πως μπορεις να απαγορευσεις την ελευθερια του λογου, χωρις βια;lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 19:44
Εγώ για τρίτη φορά θα το πω ότι καταδικάζω οποιασδήποτε μορφή βίας.
Δυση - Charlie Hebdo - Μωαμεθ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Δυση - Charlie Hebdo - Μωαμεθ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Η ελευθερία του λόγου είναι κάτι πολύ σχετικό. Που ξεκινάει και που σταματάει?Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:08πως μπορεις να απαγορευσεις την ελευθερια του λογου, χωρις βια;lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 19:44
Μπορεί κάποιος να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια του άλλου και να το ονομάζουμε αυτό ελευθερία λόγου? Και περιμένουμε να μην υπάρχουν εντάσεις και διαμάχες? Τι είναι ο άλλος για του προσβάλλεις τα ιερά και τα όσια και να μην μιλάει καν? Καρπαζοεισπράκτορας?
Άμα είναι έτσι να επιβάλλουμε πλήρη ελευθερία έκφρασης και στο δρόμο να βρίζει ο ένας τη μάνα του άλλου.
Πως το βλέπεις? Θα τσουλήσει έτσι η κοινωνία?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
δεν απαντας στην ερωτηση μου. θα απαντησω εγω για σενα.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:19Η ελευθερία του λόγου είναι κάτι πολύ σχετικό. Που ξεκινάει και που σταματάει?Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:08πως μπορεις να απαγορευσεις την ελευθερια του λογου, χωρις βια;lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 19:44
Μπορεί κάποιος να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια του άλλου και να το ονομάζουμε αυτό ελευθερία λόγου? Και περιμένουμε να μην υπάρχουν εντάσεις και διαμάχες? Τι είναι ο άλλος για του προσβάλλεις τα ιερά και τα όσια και να μην μιλάει καν? Καρπαζοεισπράκτορας?
Άμα είναι έτσι να επιβάλλουμε πλήρη ελευθερία έκφρασης και στο δρόμο να βρίζει ο ένας τη μάνα του άλλου.
επικροτεις τη βια. η ελευθερια του λογου μονο με βια σταματα. δεν μπορεις να με σταματησεις απο το να μιλαω, παρα μονο με βια.
κανεις δεν μπορει να προσβαλλει ιερα και οσια, επειδη δεν υπαρχουν ιερα και οσια. το τι φανταστικους φιλους εχει καθενας ειναι δικο του προβλημα, και ας το συζητησει με τον ψυχιατρο του.
κανεις δεν μπορει να προσβαλλει κατι που δεν υπαρχει.
επειδη το ανεφερες, κανεις δεν πρεπει να προσβαλλει τη μανα του αλλου, επειδη μανα υπαρχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- lonelyrider
Και συ ρε μάγκα τι πρόβλημα έχεις με τον δήθεν "φανταστικό φίλο" μου? Πρέπει να Τον υβρίζεις και Αυτόν και τους πιστούς Του? Δεν έχεις άλλη δουλειά να ασχοληθείς?Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:25δεν απαντας στην ερωτηση μου. θα απαντησω εγω για σενα.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:19Η ελευθερία του λόγου είναι κάτι πολύ σχετικό. Που ξεκινάει και που σταματάει?
επικροτεις τη βια. η ελευθερια του λογου μονο με βια σταματα. δεν μπορεις να με σταματησεις απο το να μιλαω, παρα μονο με βια.
κανεις δεν μπορει να προσβαλλει ιερα και οσια, επειδη δεν υπαρχουν ιερα και οσια. το τι φανταστικους φιλους εχει καθενας ειναι δικο του προβλημα, και ας το συζητησει με τον ψυχιατρο του.
επειδη το ανεφερες, κανεις δεν πρεπει να προσβαλλει τη μανα του αλλου, επειδη μανα υπαρχει.
Καταδεικνύεται ξακάθαρα το κόμπλεξ των άθεων.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Το να κανεις κριτικη σε μια θρησκεια και συγκεκριμενα στο Ισλαμ δεν ειναι κομπλεξ.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:37Και συ ρε μάγκα τι πρόβλημα έχεις με τον δήθεν "φανταστικό φίλο" μου? Πρέπει να Τον υβρίζεις και Αυτόν και τους πιστούς Του? Δεν έχεις άλλη δουλειά να ασχοληθείς?Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:25δεν απαντας στην ερωτηση μου. θα απαντησω εγω για σενα.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:19
Η ελευθερία του λόγου είναι κάτι πολύ σχετικό. Που ξεκινάει και που σταματάει?
