Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 04 Νοέμ 2020, 09:03

Yochanan έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 00:21
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 00:15
Yochanan έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 00:15

what has been googled cannot be ungoogled... :-?:o
Οι μαλακίες πληρώνονται. :lol:
Θα μπορούσε να είναι το Corporate Mission Statement του Πρώην Τρωκτικού©*

*το πιο δημοφιλές σάιτ βιντεο στο ιντερνετ
κι όμως αυτο ήταν νοστιμο.και φύλαγα και στο τσεπακι ενα για τρωκτικο σεξ :-?:cry
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 09:31

GoBack έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 23:09
Λοιπον εχουμε προβλημα.Πριν λιγο εγινε ο εξης διαλογος

-δεν μπορω γιατι κανω το NNN challenge να εισαι ετοιμη για το DDD το Δεκεμβρη
-double dick december?Θα ειμαι ετοιμη.
-Δεν σημαινει αυτο που σκεφτηκες

Μηπως ο παραπανω διαλογος ειναι σημαδι οτι δεν πρεπει να την παντρευτω;
Θεά, να την παντρευτεις :smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 09:32

Gherschaagk έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 21:56

Σήμερα μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο κόντεψα να βαρέσω μπιέλα.

3 λαλούν και 2 χορεύουν. Τέλος πάντων, λίγο πριν βάλει τη ζώνη άρχισε να νοιώθει.
το εχει η μερα σημερα. εγω χρειαστηκε να στρωσω τη γυναικα, πρωι-πρωι. ακομη νευρα εχω, αντε, να σας πω ιστορια, αν και δεν ειναι ερωτικη.
αρχιζουμε με τα σημαντικα. εχει περιοδο. οκ, να δειξω κατανοηση, αλλα υπαρχουν και ορια.
οπως εχω ξαναπει, το παιδι μου ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου. απο χτες λοιπον εχει κανει ολα τα μαθηματα του, σημερα ξυπνησε στην ωρα του, βοηθησε τη μανα του να απλωσει ρουχα και να μαζεψει πλυντηριο πιατων, και γενικοτερα ειναι φρονιμος, υπακουος, ολα καλα.
η γυναικα παλι, λογω των ημερων, ξυπνησε με υστερια. ανεβασμενο τονο φωνης, ολα της φταινε, παραπονο, γκρινια, αλλα σε ανεκτα τελοσπαντων επιπεδα.
λεει ο μικρος να παρει ενα βιβλιο μαζι του να διαβασει μια ιστορια στο δρομο, η μανα του λεει οχι, γιατι δεν θα προλαβεις να τη διαβασεις ολοκληρη. βασικα οταν ειναι η ωρα της γκρινιας, απλα λεει οχι σε οτι και αν της πεις, και μετα λεει οτιναναι για να δικαιολογησει το οχι.
ο μικρος υπακουει αδιαμαρτυρητα.
μολις ξεκιναμε, μου ζηταει το κινηντο για να παιξει στο δρομο. πριν απαντησω, η γυναικα φυσικα λεει οχι, και αρχιζει ασταματητη γκρινια "ολη μερα με μια οθονη "κλπ. αφου δεν βαζει γλωσσα μεσα της για κανα διλεπτο, χωρις να εχει πει κατι ο μικρος η εγω, σπαω.
οταν σπαω, δεν ουρλιαζω, δεν ανεβαζω τονο, αλλα ειναι φανερο.γυαλιζει το ματι μου.
λεω: εμενα ρωτησε για το κινητο, οχι εσενα, και δεν με εχεις αφησει να απαντησω. λοιπον, η απαντηση ειναι ναι. παρε παιδι μου το κινητο.
ανεβαζει παραπανω ενταση, μου παιρνει το κινητο απο τα χερια, απειλει οτι θα το πεταξει απο το παραθυρο και τετοια. εγω χαμηλωνω ακομη τον τονο της φωνης, και λεω απολυτως ψυχραιμα: δωσε τωρα το κινητο στο παιδι, και σταματα να φωναζεις, να παμε ηρεμα στο σχολειο. δεν θα περασει η υστερια σου, θα γινει αυτο που λεω εγω.
υστερια, ακαταληπτες φωνες.
εγω, ακομη πιο σιγα: θα γινει αυτο που ειπα. αν δεν το κανεις τωρα με το καλο, θα βγω απο το αυτοκινητο, θα ανοιξω την πορτα σου, θα σε πεταξω εξω, θα δωσω το κινητο στο παιδι και θα παμε ηρεμα στο σχολειο μονοι μας.
υστερια.
κανω ακριβως αυτο που ειπα.

πρεπει να εχει παρει λεωφορείο να παει στη δουλεια. περιμενω τηλεφωνημα να ζητησει συγνωμη.

ξερω, αδικα περιμενω. :011:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 09:41

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:32
Gherschaagk έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 21:56

Σήμερα μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο κόντεψα να βαρέσω μπιέλα.

3 λαλούν και 2 χορεύουν. Τέλος πάντων, λίγο πριν βάλει τη ζώνη άρχισε να νοιώθει.
το εχει η μερα σημερα. εγω χρειαστηκε να στρωσω τη γυναικα, πρωι-πρωι. ακομη νευρα εχω, αντε, να σας πω ιστορια, αν και δεν ειναι ερωτικη.
αρχιζουμε με τα σημαντικα. εχει περιοδο. οκ, να δειξω κατανοηση, αλλα υπαρχουν και ορια.
οπως εχω ξαναπει, το παιδι μου ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου. απο χτες λοιπον εχει κανει ολα τα μαθηματα του, σημερα ξυπνησε στην ωρα του, βοηθησε τη μανα του να απλωσει ρουχα και να μαζεψει πλυντηριο πιατων, και γενικοτερα ειναι φρονιμος, υπακουος, ολα καλα.
η γυναικα παλι, λογω των ημερων, ξυπνησε με υστερια. ανεβασμενο τονο φωνης, ολα της φταινε, παραπονο, γκρινια, αλλα σε ανεκτα τελοσπαντων επιπεδα.
λεει ο μικρος να παρει ενα βιβλιο μαζι του να διαβασει μια ιστορια στο δρομο, η μανα του λεει οχι, γιατι δεν θα προλαβεις να τη διαβασεις ολοκληρη. βασικα οταν ειναι η ωρα της γκρινιας, απλα λεει οχι σε οτι και αν της πεις, και μετα λεει οτιναναι για να δικαιολογησει το οχι.
ο μικρος υπακουει αδιαμαρτυρητα.
μολις ξεκιναμε, μου ζηταει το κινηντο για να παιξει στο δρομο. πριν απαντησω, η γυναικα φυσικα λεει οχι, και αρχιζει ασταματητη γκρινια "ολη μερα με μια οθονη "κλπ. αφου δεν βαζει γλωσσα μεσα της για κανα διλεπτο, χωρις να εχει πει κατι ο μικρος η εγω, σπαω.
οταν σπαω, δεν ουρλιαζω, δεν ανεβαζω τονο, αλλα ειναι φανερο.γυαλιζει το ματι μου.
λεω: εμενα ρωτησε για το κινητο, οχι εσενα, και δεν με εχεις αφησει να απαντησω. λοιπον, η απαντηση ειναι ναι. παρε παιδι μου το κινητο.
ανεβαζει παραπανω ενταση, μου παιρνει το κινητο απο τα χερια, απειλει οτι θα το πεταξει απο το παραθυρο και τετοια. εγω χαμηλωνω ακομη τον τονο της φωνης, και λεω απολυτως ψυχραιμα: δωσε τωρα το κινητο στο παιδι, και σταματα να φωναζεις, να παμε ηρεμα στο σχολειο. δεν θα περασει η υστερια σου, θα γινει αυτο που λεω εγω.
υστερια, ακαταληπτες φωνες.
εγω, ακομη πιο σιγα: θα γινει αυτο που ειπα. αν δεν το κανεις τωρα με το καλο, θα βγω απο το αυτοκινητο, θα ανοιξω την πορτα σου, θα σε πεταξω εξω, θα δωσω το κινητο στο παιδι και θα παμε ηρεμα στο σχολειο μονοι μας.
υστερια.
κανω ακριβως αυτο που ειπα.

πρεπει να εχει παρει λεωφορείο να παει στη δουλεια. περιμενω τηλεφωνημα να ζητησει συγνωμη.

