το ψυχογράφημα των κοριτσιώνεGherschaagk έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:52Αν μου αρέσει; Αν θα του καθόμουν; Αν νιώθω ένα σκίρτημα εσωτερικό; Αν τον θέλω για πατέρα του παιδιού μου; Τι;Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:43κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.
*γκούχου*Naida*γκούχου*
*γκούχου**γκούχου*Gherschaagk*γκούχου**γκούχου*
Pete Davidson, αυτός που θα ήθελες να γίνεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Pete Davidson, αυτός που θα ήθελες να γίνεις
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχω δει χειρότερες σκατοφατσες, που πιθανόν ουτε η μάνα τους με την οποία ζουν ακόμη μαζι δεν τους αναγνωρίζει, να κυκλοφορούν γκομενακια κλασεις ανωτερα από τις εικονιζομενες. Που είναι το παράξενο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:55Έχω δει χειρότερες σκατοφατσες, που πιθανόν ουτε η μάνα τους με την οποία ζουν ακόμη μαζι δεν τους αναγνωρίζει, να κυκλοφορούν γκομενακια κλασεις ανωτερα από τις εικονιζομενες. Που είναι το παράξενο;

15 Beautiful Women Who Fell In Love With Ugly Guys
https://www.theclever.com/15-beautiful- ... ugly-guys/
Μ'αρέσει που στη λίστα είναι ο JayZ και ο Σαλμαν Ρουσντι. Έλεος, τι σχέση έχουν αυτοί με το παραπάνω πρεζονι;Αίλουρος έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:59Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:55Έχω δει χειρότερες σκατοφατσες, που πιθανόν ουτε η μάνα τους με την οποία ζουν ακόμη μαζι δεν τους αναγνωρίζει, να κυκλοφορούν γκομενακια κλασεις ανωτερα από τις εικονιζομενες. Που είναι το παράξενο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με τίποτα δεν θα ήθελα να γίνω σαν ατροφικό πρεζάκι.Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:25
^κόρη Σίντι Κρόφορντ
απόδειξη ότι το χιούμορ είναι το παν κύριοι
Ερμής
Eθνικοκοινωνιστης
Πανέμορφος ο JayZ.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 13:03Μ'αρέσει που στη λίστα είναι ο JayZ και ο Σαλμαν Ρουσντι. Έλεος, τι σχέση έχουν αυτοί με το παραπάνω πρεζονι;Αίλουρος έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:59Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:55Έχω δει χειρότερες σκατοφατσες, που πιθανόν ουτε η μάνα τους με την οποία ζουν ακόμη μαζι δεν τους αναγνωρίζει, να κυκλοφορούν γκομενακια κλασεις ανωτερα από τις εικονιζομενες. Που είναι το παράξενο;
- περαστικος
Μπερδευτηκα. Με τον κωλο πηδαει τελικα;Δημοκρατικός έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:50Υπάρχει λόγος που το παλικάρι πηδάει πολύ, είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Δημοκρατικός:
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Δε κατάλαβες, δεν απορούμε λόγω εμφάνισης μόνο.Αίλουρος έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 13:05Πανέμορφος ο JayZ.Ερμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 13:03Μ'αρέσει που στη λίστα είναι ο JayZ και ο Σαλμαν Ρουσντι. Έλεος, τι σχέση έχουν αυτοί με το παραπάνω πρεζονι;Αίλουρος έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:59
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να προσπαθήσω αν είναι.Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:54το ψυχογράφημα των κοριτσιώνεGherschaagk έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:52Αν μου αρέσει; Αν θα του καθόμουν; Αν νιώθω ένα σκίρτημα εσωτερικό; Αν τον θέλω για πατέρα του παιδιού μου; Τι;Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:43
κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.
*γκούχου*Naida*γκούχου*
Αυτό το μάτι, το λίγο τρελό, λίγο ψυχεδελικό, λίγο πειραγμένο με χαλάει τα μάλα. Επίσης έτσι όπως τον κόβω η καλύτερή του φίλη παίζει να είναι η κόκα.
Χρειάζεται να πω κι άλλα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αν θα έβγαινα μαζί του πρωτοσέλιδο;δισέλιδο για την ακρίβεια, χμ δεν ξέρω πρέπει να το σκεφτώ. Πόσα θα έπαιρνα;Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:43κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.
*γκούχου*Naida*γκούχου*
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Δημοκρατικός
Μια πλειάδα δροσερών πανέμορφων γυναικών παγκόσμιας κλάσης, έχουν διαφορετικά άποψη.
Είναι σαν να ρωτάμε για το αν ένα φαϊ είναι καλό μια ελληνίδα νοικοκυρά αντί για σεφς με αστέρια Μισελέν.
Είναι σαν να ρωτάμε για το αν ένα φαϊ είναι καλό μια ελληνίδα νοικοκυρά αντί για σεφς με αστέρια Μισελέν.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Τι υπονοείς;Naida έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 13:09Αν θα έβγαινα μαζί του πρωτοσέλιδο;δισέλιδο για την ακρίβεια, χμ δεν ξέρω πρέπει να το σκεφτώ. Πόσα θα έπαιρνα;Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:43κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.
*γκούχου*Naida*γκούχου*

- Cecily Anne
Πωπω, είναι κακάσχημος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε; εσύ τι εννοείς;Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 13:59Τι υπονοείς;Naida έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 13:09Αν θα έβγαινα μαζί του πρωτοσέλιδο;δισέλιδο για την ακρίβεια, χμ δεν ξέρω πρέπει να το σκεφτώ. Πόσα θα έπαιρνα;Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:43
κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.
*γκούχου*Naida*γκούχου*

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι εξηγείται.Naida έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 13:09Αν θα έβγαινα μαζί του πρωτοσέλιδο;δισέλιδο για την ακρίβεια, χμ δεν ξέρω πρέπει να το σκεφτώ. Πόσα θα έπαιρνα;Σενέκας έγραψε: ↑25 Οκτ 2020, 12:43κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.
*γκούχου*Naida*γκούχου*
Εύγε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ ο pete hegseth
από metaxoskolikas » 25 Ιαν 2025, 07:06 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
25 Ιαν 2025, 10:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Pete Sessions πάει στο τουρκοκυπριακο κατοχικό ψευδοκράτος
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 30 Ιούλ 2023, 12:13 » σε Εθνικά Θέματα - 3 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
07 Αύγ 2023, 01:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θες να γινεις Ευρωβουλευτης? Κανε αιτηση τώρα!
από George_V » 08 Φεβ 2024, 14:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
08 Φεβ 2024, 14:30
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 1481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Ιουν 2024, 21:24