Είναι 56, αλλά ο μέσος όρος ζωής εκεί είναι τα 780 οπότε δεν ξέρω αν θεωρείται ενήλικη.
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ερωτοδικείο
Επισης να μπει και ενα σκριπτ να παίζει μουσική οταν μπαινουμε στο θεμα.
Να τη χωρίσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μλκ σ' έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι; Αυτό θα πάθω Θεέ μου;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Και να χαμηλώνει ο φωτισμός και να αλλάζει το θέμα σε ροζουλι.talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:27Επισης να μπει και ενα σκριπτ να παίζει μουσική οταν μπαινουμε στο θεμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:27Επισης να μπει και ενα σκριπτ να παίζει μουσική οταν μπαινουμε στο θεμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ρε πστη στο μιλισεκοντvagabondo έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:29talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:27Επισης να μπει και ενα σκριπτ να παίζει μουσική οταν μπαινουμε στο θεμα.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ένα τέτοιο νήμα θα παραμείνει λειψό δίχως τη συμβολή ενός Ορέστη.
- Cecily Anne
Πουτ.... μπιλα; Ρε Δανάη γράφε κάτω ιδέες για τιμωρία, εχουν ρεντα!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ωπααααα
Εθνι σε ρολο Λεωτσακου
Εθνι σε ρολο Λεωτσακου
- Cecily Anne
Το σκέφτηκα , αλλά θα τους φάει όλους η μαλακια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γεμίζουμε πολλές σελίδες χωρίς τίποτα επί της ουσίας.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Να βρει κοπέλα για σπίτι και να μην έχει σπιτι; πως σου ακούγεται;Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:32Πουτ.... μπιλα; Ρε Δανάη γράφε κάτω ιδέες για τιμωρία, εχουν ρεντα!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:28Μλκ σ' έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι; Αυτό θα πάθω Θεέ μου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Καλα, Αινειαν τοτε, έκλεισε
Ο Εθνι θα ειναι σαν τον μιστερ εθνικα μπουτια, θα κανει συχνές γκεστ σταρ εμφανίσεις