Ο κακός χαμός γίνεται. Η ΝΔ κάνει τρελή αβάντα στην Αριστερά αυτές τις ημέρες.
Μετά θα τις φταίνε πάλι οι "ανεύθυνοι πολίτες" και οι "ανεγκέφαλοι νέοι". Δεκάρα τσακιστή δεν δίνει που τους σπρώχνει με τα μπούνια εκεί.
Ο κακός χαμός γίνεται. Η ΝΔ κάνει τρελή αβάντα στην Αριστερά αυτές τις ημέρες.
Εγώ συμφωνώ ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη. Διαχρονικά. Αλλιώς δεν θα βλέπαμε όλους τους χρυσαυγιτες να μας λένε πως πολέμησαν τους Γερμανούς και κατά τύχη όλοι οι γονείς των σημερινών χρυσαυγιτων να είναι σε τάγματα ασφαλείας κτλ.
Γιατί; 29 είσαι;adon99 έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 22:38Οι καραμελες σας τελειωσαν "ειναι συστημικοι θα πεσουν στα μαλακα"
ετσι και αλλιως πολιτικα ειχε τελειωσει αυτο το σκελος
θα γελασουμε το επομενο διαστημα που θα βγει νεο κινημα και δεν θα εχετε φωτογραφιες ατομων πριν 30 χρονια με σημαιες της γερμανιας να δειχνετε
adon99 έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:16Οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής (εκλογες μαιου 2012)
Νίκος Μιχαλολιάκος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Ιωάννης Βουλδής. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Ελένη Ζαρούλια, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Γιώργος Γερμένης ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Ηλίας Κασιδιάρης ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Νίκος Κουζήλος. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Γιάννης Λάγος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Γρέγος Αντώνιος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Ζησιμόπουλος Πολύβιος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Σιώης Νικήτας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ
Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Ηλιόπουλος Παναγιώτης ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Αρβανίτης Μιχαήλ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Κρέσπης Νικόλαος ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Κουκούτσης Δημήτριος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Μπούκουρας Ευστάθιος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Μίχος Νικόλαος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Γκλέτσος Απόστολος ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Παππάς Χρήστος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Ηλίας Παναγιώταρος ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
Αν ειχανε δεν ειχανε γινει εκλογες 1 μηνα μετα (η αν οπως γινανε) εκλεγοτανε
ο Σιωης ο Κρεσπης και ο Γκλετσος θα θεωρουταν απο την "Ανεξαρτητη" δικαιοσυνη μελη εγκληματικης οργανωσης και θα ηταν φυλακη σημερα
εχει τεραστιες νομικες βασεις η υποθεση
Το πιθανότερο είναι ότι το υπέκλεψαν οι ρωσικές υπηρεσίες και το διέρρευσαν.Gewponos90 έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:18Εγώ άλλη απορία εχω. Αυτό το ηχητικό που ακούμε εδώ και 5 χρόνια πως το υποκλεψαμε;
Γλυκουληδες. Τώρα βλέπω τα βιντεκια με τις δηλωσεις. Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Αρχηγου. Λέει θα δικαιωθεί από την ιστορία και τον ελληνικό λαό.. Για ποιον ελληνικό λαό μιλάει πάλι;Golden Age έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:09Ο κακός χαμός γίνεται. Η ΝΔ κάνει τρελή αβάντα στην Αριστερά αυτές τις ημέρες.
Μετά θα τις φταίνε πάλι οι "ανεύθυνοι πολίτες" και οι "ανεγκέφαλοι νέοι". Δεκάρα τσακιστή δεν δίνει που τους σπρώχνει με τα μπούνια εκεί.
Και φυσικά κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ήθελα να ήξερα τι θα λέγαμε τα αριστερά παρτάλια αν υπήρχε αντίστοιχο ηχητικό για διώξεις κατά π.χ. ζαιων βουλευτώνπατησιωτης έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:51Το πιθανότερο είναι ότι το υπέκλεψαν οι ρωσικές υπηρεσίες και το διέρρευσαν.Gewponos90 έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:18Εγώ άλλη απορία εχω. Αυτό το ηχητικό που ακούμε εδώ και 5 χρόνια πως το υποκλεψαμε;
Δεν είναι το ίδιο.Έχω αναλύσει πολλές φορές στο παλιό φόρουμ γιατί ο ιδεολογικογεωπολιτικός προσανατολισμός της ΧΑ είναι για τα πανηγύρια.Ενα κόμμα που είναι ανοιχτά ρωσόφιλο όταν αυτή η χώρα έχει ως μόνο σημαντικό ιδεολογικό ατού να προβάλλει στον κόσμο και το κάνει κάθε χρόνο με μεγάλη παρέλαση τον αγώνα εναντίον του προτύπου αυτών που την υποστηρίζουν.Lord Brum έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 00:00Και φυσικά κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ήθελα να ήξερα τι θα λέγαμε τα αριστερά παρτάλια αν υπήρχε αντίστοιχο ηχητικό για διώξεις κατά π.χ. ζαιων βουλευτώνπατησιωτης έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:51Το πιθανότερο είναι ότι το υπέκλεψαν οι ρωσικές υπηρεσίες και το διέρρευσαν.Gewponos90 έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:18Εγώ άλλη απορία εχω. Αυτό το ηχητικό που ακούμε εδώ και 5 χρόνια πως το υποκλεψαμε;
Οσο ήταν η "τεράστια νικη" του Πλεύρη που τελικά... καθυστέρησε τη διαδικασία έξι ώρες τόσο "αυτοπετσοκομμα ήταν κι αυτό..Golden Age έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:06Αυτοπετσόκομμα για την ακρίβεια. Προσπάθησε να μπαλώσει τα ασυμάζευτα ο Καμπαγιάννης.Highlander έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 22:20Πετσοκομμα!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 21:42Από Θανάση Καμπαγιάννη, συνήγορο πολιτικής αγωγής στη δικη της Χρυσής Αυγής:
Μπράβο παντως και σε αυτόν και σε όλη την πολιτική αγωγή για τη δουλειά τους. Ειδικά ο καμπαγιαννης εξαιρετικός
Άλλο οι όποιες συνομικλίες στελεχών με το Μπαλτάκο και άλλο η περίεργες συνομιλίες κυβερνητικού στελέχους με κάποιον απο τη Νίκαια που εμπλεκόταν εκείνο το βράδυ στην ιστορία, συνομιλώντας με το Ρουπακιά.
Τί έλεγε αυτός ο Βαρτζόγλου στο συνομιλιτή του Ρουπακιά;
O Παππας δεν παραδοθηκε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 15:50Τελικά αδίκως μας έπριζαν τον πούτσο ότι δεν θα παραδοθούν και θα διαφύγουν.
Ο Παππάς είναι ο Μπεζεντακος της ΧΑObi Wan Iakobi έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 00:43O Παππας δεν παραδοθηκε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 15:50Τελικά αδίκως μας έπριζαν τον πούτσο ότι δεν θα παραδοθούν και θα διαφύγουν.