Το γεγονός οτι παντρέυουν με τη βια τις κοπέλες και μάλιστα με την κάλυψη του ισλαμ σε ορισμενες εκδοχες του, τους ακρωτηριαζουν τα γεννητικα οργανα για να μην μπορουν να ευχαριστηθουν το σεξ, ειναι κατι για το οποιο πρεπει να βγαλουμε το σκασμο και να μη μιλαμε;
Συγγνωμη αλλα η κριτικη πολλες φορες ειναι απολυτως δικαιολογημενη και μπορει να γινει με πολλούς τρόπους... ευτυχως γινεται με γελοιογραφιες και οχι με αλλους τρόπους.
- lonelyrider
Οι αναφορές που κάνεις για τις κοπέλες στο Ισλάμ είναι δικαιολογημένες. Εκεί όχι μόνο κριτική χρειάζεται αλλά και έλεγχος για το αξιόποινο αυτών των πράξεων που αναφέρεις βάσει βέβαια ενός Δικαίου πολιτισμένου κόσμου.Zelda έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:41Το να κανεις κριτικη σε μια θρησκεια και συγκεκριμενα στο Ισλαμ δεν ειναι κομπλεξ.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:37Και συ ρε μάγκα τι πρόβλημα έχεις με τον δήθεν "φανταστικό φίλο" μου? Πρέπει να Τον υβρίζεις και Αυτόν και τους πιστούς Του? Δεν έχεις άλλη δουλειά να ασχοληθείς?Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:25
δεν απαντας στην ερωτηση μου. θα απαντησω εγω για σενα.
Το γεγονός οτι παντρέυουν με τη βια τις κοπέλες και μάλιστα με την κάλυψη του ισλαμ σε ορισμενες εκδοχες του, τους ακρωτηριαζουν τα γεννητικα οργανα για να μην μπορουν να ευχαριστηθουν το σεξ, ειναι κατι για το οποιο πρεπει να βγαλουμε το σκασμο και να μη μιλαμε;
Συγγνωμη αλλα η κριτικη πολλες φορες ειναι απολυτως δικαιολογημενη και μπορει να γινει με πολλούς τρόπους... ευτυχως γινεται με γελοιογραφιες και οχι με αλλους τρόπους.
Όταν όμως το charlie απεικονίζει την Αγία Τριάδα σε ερωτική συνεύρεση τότε αυτό ούτε κριτική είναι ούτε γελοιογραφία για να γελάσουμε.
Είναι βλασφημία και πρόκληση για τους χριστιανούς. Έχω άδικο?
- Καραμελίτσα
Zelda έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:41
Το να κανεις κριτικη σε μια θρησκεια και συγκεκριμενα στο Ισλαμ δεν ειναι κομπλεξ.
Κριτικές σε ηθικό, λογικό, πολιτικό, ιστορικό επίπεδο, υπάρχουν από πάντα, αλλά για κάποιο παρανοϊκό λόγο είναι μονο οι γελοιογραφίες που προκαλούν φονικές αντιδράσεις.
Οι συγκεκριμένες γελοιογραφίες βεβαίως δεν έχουν σχέση με κριτική, είναι 100% πρόκληση.
Z
Το τι ειναι και τι δεν ειναι, μπορεις να το βρεις στα δικαστηρια και τη δικαιοσυνη αν θεωρεις οτι σε προσβαλλει ως Χριστιανό.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:58Οι αναφορές που κάνεις για τις κοπέλες στο Ισλάμ είναι δικαιολογημένες. Εκεί όχι μόνο κριτική χρειάζεται αλλά και έλεγχος για το αξιόποινο αυτών των πράξεων που αναφέρεις βάσει βέβαια ενός Δικαίου πολιτισμένου κόσμου.Zelda έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:41Το να κανεις κριτικη σε μια θρησκεια και συγκεκριμενα στο Ισλαμ δεν ειναι κομπλεξ.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:37
Και συ ρε μάγκα τι πρόβλημα έχεις με τον δήθεν "φανταστικό φίλο" μου? Πρέπει να Τον υβρίζεις και Αυτόν και τους πιστούς Του? Δεν έχεις άλλη δουλειά να ασχοληθείς?
Όταν όμως το charlie απεικονίζει την Αγία Τριάδα σε ερωτική συνεύρεση τότε αυτό ούτε κριτική είναι ούτε γελοιογραφία για να γελάσουμε.
Ετσι λυνουμε τις διαφορες μας, οχι με χατζαρια και λιντσαρισμα.
Αν το δικαστηριο σε δικαιωσει, θα εχεις κανει το καθηκον σου.
