Αυτό είναι η πληροφορία, δηλ. όταν πέφτει κάρτα ή ποινή, δεν είναι επειδή του σηκώθηκε του συντονιστή, αλλά επειδή το ζήτημα ετέθη. Έτσι το ήξερα εγώ, καλά να το λες να το ξέρουν.Spiros252 έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 21:51Μερικές διευκρινίσεις για να μην γίνονται άσκοπες συζητήσεις / προτάσεις και λανθασμένα συμπεράσματα για το συντονισμό:
Οι συντονιστές προς το παρόν είναι όλοι γενικοί συντονιστές. Δεν είναι μόνο σε μια ενότητα. Αν και μπορεί να είναι κάποιος ειδικά σε μια ενότητα υπεύθυνος κατά κάποιο τρόπο όπως ο ΟΥΤΙΣ στη θρησκειολογία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντονίζει γενικά.
Αυτό επειδή:
α) τα περισσότερα φάουλ γίνονται στην πολιτική, αν είχαμε μόνο 1-2 εκεί θα έπαιρναν το 80% της δουλειάς αυτοί.
β) Επίσης θα τύχει να είναι μόνος του μέσα οπότε θα πρέπει να μπορεί να επιληφθεί παντού (μιας και θα είναι το μόνο μέλος που θα έχει τα εργαλεία να το κάνει).
γ) οι συντονιστές πρέπει να συζητούν και να συναποφασίζουν για ποινές κ.ά. θέματα, οπότε πρέπει όλοι να έχουν γνώση για όλες τις περιπτώσεις.
Αναγκαστικά όλοι βλέπουν και συμμετέχουν στη συντονιστική διαδικασία.
Για να εφαρμοστεί σωστά συντονισμός με συντονιστές αποκλειστικά σε κάθε ενότητα θα χρειάζονταν παρά πολλοί συντονιστές και διαφορετική δομή της ομάδας και της διαδικασίας.
Ωστόσο δεν απορρίπτω προτάσεις αν κάποιος θέλει να συντονίζει μόνο σε μία ή περισσότερες συγκεκριμένες ενότητες, αλλά θα πρέπει να μπορεί να επέμβει γενικώς σε περίπτωση ανάγκης.
Πρόσκληση για νέους συντονιστές
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πρόσκληση για νέους συντονιστές
Ordem e Progresso.
Γιάννης
Αυτός ήτανε στο παλιό. Νομίζω είναι άξιος.
Εμένα γιατί δεν με βάζετε ρε πούστηδοι;
Ο πιο δίκαιος θα μαι.
Αυτός ήτανε στο παλιό. Νομίζω είναι άξιος.
Εμένα γιατί δεν με βάζετε ρε πούστηδοι;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Golden Age έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 00:08Εδώ την κάνει το επίσημο κράτος, το διαδίκτυο μας μάρανε;
Δεν με ενδιαφέρουν οι πολτικές απόψεις εκάστου συντονιστή, αλλά να λειτουργεί σωστά και αντικειμενικά ως συντονιστής σε συντονιστικά θέματα. Εσύ πιστεύω ότι πληρείς τις προϋποθέσεις.

Ordem e Progresso.
Έχουμε όριο ηλικίας;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όχι. Δε θα πάρουμε σύνταξη ποτέ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ευχαριστώ πολύ. Έχει αξία για μένα διότι και οι δύο είστε χρήστες που εκτιμώ.
Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα στο συντονισμό. Φοβάμαι μήπως αδικήσω ανθρώπους (ειδικά σε στιγμές που τα επίπεδα καφεΐνης στο αίμα μου είναι στο κόκκινο), δεν έχω πολύ χρόνο και προτιμώ να μην μπλέξω. Αν δεν βρεθεί ο αριθμός καταλληλότερων και προθύμων που απαιτείται, το εξετάζουμε το θέμα.
Έχουμε συντονιστή νυν πρωην η υποψήφιο στη Σάμο;
7.1 ριχτερ+τσουναμι
7.1 ριχτερ+τσουναμι
Τι πάει να πει σοβαρή απόκλιση απόψεων; Πόσο σοαβρή πρέπει να είναι η απόκλιση των απόψεων;vagabondo έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:44Δεν πληρώ τα κριτήριαSpiros252 έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 14:27
Κριτήρια: Μέλη που δεν γίνονται δεκτά ως υποψήφιοι συντονιστές:
- Μέλη που δεν έχουν συμπληρώσει 3 μήνες στο φόρουμ (την ημέρα της αίτησης). ✖
- Πρόσφατα εγγεγραμμένα μέλη (όσοι δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό δημοσιεύσεων),
εκτός αν συμμετέχουν πάνω από 6 μήνες στο φόρουμ ή είναι πιστοποιημένοι. ✖- Μέλη που έχουν αποκλειστεί από το φόρουμ πάνω από μία φορά. ✖
- Μέλη που έχουν σοβαρή απόκλιση απόψεων σχετικά με τις βασικές αρχές, τους όρους και τους κανόνες του φόρουμ. ✔
Προτείνω alekhine
Την λύση στο πρόβλημα αστυνόμευσης την είχε δώσει η αρχαία Αθήνα .
Το σώμα εφαρμογής των νόμων επανδρωνόταν από Σκύθες.
Αντίστοιχα στο phorum κατάλληλοι για συντονισμό είναι μόνο μη μέλη , προερχόμενοι από άλλα φόρα όπως το Ελεύθερο .
Το σώμα εφαρμογής των νόμων επανδρωνόταν από Σκύθες.
Αντίστοιχα στο phorum κατάλληλοι για συντονισμό είναι μόνο μη μέλη , προερχόμενοι από άλλα φόρα όπως το Ελεύθερο .
Και μια ασόβαρη να είναι, εμένα μου αρκεί.pylothess έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 16:29Τι πάει να πει σοβαρή απόκλιση απόψεων; Πόσο σοαβρή πρέπει να είναι η απόκλιση των απόψεων;vagabondo έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 15:44Δεν πληρώ τα κριτήριαSpiros252 έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 14:27
Κριτήρια: Μέλη που δεν γίνονται δεκτά ως υποψήφιοι συντονιστές:
- Μέλη που δεν έχουν συμπληρώσει 3 μήνες στο φόρουμ (την ημέρα της αίτησης). ✖
- Πρόσφατα εγγεγραμμένα μέλη (όσοι δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό δημοσιεύσεων),
εκτός αν συμμετέχουν πάνω από 6 μήνες στο φόρουμ ή είναι πιστοποιημένοι. ✖- Μέλη που έχουν αποκλειστεί από το φόρουμ πάνω από μία φορά. ✖
- Μέλη που έχουν σοβαρή απόκλιση απόψεων σχετικά με τις βασικές αρχές, τους όρους και τους κανόνες του φόρουμ. ✔
Προτείνω alekhine
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Προτείνω και τον Paris,13 ποστ έχει όλα κι όλα αλλά φαίνεται εντάξει παιδί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
04 Ιούλ 2023, 23:26
-
-
Νέα δημοσίευση Κυβέρνηση λησταρχείο! ^^Συντονιστές επιληφθείτε^^
από Green Dragon » 02 Απρ 2025, 11:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
03 Απρ 2025, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνβουλή προς νέους...
από taxalata xalasa » 02 Ιουν 2023, 18:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 282 Απαντήσεις
- 6124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση 60% η Καμαλα στους νέους 18-34 ετων
από Libre arbitre » 27 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Διεθνής πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon