Θα έκανε το ΚΚΕ κωλοτούμπα ;
- wooded glade
Θα έκανε το ΚΚΕ κωλοτούμπα ;
Φαντασθείτε να μας κυβερνούσε το ΚΚΕ.
Φαντασθείτε μάλλον η μεγάλη στροφή του 2012 από πασόκιο προς συριζόκιο να ήταν στροφή από πασόκιο προς κκε.
Να επαναλαμβανόταν στη συνέχεια η ίδια ιστορία αλλά με το κκε στη θέση του σύριζα:
Αρχικά νίκη του νδσοκ, μετά το dvd των Λάκη Λαζόπουλου - Χαϊκάλη και νίκη του κκε, μετά το κκε να πρέπει να χειριστεί το δεύτερο μνημόνιο που τελείωνε.
Τι θα γινόταν ;
Θα είμαστε τώρα όλοι στο Βοροσίλοφγκραντ με τους λύκους ή θα είχε γίνει πάλι κωλοτούμπα ;
Φαντασθείτε μάλλον η μεγάλη στροφή του 2012 από πασόκιο προς συριζόκιο να ήταν στροφή από πασόκιο προς κκε.
Να επαναλαμβανόταν στη συνέχεια η ίδια ιστορία αλλά με το κκε στη θέση του σύριζα:
Αρχικά νίκη του νδσοκ, μετά το dvd των Λάκη Λαζόπουλου - Χαϊκάλη και νίκη του κκε, μετά το κκε να πρέπει να χειριστεί το δεύτερο μνημόνιο που τελείωνε.
Τι θα γινόταν ;
Θα είμαστε τώρα όλοι στο Βοροσίλοφγκραντ με τους λύκους ή θα είχε γίνει πάλι κωλοτούμπα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Θα έκανε το ΚΚΕ κωλοτούμπα ;
Εχει κανει κωλοτουμπες,πχ συνεργασια του 89,αποκατασταση βελουχιωτη κτλ.Απορω γιατι το θεωρουν σταθερο στις αποψεις του.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Θα έκανε κωλοτουμπα. Το έχει απαντήσει ήδη ο Κουτσούμπας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Είπε ΟΧΙ στην έξοδο από την ευρωζώνη.
http://invideosgr.mediacdn.com/rep/mega ... 40-aac.mp4
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- wooded glade
Το 89 πιάνεται και δεν πιάνεται σαν κωλοτούμπα.
Ήταν γκορμπατσωφικό τότε το κόμμα (η άνοιξη του Περισσού).
Θα είχε κάνει το πιο αδυσώπητο μνημόνιο στην ιστορία, με πλαστικές σφαίρες και/ή κανονικές στον πρώτο που θα τόλμαγε να βγάλει κιχ. Θα υπήρχε ωστόσο αυξημένη μέριμνα για τους φτωχούς.wooded glade έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:48Φαντασθείτε να μας κυβερνούσε το ΚΚΕ.
Τι θα γινόταν ;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Να ρωτήσω εγώ ελαφρώς αντεστραμμένα το what if σου. Αν ήταν 100% σίγουρο ότι είναι μη-κωλοτουμπικό (sic) κόμμα, θα υπήρχε ποτέ η περίπτωση η στροφή που λες να γινόταν προς το ΚΚΕ και όχι προς τον ΣΥΡΙΖΑ; Είτε ήταν κατευθυνόμενη από κάπου αλλού η "στροφή" αυτή, είτε όχι.wooded glade έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:48Φαντασθείτε να μας κυβερνούσε το ΚΚΕ.
Τι θα γινόταν ;
- wooded glade
Είπα να γινόταν έτσι.shrike έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 13:03Να ρωτήσω εγώ ελαφρώς αντεστραμμένα το what if σου. Αν ήταν 100% σίγουρο ότι είναι μη-κωλοτουμπικό (sic) κόμμα, θα υπήρχε ποτέ η περίπτωση η στροφή που λες να γινόταν προς το ΚΚΕ και όχι προς τον ΣΥΡΙΖΑ; Είτε ήταν κατευθυνόμενη από κάπου αλλού η "στροφή" αυτή, είτε όχι.wooded glade έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:48Φαντασθείτε να μας κυβερνούσε το ΚΚΕ.
Τι θα γινόταν ;
Δεν είπα ότι η μαθηματική διερεύνηση του φαινομένου είναι πλήρης.
Στάνταρ έχεις δίκιο πάντως - διότι αν μη τι άλλο ώφειλε να είναι μισή και μισή η στροφή.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θα αρνούταν να κυβερνήσει επειδή καπιταλιστικό περιβάλλον αφού
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το 89 ηταν λαθος που συμμετειχε στην κυβερνηση Τζανετακη.Κακως εσυρε την ΝΔ στο ειδικο δικαστηριο,επρεπε να την ειχε αφησει να παραγραψει τα σκανδαλα του ΠΑΣΟΚ.Οπως εκανε το 2004.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μια και λες για ευρωζωνη,εχω μια απορια.Με ποια λογικη κατεβαινει στις ευρωεκλογες ο Κουτσουμπας αφου ειναι κατα της ΕΕ?Spiros252 έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:56Θα έκανε κωλοτουμπα. Το έχει απαντήσει ήδη ο Κουτσούμπας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
αυτόΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 15:46θα αρνούταν να κυβερνήσει επειδή καπιταλιστικό περιβάλλον αφού
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Golden Age
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχατε ρίξει απο το youtube τη βαρυσήμαντη συνέντευξη που είχε δώσει το '89 ο Μίμης Ανδρουλάκης (τότε στέλεχος του ΚΚΕ) στον Παύλο Τσίμα (τότε δημοσιογράφο του ΚΚΕ), στο ραδιόφωνο του 902.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Ιούλ 2018, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενα ειναι το σιγουρο οτι το 89 θα περαστει σαν το μνημειο ανευθυνοτητας της δεξιας.Οπου καθαρση φωναζε και καθαρση δεν ηθελε.Χρονια τωρα κρυβεται πισω απο το ΚΚΕ για το 89.Η συμμετοχη του ΚΚΕ σε μια αστικη κυβερνηση τοτε ηταν λαθος.Επρεπε να οδηγουσε την χωρα στις εκλογες της παραγραφης οπως θελαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Golden Age έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 20:12Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχατε απο το youtube τη βαρυσήμαντη συνέντευξη που είχε δώσει το '89 ο Μίμης Ανδρουλάκης (τότε στέλεχος του ΚΚΕ) στον Παύλο Τσίμα (τότε δημοσιογράφο του ΚΚΕ), στο ραδιόφωνο του 902.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Το 89 ήταν Γκορμπατσωφικό το κόμμα και λειτουργούσε ανάλογα.
Εγώ δεν πίστεψα ποτέ στο σύνθημα κα-κα-κάθαρση, πέραν του μπούγιου που είχε δημιουργηθεί με το "γκράτσιας Κοσκοτά".
Ο Μητσοτάκης να αναλάβει πρωθυπουργός ήθελε ο άνθρωπος και -υπό κανονικάς συνθήκας- θα τα ανέθετε στη συνέχεια όλα αυτά σε μία κοινοβουλευτική επιτροπή, η οποία ακόμα δεν θα είχε βγάλει πόρισμα. Δεν του το επέτρεπε όμως αυτό ο εκλογικός νόμος Κουτσόγιωργα.
Το ΚΚΕ κι αυτό δεν είχε όρεξη για οτιδήποτε. Είπε "να μένει το βύσσινο" για να μην μπλέξει εποχές που ήτανε με το πασόκιο αλλά βασικά την ησυχία του ήθελε.
Φτάσαμε όμως στις διερευνητικές εντολές. Κάτι έπρεπε να σκαρφιστούν για να μην γίνει ρόμπα η υπόθεση. Έκατσαν λοιπόν ο Μητσοτάκης και ο Χαρίλαος παρέα και είπαν θα κάνουμε συνεργασία με αντικείμενο τη δίκη του σκανδάλου. Αυτό ήταν.
Για την ιστορία οι Μητσοτάκης-Χαρίλαος συμφώνησαν και για την διενέργεια δημοψηφίσματος αν θα μείνουν οι βάσεις (των Αμερικανών) ή θα φύγουν. Είχαν πολλές τότε, είχαν και στην Ελευσίνα που πήγα μία φορά και είχε ωραία μπιφτέκια στο ρεστωράν. Αλλά οι Αμερικάνοι διεμήνυσαν ότι "τις παίρνουμε μόνοι μας καθ' ότι τέζα ο καμπούρης" και έτσι δεν έγινε ποτέ αυτό το δημοψήφισμα.
Δεν νοείται πάντως κριτική στο ΚΚΕ για οτιδήποτε που αφορά το 1989. Οι άνθρωποι ήταν με τον Μιχαλάκη τότε, η "κατ' αρχήν επιδοκιμασία του πραξικοπήματος της Μόσχας" ήταν ακόμα δύο χρόνια στο μέλλον - είχαν δε και Μαρία τότε, προαλοιφόμενη για γενική γραμματεύ μάλιστα !
