Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Νοέμ 2020, 18:28

Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:24
vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:21

Ουτε καν. Να πάνε να κάτσουν στο δικό σου τραπέζι.
Εγώ θα πάω στο τραπέζι του βαντώναρου. Για τις καρπαζές.
Εσυ θα μείνεις στο δικό σου με τον δικό σου και απλά θα τσουγκρίζουμε απο μακριά, αλλιώς κινδυνεύει σοβαρά η σωματική μου ακεραιότης. Ασε μερικά πανκεηκς στο μπαρ μονο, να περάσω να τα πάρω φεύγοντας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Νοέμ 2020, 18:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Νοέμ 2020, 18:28

Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:26
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
Τώρα που μιλάμε έχει 2 παιδιά με τον παππού και είναι έγκυος στο 3ο. Ο παππούς έγινε μόνιμος. Ζουν σε τριάρι.
Ο νεαρός δουλεύει στο κτεο του πατέρα του.
Ε, δεν έχει περάσει και τόσο καιρός.
Οκ. Το ίδιο με 2 παιδιά λιγότερο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 03 Νοέμ 2020, 18:29

Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:12
Λοιπόν, αυτή είναι μια ιστορία που έχει βρει λύση, αλλά εδώ σας μεταφέρω στην εποχή του διλήμματος.

φίλη μου όχι πολύ στενή, έχει σχέση πάνω από χρόνο με συμφοιτητή της, θεωρεί ότι είναι στα τελειώματά της, αν και αυτός έχει άλλη γνώμη.

Αλλά τον τελευταίο μήνα της την πέφτει ένας καθηγητής της στη σχολή. Όχι κανονικός καθηγητής, από αυτούς τους εκτάκτους. Της ρίχνει βέβαια πολλά χρόνια, αλλά λέει είναι ωραίος άντρας και ευχάριστος. Εγώ δεν τον είχα δει, από αυτά που μου χει πει είχα κακή γνώμη. Και μόνο που την πέφτει σε φοιτήτρια του δηλαδή, αλλά τεσπα.

Η φίλη μου ψήνεται αρκετά. Φοβάται όμως αν μαθευτεί, ότι μπορεί αυτός να χάσει τη δουλειά του και αυτής να της κρεμάσουν κουδούνια στη σχολή και όχι μόνο. Δε θέλει να ρίξει κέρατο και δεν ξέρει πώς να το φέρει στον πρώτο. Αν του πει ότι τον χωρίζει για τον παππού, μπορεί να κάνει ακραία πράγματα, οπότε πρέπει να το κρατήσει κρυφό.

Οπότε τί κάνει; Προφανώς παίζει και το τί κάνει ο γκόμενος και τί κάνει ο παππούς.

Στο τέλος θα σας πω τί έγινε.
Να τα φτιάξει με τον μεγαλύτερο και να τον αφήσει τον μικρό είναι η άποψη μου. Αλλά αυτό που θα έπρεπε να κάνει είναι αυτό που θα επιθυμούσε περισσότερο, γενικά μιλώντας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 03 Νοέμ 2020, 18:30

Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:20
Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:16
Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:15

Ερώτηση πρώτη: Γιατί να χάσει δουλειά ο καθηγητής; Ενήλικη δεν είναι;
Μισομαντεύω και από αυτά που έχω ακούσει ότι επειδή είναι με σύμβαση, αν του βγει το όνομα, μπορεί να μην ανανεωθεί ή να προτιμήσουν άλλο.
Α, κατάλαβα, μήπως είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο, διότι στα δημόσια ο ένας πηδάει τον άλλο και δεν τρέχει κάστανο. :roll:
Η δική μου η εικόνα από αυτά που λες είναι ότι η φίλη σου έχει βαρεθεί τον γκόμενο, της γυάλισε ο άλλος που της κάνει "ματάκια", έχει και την "αίγλη του καθηγητή". Πιστεύω θα κάνει κάτι μαζί του παροδικά και στο τέλος θα καταλήξει με τρίτον που δεν εμπλέκεται στο δίδυμο που περιγράφεις, γιατί στην πραγματικότητα δεν της κάνει κανένας από αυτούς τους δύο.
Δεν έχει να κάνει. Σε δημόσιο πανεπιστήμιο είχα καθηγητή που τον πέτυχα στις αφίξεις του αεροδρομίου μόλις είχαμε φτάσει Κύπρο Γενάρη μήνα και του είπα "γεια σας, καλή χρονιά" και μόλις με είχε δει όχι μόνο δεν μου μίλησε αλλά γύρισε και απ' την άλλη. Στον διάδρομο της σχολής πάλι, δεν απαντούσε ούτε στο καλημέρα. Παρατήρησα πως το έκανε σε όλους (επειδή ένιωσα άσχημα στην αρχή) αλλά όταν έμπαινες στο γραφείο του σου έκανε ολόκληρη ψυχανάλυση.

Ίσως να μην τους επιτρέπουν πιο "προσωπικές" σχέσεις με φοιτητές και όσοι είναι τυπικοί να φοβούνται ειδικά σε δημόσιους χώρους.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 03 Νοέμ 2020, 18:33

Το σωστό (για μένα φυσικά) θα ήταν να χωρίσει εφόσον έχει ερωτικές σκέψεις για άλλον. Επίσης θα ρωτούσα πως θα έβρισκε τον καθηγητή αν δεν ήταν καθηγητής και την προσέγγιζε κάπου άλλου.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Νοέμ 2020, 18:34

νύχτα έγραψε:
πολύ ευέξαπτος είσαι, χαλάρωσε

vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 11:27
Εγώ αυτό που βλεπω γενικως εδω μεσα και οχι μονο, ειναι πως αν της άλλης της φέρεσαι ως περιουσιακό σου στοιχείο, ως πετ σου, ως ενα ον που απλά σου ανήκει, της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει.
για το 'εκεί έξω' το εμπεδώσαμε, για το 'εδώ μέσα' συγκεκριμένα
αναρωτήθηκα και έκανα τις παραθέσεις
Το εδώ μέσα πάει καθαρα και μονο λόγω των αντιδράσεων απο τα σχόλια που μου την πέσανε.Μου φανηκε απλα τρομερά περιεργο να προτιμάει η άλλη (η οποιαδήποτε) να ακουει μια ευθεία απειλη για τη ζωή της και να την παιρνει στην πλακίτσα, απ' το να ακουσει -επισης για πλακα- "πήγαινε στο τραπέζι του". Σορρυ, αλλα εγω θεωρω πιο επικίνδυνο το πρώτο, ειτε το εννοει ο αλλος ειτε οχι. Το αλλο απλά πονάει περισσότερο επειδη κλωτσάει ανασφάλειες, οπως φάνηκε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Νοέμ 2020, 18:34

vantono έγραψε:
Naida έγραψε:
vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 17:33

Μια χαρά ηλεκτροσόκ είναι να σηκωθεις και να φυγεις απο το τραπέζι πηγαίνοντας τουαλέτα, ή βγαίνοντας εντελως εξω απο το κατάστημα, αν θες να το τραβήξεις λίγο περισσότερο. Κατα πασα πιθανότητα ισως και να τρέξει απο πισω σου λιγα δεύτερα πιο μετά, και να σου ζητησει και συγγνωμη.
Το να πας να καθίσεις στο τραπέζι του άλλου, ειναι ακριβώς το ίδιο υπερβολικό με το να επιτεθείς πρωτη και να σκοτώσεις (ή εστω να τον αφήσεις ανάπηρο, ως ηλεκτροσόκ σε αντιδραση που ειπε μαλακία/καφρίλα) τον τύπο που αντίστοιχα σε απείλησε ότι θα σε σφάξει και θα σε θάψει, κι ας μην το εννοούσεάχουτομωλέ.
Δεν θέλω να τρέξει πίσω μου να ζητήσει συγνώμη γιατί του έκανα ναζάκια και να φύγω δήθεν πληγωμένη. Να καταλάβει ότι οι μαγκιτσες έχουν βαρύτητα.
Μπραβο. Και φούσκωνε απο περηφάνια σαν (ακέφαλος) κόκορας που τρέχει πέρα-δώθε, οταν σου λεει οτι θα σε αποκεφαλίσει. Αυτες οι μαγκίτσες δεν εχουν βαρύτητα, δηλαδή.
Πληροφοριακά, ξερω ενα σκασμό άτομα που ελεγαν στις δικες τους "θα σε κανω/θα σε ρανω αν κοιταξεις αλλον" κτλ, και τις πάτησαν τρελό κέρατο. Και τις πατούσαν όσο τους το ελεγαν αυτο. Παρα πολυ πιθανο να κανει το ιδιο και η γυναικα απο την πλευρα της. Να σου λεει "θα σου βγαλει τα ματια αν κοιταξεις αλλη" κτλ, και να βγαζει εκεινη τα δικα της αλλου.
Μην ακουτε τις μπρουταλ μαλακιες και "επαναπαύεστε" οτι ο αλλος σας θελει και ειναι ερωτευμενος μαζι σας. Εγώ ο,τι μπορω κανω για να σας ξυπνησω. Προσπαθήστε και μονες σας ομως. :102::oops:
Αν με κερατώνει δεν το ξέρω. Αλλά πάντα το έχω ως ενδεχόμενο. Τι ακαμς; Α καητς να σκαης;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Νοέμ 2020, 18:35

Καραμελίτσα έγραψε:
Naida έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:18
Καραμελίτσα έγραψε:
Λοιπόν, αυτή είναι μια ιστορία που έχει βρει λύση, αλλά εδώ σας μεταφέρω στην εποχή του διλήμματος.

φίλη μου όχι πολύ στενή, έχει σχέση πάνω από χρόνο με συμφοιτητή της, θεωρεί ότι είναι στα τελειώματά της, αν και αυτός έχει άλλη γνώμη.

Αλλά τον τελευταίο μήνα της την πέφτει ένας καθηγητής της στη σχολή. Όχι κανονικός καθηγητής, από αυτούς τους εκτάκτους. Της ρίχνει βέβαια πολλά χρόνια, αλλά λέει είναι ωραίος άντρας και ευχάριστος. Εγώ δεν τον είχα δει, από αυτά που μου χει πει είχα κακή γνώμη. Και μόνο που την πέφτει σε φοιτήτρια του δηλαδή, αλλά τεσπα.

Η φίλη μου ψήνεται αρκετά. Φοβάται όμως αν μαθευτεί, ότι μπορεί αυτός να χάσει τη δουλειά του και αυτής να της κρεμάσουν κουδούνια στη σχολή και όχι μόνο. Δε θέλει να ρίξει κέρατο και δεν ξέρει πώς να το φέρει στον πρώτο. Αν του πει ότι τον χωρίζει για τον παππού, μπορεί να κάνει ακραία πράγματα, οπότε πρέπει να το κρατήσει κρυφό.

Οπότε τί κάνει; Προφανώς παίζει και το τί κάνει ο γκόμενος και τί κάνει ο παππούς.

Στο τέλος θα σας πω τί έγινε.
Χωρίζει τον συμφοιτητη, κάνει με τον γκρανπα σεξ να της φύγει ο καημός(στα κρυφά βέβαια) και μετά το ξανασκεφτεται για τον συμφοιτητή αν ψήνεται ακόμα.
Εννοείς απλά μια αρπαχτή με τον παππού;
Ε ναι, τι άλλο; όταν λέω αρπαχτή δεν εννοώ μια φορά και αντε γειά. Εννοώ μέχρι να της περάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 03 Νοέμ 2020, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Νοέμ 2020, 18:35

vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:28
Cecily Anne έγραψε:
vantono έγραψε:

Ουτε καν. Να πάνε να κάτσουν στο δικό σου τραπέζι.
Εσυ θα μείνεις στο δικό σου με τον δικό σου και απλά θα τσουγκρίζουμε απο μακριά, αλλιώς κινδυνεύει σοβαρά η σωματική μου ακεραιότης. Ασε μερικά πανκεηκς στο μπαρ μονο, να περάσω να τα πάρω φεύγοντας.
Ωππππ, χέστηκες ολίγον; :smt005: Γουάι; Είμαστε όλοι κατά της βίας.
- Casper - έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:30
Cecily Anne έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:16

Μισομαντεύω και από αυτά που έχω ακούσει ότι επειδή είναι με σύμβαση, αν του βγει το όνομα, μπορεί να μην ανανεωθεί ή να προτιμήσουν άλλο.
Α, κατάλαβα, μήπως είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο, διότι στα δημόσια ο ένας πηδάει τον άλλο και δεν τρέχει κάστανο. :roll:
Η δική μου η εικόνα από αυτά που λες είναι ότι η φίλη σου έχει βαρεθεί τον γκόμενο, της γυάλισε ο άλλος που της κάνει "ματάκια", έχει και την "αίγλη του καθηγητή". Πιστεύω θα κάνει κάτι μαζί του παροδικά και στο τέλος θα καταλήξει με τρίτον που δεν εμπλέκεται στο δίδυμο που περιγράφεις, γιατί στην πραγματικότητα δεν της κάνει κανένας από αυτούς τους δύο.
Δεν έχει να κάνει. Σε δημόσιο πανεπιστήμιο είχα καθηγητή που τον πέτυχα στις αφίξεις του αεροδρομίου μόλις είχαμε φτάσει Κύπρο Γενάρη μήνα και του είπα "γεια σας, καλή χρονιά" και μόλις με είχε δει όχι μόνο δεν μου μίλησε αλλά γύρισε και απ' την άλλη. Στον διάδρομο της σχολής πάλι, δεν απαντούσε ούτε στο καλημέρα. Παρατήρησα πως το έκανε σε όλους (επειδή ένιωσα άσχημα στην αρχή) αλλά όταν έμπαινες στο γραφείο του σου έκανε ολόκληρη ψυχανάλυση.

Ίσως να μην τους επιτρέπουν πιο "προσωπικές" σχέσεις με φοιτητές και όσοι είναι τυπικοί να φοβούνται ειδικά σε δημόσιους χώρους.
:o Έλα ρε αυτά είναι τραγικά. Εμείς χαιρετιόμασταν όλοι, αν είναι δυνατόν ρε συ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 03 Νοέμ 2020, 18:38

Naida έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:35
Καραμελίτσα έγραψε:
Naida έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:18

Χωρίζει τον συμφοιτητη, κάνει με τον γκρανπα σεξ να της φύγει ο καημός(στα κρυφά βέβαια) και μετά το ξανασκεφτεται για τον συμφοιτητή αν ψήνεται ακόμα.
Ε ναι, τι άλλο; όταν λέω αρπαχτή δεν εννοώ μια φορά και αντε γειά. Εννοώ μέχρι να της περάσει.
Αχ, ξενύχτια ολόκληρα να μου λέει τι να κάνει, να αναλύουμε κάθε σενάριο, και να μου λέει για τη βουγιουκλάκη (αν είναι δυνατόν!) και να είναι απλά να της περάσει, σα να ναι φαγούρα;
Z

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 03 Νοέμ 2020, 18:39

Cecily Anne έγραψε:

:o Έλα ρε αυτά είναι τραγικά. Εμείς χαιρετιόμασταν όλοι, αν είναι δυνατόν ρε συ.
Ισχύει, αφού ένιωσα άσχημα που τόλμησα να χαιρετήσω :lol:

Είχαμε και καθηγητή βέβαια που παρενοχλούσε φοιτήτριες και όλες φοβόμασταν να μπούμε στο γραφείο του.

Τώρα έχουμε και καθηγητές/καθηγήτριες που έχουμε τα κινητά τους και μιλάμε σαν φιλαράκια.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Νοέμ 2020, 18:39

Τελικα θα μάθουμε τι παίχτηκε στο τέλος; Ή είναι ακόμα σε εξέλιξη;

- Casper - έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:39
Cecily Anne έγραψε:

Ισχύει, αφού ένιωσα άσχημα που τόλμησα να χαιρετήσω :lol:

Είχαμε και καθηγητή βέβαια που παρενοχλούσε φοιτήτριες και όλες φοβόμασταν να μπούμε στο γραφείο του.

Τώρα έχουμε και καθηγητές/καθηγήτριες που έχουμε τα κινητά τους και μιλάμε σαν φιλαράκια.
Πωωωωωωωω τί μου θύμισες. Τελευταία εξάμηνα, εποχή που επιλέγαμε διπλωματικές. Είμαστε στο κυλικείο και περνάει ένας καθηγητής (τετρακόσια χρόνια επίκουρος) γνωστός γύπας, μεσήλικας βέβαια, αλλά γουατέβερ και σκάει μύτη στο τραπεζάκι μας. Στα 5 άτομα 2 μαντράχαλοι, εγώ και 2 τύπισσες με γαλακτοφόρους αδένες triple Ds, όπου τις κοιτάζει στα μάτια και τις δύο και τους λέει "να πάνε από το γραφείο του για διπλωματική". Και πετάγεται ο κολλητός μου που τον είχε και στην κατεύθυνση (όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν από άλλη κατεύθυνση) και του κάνει "εγώ να βάλω βυζάκια και να έρθω ή να μην μπω στον κόπο"; Έβαλε τα γέλια και ξεκουμπίστηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 03 Νοέμ 2020, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Νοέμ 2020, 18:41

Cecily Anne έγραψε:
vantono έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Πάντα χέζομαι, ειναι αρχέγονο ένστικτο των καρκίνων, το χέσιμο. Κι ας εχω παιξει απειρες φορές δρομοταβερνόξυλο, και ας εχω κερδίσει και τις περισσότερες, δεν εχει σημασια. Το σκατό ειναι σκατό, και η ζωή ωραία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Νοέμ 2020, 18:41

Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:38
Naida έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:

Αχ, ξενύχτια ολόκληρα να μου λέει τι να κάνει, να αναλύουμε κάθε σενάριο, και να μου λέει για τη βουγιουκλάκη (αν είναι δυνατόν!) και να είναι απλά να της περάσει, σα να ναι φαγούρα;
Εσύ τι πιστεύεις είναι; σχέση ζωής; μπορεί να προκύψει και τέτοια αλλά εντάξει δύσκολο. Για έξαψη το βλέπω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Νοέμ 2020, 18:43

vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:41
Cecily Anne έγραψε:
vantono έγραψε:

Πάντα χέζομαι, ειναι αρχέγονο ένστικτο των καρκίνων, το χέσιμο. Κι ας εχω παιξει απειρες φορές δρομοταβερνόξυλο, και ας εχω κερδίσει και τις περισσότερες, δεν εχει σημασια. Το σκατό ειναι σκατό, και η ζωή ωραία.
Έχεις μπλέξει ποτέ με υδροχοΐνες;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών