Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τους λές. Και δεν είναι περιδέριο.
Για τελευταία φορά:
Οι Μικρασιάτες έφευγαν από τους Τούρκους που τους έσφαζαν. Οι "προσφυγούλjηδες" δεν προσπαθούν να σωθούν από πόλεμο, αφού η Τουρκία δεν είναι εμπόλεμη χώρα. Πρόσφυγες είναι μέχρι να βρεθούν στην Τουρκία, δηλαδή στην κοντινότερη μη εμπόλεμη χώρα. Από 'κει και πέρα είναι μετανάστες. Και εφόσον ο λόγος της μετανάστευσης είναι τα πλουσιοπάρχοα επιδόματα της Ε.Ε., είναι τουρίστες επιδομάτων. Απλά πράγματα. Αντίθετα, οι Μικρασιάτες ερχόμενη στην Ελλάδα, όντως έφευγαν από εμπόλεμη περιοχή, και όντως είχαν έναν εχθρικό στρατό να τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει.
αναγνωρίζω πως είναι μεγάλη κατάντια το γεγονός πως θα συμφωνήσω μαζί σου ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Kauldron άσε την γκρίνια και γινε πρότυπο Έλληνα όπως προστάζουν τα δόγματα του πολιτικαλ κορεκτ.... φιλοξενησε και εσύ 100 200 Αφγανούς σπίτι σου να μοιραστείτε ευτυχισμένες στιγμές πολιτισμικής διαφορετικότητας.
100-200 είναι αδύνατον, αλλά 1-2 Σύριες 20-25 ετών, να φιλοξενήσω. Τί να κάνουμε, για χάρη του μπολυμπολιτιΖμού να κάνω την καρδιά μου πέτρα, και να έρθω σε συμβιβαΖμό.
Τους λές. Και δεν είναι περιδέριο.
Για τελευταία φορά:
Οι Μικρασιάτες έφευγαν από τους Τούρκους που τους έσφαζαν. Οι "προσφυγούλjηδες" δεν προσπαθούν να σωθούν από πόλεμο, αφού η Τουρκία δεν είναι εμπόλεμη χώρα. Πρόσφυγες είναι μέχρι να βρεθούν στην Τουρκία, δηλαδή στην κοντινότερη μη εμπόλεμη χώρα. Από 'κει και πέρα είναι μετανάστες. Και εφόσον ο λόγος της μετανάστευσης είναι τα πλουσιοπάρχοα επιδόματα της Ε.Ε., είναι τουρίστες επιδομάτων. Απλά πράγματα. Αντίθετα, οι Μικρασιάτες ερχόμενη στην Ελλάδα, όντως έφευγαν από εμπόλεμη περιοχή, και όντως είχαν έναν εχθρικό στρατό να τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει.
Αγνοώ τις απλουστεύσεις σου, γιατί η ουσία είναι ότι αυτά που λέτε εσείς τώρα για τους μετανάστες, ακριβώς μα ακριβώς απαράλλαχτα έλεγαν οι παππούδες σας για τους δικούς μας παππούδες, τότε. Καμμία διαφορά όμως. Ή μάλλον δεν έλεγαν για σέλφι στικ, αφού δεν υπήρχαν. Φαντάζομαι ότι θα έλεγαν «τάχα μου είναι κακόμοιροι, αλλά κάθονται δέκα λεπτά για να βγούνε φωτογραφία. Έχουν τέτοιες πολυτέλειες οι πρόσφυγες;».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Kauldron άσε την γκρίνια και γινε πρότυπο Έλληνα όπως προστάζουν τα δόγματα του πολιτικαλ κορεκτ.... φιλοξενησε και εσύ 100 200 Αφγανούς σπίτι σου να μοιραστείτε ευτυχισμένες στιγμές πολιτισμικής διαφορετικότητας.
100-200 είναι αδύνατον, αλλά 1-2 Σύριες 20-25 ετών, να φιλοξενήσω. Τί να κάνουμε, για χάρη του μπολυμπολιτιΖμού να κάνω την καρδιά μου πέτρα, και να έρθω σε συμβιβαΖμό.
Αγνοώ τις απλουστεύσεις σου, γιατί η ουσία είναι ότι αυτά που λέτε εσείς τώρα για τους μετανάστες, ακριβώς μα ακριβώς απαράλλαχτα έλεγαν οι παππούδες σας για τους δικούς μας παππούδες, τότε. Καμμία διαφορά όμως. Ή μάλλον δεν έλεγαν για σέλφι στικ, αφού δεν υπήρχαν. Φαντάζομαι ότι θα έλεγαν «τάχα μου είναι κακόμοιροι, αλλά κάθονται δέκα λεπτά για να βγούνε φωτογραφία. Έχουν τέτοιες πολυτέλειες οι πρόσφυγες;».
Γέμισε ο τόπος με Τούρκους (το έχω κατευθείαν στο σημείο με την ατάκα του παπά)
Γέμισε ο τόπος με Τούρκους (το έχω κατευθείαν στο σημείο με την ατάκα του παπά)
Στο τέλος αποδεικνύεται ότι ήταν νεοέλληνας.
Αυτός έμεινε με την κανέλλα, την άχνη ζάχαρη και τα κατσαρολικά του αλλά το κορίτσι το κέρδισε ο τουρκος στρατιωτικός.
Η ταινία έχει την λάιτ εκδοχή. Τους Πόντιους τούς φώναζαν Τουρκοπόντιους και τους Μικρασιάτες Τουρκόσπορους.
Τα ίδια έλεγαν και τότε. Έρχονται εδώ και μας παίρνουν τις δουλειές μας, το κράτος τούς δίνει τζάμπα γη, σπίτια και άτοκα δάνεια και τους ντόπιους τους έχει γραμμένους, που είναι αυτοί που πλήρωσαν φόρους και μπλα μπλα μπλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η ταινία έχει την λάιτ εκδοχή. Τους Πόντιους τούς φώναζαν Τουρκοπόντιους και τους Μικρασιάτες Τουρκόσπορους.
Τα ίδια έλεγαν και τότε. Έρχονται εδώ και μας παίρνουν τις δουλειές μας, το κράτος τούς δίνει τζάμπα γη, σπίτια και άτοκα δάνεια και τους ντόπιους τους έχει γραμμένους, που είναι αυτοί που πλήρωσαν φόρους και μπλα μπλα μπλα.
Εντάξει, δεν ήταν όλοι έτσι. Όταν η Σμύρνη ήταν κοσμοπολίτικο κέντρο, στην Αθήνα κούρευαν πρόβατα.
και αυτοί με την σειρά τους βούλγαρους έλεγαν τους ντόπιους
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Και οι Αθηναίοι κορόιδευαν τους επαρχιώτες που μετανάστευαν στην Αθήνα τον προηγούμενο αιώνα,
«γύρνα στο χωριό σου ρε βλάχο» «από που κατέβηκες ρε» ...
Και έπαιρναν τις μικρές επαρχιωτοπούλες για δούλες στα σπίτια τους.
Επομένως ώρα να πληρώσουν, φάτε στην μάπα μερικούς Πακιστανούς.
Και καπάκι μερικούς hellegennes.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.