Το σημερινό κόμμα είναι ξεδοντιασμένο παράρτημα του πουτινικού καθεστώτος.Καραμελίτσα έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 00:00Και το κομμουνιστικό κόμμα Ρωσίας το τωρινό είναι θρησκευόμενο, δε νομίζω η κρίσιμη παράμετρος γι' αυτούς ειδικά τους διωγμους να ήταν ο κομμουνισμός.
λυων,επιθεση σε ελληνορθοδοξη εκκλησια
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: λυων,επιθεση σε ελληνορθοδοξη εκκλησια
Εμείς σας τα βάζαμε ανάμεσα στα αρχίδια και στο μπούτι εκεί στο τένοντα του προσαγωγού.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τον Παπά τον ξέρει η οικογένειά μου, σπουδαίος άνθρωπος. Μεγάλο κρίμα. Στεναχωρήθηκα.
Ordem e Progresso.
Τι ναι αυτό ρε μλκ;

Αν και ομολογώ ότι θα ήθελα να σκάσω έτσι σε κάνα μπαρ ή σε πάρτι, κάτι επίσημο με μαζεμένο κόσμο τέλος πάντων.
Κι εγώ. Αν και δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι μουσουλμάνος ή κάτι άλλο άσχετο. Πάντως πρέπει να φάνε ψωλιά και ο Μακρόν έδειξε ένα δρόμο.
Ναι, ως προς τον ισλαμισμό, όχι να βγούμε και να στιγματίζουμε κάθε φουκαρά που βγάζει το ψωμί του. Θα δούμε, ο θρησκευτικός φανατισμός είναι μια παρεξήγηση της έννοιας της αυστηρά προσωπικής σχέσης του προσώπου με τον Δημιουργό που λατρεύει. Να μας φυλάει ο Θεός από τους θρήσκους;
Ordem e Progresso.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πηγαινε στο θεμα γιουτουμπ να δεις τα προτεινομενα που μου ερχονται απο το απογευμα ,πρεπει να ομολογησω οτι ειναι χιτακια τα κομματια.
Όχι ρε φίλε. Μα δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί. όταν βλέπουμε τέτοιους φουκαράδες που λες στα φανάρια ή στα βενζινάδικα ή ακόμα κι όταν ρωτάμε για έναν δρόμο έναν περαστικό μετανάστη που βρέθηκε εκεί, του μιλάμε γλυκά και με χαμόγελο. Σχεδόν πάντα νομίζω, ότι ανταποδίδουν. Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει, είναι πως όταν τους μιλάς έτσι και λες ευχαριστώ πχ, κάνουν την γνωστή κίνηση με το χέρι στο στήθος.Cavaliere έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 01:10Ναι, ως προς τον ισλαμισμό, όχι να βγούμε και να στιγματίζουμε κάθε φουκαρά που βγάζει το ψωμί του. Θα δούμε, ο θρησκευτικός φανατισμός είναι μια παρεξήγηση της έννοιας της αυστηρά προσωπικής σχέσης του προσώπου με τον Δημιουργό που λατρεύει. Να μας φυλάει ο Θεός από τους θρήσκους;
Μιλάω για τους καθοδηγητές τους και γενικώς τους νταβατζήδες των ψυχών τους.
Ήρθανε στη Δύση για να αποφύγουν μια κατάσταση. Δεν μπορεί να αξιώνουν να στήσουν την κατάσταση κι εδώ. Είναι σωστά τα μέτρα περί απαγορεύσεων μαντίλας κι ο,τι άλλο είναι αναγκασμένοι να κάνουν λόγω εσωτερικής πίεσης στους κόλπους τους.
