Sid Vicious έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:46Tι έγινε επιδειξιομανή μισογύνη ουγκανε, είπαμε μερικές αλήθειες και και πετάς την μπάλα στην εξέδρα γράφοντας ασυναρτησίες; Α ωστε αλληγορικά πετ είναι τώρα ε; Τι λέει προοδευτικάρα μου εσύ θα ανοίξεις και κάνα νήμα να μας ενημερώσεις για την θεωρία σου ότι οι γυναίκες είναι υποτακτικοί άνθρωποι και πετ; Ουστ ρεvantono έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:38Τιμη μου να ακουω αυτα τα λόγια απο εναν ρατσιστή/φυλετιστή, που εχει τα νευράκια του επειδη μπουζουριάσανε μεσα τα φιλαράκια/ομοϊδεάτες του, τους ρατσιστές εγκληματίες του κοινού ποινικού, και τωρα ξεσπάει πανω μας. Και δεν ειμαι μύστης απλά, είμαι μύσταρχος!Sid Vicious έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:30
Εγώ δεν θεωρώ το 60% των ανθρώπων που συναναστρέφομαι ως υποτακτικούς και "πετ" όπως είπες πως τους θεωρείς εσύ. Και βέβαια μόνο συζήτηση σαν άνθρωπος δεν είναι η απόπειρα σου να υποβιβάσεις τις γυναίκες ως "πετ" και να κοκορευτείς τι "μύστης" είσαι, σαφώς και είναι τριτοκοσμικός και κοινωνικα ρατσιστικός ο τρόπος σκέψης σου
Τα περί υποτακτικών και πετ δεν ειναι πάντοτε κυριολεκτικά. Ειναι και αλληγορικά. Και επισης, καμία απολυτως δεν θεωρώ ουτε υποτακτική ουτε πετ, αν πρώτα απ'όλα δεν αισθάνεται εκεινη ετσι. Οταν ομως ετσι αισθάνονται, ετσι τη βρίσκουν και αυτο τους βγαινει πολυ εντονα προς τα εξω, δεν μπορώ να μην το θιξω.
Τα φιλάκια μου στα φιλαράκια σου. Και οχι πανω απο 90μοίρες το σκύψιμο για το σαπουνακι στις ντουζιέρες, μην ξεχάσεις να τους σφυρίξεις.

Θίχτηκε ο οπαδός μαχαιροβγαλτών φονιάδων!
Οχι, στην προκειμενη συζητηση δεν τα λεω αλληγορικά τα περί πετ, κυριολεκτικά τα λέω. Αλλα γενικά, εκτος της συγκεκριμένης συζήτησης, οταν μιλαω για πετ και υποτακτισμούς, τα αναφερω κυρίως αλληγορικά.
Την Προοδευτική που τη θυμήθηκες ρε τύπε? Δ' Εθνική παίζει τώρα? Ουτε που θυμαμαι, δεν την υποστήριζα ποτέ. Θύελλα κάτω Καυκάσου δεν είσαι εσύ? Πού παίζετε τωρα?