Αν το δικαστηριο δε σε δικαιωσει, απλα το συνηθίζεις και το αποδεχεσαι.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Κοίταξε,επειδή είσαι ειλικρινής θα σου πω τα εξής : αυτή η ιστορία ξεκινά από τη γαλλική επανάσταση.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:58Οι αναφορές που κάνεις για τις κοπέλες στο Ισλάμ είναι δικαιολογημένες. Εκεί όχι μόνο κριτική χρειάζεται αλλά και έλεγχος για το αξιόποινο αυτών των πράξεων που αναφέρεις βάσει βέβαια ενός Δικαίου πολιτισμένου κόσμου.Zelda έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:41Το να κανεις κριτικη σε μια θρησκεια και συγκεκριμενα στο Ισλαμ δεν ειναι κομπλεξ.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:37
Και συ ρε μάγκα τι πρόβλημα έχεις με τον δήθεν "φανταστικό φίλο" μου? Πρέπει να Τον υβρίζεις και Αυτόν και τους πιστούς Του? Δεν έχεις άλλη δουλειά να ασχοληθείς?
Η επανάσταση αυτή εκτός από όλα τα άλλα ήταν και αντιχριστιανική επανάσταση.Μπορεί να εκφυλίσθηκε στη συνέχεια αλλά το πνεύμα της τελικά επεκράτησε.Η σημερινή Γαλλία ορκίζεται στο πνεύμα αυτης της επανάστασης.Δεν είναι σαν τη Ρωσία που το καθεστώς άλλαξε και δεν είναι πια επέτειος η επανάσταση αν και εκεί πολλά έχουν μείνει.
Η Γαλλία έχει εθνική εορτή την ημέρα της επανάστασης,εθνικό ύμνο τον ύμνο της και σημαία τη σημαία της.
Μια επανάσταση που για ένα διάστημα επέβαλε τη λατρεία του "Υπερτάτου Όντος"

Η τελική ρύθμιση έγινε στη Γαλλία το 1905 βάσει της οποίας η εκκλησία είναι απλώς ανεκτή.Το σύνταγμα γράφει η Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει καμμιά θρησκεια και η σάτιρα και η κριτική κάθε θρησκείας είναι δόγμα του κράτους.
Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει χριστιανοδημοκρατικό κόμμα στη Γαλλία.Υπάρχει στην Ιταλία ή τη Γερμανία,όχι όμως στη Γαλλία.
Ο άτεγκτος χωρισμός κράτους και εκκλησίας λοιπόν εκεί είναι καθεστώς.Εκεί λοιπόν μπήκαν οι μωαμεθανοί μετανάστες και είπαν τη δική μας θρησκεία δεν θα την κοροιδεύετε.Αυτό φυσικά δεν μπορούσε να περπατήσει γιατι το ίδιο θα ζήταγαν και οι άλλοι.Ετσι έγινε μύλος.
Μα εδώ σού λένε ότι δεν έχουμε ιερά και όσια. Πώς περιμένεις να καταλάβουν του αλλουνού; Θεός δεν υπάρχει ή τεσπα δεν πιστεύουμε, το γκουγκλ και το άμαζον μάς ενδιαφέρουν. Και να τους τα βρίσεις δεν πειράζει, λεφτά να έχουμε να αγοράζουμε και όλα καλά.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:19Η ελευθερία του λόγου είναι κάτι πολύ σχετικό. Που ξεκινάει και που σταματάει?
Ρε συ...έχεις πρόβλημα κατανόησης;;;lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 19:44Εσύ θα μου πεις ποιος είμαι εγώ και τι θα έκανα αν ζούσα στο μεσαίωνα?
Ρε αει πάενε από εδώ παραληρηματικέ τύπε!
Αυτό που τονίζω είναι ο σεβασμός στα πιστεύω του άλλου προκειμένου να συμβιώνουμε ειρηνικά.
Βέβαια ως Χ.Ο. διακηρρύσω το αληθές της πίστεως μου και όποιος θέλει το δέχεται. Αν δε το δέχεται κάποιος ας τον κρίνει ο Κύριος την ημέρα εκείνη τη φοβερή.
Ούτε όμως θα τον προσβάλλω κι ούτε σταυροφορίες θα ξεκινήσω εναντίον του.
Που είδες ρε ούργιε να γράφω ότι ο μεσαιωνικός lonelyrider θα ήσουν εσύ ο ίδιος ο σημερινός lonelyrider;;
Ο "αντίστοιχος" lonelyrider έγραψα.
Δηλαδή κάποιος που ζούσε στον μεσαίωνα και είχε την δική σου σημερινή θεώρηση των πραγμάτων.
Όχι ότι θα ήσουν εσύ ο ίδιος, ρε κατακαημένε!
Προσπάθησε να διαβάζεις με περισσότερη προσοχή και μην γράφεις περί σταυροφοριών...
Στο σπίτι του κρεμασμενου ΜΗ μιλάς για σχοινί.
