Έλα από μπροστά να στα πω στη μάπα. Όχι θα ντραπώ.
δεν ειναι θεμα ντροπης ειναι θεμα διαγωγης..
Και κατανόησης του απέναντι. Όταν έχεις τον κονιόρδο απέναντι θα συμπεριφερθείς ανάλογα. Επιμένω, όμως, όποτε θες φεις του φεις ανάλυση της γνώμης μου, μου στέλνεις. Διαθέτω φβ, ίνστα, μέιλ και κατοικώ Πειραιά τα 2/3 του χρόνου. 1/3 Ιταλία, αλλά κι εκεί απέχω 1 ώρα από αρκετά τουριστικό σημείο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Του ΓΙΩΡΓΟΥ Χ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΒΡΑΔΥΝΗ, 10 Απριλίου 2008
«Ε, λοιπόν, το ψέμα έχει πάντα κοντά πόδια. Θυμάστε τη φοβερή εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, την Κάρλα ντελ Πόντε; Την κυνηγό κεφαλών, που επιζητούσε τη σύλληψη των Σέρβων "εγκληματιών πολέμου"; Μήπως θυμάστε τις οιμωγές των εγχώριων φιλοαμερικανών, εκείνων των ελάχιστων, που ήταν υπέρ των... ανθρωπιστικών βομβαρδισμών εναντίον της πρώην Γιουγκοσλαβίας; Το κορυφαίο επιχείρημά τους ήταν πως οι Σέρβοι επιδίδονταν σε γενοκτονία κατά των Κοσοβάρων.
Τώρα, η ίδια η Ντελ Πόντε έρχεται να αποκαλύψει (σε βιβλίο της) ότι το 1999 οι αλβανόφωνοι Κοσοβάροι του UCK μετέφεραν 300 Σέρβους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αλβανία. Εκεί τους αφαίρεσαν τα όργανά τους και τα πούλησαν στο διεθνές εμπόριο. Μάλιστα, ο σημερινός επικεφαλής της κυβέρνησης του Κοσόβου Χ. Θάτσι ήταν ενήμερος για την επιχείρηση. Αλλά και η Κάρλα ντελ Πόντε ήταν ενήμερη εδώ και μία πενταετία, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου των συγγενών των εξαφανισθέντων Σέρβων του Κοσόβου Σ. Σπάσιτς, που διερωτάται:
Γιατί η εισαγγελέας δεν έστειλε τον Θάτσι στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο; Μα, διότι ο Θάτσι προοριζόταν για την ηγεσία του... ανεξάρτητου αμερικανικού προτεκτοράτου του Κοσόβου. Δεν είναι τυχαίο ότι στο άλλο προτεκτοράτο (σ' αυτή τη βαλκανική ομοσπονδία προτεκτοράτων), την ΠΓΔΜ, η εσωτερική πολιτική κρίση διευθετείται από την πρέσβη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ. Η ίδια, συνεπώς, η Κάρλα ντελ Πόντε, αυτή η αμείλικτη διώκτρια των Σέρβων, υπάκουγε στις εντολές της αυτοκρατορίας. Γι' αυτό οι Σέρβοι την καταγγέλλουν δικαίως για υπόθαλψη εγκληματιών. Η Ντελ Πόντε, η διώκτρια των εγκληματιών, κατηγορείται η ίδια ως εγκληματίας. Ακριβώς, όπως εκείνοι οι Αμερικανοί της Κου Κλουξ Κλαν που επιτίθενται στους ομοφυλόφιλους και τους βιάζουν καθώς είναι, σύμφωνα με τον εγελιανό "αντιθετικό προσδιορισμό", ομοφυλόφιλοι οι ίδιοι. Κι εκείνοι που επιτίθενται στον ισλαμικό φονταμενταλισμό δεν είναι παρά οι "κρυφοί" υπερ-φονταμενταλιστές που προσδιορίζονται από την αντίθεσή τους στους ισλαμιστές φονταμενταλιστές.
Πίσω από τη φαινομενική αντίθεση υπάρχει η ταυτολογία. Τα ψεύδη και οι ψευδο-αντιθέσεις δεν είναι παρά η μάσκα της πραγματικής ταυτότητας».
Και μια πιο αναλυτική παρουσίαση από τον Μπαξεβάνη. Αναρωτιέμαι τι θα λέει όταν πρέπει να υπερασπισθεί την σημερινή πολιτική της κυβέρνησης με την Αλβανία.
το κόσοβο μπορεί να ενταχθεί στο ευρύτερο πλαίσιο του μέλλοντος της γιουγκοσλαβίας αλλά είναι άλλο επισόδιο από την σρεμπρένιτσα
Αυτό δεν αναιρεί τη συγκάλυψη/αποδοχή που έγινε στους ουτσεκάδες και τα λοιπά αστέρια σε πλήρη αντίθεση με τη δαιμονοποίηση των Σέρβων από τις ευαίσθητες πσυχές της αμερικής και ευρώπης.
