Όχι. Στο ποδόσφαιρο έχω συμπαθειες και αντιπάθειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει την ποιότητα ζωής μου αν κερδίσουν οι αγαπημένες μου η χάσουν.
Χαίρομαι πάντως για το παράδειγμα που έφερες. Πολύ εύστοχο. Νομίζω ότι ναι ο μέσος πχορουμιτης που δεν έχει επενδύσεις στις ΗΠΑ η δεν μένει εκεί και ξεμαλλιαζεται στο πχορουμ για τις αμερικανικές εκλογές θυμίζει λίγο ποδοσφαιρική αντιπαράθεση. Είμαι δεξιός και εθνικιστής και είμαι με τον Τραμπ η δεν είναι και είμαι με τον Μπαιντεν
Αν ο Τραμπ έχει απήχηση σε δεξιούς εθνικιστές αυτό λες να συμβαίνει από εκτίμηση στην ανεμοδαρμένη κόμη και το ψεύτικο μαύρισμα, ή επειδή αυτά που πρεσβεύει είναι συμβατά με αυτά που πρεσβεύουν και οι ίδιοι;
Γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε για τους μη εθνικιστές δεξιούς η αντιπαράθεση με τον τραμπισμό απλά σημαίνει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
Και τούμπαλιν φυσικά.
Όχι προφανώς. Αυτό λέω. Είναι βλαμμένοι. Ακούν την παπατζα που λέει ο πορτοκάλομαλλιας Καραγκιόζης και σου λένε εδώ είμαστε. Όπλα, εθνικό κράτος, θα κανονίσω τους Κινέζους <<κομμουνιστές>> ο καθένας ότι θέλει ακούει. Και ας μην κάνει τίποτα από αυτά.
Θυμίζει τους άλλους βλαμμένους τους ζαιους που μας είπαν οτι με τον πολύ συμπαθή Ομπάμα ( όντως σαν εικόνα και λόγο είναι 100 φορές συμπαθεστερος από τον ανώμαλο) θα επικρατήσει η παγκόσμια ειρήνη και δεν σταματήσαμε να μετραμε υποκινούμενες <<επαναστάσεις>> με τις οποίες γιγαντώθηκε το τζιχαντ
Για να έχουν οι ΗΠΑ που είναι παγκόσμια δύναμη και επηρεάζουν διεθνώς έναν σοβαρό πρόεδρο που να συμμετέχει στους διεθνείς θεσμούς, να μην είναι απομονωτιστης, να αναγνωρίζει τα διεθνή προβλήματα και την ανάγκη για διεθνή συνεργασία και παρεμβάσεις, να μην είναι ανισόρροπος συνωμοσιολογος και ακροδεξιός ρατσιστής.
Θέλετε πατερούλη πάνω από το κεφάλι σας για να κοιμάστε ήσυχοι.
Αυτό ακριβώς. Κατά τα άλλα δημοκρατες. Και να πεις ότι δεν εχουμε ζήσει επεμβάσεις των ΗΠΑ, πάει στο διαολο
Οι Δημοκρατικοί συνεχώς φωνάζουν ότι ο Τραμπ είναι επίδοξος δικτάτορας και ταυτόχρονα ζητάνε να αφοπλίσουν τον λαό που στην συγκεκριμένη χώρα έχει όπλα.
Μα δεν έχει ο λαός γενικά όπλα. Ψυχάκηδες αιμομίκτες ακροδεξιοί έχουν όπλα.
Όχι προφανώς. Αυτό λέω. Είναι βλαμμένοι. Ακούν την παπατζα που λέει ο πορτοκάλομαλλιας Καραγκιόζης και σου λένε εδώ είμαστε. Όπλα, εθνικό κράτος, θα κανονίσω τους Κινέζους <<κομμουνιστές>> ο καθένας ότι θέλει ακούει. Και ας μην κάνει τίποτα από αυτά.
Θυμίζει τους άλλους βλαμμένους τους ζαιους που μας είπαν οτι με τον πολύ συμπαθή Ομπάμα ( όντως σαν εικόνα και λόγο είναι 100 φορές συμπαθεστερος από τον ανώμαλο) θα επικρατήσει η παγκόσμια ειρήνη και δεν σταματήσαμε να μετραμε υποκινούμενες <<επαναστάσεις>> με τις οποίες γιγαντώθηκε το τζιχαντ
Νομίζω δεν είχαμε ακόμα ζαίους το 2008 που βγήκε ο Ομπάμα, αλλά και να είχαμε πολύ αμφιβάλλω ότι έλαβε ποτέ χώρα τέτοια αγιογράφιση, ή ότι είναι τίμιο να συμψηφίζεται με την κριτική στον Τραμπ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Οι Δημοκρατικοί συνεχώς φωνάζουν ότι ο Τραμπ είναι επίδοξος δικτάτορας και ταυτόχρονα ζητάνε να αφοπλίσουν τον λαό που στην συγκεκριμένη χώρα έχει όπλα.
Όποιος θέλει έχει.
Και αυτοί που *θέλουν* να έχουν όπλα -συνήθως μάλιστα καμιά 30αριά για ποικιλία- είναι οι ψυχάκηδες αιμομίκτες ακροδεξιοί.
Νομίζω δεν είχαμε ακόμα ζαίους το 2008 που βγήκε ο Ομπάμα, αλλά και να είχαμε πολύ αμφιβάλλω ότι έλαβε ποτέ χώρα τέτοια αγιογράφιση, ή ότι είναι τίμιο να συμψηφίζεται με την κριτική στον Τραμπ.
Μιλάς για άνθρωπο που τιμήθηκε και με Νόμπελ ειρήνης και λες "αμφισβητώ ότι υπήρξε τέτοια αγιογράφιση";
Φυσικά και υπήρξε.
Αυτό που έζησαν οι Ρώσοι το 1917 θα πρέπει να το ζήσει τώρα οι ΗΠΑ και όλη η ανθρωπότητα; Άλλο πάλι και τούτο...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα "φιλελεύθερου" (έτσι όπως το ερμηνεύει ο "προοδευτισμός") order:
Ολοκληρωτισμός, χάος (και μάλιστα εκ των έσω), εκκολαπτήριο επερχόμενης τυρρανίας.
Μην αγχώνεσαι. Αυτό που γίνεται σήμερα στην Αμερική δεν έχει καμία σχέση με το τι έγινε στην Ρωσία του 1917. Δηλαδή και ο Μπάιντεν να βγει, δεν προκειται να έρθει κανένα κομμουνι να σου εθνικοποιήσει την εταιρία σου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.