Και για να το επεδώσεις καλύτερα.
Εσύ σήμερα καταδικάζεις κάθε μορφής βίας. Ο σημερινός lonelyrider, καταδικάζει την βία.
Εντάξει μέχρι εδώ;
Ε, ο μεσαιωνικός θρησκόληπτος ΔΕΝ κατεδίκαζε την βία αν αυτή προήρχετο από την δική του θρησκευτική πίστη.
Και γι' αυτό έκαιγε στην πυρά όσους θεωρούσε ότι βεβήλωναν την πίστη του. Και αυτό είναι δεδομένο.
Αυτό μπορείς να το καταλάβεις, ή να στο σπάσω σε σέντσια;
Ο σημερινός χριστιανός, δεν μπορεί να ασκήσει βία εναντίον αυτών που θεωρεί ότι προσβάλλουν την πίστη του.
Όμως κάποιοι φανατικοί θρησκόληπτοι, το κάνουν. Το έχουμε δει ακόμα και σε βίντεο.
Τότε με το ξύλο που έπεσε στο λίκνο της χριστιανοσύνης, τους Αγίους Τόπους, όπου πλακώθηκαν στο ξύλο οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του Θεού.
Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία, δεν είναι πλέον φανατικοί θρησκόληπτοι. Έχει περάσει αυτή η εποχή.
Αυτό το καταλαβαίνεις;
Οι σημερινοί μουσουλμάνοι όμως, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να ασκήσουν βία, και θα συνεχίσουν να το πιστεύουν (και να το πράττουν), διότι αυτό τους προστάζει το κοράνι.
Αυτό το καταλαβαίνεις;
Οπότε, αν τους έχεις στην χώρα σου, θα πρέπει να φοβάσαι διαρκώς να μην κάνεις κάτι που θα το θεωρήσουν προσβολή και αρπάξουν την μαχαίρα και σου πάρουν το κεφάλι.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Καταλαβαίνεις, αλλά είπαμε...χατήρι του βασιλικού θέλεις να ποτιστεί και η γλάστρα.
Η γελοιογραφία πoy έβαλε ο Alphabet με τον ραβίνο, τον καρδινάλιο και τον μουλά να απαιτούν κλείσιμο του περιοδικού, τα λέει όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 30 Οκτ 2020, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Ηράκλειτος, ο Πρωταγόρας, ο Σωκράτης, ο Ευριπίδης, ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης δηλαδη μονο για τη γκουγκλ και την αμαζον ενδιαφερονταν;sharp έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 21:45Μα εδώ σού λένε ότι δεν έχουμε ιερά και όσια. Πώς περιμένεις να καταλάβουν του αλλουνού; Θεός δεν υπάρχει ή τεσπα δεν πιστεύουμε, το γκουγκλ και το άμαζον μάς ενδιαφέρουν. Και να τους τα βρίσεις δεν πειράζει, λεφτά να έχουμε να αγοράζουμε και όλα καλά.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:19Η ελευθερία του λόγου είναι κάτι πολύ σχετικό. Που ξεκινάει και που σταματάει?
Ζούν σήμερα αυτοί;Zelda έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 21:56Ο Ηράκλειτος, ο Πρωταγόρας, ο Σωκράτης, ο Ευριπίδης, ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης δηλαδη μονο για τη γκουγκλ και την αμαζον ενδιαφερονταν;sharp έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 21:45Μα εδώ σού λένε ότι δεν έχουμε ιερά και όσια. Πώς περιμένεις να καταλάβουν του αλλουνού; Θεός δεν υπάρχει ή τεσπα δεν πιστεύουμε, το γκουγκλ και το άμαζον μάς ενδιαφέρουν. Και να τους τα βρίσεις δεν πειράζει, λεφτά να έχουμε να αγοράζουμε και όλα καλά.lonelyrider έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 20:19Η ελευθερία του λόγου είναι κάτι πολύ σχετικό. Που ξεκινάει και που σταματάει?

Για τους νεοέλ μιλάμε.
Δηλαδή οι νεοελ είναι είτε πιστοί Χριστιανοί, είτε άθεα τομαρια που ενδιαφερονται μονο για την κοιλιά τους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
28 Ιαν 2024, 12:20
-
- 9 Απαντήσεις
- 1766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
07 Σεπ 2023, 09:20
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστα, καλή αντάμωση με τον Μωάμεθ!!!
από Οργισμένος » 19 Μάιος 2024, 17:52 » σε Ταξίδια - 1 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
19 Μάιος 2024, 17:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν λεηλατείς από τη δύση προς την ανατολή
από Frappezitis » 16 Ιούλ 2023, 20:21 » σε Ιστορία - 10 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-