Αν είναι ευρείας απήχησης γιατί να κάνει δικτατορία;βγαίνει και με εκλογές.Stalker έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:51Αν είναι ευρείας απήχησης ο δικτάτορας και δεν υπάρχει σκληρός ιδεολογικός αντίθετος πυρήνας να συσπειρώσει ένοπλο αντάρτικο, η οπλοκατοχή είναι non issue.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:31Αντικειμενικά δικτατορία με δικαίωμα οπλοφορίας σε όλο τον κόσμο δεν έχει υπάρξει ούτε και γίνεται.
3 Νοέμβρη- φιλελεύθερο world order ή χάος
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: 3 Νοέμβρη- φιλελεύθερο world order ή χάος
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αυτό ρε φίλε. Κορόιδευα τόσο τους γελοίους Τραμπικους μέχρι που η άλλη πλευρά ξεκίνησε τις φανφάρες και έχω αρχίσει και το ξανασκεφτομαι
- Dwarven Blacksmith
Οι ποσαδιστές είναι τελείως κούκου, πυρηνικά, εξωγήινοι, κλπ.Σενέκας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:51Beria για'σας λέει. Τους ποσαδιστές τώρα τους λένε accelerationistsDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:50Υπάρχουν οι λεγόμενοι accelerationists που στηρίζουν Τραμπ, χωρίς να είναι Τραμπικοί.
https://en.wikipedia.org/wiki/Accelerationism
Αυτοί είναι ακροαριστεροί, αντιαμερικανοί, αντικαπιταλιστές κλπ που πιστεύουν ότι μέσα από το χάος μπορεί να αναδυθεί μια ριζικά νέα τάξη. Φυσικά το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ως προς την κατεύθυνση της και ξεκινούν με ντισαβανταζ.
Οι Επιταχυντές δεν θέλουν να φτάσουν μέχρι την αποκάλυψη. Απλά θέλουν τον καπιταλισμό να γίνει όσο πιο σκληρός, κυνικός, παράλογος και ιμπεριαλιστικός γίνεται.

Δεν προκύπτει αυτό από το OP, και το ότι χωρίς αμέρικα φερστ θα έκανε η χίλαρυ πόλεμο με τη ρωσία είναι προεκλογικές βλακείες του 2016 που αντί να τις ξεπεράσεις σαν τέτοιες φαίνεται να τις έχεις εσωτερικεύσει.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:53Ο τίτλος αναφέρεται σε world order.To order - η Τάξη δεν προκύπτει από απλή συνεργασία.Απαιτεί και αεροπλανοφόρα.Stalker έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:48Οι υπερεθνικές συνεργασίες δεν είναι παρεμβατισμός, και το να κοιτάει ο καθένας την πάρτη του δεν είναι απάντηση στον πολυπολισμό.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:22Κατ αρχήν και μόνο ο τίτλος δείχνει το αντικείμενο της εκλογής παρ όλα όσα λέγονται : όσοι εκτός Αμερικής θέλουν Μπάιντεν θέλουν τον αμερικανικό παρεμβατισμό,αυτό που μερικοί από αυτούς ονόμαζαν ιμπεριαλισμόόταν πορεύονταν στην πρεσβεία.Δεν αντέχουν κόσμο χωρίς κηδεμόνα.
Καμμιά αντίρρηση,μόνο που οι καιροί έχουν αλλάξει.Η μονοπολική στιγμή πέρασε ανεξαρτήτως εκλογής και παγκόσμια τάξη,νέα ή παλιά όπως την ήξεραν στις κλιντονικές εποχές δεν μπορεί να ξαναυπάρξει.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
δικτατορα με ολα τα ΜΜΕ και τις μυστικες υπηρεσιες εναντιων του ...?Stalker έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:51Αν είναι ευρείας απήχησης ο δικτάτορας και δεν υπάρχει σκληρός ιδεολογικός αντίθετος πυρήνας να συσπειρώσει ένοπλο αντάρτικο, η οπλοκατοχή είναι non issue.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:31Αντικειμενικά δικτατορία με δικαίωμα οπλοφορίας σε όλο τον κόσμο δεν έχει υπάρξει ούτε και γίνεται.

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Διαβάζει αποκλειστικά breitbart και καταναλώνει μετα μανίας Dinesh D'souza, τον Μπεν Σαπίρο των φτωχών για boomers στο τελικό στάδιο. Δε νομίζω ότι έχει ελπίδα. Έχει επιτευχθεί η πολτοποίησηStalker έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:59Δεν προκύπτει αυτό από το OP, και το ότι χωρίς αμέρικα φερστ θα έκανε η χίλαρυ πόλεμο με τη ρωσία είναι προεκλογικές βλακείες του 2016 που αντί να τις ξεπεράσεις σαν τέτοιες φαίνεται να τις έχεις εσωτερικεύσει.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:53Ο τίτλος αναφέρεται σε world order.To order - η Τάξη δεν προκύπτει από απλή συνεργασία.Απαιτεί και αεροπλανοφόρα.
Ευρεία απήχηση δεν είναι το ίδιο με κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Ευρεία απήχηση είναι και το 20% που φαίνεται 55% όταν οι δρόμοι ανήκουν στον ταγματασφαλίτικο ακτιβισμό και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, και οι εκλογές είναι με δίλημμα ή εγώ ή το χάος, και ας μην έχω πλειοψηφία.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:54Αν είναι ευρείας απήχησης γιατί να κάνει δικτατορία;βγαίνει και με εκλογές.Stalker έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:51Αν είναι ευρείας απήχησης ο δικτάτορας και δεν υπάρχει σκληρός ιδεολογικός αντίθετος πυρήνας να συσπειρώσει ένοπλο αντάρτικο, η οπλοκατοχή είναι non issue.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:31Αντικειμενικά δικτατορία με δικαίωμα οπλοφορίας σε όλο τον κόσμο δεν έχει υπάρξει ούτε και γίνεται.
Εξάλλου ιστορικά το δύσκολο δεν είναι να εκλεχθεί ο δικτάτορας, αλλά το να πάρει πόδι.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
Ασε τι διαβάζω - το δίλημμα order ή χάος προφανώς υπονοεί ένοπλη δύναμη επιβολής.Σενέκας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 16:03Διαβάζει αποκλειστικά breitbart και καταναλώνει μετα μανίας Dinesh D'souza, τον Μπεν Σαπίρο των φτωχών για boomers στο τελικό στάδιο. Δε νομίζω ότι έχει ελπίδα. Έχει επιτευχθεί η πολτοποίησηStalker έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:59Δεν προκύπτει αυτό από το OP, και το ότι χωρίς αμέρικα φερστ θα έκανε η χίλαρυ πόλεμο με τη ρωσία είναι προεκλογικές βλακείες του 2016 που αντί να τις ξεπεράσεις σαν τέτοιες φαίνεται να τις έχεις εσωτερικεύσει.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:53
Ο τίτλος αναφέρεται σε world order.To order - η Τάξη δεν προκύπτει από απλή συνεργασία.Απαιτεί και αεροπλανοφόρα.
Εκτός από ένα ακκάου με πέντε φολοουερς σε μια γωνιά της αυτοκρατορίας που ακόμα αντιστέκονταιnostromos έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 16:01δικτατορα με ολα τα ΜΜΕ και τις μυστικες υπηρεσιες εναντιων του ...?Stalker έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:51Αν είναι ευρείας απήχησης ο δικτάτορας και δεν υπάρχει σκληρός ιδεολογικός αντίθετος πυρήνας να συσπειρώσει ένοπλο αντάρτικο, η οπλοκατοχή είναι non issue.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:31Αντικειμενικά δικτατορία με δικαίωμα οπλοφορίας σε όλο τον κόσμο δεν έχει υπάρξει ούτε και γίνεται.

-
έκανα 180° στροφή σε όλες μου τις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές απόψεις επειδή ένας τύπος στο ίντερνετ μου φάνηκε πρήχτηςGewponos90 έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:55
Αυτό ρε φίλε. Κορόιδευα τόσο τους γελοίους Τραμπικους μέχρι που η άλλη πλευρά ξεκίνησε τις φανφάρες και έχω αρχίσει και το ξανασκεφτομαι
αμφισβητεις αυτο που εγραψα ...? πρεπει να εισαι ο μονος στο πχορουμ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Μα τι λες; Γουατεμάλα η πρώτη χώρα που μου έρχεται στο μυαλό. Η οπλοκατοχή προστατεύεται συνταγματικά, έχουν περάσει ένα σωρό δικτατορίες.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 16:08Το αδύνατο ιστορικά είναι να σταθεί δικτάτορας με ελεύθερη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εδώ είναι το νήμα που ξεκινάνε οι πανηγυρισμοί για την επανεκλογή του τιτανοτεράστιου emperor?
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μη δίνεις σημασία, είναι κλασικό παπαγάλισμα των gun nuts στις ΗΠΑ που προφανώς το τσίμπησε απο το breibart, ότι δηλαδή έχουν όπλα για να αντισταθούν κατά του ενδεχόμενου τυράννου, επειδή οι founding fathers, o Γώργιος ο Γ ' κλπ κλπ. Απλό τσιτάτο είναι, που βάζουν κυριολεκτικά μέχρι και δεκατριάχρονα να το παγαλίσουνDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 16:12Μα τι λες; Γουατεμάλα η πρώτη χώρα που μου έρχεται στο μυαλό. Η οπλοκατοχή προστατεύεται συνταγματικά, έχουν περάσει ένα σωρό δικτατορίες.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 16:08Το αδύνατο ιστορικά είναι να σταθεί δικτάτορας με ελεύθερη οπλοφορία και οπλοκατοχή.
τώρα γιατί να το πάρει στα σοβαρά αυτό το ποιηματάκι κάποιος που είναι εκτός ΗΠΑ, τρέχα γύρευε, αλλά είπαμε, ο πατησιώτης είναι ιντελέκτσουαλ διαμάντι που κοσμεί το πχορουμ και δεν μπορούμε να του πούμε ευθέως ότι είναι ένας ρουμελιώτης lit
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
21 Οκτ 2023, 13:42
-