Μόνο τα πασόκια λένε αυτές τις τρέλες. Ήταν τότε λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου 1989 ένα πασόκιο, αυριανίσταρος και συζητάγαμε για τον Γκορμπατσώφ και του λέω εγώ -με τα μυαλά που κουβάλαγα τότε- ότι ο Γκορμπατσώφ είναι άνθρωπος της ειρήνης και θα τα βρει με τον Μπους ώστε να τερματισθεί ο ψυχρός πόλεμος. Περίμενα να αντιδράσει διότι ήταν σαφής πλαγιοκόπηση της πασο-κουκουέδικης επιχειρούμενης προσέγγισης αυτό που είπα και όπως το είπα, αλλά του αρχιχάχα του άρεσε.
Εγώ δεν πίστεψα ποτέ στο σύνθημα κα-κα-κάθαρση, πέραν του μπούγιου που είχε δημιουργηθεί με το "γκράτσιας Κοσκοτά".
Ο Μητσοτάκης να αναλάβει πρωθυπουργός ήθελε ο άνθρωπος και -υπό κανονικάς συνθήκας- θα τα ανέθετε στη συνέχεια όλα αυτά σε μία κοινοβουλευτική επιτροπή, η οποία ακόμα δεν θα είχε βγάλει πόρισμα. Δεν του το επέτρεπε όμως αυτό ο εκλογικός νόμος Κουτσόγιωργα.
Το ΚΚΕ κι αυτό δεν είχε όρεξη για οτιδήποτε. Είπε "να μένει το βύσσινο" για να μην μπλέξει εποχές που ήτανε με το πασόκιο αλλά βασικά την ησυχία του ήθελε.
Φτάσαμε όμως στις διερευνητικές εντολές. Κάτι έπρεπε να σκαρφιστούν για να μην γίνει ρόμπα η υπόθεση. Έκατσαν λοιπόν ο Μητσοτάκης και ο Χαρίλαος παρέα και είπαν θα κάνουμε συνεργασία με αντικείμενο τη δίκη του σκανδάλου. Αυτό ήταν.
Για την ιστορία οι Μητσοτάκης-Χαρίλαος συμφώνησαν και για την διενέργεια δημοψηφίσματος αν θα μείνουν οι βάσεις (των Αμερικανών) ή θα φύγουν. Είχαν πολλές τότε, είχαν και στην Ελευσίνα που πήγα μία φορά και είχε ωραία μπιφτέκια στο ρεστωράν. Αλλά οι Αμερικάνοι διεμήνυσαν ότι "τις παίρνουμε μόνοι μας καθ' ότι τέζα ο καμπούρης" και έτσι δεν έγινε ποτέ αυτό το δημοψήφισμα.
Δεν νοείται πάντως κριτική στο ΚΚΕ για οτιδήποτε που αφορά το 1989. Οι άνθρωποι ήταν με τον Μιχαλάκη τότε, η "κατ' αρχήν επιδοκιμασία του πραξικοπήματος της Μόσχας" ήταν ακόμα δύο χρόνια στο μέλλον - είχαν δε και Μαρία τότε, προαλοιφόμενη για γενική γραμματεύ μάλιστα !
Μόνο τα πασόκια λένε αυτές τις τρέλες. Ήταν τότε λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου 1989 ένα πασόκιο, αυριανίσταρος και συζητάγαμε για τον Γκορμπατσώφ και του λέω εγώ -με τα μυαλά που κουβάλαγα τότε- ότι ο Γκορμπατσώφ είναι άνθρωπος της ειρήνης και θα τα βρει με τον Μπους ώστε να τερματισθεί ο ψυχρός πόλεμος. Περίμενα να αντιδράσει διότι ήταν σαφής πλαγιοκόπηση της πασο-κουκουέδικης επιχειρούμενης προσέγγισης αυτό που είπα και όπως το είπα, αλλά του αρχιχάχα του άρεσε.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Οπότε είχε κάνει αστική κωλοτούμπα από τότε ε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η 54457849348η κωλοτουμπα του Αδώνιδος
από George_V » 07 Σεπ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
07 Σεπ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρε Τραμπ τι τους έκανες, κωλοτούμπα της ΝΔ και για την πράσινη μετάβαση
από Αρίστος » 23 Ιαν 2025, 15:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
24 Ιαν 2025, 09:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεπεν ξεπερασε και τους Τσιπρα-Μητσοτακη στην κωλοτουμπα.
από Frappezitis » 19 Ιουν 2024, 21:48 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
19 Ιουν 2024, 22:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κωλοτούμπα Τραμπ! "Η βοήθεια προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί!"
από Αλιόσα » 20 Δεκ 2024, 20:22 » σε Διεθνής πολιτική - 45 Απαντήσεις
- 1243 Προβολές
-