Millennials μπείτε εδώ
- EKPLIKTIKOS
Re: Millennials μπείτε εδώ
ΝΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;; 

Φοιτήτρια βγάζει 1.500€ το μήνα, πουλώντας online τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα!
Το «ταπί και ψύχραιμος» είναι μια γνώριμη κατάσταση των περισσότερων φοιτητών εκεί έξω. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δε θα ‘θελε να βρει τον τρόπο για εύκολα λεφτάκια; Κι όμως μία 21χρονη φοιτήτρια τα κατάφερε και μίλησε για την… καινοτόμα ιδέα της, η οποία της επιφέρει 1.500€ το μήνα!
Και είναι όντως τα πιο ξεκούραστα χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς, μιας και το μόνο που έχει να κάνει είναι να… φοράει εσώρουχα. Όχι, δεν είναι κανένα μοντέλο εσωρούχων, αλλά κάτι σαν πωλήτρια αυτών θα λέγαμε. Αλλά και πάλι, όχι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Για να μην κουράζω όμως, η Αμερικανίδα φοιτήτρια βγάζει τα προς το ζην πουλώντας τα δικά της, χρησιμοποιημένα εσώρουχα κι όσο κι αν εκπλήσσει, η ανταπόκριση είναι μεγάλη.
Μάλιστα, ένα ζευγάρι το οποίο η ίδια έχει αγοράσει για 2€, μπορεί να πωληθεί ακόμη και για 120€, που σημαίνει ότι τα κέρδη είναι μεγάλα! Γενικότερα όμως, το κοστολόγιο βασίζεται στη διάρκεια που έχει φορέσει το εκάστοτε εσώρουχο.
Χάρη σ’ αυτήν τη δουλειά, αλλά και σε εκείνη ως σερβιτόρα, πωλήτρια λιανικής και συνοδός σκύλων σε βόλτες (τεμπέλα δεν τη λες), ετησίως βγάζει κάπου στα 50.000€ και έτσι καταφέρνει να αποπληρώνει τα δάνεια για τις σπουδές της, όπως παραδέχεται η ίδια. Οι οποίες σπουδές να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι έχουν να κάνουν με Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάπως έτσι δικαιολογείται το επιχειρηματικό μυαλό.
Ωστόσο, για τη δουλειά εκείνη που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον, αναφέρει στο Glamour πως η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ήταν cam girl:
«Για να είμαι ειλικρινής, πουλώντας τα εσώρουχά μου, με κάνει να νιώθω πραγματικά δυνατή, επειδή έχω τον απόλυτο έλεγχο του σώματός μου.»
Ωστόσο, οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες δεν σταματούν εκεί, έχοντας μάλιστα βγάλει 500€ απλώς και μόνο αφήνοντας έναν άνθρωπο να μυρίσει τις μασχάλες της.
Και όσο αλλόκοτα κι αν μας φαίνονται αυτά, στην 21χρονη φοιτήτρια έχουν εξασφαλίσει μια αρκετά άνετη ζωή. Διαβάστε για να πάρετε πτυχίο εσείς!
https://www.neopolis.gr/fititria-vgazi- ... esoroucha/
talaipwros έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 17:44Age: 31
Nationality: United States
Bio: Elizabeth is one of only 2 females who crack the top 10 richest Millennials. She is the founder of Theranos which is a laboratory diagnostic company that she launched while an undergraduate at Stanford.

- Καραμελίτσα
Η κοπέλλα είναι 21 χρονών, άρα ζούμερ. Δε νομίζω να πληρώνει κανείς για εσώρουχα από μιλένιαλς, εκτός αν είναι της Γκαλ Γκαντότ.
Z
Ε εντάξει, μας έδωσε πάλι τη φωτιά ο ταλαίπωρος-προμηθέας, great insights όπως πάντα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
οριστε, μεχρι και οι μεγαλοδισεκατομμυριουχοι μιλενιαλς, λαμογια βγαινουν στο τελοςΣενέκας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:44talaipwros έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 17:44Age: 31
Bio: Elizabeth is one of only 2 females who crack the top 10 richest Millennials. She is the founder of Theranos which is a laboratory diagnostic company that she launched while an undergraduate at Stanford.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:32Στην ταλαίπωρη λίστα πήρε το μάτι μου την theranos ή πάσχω από κορωνοϊό;