Ναι, συμφωνώ. Κάτι μου είπε η γυναίκα μου σήμερα, πως στη Γαλλία δεν έχουν υποχρεωτική Εκπαίδευση, και πολλές οικογένειες δεν στέλνουν τα παιδιά στο Σχολείο, αλλά στον Ιμάμη. Ισχύει;Χαοτικός έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 01:19Όχι ρε φίλε. Μα δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί. όταν βλέπουμε τέτοιους φουκαράδες που λες στα φανάρια ή στα βενζινάδικα ή ακόμα κι όταν ρωτάμε για έναν δρόμο έναν περαστικό μετανάστη που βρέθηκε εκεί, του μιλάμε γλυκά και με χαμόγελο. Σχεδόν πάντα νομίζω, ότι ανταποδίδουν. Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει, είναι πως όταν τους μιλάς έτσι και λες ευχαριστώ πχ, κάνουν την γνωστή κίνηση με το χέρι στο στήθος.Cavaliere έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 01:10Ναι, ως προς τον ισλαμισμό, όχι να βγούμε και να στιγματίζουμε κάθε φουκαρά που βγάζει το ψωμί του. Θα δούμε, ο θρησκευτικός φανατισμός είναι μια παρεξήγηση της έννοιας της αυστηρά προσωπικής σχέσης του προσώπου με τον Δημιουργό που λατρεύει. Να μας φυλάει ο Θεός από τους θρήσκους;
Μιλάω για τους καθοδηγητές τους και γενικώς τους νταβατζήδες των ψυχών τους.
Ήρθανε στη Δύση για να αποφύγουν μια κατάσταση. Δεν μπορεί να αξιώνουν να στήσουν την κατάσταση κι εδώ. Είναι σωστά τα μέτρα περί απαγορεύσεων μαντίλας κι ο,τι άλλο είναι αναγκασμένοι να κάνουν λόγω εσωτερικής πίεσης στους κόλπους τους.
Ordem e Progresso.
Δεν ξέρω.
Αν ισχύει είναι σοβαρή παράλειψη. Αν είσαι σοβαρό κράτος και σοβαρός πολιτισμός κοιτάς να τα πάρεις τα παιδιά όχι να τα αφήνεις να τους γαμάνε το μυαλό γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Όπως και γίνεται τελικά.
Αν ισχύει είναι σοβαρή παράλειψη. Αν είσαι σοβαρό κράτος και σοβαρός πολιτισμός κοιτάς να τα πάρεις τα παιδιά όχι να τα αφήνεις να τους γαμάνε το μυαλό γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Όπως και γίνεται τελικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
λεγεται η οτι παιζει θεμα ενοικιου του κεμπαμπτζιδικου η ο παπας ηταν Αρης και ο υποπτος μπαοκτζης.Ο ύποπτος συνελήφθη σε ψητοπωλείο κεμπάμπ του 3ου διαμερίσματος
Λοιπόν δεν ήταν μουσουλμάνος τελικά. Ακροδεξιός πουτινόπληκτος, ευρωσκεπτικιστής/δραχμιστής, αποτυχημένος μοναχός, που είχε χρόνια εμμονές με τον συγκεκτιμένο παπά.
https://www.pappaspost.com/former-greek ... g-in-lyon/
Ήταν επίσης δημοσιογράφος στο Sputnik France. Εδώ ένα άρθρο του που εγκωμιάζει την πορεία του Τσίπρα μέχρι το δημοψήφισμα, αλλά του ασκεί κριτική που πρόδωσε την ειλικρινή φιλία του Κύριου Πούτιν
https://fr.sputniknews.com/blogs/201604 ... ie-russie/
Υδράργυρος
Αρίστος
Maspoli
Ήταν επίσης δημοσιογράφος στο Sputnik France. Εδώ ένα άρθρο του που εγκωμιάζει την πορεία του Τσίπρα μέχρι το δημοψήφισμα, αλλά του ασκεί κριτική που πρόδωσε την ειλικρινή φιλία του Κύριου Πούτιν
Υδράργυρος
Αρίστος
Maspoli
- NewModelArmy
Τι τρομπονι ήταν αυτο αδερφια; 

- Golden Age
Αποδείξεις ή έστω στοιχεία ότι ήταν αυτός ο δράστης υπάρχουν;ζιτανιτα έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 17:04Λοιπόν δεν ήταν μουσουλμάνος τελικά. Ακροδεξιός πουτινόπληκτος, ευρωσκεπτικιστής/δραχμιστής, αποτυχημένος μοναχός, που είχε χρόνια εμμονές με τον συγκεκτιμένο παπά.
Υδράργυρος
Αρίστος
Maspoli
Ή βρήκαμε έναν που είχε προσωπική κόντρα και του το φορτώνουμε για να κουκουλώσουμε την υπόθεση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 01 Νοέμ 2020, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.