Μελέτησε το καλύτερα. Παίζει να είναι οι ίδιες και να σε/μας δουλεύουν/δουλεύεις ...Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:32Χειρουργικές με 6% ΦΠΑ και έγκριση, όχι μλκιες.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:07Μερικοί ανακάλυψαν σήμερα το σκρούτζ. Αξίζουν συγχαρητήρια...
https://www.skroutz.gr/c/4134/prostateu ... er_dir=asc
πόσα χρήματα ξοδέψατε σε μάσκες και αντισηπτικά?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: πόσα χρήματα ξοδέψατε σε μάσκες και αντισηπτικά?
- hellegennes
Ερμή, με 6% ΦΠΑ, έγκριση και... νόμιμες; 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εντάξει δε το έχω πολυψάξει. Είπαμε. Απλά ενας φιλαράκος ιατρικός επισκέπτης βρήκε μια καλή άκρη και μου λέει "Είσαι;"Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:36Μελέτησε το καλύτερα. Παίζει να είναι οι ίδιες και να σε/μας δουλεύουν/δουλεύεις ...Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:32Χειρουργικές με 6% ΦΠΑ και έγκριση, όχι μλκιες.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:07
Μερικοί ανακάλυψαν σήμερα το σκρούτζ. Αξίζουν συγχαρητήρια...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Εγώ τις αγοράζω 12 λεπτά, αλλά χοντρική. Δύσκολο αυτήν την εποχή χαμηλότερες τιμές. Πέρυσι τέτοια εποχή έκαναν 1,5 λεπτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:36Μελέτησε το καλύτερα. Παίζει να είναι οι ίδιες και να σε/μας δουλεύουν/δουλεύεις ...Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:32Χειρουργικές με 6% ΦΠΑ και έγκριση, όχι μλκιες.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:07
Μερικοί ανακάλυψαν σήμερα το σκρούτζ. Αξίζουν συγχαρητήρια...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Μία συμβουλή από έναν άγνωστο που δεν σου είναι τίποτα. Μακριά από ιεχωβάδες, ιατρικούς επισκέπτες, πωλητές της herbal life και της elpedison.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:38Εντάξει δε το έχω πολυψάξει. Είπαμε. Απλά ενας φιλαράκος ιατρικός επισκέπτης βρήκε μια καλή άκρη και μου λέει "Είσαι;"Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:36Μελέτησε το καλύτερα. Παίζει να είναι οι ίδιες και να σε/μας δουλεύουν/δουλεύεις ...

-
Εσύ κάποια στιγμή να σταματήσεις να νομίζεις ότι είσαι ο Βασιλόπουλος...hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:41Εγώ τις αγοράζω 12 λεπτά, αλλά χοντρική. Δύσκολο αυτήν την εποχή χαμηλότερες τιμές. Πέρυσι τέτοια εποχή έκαναν 1,5 λεπτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:36Μελέτησε το καλύτερα. Παίζει να είναι οι ίδιες και να σε/μας δουλεύουν/δουλεύεις ...
τον Μάιο του 2019 τις είχα πάρει στην τιμή που λες.hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:41Εγώ τις αγοράζω 12 λεπτά, αλλά χοντρική. Δύσκολο αυτήν την εποχή χαμηλότερες τιμές. Πέρυσι τέτοια εποχή έκαναν 1,5 λεπτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:36Μελέτησε το καλύτερα. Παίζει να είναι οι ίδιες και να σε/μας δουλεύουν/δουλεύεις ...
12 λεπτά χονδρική; Ακριβά. Έλα λέγε είσαι να σου βρω λιγότερο; αλλά θα μου πάρεις 10000 κομάτια
Εμπεδοκλή ο συγκεκριμένος είναι συμμαθητής και φίλος απο το δημοτικό, 30 χρόνια, δε θα με φάει, είναι τσεκαρισμένος. Ωστόσο συμφωνώ με αυτο που λες 100%, να προσθέσω και τους ασφαλιστές, διαφημιστές, μεσίτες, επενδυτικούς συμβουλους .
- hellegennes
Ερμή, μιλάω για νόμιμη συναλλαγή.
Τα αρχίδια μου είναι ο Βασιλόπουλος. Να σου στείλω κατάλογο με τιμές να τις συγκρίνεις με του Βασιλόπουλου που έχει και online shop.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:43Εσύ κάποια στιγμή να σταματήσεις να νομίζεις ότι είσαι ο Βασιλόπουλος...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Λες να ήταν κάτι παράνομο και να στο έλεγα εδώ; Νόμιμα, τιμολόγια αποδείξεις ,όλα.
Σίγουρα είσαι καλύτερος από τέτοιους απατεώνες.hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:46Ερμή, μιλάω για νόμιμη συναλλαγή.Τα αρχίδια μου είναι ο Βασιλόπουλος. Να σου στείλω κατάλογο με τιμές να τις συγκρίνεις με του Βασιλόπουλου που έχει και online shop.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:43Εσύ κάποια στιγμή να σταματήσεις να νομίζεις ότι είσαι ο Βασιλόπουλος...
