Είναι κλειστά τα μαγαζιά και η οικονομία τους; Αυτό είναι που έχει σημασία.
Η Κινα πλεον εχει την μεγαλυτερη οικονομια στον κοσμο
- hellegennes
Re: Η Κινα πλεον εχει την μεγαλυτερη οικονομια στον κοσμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πρώτη οικονομία αλλά είναι κάτι που διακαώς επιθυμούν και εργάζονται για να το πετύχουν τις τελευταίες δεκαετίες. Και δεν εννοώ μόνο σε επίπεδο ηγεσίας. Αν θυμάμαι καλά κάποιες προβλέψεις ανέφεραν ότι αυτό θα συμβεί την επόμενη δεκαετία.
Θα ρωτήσω με πρώτη ευκαιρία και θα σου πω τι μέτρα λαμβάνουν, πόσο τηρούνται (υποπτεύομαι ότι εκεί τηρούνται αρκετά περισσότερο σε σχέση με οποιαδήποτε δυτική χώρα), και σε ποιο βαθμό λειτουργεί η οικονομία.hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:16Είναι κλειστά τα μαγαζιά και η οικονομία τους; Αυτό είναι που έχει σημασία.
Η Κίνα δεν ειναι αυτό που έχουμε μάθει, οι φτωχοί του πλανήτη. Ιστορικά πάντα ήταν oi πλούσιοι, είχαν το μεγαλύτερο αεπ του κόσμου, εκτός τα τελευταία 200 χρόνια. Αυτό αλλάζει, κλείνει η παρένθεσή μας.
- hellegennes
Δεν έχει απολύτως καμμία σημασία αν απαγορεύεται η κυκλοφορία το βράδυ ή αν φοράνε παντού μάσκες και λοιπά. Σημασία έχει αν υπάρχουν περιορισμοί στην οικονομία.ST48410 έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:20Θα ρωτήσω με πρώτη ευκαιρία και θα σου πω τι μέτρα λαμβάνουν, πόσο τηρούνται (υποπτεύομαι ότι εκεί τηρούνται αρκετά περισσότερο σε σχέση με οποιαδήποτε δυτική χώρα), και σε ποιο βαθμό λειτουργεί η οικονομία.hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:16Είναι κλειστά τα μαγαζιά και η οικονομία τους; Αυτό είναι που έχει σημασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
παλιά-καλή-βαρετή σοσιαλδημοκρατία λεγότανDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 17:44Για ανταγωνιστικές ιδεολογίες πρόκειται, εγώ ως άνθρωπος ωφελούμαι όταν κερδίζει η καλύτερη, ή όταν η κόντρα οδηγεί σε σύνθεση και σε μία ακόμα καλύτερη.
Πρακτικά αυτό που κάνω δεν είναι έκκληση για αλλαγή πλευράς αλλά έκκληση για αναγνώριση του προβλήματος και reform. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει όσο σκεφτόμαστε με όρους ανταγωνιστικών κρατών και όχι ανταγωνιστικών ιδεών. Το ιδανικό θα ήταν να βρούμε ένα μοντέλο που συνδυάζει την ελευθερία που έχουμε συνηθίσει, με μία πιο δίκαιη και επιστημονική διακυβέρνηση.
Και ιστορικά να το πάρεις πιο χρήσιμος είναι ο Κινεζικός μπαμπούλας όμως παρά το να γράψω ένα κατεβατό "προβληματισμού". Αν ακούγεται από αρκετούς ίσως ωθήσει την ελίτ σε δράση.
αλλά μόλις έλειψε το αντίπαλον δέος την ξεχαρβάλωσαν
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πουλήσουμε το κορμί μας σε Κινέζες;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- dna replication
- Γενιά της Αμαρτίας
Οι Κινέζοι φοράνε παρδαλά ρούχα γιατί είναι όλοι ομοιόμορφοι. Και οι Κινέζες. Αλλά τουλάχιστον μ' αυτές είναι λες και πηδάς ένα άψυχο ον.
- Δημοκρατικός
Μυρίζουν σάλτσα σόγιας, δεν μου αρέσουν.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- dna replication
σ'αυτούς φαινόμαστε ομοιόμορφοι εμείς, δυσκολεύονται να μας ξεχωρίσουνΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:49Οι Κινέζοι φοράνε παρδαλά ρούχα γιατί είναι όλοι ομοιόμορφοι. Και οι Κινέζες.
Υπό ποία έννοια είναι η Κίνα δημιούργημα της Δύσης ;
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί, είμαι διατεθειμένος για πειραματισμό αλλά σκεπτικός, το stagflation των 70s ήταν κάτι υπαρκτό και σπάνια η λύση είναι επιστροφή σε κάτι παλιότερο.dna replication έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:38παλιά-καλή-βαρετή σοσιαλδημοκρατία λεγότανDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 17:44Για ανταγωνιστικές ιδεολογίες πρόκειται, εγώ ως άνθρωπος ωφελούμαι όταν κερδίζει η καλύτερη, ή όταν η κόντρα οδηγεί σε σύνθεση και σε μία ακόμα καλύτερη.
Πρακτικά αυτό που κάνω δεν είναι έκκληση για αλλαγή πλευράς αλλά έκκληση για αναγνώριση του προβλήματος και reform. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει όσο σκεφτόμαστε με όρους ανταγωνιστικών κρατών και όχι ανταγωνιστικών ιδεών. Το ιδανικό θα ήταν να βρούμε ένα μοντέλο που συνδυάζει την ελευθερία που έχουμε συνηθίσει, με μία πιο δίκαιη και επιστημονική διακυβέρνηση.
Και ιστορικά να το πάρεις πιο χρήσιμος είναι ο Κινεζικός μπαμπούλας όμως παρά το να γράψω ένα κατεβατό "προβληματισμού". Αν ακούγεται από αρκετούς ίσως ωθήσει την ελίτ σε δράση.
αλλά μόλις έλειψε το αντίπαλον δέος την ξεχαρβάλωσαν

- Γενιά της Αμαρτίας
Αντικειμενικά αυτό δε γίνεται. Αυτοί είναι copypaste.dna replication έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:52σ'αυτούς φαινόμαστε ομοιόμορφοι εμείς, δυσκολεύονται να μας ξεχωρίσουνΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:49Οι Κινέζοι φοράνε παρδαλά ρούχα γιατί είναι όλοι ομοιόμορφοι. Και οι Κινέζες.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πιπες. Δεν εχουν ολοι οι λευκοί σκούρα καστανα ματια και μαύρα ίσια μαλλιά.dna replication έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:52σ'αυτούς φαινόμαστε ομοιόμορφοι εμείς, δυσκολεύονται να μας ξεχωρίσουνΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:49Οι Κινέζοι φοράνε παρδαλά ρούχα γιατί είναι όλοι ομοιόμορφοι. Και οι Κινέζες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Φεβ 2024, 11:24
-
- 2 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Δεκ 2024, 13:34
-
-
Νέα δημοσίευση H Ρωσία έγινε η 5η οικονομία στον κόσμο περνώντας τη Γερμανία
από Αρίστος » 04 Αύγ 2023, 20:57 » σε Διεθνής πολιτική - 470 Απαντήσεις
- 11398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
08 Φεβ 2025, 16:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναίκα με την μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο που αγγίζει τα 7,89 εκατοστά
από Ζενίθεδρος » 27 Αύγ 2024, 14:51 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 19 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
31 Αύγ 2024, 17:58
-