ξερω, αδικα περιμενω. :011:
Είσαι φάουλ.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Νοέμ 2020, 09:44

Ασέβαστος

Να σου πω.

Δεν είστε στα καλά σας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Νοέμ 2020, 09:45

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:32
το παιδι μου ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου
Οφ τόπικ κανόνας: Δεν υπάρχουν καλά παιδιά

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 09:49

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:41
Είσαι φάουλ.
please elaborate.

σε ποιο σημειο εκανα το φαουλ, και πως θα επρεπε να το διαχειριστω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 09:51

Gherschaagk έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:44
Ασέβαστος

Να σου πω.

Δεν είστε στα καλά σας.
ισχυει. την εχω καλομαθει με απειρη υπομονη, αλλα οσο μεγαλωνω νομιζω χαμηλωνει το boiling point μου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Νοέμ 2020, 09:54

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:51
Gherschaagk έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:44
Ασέβαστος

Να σου πω.

Δεν είστε στα καλά σας.
ισχυει. την εχω καλομαθει με απειρη υπομονη, αλλα οσο μεγαλωνω νομιζω χαμηλωνει το boiling point μου.
Μόνο που πρέπει να το συζητήσετε λίγο γιατί το να την πετάς έξω απ' τ' αυτοκίνητο μπροστά στο παιδί είναι μαλακία ολκής είτε σου αρέσει είτε όχι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 09:57

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:49
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:41
Είσαι φάουλ.
please elaborate.

σε ποιο σημειο εκανα το φαουλ, και πως θα επρεπε να το διαχειριστω.
Να μην δώσεις το κινητό, να πάτε το παιδί σχολείο και μετά ας γίνει κόλαση. Που ούτε σε αυτό είμαι υπέρ, αλλά καμια φορά χρειάζεται.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 10:08

Gherschaagk έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:54

Μόνο που πρέπει να το συζητήσετε λίγο γιατί το να την πετάς έξω απ' τ' αυτοκίνητο μπροστά στο παιδί είναι μαλακία ολκής είτε σου αρέσει είτε όχι.
προειδοποιησα. ειχε μια χαρα ευκαιρια να το αποφυγει. ξερει παρα πολυ καλα οτι δεν ριχνω αδειες απειλες. μαλιστα δεν το εκανα βιαια. ξερει οτι αφου σηκωθηκα να το κανω, θα γινει, απλως την επιασα απο το χερι και βγηκε εξω σχεδον μονη της.
να το συζητησουμε δεν ειναι επιλογη, οταν ενας απο τους δυο ουρλιαζει και δεν αφηνει τον αλλο να μιλησει. το να παραμεινει το παιδι θεατης σε μια υστερικη κατασταση το βρισκω χειροτερο απο το να σταματησω την αντιπαραθεση με οποιο (ηρεμο) τροπο.

ξερω την κατασταση, αν δεν την σταματουσα, δεν θα σταματουσε απο μονη της σε ολη τη διαδρομη τη γκρινια. ακομη και αν σταματουσε για το κινητο, θα της εφταιγε κατι αλλο, η κινηση, τα φαναρια, θα θυμοταν κατι που εγινε χτες-προχτες-προπερσι για να παραπονεθει κλπ.

εχει ξαναγινει. οχι συχνα, αλλα ειναι ενα pattern. το επομενο σταδιο ειναι πραγματι να καταλαβει οτι εκανε μαλακια και να ζητησει συγνωμη.μεχρι την επομενη φορα.

ειναι σωστο να δει το παιδι οτι ο πατερας του μολις του υψωσεις τη φωνη λουφαζει και υπακουει σαν κουταβι;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Νοέμ 2020, 10:18

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:08
Gherschaagk έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:54

προειδοποιησα. ειχε μια χαρα ευκαιρια να το αποφυγει. ξερει παρα πολυ καλα οτι δεν ριχνω αδειες απειλες. μαλιστα δεν το εκανα βιαια. ξερει οτι αφου σηκωθηκα να το κανω, θα γινει, απλως την επιασα απο το χερι και βγηκε εξω σχεδον μονη της.
να το συζητησουμε δεν ειναι επιλογη, οταν ενας απο τους δυο ουρλιαζει και δεν αφηνει τον αλλο να μιλησει. το να παραμεινει το παιδι θεατης σε μια υστερικη κατασταση το βρισκω χειροτερο απο το να σταματησω την αντιπαραθεση με οποιο (ηρεμο) τροπο.