Μην αρκεστείς σε τέτοιες συγκρίσεις
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Και εγώ είχα μία πολύ καλή φίλη από το δημοτικό. Πριν λίγα χρόνια έμπλεξε με τη herbal life και χάλασε. Προσπαθούσε να πουλήσει ό,τι μαλακία μπορείς να φανταστείς σε γνωστούς και αγνώστους. Τελευταία την είδα να κάνει σαν πρεζάκι έξω από σταθμό του μετρό. Ελπίζω ο φίλος σου απλά να είναι λιγότερο ενοχλητικος. Το να φάει δεν πειράζει. Όλοι θέλουν να φάνε...
Για τους μεσίτες που λες απλά πάρε καραμπίνα...

-
Ηρέμησε λέμε. Αν θέλουν οι Ολλανδοί του Βασιλόπουλου μπορούν να πιάσουν παρέα με ένα φύλαρχο της ινδοκίνας, να τον βάλουν να απαγάγει παιδιά και να φτιάχνουν τις μάσκες τσάμπα. Μετά να στις φέρνουν και να τις δίνουν δώρο με τις σερβιέτες...hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:46Ερμή, μιλάω για νόμιμη συναλλαγή.Τα αρχίδια μου είναι ο Βασιλόπουλος. Να σου στείλω κατάλογο με τιμές να τις συγκρίνεις με του Βασιλόπουλου που έχει και online shop.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 10:43Εσύ κάποια στιγμή να σταματήσεις να νομίζεις ότι είσαι ο Βασιλόπουλος...
Άλλη φάση εκεί στη Herbal life. Εκεί πετάς κώλο και αρχίζεις να παίρνεις κόσμο για να ανέβεις, αν η φίλη σου ήταν λίγο χοντρούλα ή άσχημη θα κάνει τη χαμαλίκα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 11:03Και εγώ είχα μία πολύ καλή φίλη από το δημοτικό. Πριν λίγα χρόνια έμπλεξε με τη herbal life και χάλασε. Προσπαθούσε να πουλήσει ό,τι μαλακία μπορείς να φανταστείς σε γνωστούς και αγνώστους. Τελευταία την είδα να κάνει σαν πρεζάκι έξω από σταθμό του μετρό. Ελπίζω ο φίλος σου απλά να είναι λιγότερο ενοχλητικος. Το να φάει δεν πειράζει. Όλοι θέλουν να φάνε...
Αν δεις φωτο τους απο αυτά τα σεμινάρια που κάνουν το καλοκαίρι, νομίζεις οτι βλέπεις καστ του σειρηνάκη
-
Αν είναι να δώσω πενηντάευρα για πηδήξω προωθήτρια της herlbal life, πάω και στα μπουρδέλα που είναι πιο καθαρές και έχουν πάρει και λιγότερους. Χώρια που δεν θα με πρίζει κάθε βδομάδα...Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 11:09Άλλη φάση εκεί στη Herbal life. Εκεί πετάς κώλο και αρχίζεις να παίρνεις κόσμο για να ανέβεις, αν η φίλη σου ήταν λίγο χοντρούλα ή άσχημη θα κάνει τη χαμαλίκα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 11:03Και εγώ είχα μία πολύ καλή φίλη από το δημοτικό. Πριν λίγα χρόνια έμπλεξε με τη herbal life και χάλασε. Προσπαθούσε να πουλήσει ό,τι μαλακία μπορείς να φανταστείς σε γνωστούς και αγνώστους. Τελευταία την είδα να κάνει σαν πρεζάκι έξω από σταθμό του μετρό. Ελπίζω ο φίλος σου απλά να είναι λιγότερο ενοχλητικος. Το να φάει δεν πειράζει. Όλοι θέλουν να φάνε...
Αν δεις φωτο τους απο αυτά τα σεμινάρια που κάνουν το καλοκαίρι, νομίζεις οτι βλέπεις καστ του σειρινάκη
Χεστηκαν να πάρουν εσένα. Τους παραπάνω τους παίρνουν για να τις προωθούν. Ασε που στη HL έχει μπουκάρει και ελέγχει η αλβανική μαφία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 788 Απαντήσεις
- 14843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Φεβ 2025, 19:30
-
-
Νέα δημοσίευση Ασφαλτοστρώσεις με χρήματα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
από Σενέκας » 29 Φεβ 2024, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Μαρ 2024, 09:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που τα βρισκει η ΝΔ τοσα χρηματα?
από Στρακαστρουκας » 03 Ιουν 2024, 09:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
03 Ιουν 2024, 23:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΗΝ ΔΙΝΕΤE ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΤΟΥΝ
από Esperos » 22 Δεκ 2023, 13:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-