για την ακρίβεια, η λαμογιά στη συγκεκριμένη μάλλον είναι γενετική. Ο boomer πατερας της ήταν στο board της enrontalaipwros έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:47οριστε, μεχρι και οι μεγαλοδισεκατομμυριουχοι μιλενιαλς, λαμογια βγαινουν στο τελοςΣενέκας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:44talaipwros έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 17:44Age: 31
-
τες πα, οσο και να προσπαθω χωρις νανο δεν ανεβαινουν οι σελιδες
Data Analysis και προγραμματισμος
Βαρετα πραγματα, αλλα το πιθανοτερο να βρειτε δουλεια.
Με λιγη τυχη και απο το σπιτι σας.
Βαρετα πραγματα, αλλα το πιθανοτερο να βρειτε δουλεια.
Με λιγη τυχη και απο το σπιτι σας.
- Καραμελίτσα
Το καλύτερο που έχει να κάνει ένας μιλένιαλ είναι να παρακαλέσει τον μπούμερ παππού του για χαρτζηλίκι από τα αναδρομικά της σύνταξής του.
Ποιος ξέρει, αν το διαχειριστεί σωστά μπορεί να αρχίσει μια εμπορική αυτοκρατορία μ' αυτό.
Ποιος ξέρει, αν το διαχειριστεί σωστά μπορεί να αρχίσει μια εμπορική αυτοκρατορία μ' αυτό.
Z
οι πασόκοι γονείς που βγάλανε φράγκα μια χαρά τους έφτιαξαν τους απογόνους. με τίποτα ακίνητα, καταθέσεις, δουλειές.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 16:48Για πείτε ρε μάγκες πώς θα βγάλουμε κάνα φράγκο όπως οι πασοκοι γονείς μας; η κατάσταση είναι κριτικαλ κ δε βλέπω να βελτιώνεται, το αντίθετο.
οι υπόλοιποι γίνανε συριζαίοι.
-
Οι δυο πιο γνωστοι φορουμικοι μιλενιαλς ειναι ο φοσι και ο νανος, και οι δυο βγαζουν μια χαρα λεφτά
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλισταΣενέκας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:41Φοιτήτρια βγάζει 1.500€ το μήνα, πουλώντας online τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα!
Το «ταπί και ψύχραιμος» είναι μια γνώριμη κατάσταση των περισσότερων φοιτητών εκεί έξω. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δε θα ‘θελε να βρει τον τρόπο για εύκολα λεφτάκια; Κι όμως μία 21χρονη φοιτήτρια τα κατάφερε και μίλησε για την… καινοτόμα ιδέα της, η οποία της επιφέρει 1.500€ το μήνα!
Και είναι όντως τα πιο ξεκούραστα χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς, μιας και το μόνο που έχει να κάνει είναι να… φοράει εσώρουχα. Όχι, δεν είναι κανένα μοντέλο εσωρούχων, αλλά κάτι σαν πωλήτρια αυτών θα λέγαμε. Αλλά και πάλι, όχι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Για να μην κουράζω όμως, η Αμερικανίδα φοιτήτρια βγάζει τα προς το ζην πουλώντας τα δικά της, χρησιμοποιημένα εσώρουχα κι όσο κι αν εκπλήσσει, η ανταπόκριση είναι μεγάλη.
Μάλιστα, ένα ζευγάρι το οποίο η ίδια έχει αγοράσει για 2€, μπορεί να πωληθεί ακόμη και για 120€, που σημαίνει ότι τα κέρδη είναι μεγάλα! Γενικότερα όμως, το κοστολόγιο βασίζεται στη διάρκεια που έχει φορέσει το εκάστοτε εσώρουχο.
Χάρη σ’ αυτήν τη δουλειά, αλλά και σε εκείνη ως σερβιτόρα, πωλήτρια λιανικής και συνοδός σκύλων σε βόλτες (τεμπέλα δεν τη λες), ετησίως βγάζει κάπου στα 50.000€ και έτσι καταφέρνει να αποπληρώνει τα δάνεια για τις σπουδές της, όπως παραδέχεται η ίδια. Οι οποίες σπουδές να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι έχουν να κάνουν με Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάπως έτσι δικαιολογείται το επιχειρηματικό μυαλό.
Ωστόσο, για τη δουλειά εκείνη που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον, αναφέρει στο Glamour πως η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ήταν cam girl:
«Για να είμαι ειλικρινής, πουλώντας τα εσώρουχά μου, με κάνει να νιώθω πραγματικά δυνατή, επειδή έχω τον απόλυτο έλεγχο του σώματός μου.»
Ωστόσο, οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες δεν σταματούν εκεί, έχοντας μάλιστα βγάλει 500€ απλώς και μόνο αφήνοντας έναν άνθρωπο να μυρίσει τις μασχάλες της.
Και όσο αλλόκοτα κι αν μας φαίνονται αυτά, στην 21χρονη φοιτήτρια έχουν εξασφαλίσει μια αρκετά άνετη ζωή. Διαβάστε για να πάρετε πτυχίο εσείς!
https://www.neopolis.gr/fititria-vgazi- ... esoroucha/

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Επιτομή της ηλιθιότητας το νήμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
30 Ιουν 2024, 21:58
-
-
Νέα δημοσίευση Λαιβ πόντκαστ μπείτε να ξεστραβωθείτε
από Kauldron » 01 Φεβ 2025, 20:36 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 4 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Φεβ 2025, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους! Δικαίωση για τους millennials (έστω και από έναν Xer)
από Parrot » 26 Δεκ 2023, 17:49 » σε Life style - 1 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
15 Ιαν 2024, 12:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπείτε στον κόπο να πάτε να ψηφίσετε μεθαύριο στις εκλογές;
από georgebi » 02 Οκτ 2023, 13:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2439 Προβολές
-