ξερω την κατασταση, αν δεν την σταματουσα, δεν θα σταματουσε απο μονη της σε ολη τη διαδρομη τη γκρινια. ακομη και αν σταματουσε για το κινητο, θα της εφταιγε κατι αλλο, η κινηση, τα φαναρια, θα θυμοταν κατι που εγινε χτες-προχτες-προπερσι για να παραπονεθει κλπ.

εχει ξαναγινει. οχι συχνα, αλλα ειναι ενα pattern. το επομενο σταδιο ειναι πραγματι να καταλαβει οτι εκανε μαλακια και να ζητησει συγνωμη.μεχρι την επομενη φορα.

ειναι σωστο να δει το παιδι οτι ο πατερας του μολις του υψωσεις τη φωνη λουφαζει και υπακουει σαν κουταβι;
Δεν ήμουν μπροστά για να δω από πρώτο χέρι τι έγινε.

Έχω ακούσει μία γιαγιά να φέρεται έτσι, την έχω γειτόνισσα. Αλλά είχα και γείτονα ο οποίος ήταν υστερικός σε βαθμό που τον αποφεύγαμε όλοι στην οικοδομή μέχρι που τον χώρισε η γυναίκα του και τώρα όποτε τον βλέπουμε είναι άψογος. Αφού την έσκασε τη γυναίκα του και στο χωριό του τη λένε πουτάνα, πηγαίνει και κάνει διακοπές στα πεθερικά το καλοκαίρι.

Πρέπει να συζητήσετε, ξαναλέω. Ούτε ο πατέρας κουτάβι, ούτε η μάνα ανεπιθύμητη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 10:21

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:57

Να μην δώσεις το κινητό, να πάτε το παιδί σχολείο και μετά ας γίνει κόλαση. Που ούτε σε αυτό είμαι υπέρ, αλλά καμια φορά χρειάζεται.
δηλαδη να δωσω το μυνημα στο παιδι, οτι οταν φωναζει η μαμα, ο μπαμπας υπακουει. οποτε αν θελει κατι αυριο απο εμενα η οποιον, το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει τις φωνες, αφου οι φωνες εχουν αποτελεσμα.

οχι. κατηγορηματικα. το ακριβως αντιθετο μυνημα θα περασω. οτι οποιος φωναζει, δεν γινεται το δικο του με την καμμια. αν θες να γινει το δικο σου, να το διεκδικησεις με επιχειρηματα και ηρεμια.
αν υψωσεις φωνη, εχασες. αδιαφορο αν εχεις δικιο η οχι, θα χασεις.come hell or high water, σε εμενα δεν θα περασει η "βια" της υστεριας. θα αντιμετωπιστει με ιση, η ανωτερη αν χρειαστει, βια.

προφανως δεν ειναι η πρωτη φορα που μου ζητα κινητο στο αυτοκινητο. πολλες φορες του λεω οχι, η μου λεει η μανα του, ηρεμα, να μην του το δωσω για καποιο λογο και αυτο κανω.

οπως και οτιδηποτε αλλο. ειμαι πολυ υποχωρητικος οταν με αντιμετωπιζεις ηρεμα, δεχομαι καθε λογικο επιχειρημα.

και το ξερει και η γυναικα μου. ξερει οτι αν μου το ελεγε χαλαρα, θα γινοταν το δικο της. και ξερει οτι αν σκουξει, τον ηπιε, θα μουλαρωσω και θα συμπεριφερθω ακριβως ετσι. απλα μια φορα καθε 2-3 χρονια μαλλον θελει να επιβεβαιωσει οτι εξακολουθω να ειμαι ο ιδιος που ημουν παντα :102:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 10:31

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:21
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:57

δηλαδη να δωσω το μυνημα στο παιδι, οτι οταν φωναζει η μαμα, ο μπαμπας υπακουει. οποτε αν θελει κατι αυριο απο εμενα η οποιον, το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει τις φωνες, αφου οι φωνες εχουν αποτελεσμα.

οχι. κατηγορηματικα. το ακριβως αντιθετο μυνημα θα περασω. οτι οποιος φωναζει, δεν γινεται το δικο του με την καμμια. αν θες να γινει το δικο σου, να το διεκδικησεις με επιχειρηματα και ηρεμια.
αν υψωσεις φωνη, εχασες. αδιαφορο αν εχεις δικιο η οχι, θα χασεις.come hell or high water, σε εμενα δεν θα περασει η "βια" της υστεριας. θα αντιμετωπιστει με ιση, η ανωτερη αν χρειαστει, βια.

προφανως δεν ειναι η πρωτη φορα που μου ζητα κινητο στο αυτοκινητο. πολλες φορες του λεω οχι, η μου λεει η μανα του, ηρεμα, να μην του το δωσω για καποιο λογο και αυτο κανω.

οπως και οτιδηποτε αλλο. ειμαι πολυ υποχωρητικος οταν με αντιμετωπιζεις ηρεμα, δεχομαι καθε λογικο επιχειρημα.

και το ξερει και η γυναικα μου. ξερει οτι αν μου το ελεγε χαλαρα, θα γινοταν το δικο της. και ξερει οτι αν σκουξει, τον ηπιε, θα μουλαρωσω και θα συμπεριφερθω ακριβως ετσι. απλα μια φορα καθε 2-3 χρονια μαλλον θελει να επιβεβαιωσει οτι εξακολουθω να ειμαι ο ιδιος που ημουν παντα :102:
Πας να περάσεις τη σχέση εξουσίας μεταξύ εσένα και της γυναίκας σου στο παιδί. Τελείως λάθος κατά τη γνώμη μου. Αφού βλέπεις η άλλη είναι εκτός εαυτού, μπορείς να μη δώσεις συνεχεια και να εξηγήσεις στο παιδί "ότι η μαμά σου για διάφορους λόγους πιέζεται και ξέρω ότι σε στενοχώρησε άδικα , θα της μιλήσω εγω γιατί είσαι το καλύτερο παιδάκι του κόσμου" και εξήγησε της. Με όποιον τρόπο πιστεύεις είναι καλύτερα να καταλάβει. Μετά όμως.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 11:01

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:31

Πας να περάσεις τη σχέση εξουσίας μεταξύ εσένα και της γυναίκας σου στο παιδί. Τελείως λάθος κατά τη γνώμη μου. Αφού βλέπεις η άλλη είναι εκτός εαυτού, μπορείς να μη δώσεις συνεχεια και να εξηγήσεις στο παιδί "ότι η μαμά σου για διάφορους λόγους πιέζεται και ξέρω ότι σε στενοχώρησε άδικα , θα της μιλήσω εγω γιατί είσαι το καλύτερο παιδάκι του κόσμου" και εξήγησε της. Με όποιον τρόπο πιστεύεις είναι καλύτερα να καταλάβει. Μετά όμως.
δεν υπαρχει ζητημα εξουσιας. ειναι ζητημα αντιμετωπισης καταστασεων. το "μετα" δεν εχει αξια. το αμεσο αποτελεσμα των οποιων πραξεων ειναι το μαθημα που πρεπει να δωθει.

ψυχραιμια=κερδιζεις. υστερια=χανεις.

τι να το κανεις το μετα, αν δει το παιδι οτι με την υστερια παιρνεις αυτο που θες; λογικο και επομενο ειναι να την χρησιμοποιησει και το ιδιο οταν θελησει κατι.

και βεβαια το μαθημα δεν ειναι μονο για το παιδι, αλλα και για τη γυναικα. τι να λεει το "μετα" αν καταφερνει να παιρνει αυτο που θελει με την υστερια, σπαζοντας ταυτοχρονα τα νευρα ολων γυρω της; ε, μετα θα καταλαβαινει, θα ζηταει ακομη και συγνωμη, αλλα την επομενη μερα θα ξανακανει το ιδιο, αφου εχει αποτελεσμα.

εσυ τι λες, αν αυριο βρεθουμε στην ιδια κατασταση, θα φωναζει η θα μιλαει σιγα και ηρεμα;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών