Αλήθεια, θυμήθηκες ΠΟΥ είναι η 11όροφη πολυκατοικία που 14 χρονών έχτισες με τα χεράκια σου στο Πασαλιμάνι;

Τι; ψέματα;

Και τι έπαθες; Βαρέθηκες το κλάψιμο που κάνεις για την δική σου αχρηστία και τώρα κλαις και για τους άλλους άχρηστους;

Αλήθεια, θυμήθηκες ΠΟΥ είναι η 11όροφη πολυκατοικία που 14 χρονών έχτισες με τα χεράκια σου στο Πασαλιμάνι;
Τον έχεις άχτι ε;
Όχι δεν είσαι εσύ ο θεματοφύλακας. Σε μια γενική αίσθηση αναφέρθηκα, δηλαδή περισσότερους από έναν. Αλλά όχι εσένα ωστόσο.Λοξίας έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 00:57Ρε συ Χαοτικός, ώρες ώρες με εκπλήσσεις!
Πολλές φορές βγάζεις μια "ωμή" αλήθεια που δείχνει διεισδυτική ματιά, αλλά στο τέλος κάπου την χαλάς με τρολλάρισμα.
Σαν την γελάδα που κλωτσάει την καρδάρα, ακριβώς την στιγμή που τελειώνει το άρμεγμα...
Στην ηλικία μου, θα έπρεπε να είμαι Βούδας και να γελάω με την κάθε παπαριά αντί να "πωρώνομαι". Σωστά λες, αλλά κάνεις λάθος στην αιτία.
Δεν φοβάμαι, στην ηλικία μου πλέον, ότι θα μου χαλάσει η μανέστρα της ζωής μου. Έχω δει αρκετά "παράξενα" να επιβεβαιώνονται, ώστε να κρατάω πάντα μια "πισινή" για κάθε ενδεχόμενο. Οπότε, αν μία άποψή μου αποδειχθεί λανθασμένη, την αλλάζω αμέσως.
Αλλά ακριβώς επειδή έχω αυτήν την ηλικία, έχω γνωρίσει και πολλούς, μα πάρα πολλούς, "παραγωγούς παπαριών", οι οποίοι παρήλθαν όπως ακριβώς ήλθαν..."παραγωγοί παπαριών". Τίποτε περισσότερο. Όταν φτάσεις και εσύ στην ηλικία μου, απλώς να το θυμηθείς αυτό...
Ούτε θεματοφύλακας της επιστήμης είμαι, ούτε και φρουρός της ανθρώπινης πνευματικότητας.
Απλώς με ενοχλούσαν πάντα, και συνεχίζουν να με ενοχλούν παρ' όλη την ηλικία μου, όλοι οι "παραγωγοί παπαριών" που προσπαθούν να μοσχοπουλήσουν τις παπαριές τους για απαύγασμα της ανθρώπινης νοημοσύνης.
Α, να σε κεράσω και εγώ ένα γλυκάκι από το ίδιο ζαχαροπλαστείο...
ΥΓ.
Με τον Χέλη έχω καυγαδίσει και εγώ μερικές φορές, αλλά πιο πολύ για το γούστο της διαλεκτικής διαμάχης.
Και, φυσικά, δεν βριζόμαστε.
Σε μια εκπομπή στο Ζούγκλα νομίζω ανέφερε μια συχνότητα των 40 GHz
Με συγκίνησες πρωί πρωί. Θα σου απαντήσω αργότερα γιατί δουλεύω.Χαοτικός έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:30Τον έχεις άχτι ε;
Έχει δίκιο όμως ρε συ. Το βρίσκω πολύ φυσικό να αντιδρά με κοροϊδία σε κάποια πράγματα. Είναι μία αμυντική αντίδραση όταν κάτι σου φαίνεται παράξενο . Κάτι σου απειλείται. Κάποια ισορροπία.
Ξέρεις ότι είναι αγώνας να καλλιεργηθείς σε αυτό το μπουρδέλο (σύγχρονη κοινωνία). Πρέπει να του αναγνωρίσεις ότι είναι πιο ποιοτικός από την πλειοψηφία της γενιάς του αλλά και γενικά. έκανε έναν κόπο για ότι έχει μάθει και φυσικά έχει αγαπήσει πολύ ότι έχει μάθει.
Στα λέω γιατί κι εσύ μια απ 'τα ίδια είσαι. Ας μην έκανες τα διδακτορικά κι ας μην ανήκεις στην "επίσημη" "επιστημονική" "κοινότητα". Θέλεις να ξεφύγεις από την πνευματική πλέμπα. έκανες κάτι ηρωικό με την κατασκευή σου. Θυμάμαι το βίντεο με τη μπουλντόζα να προσπαθείς να το σπάσεις. Το θαύμασα.
Σου είπανε ότι δεν ισχύει και εγώ τους δέχτηκα τυφλά καλώς έχουν τη γνώση της δομικής, της αντοχής υλικών και ένα σωρό κεφάλαια σε μαθήματα που με ξενερώνανε και δεν ασχολήθηκα και δεν ξέρω. Αλλά δεν ένιωσα ποτέ ότι απειλούμαι από σένα πως θα μολυνθεί η γνώση μου και το πνεύμα μου. Αφού ξέρω ότι σε λίγα χρόνια θα ξέρεις άλλα, πιο πολλά και θα είσαι άλλος.
Μην πικραίνεστε ρε μαλάκες γιατί είναι δηλητήρια αυτά, γαμάνε νευρικές δομές και σου κάνει πιο δύσκολο το να κοντράρεις την δυστυχία που πάντα είναι προ των πυλών. να σταματήσει κι αυτός που σαν νευρωτικός 3άρης κάνει κάποιες φορές. Στην ηλικία του θα έπρεπε να νιώθει Βούδας όχι να πωρώνεται.
Αλλά κι εσύ άκου τι λένε οι άλλοι ρε. πως θα πάρεις ενέργεια το γαμημένο χωρίς να δώσεις;Αυτά που λέει δεν στέκουν έτσι αβίαστα κιόλας.
Βεβαίως δεν είναι για τον πούτσο ο άνθρωπος; έκανε κι αυτός έναν κόπο. Αλλά ρε πούστη μου άμα αξιώνουμε ότι με έναν κόπο (μ' έναν πόνο)
ότι θα εδραιώσουμε και την πεποίθησή μας. Και δεν είναι τίποτα άλλο, όταν ακούς μεγαλόσχημες φάσεις. "Θα σου δώσω ενέργεια σαν να κέρδισες τζόκερ! Γιατί είσαι πολύ γαμάτος που ζεις αυτήν την εποχή κι ο Θεός-σύμπαν σου κάνει δώρο το να μην ιδρώνει ο κώλος σου ενώ όλα τα πλάσματα μέχρι σήμερα τους έχει ανοίξει ο πάτος για ολοκληρώσουν τις ζωές τους.
Αντιδρώ σε αυτό, αλλά και σε επίσημες επιστημονικές έρευνες. Ο άλλος βρήκε φωσφόρο και το ταγκάρει ως "Ζωή στην Αφροδίτη"
Τη χωνόμουνα του Ελληγενή αλλά είναι καλός συζητητής ο πούστης και δεν με έβρισε. Απ΄τη μεριά πάλι εγώ θέλω να υπενθυμίζω ότι εδώ είναι καφενείο και κάνουμε κουβέντα για να γουστάρουμε κι όχι να είμαστε ψώνια ότι οφείλουμε να περιφρουρούμε την επιστήμη γιατί ο ρόλος που την είδαμε αφού.
Λοιπόν μη μαλώνετε γιατί ζηλεύω. Διεκδικώ να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που επιτίθεται στον άλλον.
Λοξία κι εσύ ρε μην σε πάρει ο διάλος
Ένα σωρό πατέντες έχουν προκόψει στην Ελλάδα. Άσε δε που την εποχή του διαδικτύου μια τέτοια εφεύρεση θα γίνονταν αμέσως αντιληπτή από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του εξωτερικού.seismic έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 14:16axilmar έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 09:32Εφόσον δεν υπάρχει εμπορική αξιοποίηση των "ανακαλύψεων" αυτών, τότε αυτές οι "ανακαλύψεις" συγκαταλέγονται στις απατεωνιες που έχουν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες σχετικά με την ενέργεια, οι οποίες είναι ότι ολίγες.
Είναι σαν τον τύπο που πουλούσε βιβλία "πώς να κερδίσετε το Λόττο". Άμα υπήρχε τέτοιο πράγμα, ο τυπάς θα ήταν ήδη πλούσιος και δεν θα χρειάζονταν να πουλάει βιβλία!Στην Ελλάδα να προκόψει πατέντα
Είναι σαν η Ελλάδα να επιβάλει την οικονομική καταδίκη της Γερμανίας εις όφελός της...
