Millennials μπείτε εδώ

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Millennials μπείτε εδώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 31 Οκτ 2020, 18:38

ΝΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;; :bored:

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 31 Οκτ 2020, 18:41

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
31 Οκτ 2020, 17:40
Σενέκας έγραψε:
31 Οκτ 2020, 17:38
onlyfans. Ίσως πουλώντας χρησιμοποιημένα βρακιά/κάλτσες/σουτιέν στο ίντερνετ, ή αν έχεις ωραίο κώλο, δείχνοντάς τον στο τουιτς. Αν ήσουν τυχερός, θα μπορούσες να προλάβεις το τραίνο του yt, αλλά έχει φύγει εδώ και μια δεκαετία, δυστυχώς
σύγχρονος καπιταλισμός
υγειές επιχειρείν
Φοιτήτρια βγάζει 1.500€ το μήνα, πουλώντας online τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα!

Το «ταπί και ψύχραιμος» είναι μια γνώριμη κατάσταση των περισσότερων φοιτητών εκεί έξω. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δε θα ‘θελε να βρει τον τρόπο για εύκολα λεφτάκια; Κι όμως μία 21χρονη φοιτήτρια τα κατάφερε και μίλησε για την… καινοτόμα ιδέα της, η οποία της επιφέρει 1.500€ το μήνα!

Και είναι όντως τα πιο ξεκούραστα χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς, μιας και το μόνο που έχει να κάνει είναι να… φοράει εσώρουχα. Όχι, δεν είναι κανένα μοντέλο εσωρούχων, αλλά κάτι σαν πωλήτρια αυτών θα λέγαμε. Αλλά και πάλι, όχι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Για να μην κουράζω όμως, η Αμερικανίδα φοιτήτρια βγάζει τα προς το ζην πουλώντας τα δικά της, χρησιμοποιημένα εσώρουχα κι όσο κι αν εκπλήσσει, η ανταπόκριση είναι μεγάλη.

Μάλιστα, ένα ζευγάρι το οποίο η ίδια έχει αγοράσει για 2€, μπορεί να πωληθεί ακόμη και για 120€, που σημαίνει ότι τα κέρδη είναι μεγάλα! Γενικότερα όμως, το κοστολόγιο βασίζεται στη διάρκεια που έχει φορέσει το εκάστοτε εσώρουχο.

Χάρη σ’ αυτήν τη δουλειά, αλλά και σε εκείνη ως σερβιτόρα, πωλήτρια λιανικής και συνοδός σκύλων σε βόλτες (τεμπέλα δεν τη λες), ετησίως βγάζει κάπου στα 50.000€ και έτσι καταφέρνει να αποπληρώνει τα δάνεια για τις σπουδές της, όπως παραδέχεται η ίδια. Οι οποίες σπουδές να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι έχουν να κάνουν με Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάπως έτσι δικαιολογείται το επιχειρηματικό μυαλό.

Ωστόσο, για τη δουλειά εκείνη που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον, αναφέρει στο Glamour πως η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ήταν cam girl:

«Για να είμαι ειλικρινής, πουλώντας τα εσώρουχά μου, με κάνει να νιώθω πραγματικά δυνατή, επειδή έχω τον απόλυτο έλεγχο του σώματός μου.»

Ωστόσο, οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες δεν σταματούν εκεί, έχοντας μάλιστα βγάλει 500€ απλώς και μόνο αφήνοντας έναν άνθρωπο να μυρίσει τις μασχάλες της.

Και όσο αλλόκοτα κι αν μας φαίνονται αυτά, στην 21χρονη φοιτήτρια έχουν εξασφαλίσει μια αρκετά άνετη ζωή. Διαβάστε για να πάρετε πτυχίο εσείς!

https://www.neopolis.gr/fititria-vgazi- ... esoroucha/

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 31 Οκτ 2020, 18:44

talaipwros έγραψε:
31 Οκτ 2020, 17:44

Nationality: United States

Bio: Elizabeth is one of only 2 females who crack the top 10 richest Millennials. She is the founder of Theranos which is a laboratory diagnostic company that she launched while an undergraduate at Stanford.
:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 31 Οκτ 2020, 18:45

Η κοπέλλα είναι 21 χρονών, άρα ζούμερ. Δε νομίζω να πληρώνει κανείς για εσώρουχα από μιλένιαλς, εκτός αν είναι της Γκαλ Γκαντότ.
Z

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 31 Οκτ 2020, 18:46

Ε εντάξει, μας έδωσε πάλι τη φωτιά ο ταλαίπωρος-προμηθέας, great insights όπως πάντα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 31 Οκτ 2020, 18:47

Σενέκας έγραψε:
31 Οκτ 2020, 18:44
talaipwros έγραψε:

Bio: Elizabeth is one of only 2 females who crack the top 10 richest Millennials. She is the founder of Theranos which is a laboratory diagnostic company that she launched while an undergraduate at Stanford.
οριστε, μεχρι και οι μεγαλοδισεκατομμυριουχοι μιλενιαλς, λαμογια βγαινουν στο τελος

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 31 Οκτ 2020, 18:47

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
31 Οκτ 2020, 18:32
Στην ταλαίπωρη λίστα πήρε το μάτι μου την theranos ή πάσχω από κορωνοϊό;
:lol:

Εικόνα

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 31 Οκτ 2020, 18:49

talaipwros έγραψε:
31 Οκτ 2020, 18:47
Σενέκας έγραψε:
31 Οκτ 2020, 18:44
talaipwros έγραψε:

οριστε, μεχρι και οι μεγαλοδισεκατομμυριουχοι μιλενιαλς, λαμογια βγαινουν στο τελος
για την ακρίβεια, η λαμογιά στη συγκεκριμένη μάλλον είναι γενετική. Ο boomer πατερας της ήταν στο board της enron

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 31 Οκτ 2020, 18:49

τες πα, οσο και να προσπαθω χωρις νανο δεν ανεβαινουν οι σελιδες

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 31 Οκτ 2020, 18:50

Data Analysis και προγραμματισμος
Βαρετα πραγματα, αλλα το πιθανοτερο να βρειτε δουλεια.
Με λιγη τυχη και απο το σπιτι σας.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 31 Οκτ 2020, 18:52

Το καλύτερο που έχει να κάνει ένας μιλένιαλ είναι να παρακαλέσει τον μπούμερ παππού του για χαρτζηλίκι από τα αναδρομικά της σύνταξής του.

Ποιος ξέρει, αν το διαχειριστεί σωστά μπορεί να αρχίσει μια εμπορική αυτοκρατορία μ' αυτό.
Z

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 31 Οκτ 2020, 18:55

EKPLIKTIKOS έγραψε:
31 Οκτ 2020, 16:48
Για πείτε ρε μάγκες πώς θα βγάλουμε κάνα φράγκο όπως οι πασοκοι γονείς μας; η κατάσταση είναι κριτικαλ κ δε βλέπω να βελτιώνεται, το αντίθετο. :a108:
οι πασόκοι γονείς που βγάλανε φράγκα μια χαρά τους έφτιαξαν τους απογόνους. με τίποτα ακίνητα, καταθέσεις, δουλειές.
οι υπόλοιποι γίνανε συριζαίοι.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 31 Οκτ 2020, 18:55

Οι δυο πιο γνωστοι φορουμικοι μιλενιαλς ειναι ο φοσι και ο νανος, και οι δυο βγαζουν μια χαρα λεφτά

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Οκτ 2020, 18:56

Σενέκας έγραψε:
31 Οκτ 2020, 18:41
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
31 Οκτ 2020, 17:40
Σενέκας έγραψε:
31 Οκτ 2020, 17:38
onlyfans. Ίσως πουλώντας χρησιμοποιημένα βρακιά/κάλτσες/σουτιέν στο ίντερνετ, ή αν έχεις ωραίο κώλο, δείχνοντάς τον στο τουιτς. Αν ήσουν τυχερός, θα μπορούσες να προλάβεις το τραίνο του yt, αλλά έχει φύγει εδώ και μια δεκαετία, δυστυχώς
σύγχρονος καπιταλισμός
υγειές επιχειρείν
Φοιτήτρια βγάζει 1.500€ το μήνα, πουλώντας online τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα!

Το «ταπί και ψύχραιμος» είναι μια γνώριμη κατάσταση των περισσότερων φοιτητών εκεί έξω. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δε θα ‘θελε να βρει τον τρόπο για εύκολα λεφτάκια; Κι όμως μία 21χρονη φοιτήτρια τα κατάφερε και μίλησε για την… καινοτόμα ιδέα της, η οποία της επιφέρει 1.500€ το μήνα!

Και είναι όντως τα πιο ξεκούραστα χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς, μιας και το μόνο που έχει να κάνει είναι να… φοράει εσώρουχα. Όχι, δεν είναι κανένα μοντέλο εσωρούχων, αλλά κάτι σαν πωλήτρια αυτών θα λέγαμε. Αλλά και πάλι, όχι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Για να μην κουράζω όμως, η Αμερικανίδα φοιτήτρια βγάζει τα προς το ζην πουλώντας τα δικά της, χρησιμοποιημένα εσώρουχα κι όσο κι αν εκπλήσσει, η ανταπόκριση είναι μεγάλη.

Μάλιστα, ένα ζευγάρι το οποίο η ίδια έχει αγοράσει για 2€, μπορεί να πωληθεί ακόμη και για 120€, που σημαίνει ότι τα κέρδη είναι μεγάλα! Γενικότερα όμως, το κοστολόγιο βασίζεται στη διάρκεια που έχει φορέσει το εκάστοτε εσώρουχο.

Χάρη σ’ αυτήν τη δουλειά, αλλά και σε εκείνη ως σερβιτόρα, πωλήτρια λιανικής και συνοδός σκύλων σε βόλτες (τεμπέλα δεν τη λες), ετησίως βγάζει κάπου στα 50.000€ και έτσι καταφέρνει να αποπληρώνει τα δάνεια για τις σπουδές της, όπως παραδέχεται η ίδια. Οι οποίες σπουδές να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι έχουν να κάνουν με Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάπως έτσι δικαιολογείται το επιχειρηματικό μυαλό.

Ωστόσο, για τη δουλειά εκείνη που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον, αναφέρει στο Glamour πως η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ήταν cam girl:

«Για να είμαι ειλικρινής, πουλώντας τα εσώρουχά μου, με κάνει να νιώθω πραγματικά δυνατή, επειδή έχω τον απόλυτο έλεγχο του σώματός μου.»

Ωστόσο, οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες δεν σταματούν εκεί, έχοντας μάλιστα βγάλει 500€ απλώς και μόνο αφήνοντας έναν άνθρωπο να μυρίσει τις μασχάλες της.

Και όσο αλλόκοτα κι αν μας φαίνονται αυτά, στην 21χρονη φοιτήτρια έχουν εξασφαλίσει μια αρκετά άνετη ζωή. Διαβάστε για να πάρετε πτυχίο εσείς!

https://www.neopolis.gr/fititria-vgazi- ... esoroucha/
μαλιστα :giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 31 Οκτ 2020, 18:59

Επιτομή της ηλιθιότητας το νήμα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”