αν κάνεις αίτηση, θα σε στηρίξω. Δέχομαι να γίνω running mate
Πρόσκληση για νέους συντονιστές
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πρόσκληση για νέους συντονιστές
Υποθέτω πως δεν θα γίνει συντονιστές άτομα που έχουν κάνει αισχρές, υβριστικές επιθέσεις και εκ των υστέρων υποστήριζαν (και υποστηρίζουν) τη συμπεριφορά τους, φάση ρίξτε μου μπαν και τι θα μου κάνετε; κλπ ή άτομα που βρίζουν και προσβάλλουν ξανά και ξανά, πιστεύοντας πως είναι στο απυρόβλητο. Αν φέρονται έτσι ως μέλη, ως συντονιστές θα ξεσαλώσουν.Spiros252 έγραψε: ↑02 Νοέμ 2020, 02:09Κατατέθηκαν συνολικά 10 υποψηφιότητες μέχρι σήμερα. Ευχαριστούμε όσους δήλωσαν και θέλουν να βοηθήσουν.
Θα ήθελα περισσότερες και από νεότερα μέλη.
Δύο υποψηφιότητες απορρίφθηκαν λόγω κριτηρίων.
Σε αρκετά μέλη που προτείνατε έχω προτείνει κι εγώ κατά καιρούς αλλά δεν δέχτηκαν.
Θα δοθεί παράταση στην υποβολή μέχρι και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, επειδή κάποιοι ίσως δεν μπήκαν αυτό το διάστημα, δεν πρόλαβαν ή το σκέφτονται.
Υ.Γ. Μην βγαίνετε εντελώς εκτός θέματος εδώ. Τα εκτός θέματος ποστ έχουν μεταφερθεί στο σχετικό νήμα. Αν θέλετε αντιγράψτε τα αλλού.
Από τη άλλη, δικό σου είναι το μαγαζί, όπως νομίζεις.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Ολοκληρωθηκε το πραξικοπημα ; τι εγινε; δεν ειδαμε τανκ στους δρομους.
Ακόμα δεν βγήκε λευκός καπνός για τους νέους συντονιστές; Ή μήπως τώρα γίνονται τα παρασκηνιακά μαχαιρώματα ενόψει των τελικών επιλογών; 

-
Μάλλον θα βάλω και εγώ υποψηφιότητα. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές
JAWOHL!!!Georg Von Balkanen έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 14:28Μάλλον θα βάλω και εγώ υποψηφιότητα. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ανάμεσα στην συντονιστική/διαχειριστική ομάδα του φόρουμ υπάρχει σίγουρα ένας υποστηρικτής του ΚΚΕ.Συνεπώς για να είναι δίκαιο θα πρέπει να μπει στην ομάδα συντονισμών/διαχειριστών και ένας διαχειριστής/συντονιστής απο την σκληροπυρηνικη δεξιά.
Μεγάλωσες και ακόμα δεν έμαθες ότι τα μπάν δεν πέφτουν αυτεπαγγέλτως από μεμονωμένους συντονιστές.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
04 Ιούλ 2023, 23:26
-
-
Νέα δημοσίευση Κυβέρνηση λησταρχείο! ^^Συντονιστές επιληφθείτε^^
από Green Dragon » 02 Απρ 2025, 11:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
03 Απρ 2025, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνβουλή προς νέους...
από taxalata xalasa » 02 Ιουν 2023, 18:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 282 Απαντήσεις
- 6109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση 60% η Καμαλα στους νέους 18-34 ετων
από Libre arbitre » 27 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Διεθνής πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon