Έρχεται υποχρεωτικό e-call για τα δίκυκλα;
Re: Έρχεται υποχρεωτικό e-call για τα δίκυκλα;
οχι
οταν εισαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης εχει τεραστια διαφορα να πατησεις ενα κουμπι SOS
απο το να συρεις να ξεκλειδωσεις την οθονη του κινητου (ισως και μοτιβο ξεκλειδωματος),να ανοιξεις την εφαρμογη τηλεφωνο,να σχηματισεις τον αριθμο,να πατησεις κληση και να μιλησεις
οταν εισαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης εχει τεραστια διαφορα να πατησεις ενα κουμπι SOS
απο το να συρεις να ξεκλειδωσεις την οθονη του κινητου (ισως και μοτιβο ξεκλειδωματος),να ανοιξεις την εφαρμογη τηλεφωνο,να σχηματισεις τον αριθμο,να πατησεις κληση και να μιλησεις
- Dwarven Blacksmith
Re: Έρχεται υποχρεωτικό e-call για τα δίκυκλα;
Ότι θα γίνει για τα αυτοκίνητα δεν είναι καθόλου φήμη, είναι γεγονός. Για τα δίκυκλα δεν γνωρίζω.
Σε κάθε περίπτωση είναι θετική εξέλιξη.
Νομίζω θα είναι και κάτι σαν μαύρο κουτί για αυτοκίνητα, θα μπορούν να βρούνε μετά τι έγινε.
Γιατί όμως είναι κουμπί; Εγώ θα περίμενα να είναι κάτι σαν συναγερμός, δηλαδή με το που ανιχνευθεί ατύχημά, σου λέει καλώ το ΕΚΑΒ σε 10,9,8... και εσύ αν θες να το ακυρώσεις χειροκίνητα. Όχι το αντίθετο, να πρέπει να το πατήσεις.
Σε κάθε περίπτωση είναι θετική εξέλιξη.
Νομίζω θα είναι και κάτι σαν μαύρο κουτί για αυτοκίνητα, θα μπορούν να βρούνε μετά τι έγινε.
Γιατί όμως είναι κουμπί; Εγώ θα περίμενα να είναι κάτι σαν συναγερμός, δηλαδή με το που ανιχνευθεί ατύχημά, σου λέει καλώ το ΕΚΑΒ σε 10,9,8... και εσύ αν θες να το ακυρώσεις χειροκίνητα. Όχι το αντίθετο, να πρέπει να το πατήσεις.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Call girls και call boys. Call workers.
από πήζον bot » 15 Απρ 2025, 23:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
16 Απρ 2025, 00:28
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
07 Νοέμ 2024, 06:42