Φυσικά και ήταν νερόβραστος. Τον ρωτάει ο άλλος πόσο υποστηρικτικός είναι στη κατάργηση της θανατικής ποινής και αυτός αρχίζει τους κομπασμούς. Αντί, να σηκώσει τον τόνο της φωνής του και να πει ότι υπάρχουν και τα ισόβια δεσμά στη τελική απαντάει ένα ξεψυχισμένο ναι.Κόκκορας έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 15:45μεγαλο μερος της εξουσιας(οχι ολο ομως,ιδιως στις ΗΠΑ) μιας προεδρευομενης δημοκρατιας απορρεει απο τον προεδρο και τις επιλογες που κανει στο επιτελειο του.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 15:39Η διοίκηση μιάς χώρας αποτελεί ομαδική υπόθεση. Δε θέλω να γράφω σεντόνια αλλά ένα καλό παιδί στο προεδρικό γραφείοΚόκκορας έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 15:34ανθρωπος καταλαμβανει την προεδρια οχι cyborg,
μετριοπαθεις ηταν οι θεσεις που ειχε για διαφορα θεματα και γι αυτα του επετεθησαν κιολας.
εκει αλλωστε στηριχτηκε η εκστρατεια,πως δεν θα απαντησει με τον ιδιο τροπο.
στην μσχστ εκ των πραγματων ειχε αξιολογοτατο εργο και γι αυτο αλλωστε προκριθηκε ως υποψηφιος.
κάνει για γαμπρός, δεν εγγυάται πως μία χώρα θα πάει καλύτερα. Οι θέσεις του Δουκάκη φαίνεται από το άρθρο του Έθνους
πως ήταν αρκετά νερόβραστες, τρέντυ-προοδευτικές θα λέγαμε. Το ότι δεν είχε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για το θέμα της
θανατικής ποινής π.χ ήταν στα μείον του. Δεν ήταν κακός ο δημοσιογράφος που τον στρίμωξε με το παράδειγμα της συζύγου
του, αντιθέτως ήταν πολύ καλός στη δουλειά του.
νεροβραστος ο δουκακης
ευτυχως που εκλεχτηκαν φιλοι της ανθρωποτητας
παρεμπιπτοντως αφηνω αυτο εδω γιατι κατι ρωτησες πρινThe National Governors Association voted Dukakis the most effective governor in 1986
Σα κυβερνήτης, λέει το Έθνος, διατήρησε το πλαίσιο αδειών των κρατουμένων που φαίνεται να είχε προβλήματα.
Δε ξέρω τι θα έκανε σα Πρόεδρος, είναι πολύ υποθετική η συζήτηση αλλά κανείς δε μου εγγυάται ότι θα ήταν φίλος της ανθρωπότητας. Πως θα
αντιδρούσε στην εισβολή του Σαντάμ για παράδειγμα στο Κουβέιτ?Θα έκανε επίδειξη πυγμής?θα παρακαλούσε το Σαντάμ να υποχωρήσει? Θα έβρισκε κάποια άλλη πιό έξυπνη λύση? Δε θα μάθουμε ποτέ...