Τπτ, τσεκάρω κάτι για sub αντανακλαστικά

Τπτ, τσεκάρω κάτι για sub αντανακλαστικά
Δε φοράνε φερετζέ.Λένε καθαρά τι είναι.Η Γαλλική Δημοκρατία έχει ιδεολογία και την υπερασπίζει από την εποχή της επανάστασης.Και η ιδεολογία λέει ότι μπορείς να κοροιδεύεις όσο θέλεις τον Χριστό ή τον Μωάμεθ αλλά εάν επαινέσεις γενοκτονία που έχει αναγνωρίσει πας μέσα.Maspoli έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 14:40Δεν το πρότεινα για να ικανοποιηθούν αλλά για να αναδείξουν ότι ο Μακρόν και οι συν αυτω μια χαρά φερετζέ φορούν.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 13:49Δεν είναι τόσο σοφιστικέ.Αυτοί δεν το βλέπουν μία σου και μία μου.Κάποιος που πιστεύει πραγματικά δεν ικανοποιείται με κάποιου είδους ισοφάριση.
Κι αν σκοτωθούν από γυναίκα λέει πάλι δεν έχει παράδεισο..
... τον Χριστό σας. Ω ναι
O Mακρόν βέβαια δηλώνει και αυτός αριστερός.περαστικος έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:19Εε τοτε τον ΠΟΥΛΟ απο την Ευρωπη η σε στρατοπεδα συγκεντρωσης!
Και μαζι τους και οι αριστεροι που τους φερατε!
Για όσα κάνει;πατησιωτης έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:23O Mακρόν βέβαια δηλώνει και αυτός αριστερός.περαστικος έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:19Εε τοτε τον ΠΟΥΛΟ απο την Ευρωπη η σε στρατοπεδα συγκεντρωσης!
Και μαζι τους και οι αριστεροι που τους φερατε!Και φυσικά ο αντιθρησκευτισμός της αριστεράς κρατάει από τη δική του παράδοση,της γαλλικής επανάστασης.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αριστεροί που επαινούν κομμουνιστικά καθεστώτα που γκρέμιζαν εκκλησίες και έστελναν εξορία πιστούς που δεν είχαν μαχαιρώσει κανένα έχουν πρόβλημα με όσα κάνει ο Μακρόν.
Σιγα τα αιματα. Η χειροτερη πολη της Γαλλιας ειναι παραδεισος μπροστα στην πλειονοτητα των μεγαλων πολεων των ΗΠΑrunner έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:38Γελάει ο κόσμος με τον Μακρόν και τη γαλλική κυβέρνηση.
Αφρικανοί και Ασιάτες παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες σκοτώνουν, μαχαιρώνουν και αποκεφαλίζουν Γάλλους πολίτες μέσα στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις για πλάκα και ο κακομοίρης ο Μακρόν αντιδρά ανεβάζοντας σε τοίχους σατυρικά σκίτσα του Μοχάμεντ.
Εγώ που δεν είμαι αριστερός εξακολουθώ να έχω την εξής απορία:πατησιωτης έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:23O Mακρόν βέβαια δηλώνει και αυτός αριστερός.περαστικος έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:19Εε τοτε τον ΠΟΥΛΟ απο την Ευρωπη η σε στρατοπεδα συγκεντρωσης!
Και μαζι τους και οι αριστεροι που τους φερατε!Και φυσικά ο αντιθρησκευτισμός της αριστεράς κρατάει από τη δική του παράδοση,της γαλλικής επανάστασης.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αριστεροί που επαινούν κομμουνιστικά καθεστώτα που γκρέμιζαν εκκλησίες και έστελναν εξορία πιστούς που δεν είχαν μαχαιρώσει κανένα έχουν πρόβλημα με όσα κάνει ο Μακρόν.
Χαοτικός έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:36Για όσα κάνει;πατησιωτης έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:23O Mακρόν βέβαια δηλώνει και αυτός αριστερός.περαστικος έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 15:19
Εε τοτε τον ΠΟΥΛΟ απο την Ευρωπη η σε στρατοπεδα συγκεντρωσης!
Μήπως είναι θέμα λογικής; Σημειολογίας; να έκανες λίγο πιο υπεύθυνο διάλογο; να μη λέγατε (για όλους σας) καφενειακές μαλακίες;
δεν ξέρω που εστιάζεται το πρόβλημα (σας)