Έλα τώρα ρέ Στύγιο μήν τον αποβάλεις για ένα "ν"
Νά γιατί σου είπα ότι είσαι κατάλληλος για συντονιστής. Μας διορθώνεις τα λάθη μας.

Έλα τώρα ρέ Στύγιο μήν τον αποβάλεις για ένα "ν"
Ο Σωστός τρόπος για να κάνω χαρακίρι !
Φίλε Σκεπτικέ καλησπέρα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:21Στύγιος έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:11Όλα πεθαίνουν κάποτε κι ανυποψίαστα π.χ σήμερα γράφει Στύγιος, αύριο π.χ παθαίνει εγκεφαλικό και πεθαίνει..relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:04
Φυσικά και ΌΧΙ. Δέν είμαι τρελός !
Να αδειάσω το Πχόρουμ και να μείνω μόνος ?
Είμαι ο πλέον ακατάλληλος για συντονισμό.
Άλωσε στην παρούσα στιγμή, είμαι ο ίδιος,
Τελείως αποσυντονισμένος,
Λόγω αλλεπάλληλων αναποδιών, με τελευταία τον
Εξωτερικό σκληρό δίσκο 4 ΤΒ που μου " κράσαρε "
Και πήρα άλλον.
.
Καί να πεθάνεις.....πάλι Στύγιος θα γράφει....δέν τό αποφεύγουμε.....
Εχεις περάσει ήδη στήν Αιωνιότητα.....
.
Ουάου !!! Σε ζηλεύω !ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:36relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:15Φίλε Σκεπτικέ καλησπέρα.
Χαίρομαι που ξανά εμφανίστηκες.
Η απουσία σου ήταν πολύ αισθητή.
.
Πράκτορα ευχαριστώ γιά τήν προτασή σου γιά συντονιστής
αλλά έχουμε άλλο πρόγραμμα.....
Δέν εξαφανίστηκα.....απλώς έγραφα λιγότερο.....
Τώρα ετοιμάζομαι νά πάω στό χωριό νά φέρω ξύλα καί κανά εργαλείο
γιά νά αρχίσω νά φτιάχνω ένα τριμαράν σκαφάκι πού θά είναι η αφορμή καί το μέσο
γιά νά ζώ πιά ένα εξάμηνο στή θάλασσα πού είναι μιά επιθυμία πού είχα απο τά 5 μου.....
.
Ο Μπαχ είναι Φαινόμενο κι αυτό είναι γεγονότο, Το γεγονότο.
Και γω ακούω όλους τους κλασικούς ευχάριστα, από τάντζεριν ντρημ και γκονγκ μέχρι αμόρφους ανδρόγυνους.relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:41Εγώ απλά κόλλησα στον Beethoven Μιας και το πρώτο μουσικό κομμάτι ήταν το für Elise που ξεκίνησα να μαθαίνω στο συνθεσάιζερ. Ακούω όλους τους κλασικούς πολύ ευχάριστα.
Αστα Διακόπτω λόγω ατυχήματος. Από τα νεύρα μου δάγκωσα το Rottweiler το σκύλο μου και τρέχει αίμα. Πρέπει να πάω στο φαρμακείο να πάρω betadine και γάζα να του βάλω.
Άγριο θα την δώσω σε φίλο. Χρειάζεται εκπαιδευτή.sys3x έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:54Και γω ακούω όλους τους κλασικούς ευχάριστα, από τάντζεριν ντρημ και γκονγκ μέχρι αμόρφους ανδρόγυνους.relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:41Εγώ απλά κόλλησα στον Beethoven Μιας και το πρώτο μουσικό κομμάτι ήταν το für Elise που ξεκίνησα να μαθαίνω στο συνθεσάιζερ. Ακούω όλους τους κλασικούς πολύ ευχάριστα.
Αστα Διακόπτω λόγω ατυχήματος. Από τα νεύρα μου δάγκωσα το Rottweiler το σκύλο μου και τρέχει αίμα. Πρέπει να πάω στο φαρμακείο να πάρω betadine και γάζα να του βάλω.
Για τα ορθογραφικά ενεργοποίησε αν θέλεις το ούλτρα διορθωσάηζερ του μπράουζερ σου, ελπίζω να μην κόλλησες τίποτα στο σκυλάκι σου και να σε βγάλει βόλτα αύριο.
Η κουκλ βάζει εκατομμύρια μικρές μαϊμούδες και διορθώνουν μία μία τις λέξεις μας, να βάλεις το ούλτρα διορθωσάηζερ του μπράουζερ σου και μη ξαναδαγκώσεις αυτούς που σε πάνε βόλτα.relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 19:02Άγριο θα την δώσω σε φίλο. Χρειάζεται εκπαιδευτή.sys3x έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:54Και γω ακούω όλους τους κλασικούς ευχάριστα, από τάντζεριν ντρημ και γκονγκ μέχρι αμόρφους ανδρόγυνους.relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:41
Εγώ απλά κόλλησα στον Beethoven Μιας και το πρώτο μουσικό κομμάτι ήταν το für Elise που ξεκίνησα να μαθαίνω στο συνθεσάιζερ. Ακούω όλους τους κλασικούς πολύ ευχάριστα.
Για τα ορθογραφικά ενεργοποίησε αν θέλεις το ούλτρα διορθωσάηζερ του μπράουζερ σου, ελπίζω να μην κόλλησες τίποτα στο σκυλάκι σου και να σε βγάλει βόλτα αύριο.
Η λορέτα το ροτβάιλερ Είναι ενός έτους αλλά είναι πολύ άγριο με είχαν προειδοποιήσει όταν το αγόρασα ότι είναι άγρια σκυλιά Αλλά αυτή η σκυλίτσα θα με βάλει σε μπελάδες Οπότε καλύτερα να τη δώσει σε εναν φίλο που μου την έχει ζητήσει. Έχω το αρσενικό το οποίο είναι ημίαιμο μου αρκεί. Η σκυλίτσα δεν έπαθε τίποτα εγώ έχω μία γεύση σιχαμάρας στο στόμα και μία παλιό μυρωδιά που δεν φεύγει. Κάνω πλύσεις στόματος και Έχω αυτή την παλιογεύση. Δέν πρόκειται να το ξανά επαναλάβω ποτέ στη ζωή μου αυτό.
Ο μπράουζερ μου διορθώνει, ότι γράφω σωστά, μου το αλλάξει. Αυτή η Google μάλλον μας κάνει πλάκα.
Ωραία ζωή ! Πολύ ωραία! Στη θάλασσα ! Θα ταξιδεύεις και εκτός Ελλάδας ;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:36relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:15Φίλε Σκεπτικέ καλησπέρα.
.
γιά νά ζώ πιά ένα εξάμηνο στή θάλασσα πού είναι μιά επιθυμία πού είχα απο τά 5 μου.....
.
relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:41Ουάου !!! Σε ζηλεύω !ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:36relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 18:15
Φίλε Σκεπτικέ καλησπέρα.
.
.
Πολύ όμορφη επιθυμία.
Σου εύχομαι να το φτιάξεις σύντομα και καλοτάξιδο.
Υ.Γ. Μήπως έχεις ιδέα τί έχει γίνει ο Nandros ;