ΚΚΕ και Εκλογες
ΚΚΕ και Εκλογες
Ξεχαστε τις αστικες εκλογες με το τιμημενο.Θα εχουμε τις παλιες,τις πιο γνησιες της Σοβιετιας.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Re: ΚΚΕ και Εκλογες
Τι δεν καταλαβαίνετε ;όπως ουσιαστικά ουδείς διανοείται σήμερα να υποστηρίξει κόμμα των φεουδαρχών γιατί πολύ απλά τους ξέρασε ιστορία με την ίδια λογική άνετα μπορούμε να υποθέσουμε ότι κανείς δεν θα υποστηρίζει στο μέλλον κόμμα τα του καπιταλισμού και δεν θα απορούμε γιατί δεν εκφράζεται πολιτικά πλέον.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
- wooded glade
Τα εργοτάξια θα αποφασίζουν λέει ...
Τίθεται θέμα που θα μπορούσαν ίσως να το εξηγήσουν τα φίλτατα κουμούνια.
Τα εργοτάξια δεν ψηφίζουν τώρα ; Εξ όσων γνωρίζουμε ψηφίζουν, άσχετα αν προκύπτει κωλοτουμπική κυβέρνηση, νδ-σοκική και άλλες απαράδεκτες.
Επίσης αν οι -κομμουνιστικές πλέον- ΔΕΗ, ΗΛΠΑΠ, Άμστελ, Χαϊνεκεν δεν με προσλάβουν εμένα ; Θα είναι κομμουνιστικές αλλά πάει να πει ότι θα με προσλάβουν εμένα ; Αν δεν με προσλάβουν πάει η ψήφος μου ;
Επίσης στα "εργοστάσια" παραβάν θα έχει ; Δικαστικούς εκπροσώπους ;
Ο γενικός γραμματεύ μου φαίνεται πάει να με τουμπάρει με τα τιμημένα "εργοτάξια" - που όντως είναι τιμημένα - αλλά τα ερωτήματα είναι αυτά που θέτω.
Έχουμε κανένα κουμούνι να απαντήσει ή πέθαναν όλα ;
Παρακάτω δεν προχωράω, τι ιδεολογικές αρχές θα έχουν οι βουλευτές, αν θα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μειοδοτικές συμφωνίες τύπου Πρεσπών ή δεν θα δίνουν και τα λοιπά. Ας γίνει ότι θέλει, αλλά για τα προηγούμενα που ρωτάω πέστε μου.
Τίθεται θέμα που θα μπορούσαν ίσως να το εξηγήσουν τα φίλτατα κουμούνια.
Τα εργοτάξια δεν ψηφίζουν τώρα ; Εξ όσων γνωρίζουμε ψηφίζουν, άσχετα αν προκύπτει κωλοτουμπική κυβέρνηση, νδ-σοκική και άλλες απαράδεκτες.
Επίσης αν οι -κομμουνιστικές πλέον- ΔΕΗ, ΗΛΠΑΠ, Άμστελ, Χαϊνεκεν δεν με προσλάβουν εμένα ; Θα είναι κομμουνιστικές αλλά πάει να πει ότι θα με προσλάβουν εμένα ; Αν δεν με προσλάβουν πάει η ψήφος μου ;
Επίσης στα "εργοστάσια" παραβάν θα έχει ; Δικαστικούς εκπροσώπους ;
Ο γενικός γραμματεύ μου φαίνεται πάει να με τουμπάρει με τα τιμημένα "εργοτάξια" - που όντως είναι τιμημένα - αλλά τα ερωτήματα είναι αυτά που θέτω.
Έχουμε κανένα κουμούνι να απαντήσει ή πέθαναν όλα ;
Παρακάτω δεν προχωράω, τι ιδεολογικές αρχές θα έχουν οι βουλευτές, αν θα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μειοδοτικές συμφωνίες τύπου Πρεσπών ή δεν θα δίνουν και τα λοιπά. Ας γίνει ότι θέλει, αλλά για τα προηγούμενα που ρωτάω πέστε μου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Golden Age
Ο Κουτσούμπας προσπαθεί να μοιάσει στο Στάλιν. Αλλά περισσότερο καταφέρνει να μοιάσει με τα σοσιαλιστικά ρεαλιστικά σκίτσα του, παρά με τον ίδιο.
Eμεις μια χαρα καταλαβαινουμε,οταν λεει οτι θα υπαρχουν μονο τα κομματα που εκφραζουν τον λαο εννοει το εξης ενα,το ΚΚΕ,αφου τα αλλα κατα τους κομμουνιστες δεν τον εκφραζουν.Γιαυτο και δεν δεχεται την αστικη δημοκρατια δηλαδη την ελευθερη επιλογη αναμεσα απο ολα τα κομματα.Οπως γινοταν στην Σοβιετια,με τα τραγελαφικα ποσοστα του κομμουνιστικου κομματος τα οποια τα θεωρει γνησια!Ειναι ξεκαθαρος.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 03:18Τι δεν καταλαβαίνετε ;όπως ουσιαστικά ουδείς διανοείται σήμερα να υποστηρίξει κόμμα των φεουδαρχών γιατί πολύ απλά τους ξέρασε ιστορία με την ίδια λογική άνετα μπορούμε να υποθέσουμε ότι κανείς δεν θα υποστηρίζει στο μέλλον κόμμα τα του καπιταλισμού και δεν θα απορούμε γιατί δεν εκφράζεται πολιτικά πλέον.
Φεουδαρχικα κομματα δεν υπαρχουν γιατι τα αγνοει ο λαος απο μονος του οχι επειδη το επεβαλε καποιος.Αν ο κοσμος αγνοουσε τα καπιταλιστικα και γενικα τα μη-κομμουνιστικα θα ειχαν αυτα 5% οχι ο Κουτσουμπας.
Τα εργοταξια εννοει οι συνδικαλιστες του ΚΚΕ.
- nik_killthemall
Εν τω μεταξύ είναι τόσο χοντρόστοκος που δεν καταλαβαίνει πως με αυτό που λέει, αρνείται το δικαίωμα ψήφου (προς το ένα και μοναδικό κόμμα που θα υπάρχει) στους μισούς πολίτες που ΔΕΝ θα είναι εργαζόμενοι (νοικοκυρές, συνταξιούχοι).
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- wooded glade
Ναι πρακτικά αφαιρεί το δικαίωμα ψήφου από τα 2/3 του πληθυσμού έτσι όπως το λέει.nik_killthemall έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:14Εν τω μεταξύ είναι τόσο χοντρόστοκος που δεν καταλαβαίνει πως με αυτό που λέει, αρνείται το δικαίωμα ψήφου (προς το ένα και μοναδικό κόμμα που θα υπάρχει) στους μισούς πολίτες που ΔΕΝ θα είναι εργαζόμενοι (νοικοκυρές, συνταξιούχοι).
Αλλά δεν υπάρχει κάποιο κουμούνι εδώ να μας πει, μήπως και τον παρεξηγούμε τον άνθρωπο, μήπως έκανε σαρδάμ ;
Επίσης δεν έχω αντίρρηση να πάνε στο χρονοντούλαπο τα κόμματα των καπιταλιστών ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα τα στείλει στο χρονοντούλαπο ; Θα είναι ένα διάταγμα που θα τα στείλει στο χρονοντούλαπο ;
Γι αυτά, τα διαδικαστικά, να μας πουν τα κουμούνια.
Στη συνέχεια αν οι βουλευτές που θα προκύψουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ψηφίσουν το μνημόνιο, ή την συμφωνία των Πρεσπών, ή να γίνει εθνική εορτή το γκέϊ παρέηντ, άστο - είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Υφισταται απο τη στιγμη που εχεις το δικαιωμα επιλογης αναμεσα σε γκαμα κομματων απο ολους τους χωρους.Θεμα δικο σου αν θα επιλεξεις αυτο που σε εκφραζει η θα πεσεις θυμα της προπαγανδας των αλλων.Στην Κουτσουμπια δεν θα την εχεις αφου η επιλογη θα ειναι μονο μια.
Μηπως τους θεωρει ημιπρολεταριους?nik_killthemall έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:14Εν τω μεταξύ είναι τόσο χοντρόστοκος που δεν καταλαβαίνει πως με αυτό που λέει, αρνείται το δικαίωμα ψήφου (προς το ένα και μοναδικό κόμμα που θα υπάρχει) στους μισούς πολίτες που ΔΕΝ θα είναι εργαζόμενοι (νοικοκυρές, συνταξιούχοι).

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ένα δάκρυ κύλισε....
- Golden Age
Όχι, οι εργαζόμενοι γενικότερα. Απλά, όλες οι αποφάσεις θα λαβάνονται υπο την καθοδήγηση του κομμουνιστικού κόμματος και στα πλαίσια που αυτό ορίζει και επιτρέπει, καθότι αυτό είναι "ο εκφραστής της εργατικής τάξης" κλπ.

- wooded glade
Καλά, άλλος από δω που έχει σκοπό να μας κάνει ... ελεύθερες εκλογές.Golden Age έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:39Όχι, οι εργαζόμενοι γενικότερα. Απλά, όλες οι αποφάσεις θα λαβάνονται υπο την καθοδήγηση του κομμουνιστικού κόμματος και στα πλαίσια που αυτό ορίζει και επιτρέπει, καθότι αυτό είναι "ο εκφραστής της εργατικής τάξης" κλπ.
Σαρδαμ δεν κανουν ποτε αυτοι.Ειναι εκπαιδευμενοι.wooded glade έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:35
Αλλά δεν υπάρχει κάποιο κουμούνι εδώ να μας πει, μήπως και τον παρεξηγούμε τον άνθρωπο, μήπως έκανε σαρδάμ ;
Απαντησες μονος σου.Εφοσον το κομμα εκρινε οτι πρεπει να απαγορευτουν ειναι περιττη η γνωμη του λαου(της πλειοψηφιας,οχι του 5% που εκφραζει το κομμα).wooded glade έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:35
Επίσης δεν έχω αντίρρηση να πάνε στο χρονοντούλαπο τα κόμματα των καπιταλιστών ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα τα στείλει στο χρονοντούλαπο ; Θα είναι ένα διάταγμα που θα τα στείλει στο χρονοντούλαπο ;
Ε ναι,αφου το κομμα ηγειται του ημιπρολεταριατουGolden Age έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:39Όχι, οι εργαζόμενοι γενικότερα. Απλά, όλες οι αποφάσεις θα λαβάνονται υπο την καθοδήγηση του κομμουνιστικού κόμματος και στα πλαίσια που αυτό ορίζει και επιτρέπει, καθότι αυτό είναι "ο εκφραστής της εργατικής τάξης" κλπ.

- Golden Age
wooded glade έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:42Καλά, άλλος από δω που έχει σκοπό να μας κάνει ... ελεύθερες εκλογές.Golden Age έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:39Όχι, οι εργαζόμενοι γενικότερα. Απλά, όλες οι αποφάσεις θα λαβάνονται υπο την καθοδήγηση του κομμουνιστικού κόμματος και στα πλαίσια που αυτό ορίζει και επιτρέπει, καθότι αυτό είναι "ο εκφραστής της εργατικής τάξης" κλπ.
Κανονικά βουλευτικές εκλογές. Και δημοψηφίσματα. Σε αντίθεση με τους """"δημοκράτες"""".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Ιούλ 2018, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ειναι οι εκλογες στην Κινα σωστοτερες απο τις εκλογες στην Δυση?
από Στρακαστρουκας » 10 Ιουν 2024, 00:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 75 Απαντήσεις
- 1706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
08 Αύγ 2024, 12:04
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
12 Ιαν 2025, 02:41
-