Γιατί να μην έχουμε όλοι λεφτά ;
Re: Γιατί να μην έχουμε όλοι λεφτά ;
Το πρόβλημα είναι η φοροδιαφυγή. Δεν υπάρχει τρόπος να βρεις τα καθαρά εισοδήματα μη μισθωτών.
Για να καταργηθεί τελείως η έμμεση φορολογία, θα πρέπει να καταργηθεί και το φυσικό χρημα. Μόνο με 100% ηλεκτρονικό χρήμα θα δούμε προκοπή.
Για να καταργηθεί τελείως η έμμεση φορολογία, θα πρέπει να καταργηθεί και το φυσικό χρημα. Μόνο με 100% ηλεκτρονικό χρήμα θα δούμε προκοπή.
Το ίδιο. Δεν γίνονται όλοι πλούσιοι από παραγωγικές δραστηριότητες και όσοι γίνονται από αυτές, στο τέλος απαλλοτριώνονται οι περιουσίες τους από κοράκια. Όσοι δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, αλλά φτιάχνουν δουλειές (και κατοικίες πολλές φορές) για ανθρώπους του τόπου τους δεν έχουν μακροβιότητα. Δεν μ' αρέσει το μοντέλο των πολυεθνικών, του μονοπωλιακού καπιταλισμού δηλαδή, που δεν έχει φραγμούς.talaipwros έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 00:39Θέλω δικαιοσύνηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Οκτ 2020, 00:08Θες να φας τους πλούσιους;
Μάλλον συμφωνείς ότι θα πληρώνουν λιγότερα.
Όπως έβλεπα σε ένα ντοκιμαντέρ, αναρωτιόταν μια συνταξιούχος, ότι με τις μετοχές της εταιρείας που αγόρασε, επηρέασε την ζωή και το περιβάλλον ανθρώπων που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αντί να τους βοηθήσει, τους σκλαβοποίησε και κατέστρεψε το περιβάλλον τους.
- wooded glade
Έχει καταργηθεί βέβαια κατά τα 3/4.
Θα συμφωνούσα ότι τα φορολογικά εισοδήματα δεν μπορούσαν να βρεθούν την εποχή Πλαστήρα-Παπάγου. Ένα φορολογικό σαφάρι θα απέφερε μία τυρόπιτα στην οδό Πραξιτέλους που ήταν τα καλά τυροπιτάδικα εκείνα τα χρόνια.
Ψευδώς οι διάφοροι κουμούνια-αβγά κλπ επιμένουν ότι είμαστε ακόμα σ' εκείνα τα χρόνια.
Το πλαστικό χρήμα όπως και το τσιπάκι Γκέϊτς, σαφώς και θα μπορούσαν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.
Και η ατομική βόμβα θα μπορούσε να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Θα την χρησιμοποιήσουμε όμως για να ανοίξουμε την διώρυγα του Λεσσέψ ή για να κάψουμε το Παρίσι ; Το δεύτερο θα συμβεί.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Η φοροδιαφυγη ειναι χρησιμη και απαραιτητη για μια οικονομια, αρκει να ειναι ελεγχομενη και περιορισμενη.
Ειναι το λιπαντικο της οικονομιας.
Ειναι το λιπαντικο της οικονομιας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Η φοροδιαφυγή είναι μία παράβαση.
Για άλλους αδύνατη, για άλλους δύσκολη αλλά γίνεται με τη βοήθεια τημ λογιστών και για μερικούς πολύ εύκολη.
Με τον ίδιο τρόπο που η κατακαμάκευσις του γυναικείου πληθυσμού είναι για άλλους αδύνατη, για άλλους χρειάζεται η βοήθεια τημ λογιστών και για μερικούς είναι πολύ εύκολη.
Δεν υπάρχει δε κανένας απολύτως (α-π-ο-λ-ύ-τ-ω-ς) συσχετισμός μεταξύ φοροδιαφυγής-πολιτικών πεποιθήσεων. Μεταξύ των όποιων φοροδιαφυγάδων, το κουμούνι των 60 λεπτών που μας τα κάνει εδώ με ανίατο σαρκοειδές μελάνωμα και ο γκραν καπιτάλερ της πλε παράταξης φοροδιαφεύγουν εντός-εκτός και επί τα αυτά με ακριβώς όμοιο τρόπο.
Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολη η φοροδιαφυγή όσο ήταν την εποχή Παπάγου-Πλαστήρα ή και όσο ήταν μέχρι την εποχή των eighties, όταν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες έγραφαν ακόμα σε τεφτέρια από αυτά που δίνουν δώρο τα φαρμακεία. Το παίζανε και αριστοκρατία, το Oric Atmos με το οποίο μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους δεν τους έκανε.
Το θέμα είναι ότι το κράτος μας αντιμετωπίζει όπως οι Γερμανοί και οι κακοί Γερμανοί μάλιστα. Στον πόλεμο όταν η Γκεστάπο έκανε έρευνα σε ένα σπίτι και δεν έβρισκε κρυμμένους πατριώτες έλεγε "μας συγχωρείτε αγαπητέ κύριε, αντίο σας". Μόνο αν ήταν σπέσιαλ διαταγή-aktion Reinhardt τους εκτελούσαν όλους θηλυκούς κι αρσενικούς.
Μάλιστα δεν υπάρχει κανένας νόμος να σε προστατεύει. Ο άλλος με τους χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα πρόπερσι τι να κρύψει ;
Η 100% πρόληψη της φοροδιαφυγής με πλαστικό χρήμα γιατί να τα σταματήσει αυτά ; Ποιός έχει δηλώσει ότι θα τα σταματήσει ; Κανένας.
Επειδη πας και αγοραζεις μαλακιεςwooded glade έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 17:50Παρατηρώ το εξής:
Πάω στην παραλία να αγοράσω πατατάκια και μου έχουν 1.5 ευρώ τα Lays !
Είναι νόμιμη αισχροκερδεία βέβαια -το αναγνωρίζουν όλοι- αλλά αν πάω στο σουπερμάρκετ τα αγοράζω προς 1 ευρώ.
Όμως και το 1 ευρώ είναι φορτωμένο με φόρους. 45 λεπτά έπρεπε να κάνουν.
Μ' αυτά και μ' αυτά, τα χρήματα τσέπης που έχουμε εξαντλούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και κλαίμε μετά.
Γιατί όμως ;

Αντι να ασχολεισαι με αυτα με το λαθος φορολογικο συστημα, δε πας να φυτεψεις καμια πατατα να φτιαχνεις τα τσιπς σπιτι σου και να τα περνεις και στην παραλια, μη σου πω αν τα συσκευασεις και τα πουλας δε θα πληρωνεις και καθολου φορο

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Παλι εχασε στο τσακ ο Κεραυνος;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- wooded glade
Διορίστηκες στις ΜΚΟ ε ;
Καλά κάνεις.
Επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε ο κλέψας του κλέψαντος με τον Ούγκο Τονιάτσι, μιά χαρά.
Εδώ είχαμε πάρει και το πχορουμικο βραβείο enterprise 2009 όταν φάγαμε το διακοσάρι από τους Ρώσους με τα automated click.
Αλλά γίνεσαι και λίγο ρηχό άτομο έτσι.
Τι φιλοδοξίες έχεις στη ζωή σου ; Κλ***μο-χ***μο-κλ***μο μόνο ;
wooded glade έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 16:58Διορίστηκες στις ΜΚΟ ε ;
Καλά κάνεις.
Επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε ο κλέψας του κλέψαντος με τον Ούγκο Τονιάτσι, μιά χαρά.
Εδώ είχαμε πάρει και το πχορουμικο βραβείο enterprise 2009 όταν φάγαμε το διακοσάρι από τους Ρώσους με τα automated click.
Αλλά γίνεσαι και λίγο ρηχό άτομο έτσι.
Τι φιλοδοξίες έχεις στη ζωή σου ; Κλ***μο-χ***μο-κλ***μο μόνο ;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Αν στην αρχαία Αθήνα ή την αναγεννησιακή κεντρική Ευρώπη είχαν όλοι λεφτά, ή καλύτερα κάποιοι δεν δούλευαν για να φιλοσοφούν οι υπόλοιποι τότε δεν θα είχαμε κερδίσει τις αξίες και τον σημερινό τρόπο ζωής...
- wooded glade
Ή αν δεν είχαν καθόλου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Οκτ 2020, 17:10Αν στην αρχαία Αθήνα ή την αναγεννησιακή κεντρική Ευρώπη είχαν όλοι λεφτά, ή καλύτερα κάποιοι δεν δούλευαν για να φιλοσοφούν οι υπόλοιποι τότε δεν θα είχαμε κερδίσει τις αξίες και τον σημερινό τρόπο ζωής...
