Να αναγνωρίσει το παιδί.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Τι θα κάνατε ; Αρνείται να την ξεχεσει !
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ερωτοδικείο
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Το παιδί έχει πατέρα, που θα το αναγνωρίσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπορει να περιμενει να χωρισουνCecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ghost her yesterday
- Cecily Anne
Χωρίς να της ρίξει ένα χεστήρι ρε συ ταλ;
Και το μωρό θα το καταπιεί;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εμενα ρωτας;Του αρεσουν τα παιδια;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Με 2-3 φασώματα έκανε σχέδια συγκατοίκησης;Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Του λείπει η θαλπωρή του τζουτζούκου;
Κάντον μια αγκαλιά και πες του να συνέλθει.
- Καραμελίτσα
Αν δεν την ξεχέσει, του αξίζει αυτή η συμπεριφορά.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Z
- Cecily Anne
stella έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:15Με 2-3 φασώματα έκανε σχέδια συγκατοίκησης;Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Κάντον μια αγκαλιά και πες του να συνέλθει.

-
Δεν αξίζει το κοπο, ghosting with immediate effect, block το τηλεφωνικό νούμερο, junk list το email και να κανει το σταυρό του που γλύτωσε
Ε ψυχρά, τον δούλευε επί έναν χρόνο με την απόκρυψη αυτής της "λεπτομέρειας". Κανονικά θέλει κράξιμο και φευγιό, γιατί αν κάποιος σου δίνει ένα τέτοιο δείγμα συμπεριφοράς, chances are θα συμπεριφερθεί ανάλογα και στο μέλλον.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:20stella έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:15Με 2-3 φασώματα έκανε σχέδια συγκατοίκησης;Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Κάντον μια αγκαλιά και πες του να συνέλθει.όχι με το ότι ήταν σε καθημερινή επικοινωνία ένα χρόνο έκανε τα σχέδια. Συμφωνώ πάντως μαζί σου, αλλά τώρα μην κολλήσουμε σε αυτο, διότι δεν έχει νόημα, στο παρασύνθημα.
Είναι δύσκολο για κάποιον "αισθηματία-ονειροπόλο" να το δεχτεί αυτό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Για μένα, να είσαι κοφτή. Σε έχω δει ότι είσαι τέτοιος τύπος, οπότε πες του τα χωρίς γλύκες και διακοσμητικές φανφάρες, να πάει γι' άλλα.
- Cecily Anne
Πας καλά! Με έχει ακούσει όλο το τετράγωνο από χτες με τις μαλακίες που λέει ! Εννοείται άγγιξα το θέμα των σχεδίων που έκανε χωρίς να.εχει βάση , δεν το άφησα έτσι, αλλά στο βασικό θεμα θέλει να της στείλει μήνυμα απαξίωσης με ευχές για το παιδί και να το κλεισει έτσι. Επειδή είμαι γνωστή για την υπομονή μου, με έκλεισε δήθεν ότι πάει να κοιμηθεί χτες , για να με ξεφορτωθεί και σήμερα απλά δεν μου απαντάει στα χοντρά .stella έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:23Ε ψυχρά, τον δούλευε επί έναν χρόνο με την απόκρυψη αυτής της "λεπτομέρειας". Κανονικά θέλει κράξιμο και φευγιό, γιατί αν κάποιος σου δίνει ένα τέτοιο δείγμα συμπεριφοράς, chances are θα συμπεριφερθεί ανάλογα και στο μέλλον.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:20όχι με το ότι ήταν σε καθημερινή επικοινωνία ένα χρόνο έκανε τα σχέδια. Συμφωνώ πάντως μαζί σου, αλλά τώρα μην κολλήσουμε σε αυτο, διότι δεν έχει νόημα, στο παρασύνθημα.
Είναι δύσκολο για κάποιον "αισθηματία-ονειροπόλο" να το δεχτεί αυτό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Για μένα, να είσαι κοφτή. Σε έχω δει ότι είσαι τέτοιος τύπος, οπότε πες του τα χωρίς γλύκες και διακοσμητικές φανφάρες, να πάει γι' άλλα.
- Καραμελίτσα
Η τύπισσα τον ήθελε για καβάτζα, άμα δε δουλευε η σχέση με τον πατέρα, ή η εγκυμοσύνη ήταν ατύχημα;
Z
- Cecily Anne
Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι σε σχέση και προχωρημένη κύηση.Καραμελίτσα έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:32Η τύπισσα τον ήθελε για καβάτζα, ή η εγκυμοσύνη ήταν ατύχημα;