Μόνο όταν είναι θυμωμένος γιατί δεν του κάνουν τα χατηρια
Ανοιξε το Τζαμι στον βοτανικο
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Ανοιξε το Τζαμι στον βοτανικο
- Rocco Siffredi
ωραιο ταιμινγκ βρηκανε
Όχι εννοώ οτι υπάρχουμε εδώ κάτω κάποιοι που δεν επικοινωνούμε με Τον επάνω με καμία -και κυριολεκτικά-κυβέρνηση
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εάν με την ευκαιρία του επίσημου τζαμιού κλείσουν ολα τα παράνομα που είναι διάσπαρτα σε όλη την Αθήνα -και είναι ανεξέλεγκτα- όντως το ταιμινγκ είναι καλό
Ναι, γιατί άμα θέλουν να σου κάνουν ζημιά, τα παράνομα τζαμιά που θα κλείσουν θα σε σώσουν

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Rocco Siffredi
Εάν δεν τα κλείσουν θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Σε όλη την Ευρώπη είναι άντρα φονταμενταλισμούRocco Siffredi έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:57για το ταιμινγκ ευρωπαικα λεω τι βλεπουμε να γινεται
και σιγα μην κλεισουν τα παρανομα
έτσι εξηγούνται όλα, σε βάτεψε ο πατερούλης του θεούNKVD_SMERSH έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:21Πήγαινα Κατηχητικό κάποτε...
Μου έπιασε τα αρχίδια ένας τράγος.
11 χρονών ήμουν.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- EKPLIKTIKOS
#MeToo #HimTooNKVD_SMERSH έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:21Πήγαινα Κατηχητικό κάποτε...
11 χρονών ήμουν.
Η λύση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο απλή.Αντι να χτίσει με κρατικά χρήματα τζαμί το ελληνικό κράτος(που δεν θα τους χωρέσει όλους ένα τζαμί συν τα διάοφρα ισλαμικά δόγματα σουνίτες,σιιτες,σαλαφιστές,σούφι,αχμαντίγια,αλεβίτες,ιμπαντί κτλ) θα μπορούσε να είχε δώσει α΄δεια σε μερικά απο τα παράτυπα τζαμιά κάνοντας τα με την αναγνώριση τους επίσημα τζαμιά.Άλλωστε το τζαμί δεν είναι απαραίτητο να έχει μιναρέςδες.Και εμείς οι Πεντηκοστιανοί Αφρικανοί έτσι τα βολέψαμε με τις εκκλησίες μας στην Αθήνα.
Ένας Γκανέζος Πεντηκοστιανός στην Ελλάδα
έτσι εξηγείται.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:21Πήγαινα Κατηχητικό κάποτε...
11 χρονών ήμουν.
Αν στον έβαζε και λίγο θα γινόσουν κομουνιστής....oh wait
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
και εδώ που τα λεμε γιατί να μην χτίσει το κράτος εκκλησία για το δικό σας χριστιανικό δόγμα και να χτίζει για ξένες θρησκείες?Azuka έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:15Η λύση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο απλή.Αντι να χτίσει με κρατικά χρήματα τζαμί το ελληνικό κράτος(που δεν θα τους χωρέσει όλους ένα τζαμί συν τα διάοφρα ισλαμικά δόγματα σουνίτες,σιιτες,σαλαφιστές,σούφι,αχμαντίγια,αλεβίτες,ιμπαντί κτλ) θα μπορούσε να είχε δώσει α΄δεια σε μερικά απο τα παράτυπα τζαμιά κάνοντας τα με την αναγνώριση τους επίσημα τζαμιά.Άλλωστε το τζαμί δεν είναι απαραίτητο να έχει μιναρέςδες.Και εμείς οι Πεντηκοστιανοί Αφρικανοί έτσι τα βολέψαμε με τις εκκλησίες μας στην Αθήνα.
Beria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:58Εάν δεν τα κλείσουν θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Σε όλη την Ευρώπη είναι άντρα φονταμενταλισμούRocco Siffredi έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:57για το ταιμινγκ ευρωπαικα λεω τι βλεπουμε να γινεται
και σιγα μην κλεισουν τα παρανομα

Οπότε όλοι είναι παιδεραστές κτλ κτλ... "ρατσιστικό" εκ μέρους σου. Είσαι και με άλλα θέματα ρατσιστής;NKVD_SMERSH έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:21Πήγαινα Κατηχητικό κάποτε...
11 χρονών ήμουν.
Το καλό είναι πως οι μουσουλμάνοι θα πηγαίνουν σε μεγάλο βαθμό σε έναν ελεγχόμενο χώρο. Το κακό, πως το σημερινό ισλάμ δεν έχει πια ελεγχόμενους χώρους.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άνοιξε κατάλογος με πάνω από 450.000 συνεργάτες των Ναζί στον Β’ Π.Π.
από Frappezitis » 05 Ιαν 2025, 10:13 » σε Ιστορία - 62 Απαντήσεις
- 1211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
03 Φεβ 2025, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι στο γάμο ομοφυλόφιλων και το τζάμι
από southern » 20 Ιαν 2024, 18:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Φεβ 2024, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι μόνο δεν πήραμε την πόλη το Πάσχα....έγινε τζαμί και η Μονή της Χώρας !
από tanipteros » 15 Μάιος 2024, 22:17 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
15 Μάιος 2024, 22:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως και δεν άνοιξε κανένας νήμα γι αυτό;
από georgebi » 13 Μαρ 2024, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 898 Προβολές
-