Ο idle jerker που τρώει χαβιάρι και ο idle jerker που μένει νηστικός είναι και οι δύο idle jerkers.
Εδώ συζητάμε μέσα στα πλαίσια της λογικής όμως, χωρίς να αγνοούμε και το καλώς νοούμενο συμφέρον του κράτους.
Έχει όμως πολλούς οπαδούς και το κακώς νοούμενο συμφέρον.
Μπα ζει και βασιλεύει. Πόσοι και πόσοι δεν κόβουν αποδειξη...wooded glade έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 14:40Έχει καταργηθεί βέβαια κατά τα 3/4.
Θα συμφωνούσα ότι τα φορολογικά εισοδήματα δεν μπορούσαν να βρεθούν την εποχή Πλαστήρα-Παπάγου. Ένα φορολογικό σαφάρι θα απέφερε μία τυρόπιτα στην οδό Πραξιτέλους που ήταν τα καλά τυροπιτάδικα εκείνα τα χρόνια.
Ψευδώς οι διάφοροι κουμούνια-αβγά κλπ επιμένουν ότι είμαστε ακόμα σ' εκείνα τα χρόνια.
Το πλαστικό χρήμα όπως και το τσιπάκι Γκέϊτς, σαφώς και θα μπορούσαν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.
Και η ατομική βόμβα θα μπορούσε να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Θα την χρησιμοποιήσουμε όμως για να ανοίξουμε την διώρυγα του Λεσσέψ ή για να κάψουμε το Παρίσι ; Το δεύτερο θα συμβεί.
- wooded glade
Σημαντικά λιγώτεροι βέβαια.axilmar έγραψε: ↑26 Οκτ 2020, 18:49Μπα ζει και βασιλεύει. Πόσοι και πόσοι δεν κόβουν αποδειξη...wooded glade έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 14:40Έχει καταργηθεί βέβαια κατά τα 3/4.
Μεταξύ αυτών και ζαίος που τον έκανα unfriend από το facebook λόγω των μ****ιών που μου ποστάριζε με ρυθμό πολυβόλου αλλά παρ' όλο που τον έκανα unfriend μετά τον καλέσαμε στο σπίτι να φτιάξει κάτι.
Εγώ λοιπόν που έχω συναλλαγές με Βραζιλία που περνάνε απ' όλες τις τράπεζες είμαι ίσα κι όμοια με τον τύπο. Μάλιστα.
Πάρα πολλοί δεν κόβουν αποδειξη. Έχω πολλές μαρτυρίες.wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2020, 19:01Σημαντικά λιγώτεροι βέβαια.axilmar έγραψε: ↑26 Οκτ 2020, 18:49Μπα ζει και βασιλεύει. Πόσοι και πόσοι δεν κόβουν αποδειξη...wooded glade έγραψε: ↑23 Οκτ 2020, 14:40
Έχει καταργηθεί βέβαια κατά τα 3/4.
Μεταξύ αυτών και ζαίος που τον έκανα unfriend από το facebook λόγω των μ****ιών που μου ποστάριζε με ρυθμό πολυβόλου αλλά παρ' όλο που τον έκανα unfriend μετά τον καλέσαμε στο σπίτι να φτιάξει κάτι.
Εγώ λοιπόν που έχω συναλλαγές με Βραζιλία που περνάνε απ' όλες τις τράπεζες είμαι ίσα κι όμοια με τον τύπο. Μάλιστα.
- wooded glade
Εξαρτάται από τον τύπο της συναλλαγής αυτό.axilmar έγραψε: ↑27 Οκτ 2020, 09:30Πάρα πολλοί δεν κόβουν αποδειξη. Έχω πολλές μαρτυρίες.wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2020, 19:01Σημαντικά λιγώτεροι βέβαια.
Εγώ είμαι -ήμουνα μάλλον-διαφημιζόμενος, τα μάνεϋ περνάγανε από χίλιες τράπεζες-γραμματείς-φαρισαίους.
Απλά δεν μπορεί να γίνει αυτό.
Ο ζαίος με τα τζάμια εδώ που τα λέμε θα ήταν και κεραυνός εν αιθρία αν έκοβε απόδειξη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
13 Ιουν 2024, 15:06