Ξέρεις από βέσπα?
+1000
Γιατί είσαι πολύ γαμάτος που ζεις αυτήν την εποχή κι ο Θεός-σύμπαν σου κάνει δώρο το να μην ιδρώνει ο κώλος σου ενώ όλα τα πλάσματα μέχρι σήμερα τους έχει ανοίξει ο πάτος για ολοκληρώσουν τις ζωές τους.
Στο εξωτερικό την χρησιμοποιούν. Αγγλία και Τουρκία. Αλλά σε αυτές τις χώρες δεν έχω πατέντα.axilmar έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 09:06Ένα σωρό πατέντες έχουν προκόψει στην Ελλάδα. Άσε δε που την εποχή του διαδικτύου μια τέτοια εφεύρεση θα γίνονταν αμέσως αντιληπτή από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του εξωτερικού.seismic έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 14:16axilmar έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 09:32Εφόσον δεν υπάρχει εμπορική αξιοποίηση των "ανακαλύψεων" αυτών, τότε αυτές οι "ανακαλύψεις" συγκαταλέγονται στις απατεωνιες που έχουν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες σχετικά με την ενέργεια, οι οποίες είναι ότι ολίγες.
Είναι σαν τον τύπο που πουλούσε βιβλία "πώς να κερδίσετε το Λόττο". Άμα υπήρχε τέτοιο πράγμα, ο τυπάς θα ήταν ήδη πλούσιος και δεν θα χρειάζονταν να πουλάει βιβλία!Στην Ελλάδα να προκόψει πατέντα
Είναι σαν η Ελλάδα να επιβάλει την οικονομική καταδίκη της Γερμανίας εις όφελός της...
Ξέρεις από βέσπα?
Μίλησες σωστά και με αλήθειες πολλές.Χαοτικός έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 23:30Τον έχεις άχτι ε;
Έχει δίκιο όμως ρε συ. Το βρίσκω πολύ φυσικό να αντιδρά με κοροϊδία σε κάποια πράγματα. Είναι μία αμυντική αντίδραση όταν κάτι σου φαίνεται παράξενο . Κάτι σου απειλείται. Κάποια ισορροπία.
Ξέρεις ότι είναι αγώνας να καλλιεργηθείς σε αυτό το μπουρδέλο (σύγχρονη κοινωνία). Πρέπει να του αναγνωρίσεις ότι είναι πιο ποιοτικός από την πλειοψηφία της γενιάς του αλλά και γενικά. έκανε έναν κόπο για ότι έχει μάθει και φυσικά έχει αγαπήσει πολύ ότι έχει μάθει.
Στα λέω γιατί κι εσύ μια απ 'τα ίδια είσαι. Ας μην έκανες τα διδακτορικά κι ας μην ανήκεις στην "επίσημη" "επιστημονική" "κοινότητα". Θέλεις να ξεφύγεις από την πνευματική πλέμπα. έκανες κάτι ηρωικό με την κατασκευή σου. Θυμάμαι το βίντεο με τη μπουλντόζα να προσπαθείς να το σπάσεις. Το θαύμασα.
Σου είπανε ότι δεν ισχύει και εγώ τους δέχτηκα τυφλά καλώς έχουν τη γνώση της δομικής, της αντοχής υλικών και ένα σωρό κεφάλαια σε μαθήματα που με ξενερώνανε και δεν ασχολήθηκα και δεν ξέρω. Αλλά δεν ένιωσα ποτέ ότι απειλούμαι από σένα πως θα μολυνθεί η γνώση μου και το πνεύμα μου. Αφού ξέρω ότι σε λίγα χρόνια θα ξέρεις άλλα, πιο πολλά και θα είσαι άλλος.
Μην πικραίνεστε ρε μαλάκες γιατί είναι δηλητήρια αυτά, γαμάνε νευρικές δομές και σου κάνει πιο δύσκολο το να κοντράρεις την δυστυχία που πάντα είναι προ των πυλών. να σταματήσει κι αυτός που σαν νευρωτικός 3άρης κάνει κάποιες φορές. Στην ηλικία του θα έπρεπε να νιώθει Βούδας όχι να πωρώνεται.
