Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου πέθανε απο κορονοϊο, η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου πέθανε απο κορονοϊο, η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα
Έτσι θα πάνε όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο-χάραγμα
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου πέθανε απο κορονοϊο, η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα
Παρακαλω την Σουβλιτσα να σταματήσει να μου κάνει bulling μέσω πμ. Ότι θέλει να μου το λέει φανερά. Όλα στο (άγιο ) φως
Gewponos90 έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 23:52Παρακαλω την Σουβλιτσα να σταματήσει να μου κάνει bulling μέσω πμ. Ότι θέλει να μου το λέει φανερά. Όλα στο (άγιο ) φως

οκ, λοιπόν όλα φανερά!
με έχεις στήσει πόσες μέρες τώρα, γω φταίω??Αποστολή: 30 Οκτ 2020, 19:01
Από: Σουβλίτσα
Προς: Gewponos90
Εαν έσβησες το ποστ γιατί κάτι ήθελες τελικά να σεβαστείς οκ
Εαν στο σβήσανε παρά τη θέλησή σου ή εαν το έσβησες περιμένοντας να τηρήσω την υπόσχεσή μου για το μπαν, πες το να το ξέρω και είμαι μέσα, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ αλλά για να μην νομίζεις οτι το έκανα γιατί ήθελα να περάσει το δικό μου για εγωιστικούς λόγους.
Μόνο επειδή αφορά τα Θεία.
Δεν θα σου έστελνα μήνυμα σε καμία άλλη περίπτωση.

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δοτική.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 23:12Τι να πει κανείς, συν Δαρβίνοω και χείρα κίνει εγώ λέω.SpoilerShow
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Σουβλίτσα έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 00:00Gewponos90 έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 23:52Παρακαλω την Σουβλιτσα να σταματήσει να μου κάνει bulling μέσω πμ. Ότι θέλει να μου το λέει φανερά. Όλα στο (άγιο ) φως
οκ, λοιπόν όλα φανερά!με έχεις στήσει πόσες μέρες τώρα, γω φταίω??Αποστολή: 30 Οκτ 2020, 19:01
Από: Σουβλίτσα
Προς: Gewponos90
Εαν έσβησες το ποστ γιατί κάτι ήθελες τελικά να σεβαστείς οκ
Εαν στο σβήσανε παρά τη θέλησή σου ή εαν το έσβησες περιμένοντας να τηρήσω την υπόσχεσή μου για το μπαν, πες το να το ξέρω και είμαι μέσα, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ αλλά για να μην νομίζεις οτι το έκανα γιατί ήθελα να περάσει το δικό μου για εγωιστικούς λόγους.
Μόνο επειδή αφορά τα Θεία.
Δεν θα σου έστελνα μήνυμα σε καμία άλλη περίπτωση.
οι κύριοι συντονιστές τι κάνουν ; Η κυρία έβγαλε οκ στην φορά

Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να σταματήσεις τα πμ και ότι θες να το λες εδω.
Υ.Γ Αντιαλλεργικο βρήκατε για να σταματήσει να δακρύζει; ( Για να θυμηθούμε και πως ξεκίνησε. Και δεν αναφέρω ποιος για να πέσει. Η Σουβλιτσα ξέρει)
Μα το θέμα ήταν εξαρχής οτι θα σε παρακαλούσα να κάνεις ένα έντιτ στο ποστ σου γιατι δεν ήθελα κάτω από το όνομα της Παναγίας να σου γράψω αυτά που θα σου έγραφα και αντί αυτού να τα έστελνα πακέτο στο πμ με την υπόσχεση να φάω το μπαν που θα μου αναλογούσε αν στα έλεγα δημοσίως.
Θες να πούμε στον συντονισμό να φάω ένα μπαν επιτόπου σαν να σε έχω ήδη λούσει από πάνω μέχρι κάτω να τελειώσει το μαράζι σου? Δεν θα κάνω τώρα το τζιχάντι του φόρουμ να βρίζω σε άσχετα ποστ και νήματα

Θες να πούμε στον συντονισμό να φάω ένα μπαν επιτόπου σαν να σε έχω ήδη λούσει από πάνω μέχρι κάτω να τελειώσει το μαράζι σου? Δεν θα κάνω τώρα το τζιχάντι του φόρουμ να βρίζω σε άσχετα ποστ και νήματα

-
Να φας μπαν.Σουβλίτσα έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 00:10Μα το θέμα ήταν εξαρχής οτι θα σε παρακαλούσα να κάνεις ένα έντιτ στο ποστ σου γιατι δεν ήθελα κάτω από το όνομα της Παναγίας να σου γράψω αυτά που θα σου έγραφα και αντί αυτού να τα έστελνα πακέτο στο πμ με την υπόσχεση να φάω το μπαν που θα μου αναλογούσε αν στα έλεγα δημοσίως.
Να το φάω
Αν διαβάζει συντονιστής να το ρίξει
Αν διαβάζει συντονιστής να το ρίξει
Η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου το τελευταίο διάστημα είχε έντονη σύγκρουση με την Σερβική Ορθόδοξη εκκλησία την οποί θεωρεί πράκτορα των Σέρβων και ζητά αυτοκέφαλη δική της εκκλησία. Η Σερβική ορθόδοξη εκκλησία εκτός απο τη Σερβία περιλαμβάνει επίσης το Κόσοβο, την Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας,τα Σκόπια, την Κροατία,το Μαυροβούνιο και την Σλοβενία. Στα Σκόπια και στο Μαυροβούνιο όμως έχει ισχυρό ανταγωνισμό από τοπικές σχισματικές εκκλησίες.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Και συγγνώμη για το οφ τοπικ, με προκάλεσε άσχημα
-
Συγχωρεμενη τέκνο μου. Θα καει στην κόλαση ο αλήτης.
ποιος σας είπε πως αν βλάπτεις συνειδητά το σώμα που έδωσε ο κυριος είναι οκ;
οχι, να το κανουμε.
ο παισιος δεν ηταν γιατρος. κανεναν δεν θεραπευσε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να μη φαει.Gewponos90 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 00:12Να φας μπαν.Σουβλίτσα έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 00:10Μα το θέμα ήταν εξαρχής οτι θα σε παρακαλούσα να κάνεις ένα έντιτ στο ποστ σου γιατι δεν ήθελα κάτω από το όνομα της Παναγίας να σου γράψω αυτά που θα σου έγραφα και αντί αυτού να τα έστελνα πακέτο στο πμ με την υπόσχεση να φάω το μπαν που θα μου αναλογούσε αν στα έλεγα δημοσίως.
τελικα μου φαινεται επρεπε να κανω αιτηση για συντονιστης, να ψηφιζω συνεχεια εναντια στα μπαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τί να περιμένεις, πάντα σε σέκτες θα γυρνάς, κοίτα και κάτι Ορθό μια φορά στην ζωή σου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τεθηκε με καθυστερηση 2 ετων η σωστη ερωτηση στους συγγενεις θυματων
από SeaHawk » 18 Μαρ 2025, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
18 Μαρ 2025, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιαπωνία: Τέθηκε σε ισχύ ο μεγαλύτερος αντιδραστηρας πυρηνικής σύντηξης στον κόσμο
από Ίακχος » 12 Δεκ 2023, 13:16 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
12 Δεκ 2023, 13:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιερέας έντυσε παπαδάκια δύο κορίτσια σε εκκλησία στην Πλάκα - Τέθηκε σε αργία
από georgebi » 08 Ιουν 2023, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 121 Απαντήσεις
- 2911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
11 Ιουν 2023, 23:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέθηκε σε λειτουργία στην Κίνα ο πρώτος σταθμός πυρηνικής ενέργειας 4ης γενιάς στον κοσμο
από Ίακχος » 08 Δεκ 2023, 17:08 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Δεκ 2023, 17:08
-