σας" και τα συναφή, ο τύπος στο κέντρο της απάντησε "και τι να κάνουμε;"
Τι είδους φασαρίες έκαναν; Αυτή πώς το ξέρει ότι δεν ήρθαν; Της το είπαν οι ίδιοι;
Για τις μνήμες που λες δεν έχω ιδέα. Δεν γίνεσαι πιο συγκεκριμένος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
01 Δεκ 2023, 07:23
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11
-
-
- 335 Απαντήσεις
- 7279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
10 Ιαν 2024, 13:25
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
10 Απρ 2025, 12:09
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.