Αλλά κι εσύ άκου τι λένε οι άλλοι ρε. πως θα πάρεις ενέργεια το γαμημένο χωρίς να δώσεις;Αυτά που λέει δεν στέκουν έτσι αβίαστα κιόλας.
Βεβαίως δεν είναι για τον πούτσο ο άνθρωπος; έκανε κι αυτός έναν κόπο. Αλλά ρε πούστη μου άμα αξιώνουμε ότι με έναν κόπο (μ' έναν πόνο)
ότι θα εδραιώσουμε και την πεποίθησή μας. Και δεν είναι τίποτα άλλο, όταν ακούς μεγαλόσχημες φάσεις. "Θα σου δώσω ενέργεια σαν να κέρδισες τζόκερ! Γιατί είσαι πολύ γαμάτος που ζεις αυτήν την εποχή κι ο Θεός-σύμπαν σου κάνει δώρο το να μην ιδρώνει ο κώλος σου ενώ όλα τα πλάσματα μέχρι σήμερα τους έχει ανοίξει ο πάτος για ολοκληρώσουν τις ζωές τους.
Αντιδρώ σε αυτό, αλλά και σε επίσημες επιστημονικές έρευνες. Ο άλλος βρήκε φωσφόρο και το ταγκάρει ως "Ζωή στην Αφροδίτη"
Τη χωνόμουνα του Ελληγενή αλλά είναι καλός συζητητής ο πούστης και δεν με έβρισε. Απ΄τη μεριά πάλι εγώ θέλω να υπενθυμίζω ότι εδώ είναι καφενείο και κάνουμε κουβέντα για να γουστάρουμε κι όχι να είμαστε ψώνια ότι οφείλουμε να περιφρουρούμε την επιστήμη γιατί ο ρόλος που την είδαμε αφού.
Λοιπόν μη μαλώνετε γιατί ζηλεύω. Διεκδικώ να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που επιτίθεται στον άλλον.
Λοξία κι εσύ ρε μην σε πάρει ο διάλος
Φυσικά και έχει σχέση. Και οι δύο μηχανισμοί παρακάμπτουν τον νόμο του Καρνό.Σουβλίτσα έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 13:47+1000
Εγώ μερικές φορές φθάνω να τον ΑγαπώΓιατί είσαι πολύ γαμάτος που ζεις αυτήν την εποχή κι ο Θεός-σύμπαν σου κάνει δώρο το να μην ιδρώνει ο κώλος σου ενώ όλα τα πλάσματα μέχρι σήμερα τους έχει ανοίξει ο πάτος για ολοκληρώσουν τις ζωές τους.
Δεν μου λέτε τώρα, σχετικά με αυτά που συζητάτε εδώ, αυτό που έχουνε κάνει και παράγουν υδρογόνο από άλγη, με διάσπαση ενός συγκεκριμένου ενζύμου μέσω φωτοσύνθεσης (κάπως έτσι), έχει καμιά σχέση?
Ο Καρνο το ξερει οτι του παρακαμπτουν το νομο;seismic έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 18:30Φυσικά και έχει σχέση. Και οι δύο μηχανισμοί παρακάμπτουν τον νόμο του Καρνό.Σουβλίτσα έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 13:47+1000
Εγώ μερικές φορές φθάνω να τον ΑγαπώΓιατί είσαι πολύ γαμάτος που ζεις αυτήν την εποχή κι ο Θεός-σύμπαν σου κάνει δώρο το να μην ιδρώνει ο κώλος σου ενώ όλα τα πλάσματα μέχρι σήμερα τους έχει ανοίξει ο πάτος για ολοκληρώσουν τις ζωές τους.
Δεν μου λέτε τώρα, σχετικά με αυτά που συζητάτε εδώ, αυτό που έχουνε κάνει και παράγουν υδρογόνο από άλγη, με διάσπαση ενός συγκεκριμένου ενζύμου μέσω φωτοσύνθεσης (κάπως έτσι), έχει καμιά σχέση?
Δηλαδή είναι και οι δύο φυσικοί μηχανισμοί παραγωγής ενέργειας και όχι θερμικές μηχανές εσωτερικής καύσης.
Ο Π.Ζ δεν κάνει τίποτα άλλο από αυτό που κάνουν τα φυτά.nick έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 19:03Ο Καρνο το ξερει οτι του παρακαμπτουν το νομο;
μπα. οχι. σε ξεφτιλισαν. ξεκαθαρα.