το κόσοβο μπορεί να ενταχθεί στο ευρύτερο πλαίσιο του μέλλοντος της γιουγκοσλαβίας αλλά είναι άλλο επισόδιο από την σρεμπρένιτσα
Αυτό δεν αναιρεί τη συγκάλυψη/αποδοχή που έγινε στους ουτσεκάδες και τα λοιπά αστέρια σε πλήρη αντίθεση με τη δαιμονοποίηση των Σέρβων από τις ευαίσθητες πσυχές της αμερικής και ευρώπης.
δεν το αναιρεί φυσικά απλά το θέτει εκτος θέματος
φυσικά είναι παρεμφερές αλλά η εμμονή δε βοηθά
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ο Βινόσαυρος δεν μπορεί να καταλάβει την έννοια Έλληνας εθελοντής, ότι γράφει αλλού για τους Μακεδονομάχους γράφει κι εδώ για τους εθελοντές στην Βοσνία. Ο καθένας με τις πίκρες του.
Εντάξει, απλά περιμένω τον κυριο λουρο οπου όπως ισχυρίζεται ο ίδιος έχη γνωση σχετικά με το ζήτημα, να απαντήση στο ερώτημα που έθεσα.
Καλά εσυ ο ξερόλας έθεσες ερώτημα; τι ψάχνεις που δεν το ξερει ο Υδράργυρος να σου πει;
δεν το αναιρεί φυσικά απλά το θέτει εκτος θέματος
φυσικά είναι παρεμφερές αλλά η εμμονή δε βοηθά
Ωραία, τότε άνοιξε ένα θέμα με τίτλο "Οι σφαγές που έκαναν οι κοσοβάροι" ή κάτι σχετικό για να βοηθήσεις στην καταπολέμηση των εμμονών.
Ψάχνοντας μετά από προτροπή του Υδράργυρου βρήκα αυτό :
Δείτε το, έχει ενδιαφέρον, ειδικά ο Υδράργυρος και ο Βινόσαυρος.
είδα μέχρι το 12ο λεπτό, θα τοποθετηθώ όταν το ολοκληρώσω.
Εγώ είδα μέχρι 17 λεπτό και το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω για την ώρα είναι ότι φράσεις που ακούγονται στο βίντεο όπως "μου το είπε ο Μίλαν που ήταν αυτόπτης μάρτυς" (ποιος είναι ο Μίλαν στη τελική;) και "μου το είπε ο Μλάντιστς.." δεν είναι και πολύ σοβαρές. Θα συνεχίσω και εγώ αργότερα να το ολοκληρώσω....
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ωραία, τότε άνοιξε ένα θέμα με τίτλο "Οι σφαγές που έκαναν οι κοσοβάροι" ή κάτι σχετικό για να βοηθήσεις στην καταπολέμηση των εμμονών.
Και για το Τέτοβο να ανοιχτεί νήμα, απο οτι ξέρω τον καίνε ιδιαίτερα θέματα σχετικά με αδικίες σε βάρος των διάφορων Αλβανών, εξαφανίσεις, περιουσιακά κτλ.
Ε ναι οποιος κανει κριτικη στους απογονους του...μεγαλεκου ειναι κομπλεξικος...Καθοτι ειναι γωστο οτι οι Ελ ειναι υπαρανω κριτικης..Τελειοι..
1. Ποιος μίλησε για "απογονους του μεγαλεκου"; (sic)
2. Ποιος είπε ότι "οι Ελ ειναι υπαρανω κριτικης"; (ξανά sic)
Κριτική μπορεί να κάνει ο καθένας και είναι και ευπρόσδεκτη. Το να είναι τα 11 από τα 10 posts σου όμως "κριτική" για τους Έλληνες και μάλιστα με μειωτικούς χαρακτηρισμούς άλλα πράγματα δείχνει. Άλλωστε και σημειολογικά λέξεις και φράσεις όπως απόγονοι του μεγαλέκου και Ελ επίσης κάτι δείχνουν.
Ψάχνοντας μετά από προτροπή του Υδράργυρου βρήκα αυτό :
Δείτε το, έχει ενδιαφέρον, ειδικά ο Υδράργυρος και ο Βινόσαυρος.
είδα μέχρι το 12ο λεπτό, θα τοποθετηθώ όταν το ολοκληρώσω.
Εγώ είδα μέχρι 17 λεπτό και το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω για την ώρα είναι ότι φράσεις που ακούγονται στο βίντεο όπως "μου το είπε ο Μίλαν που ήταν αυτόπτης μάρτυς" (ποιος είναι ο Μίλαν στη τελική;) και "μου το είπε ο Μλάντιστς.." δεν είναι και πολύ σοβαρές. Θα συνεχίσω και εγώ αργότερα να το ολοκληρώσω....
Δείτε το ολόκληρο κι αν θέλετε το συζητάμε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γιοχι,κανείς δεν μπορει να πεί ότι μέλη/υποστηρικτές της χα ήταν εθελοντές.Υπάρχουν στοιχεία,η επίσημη χα το καμάρωνε τότε κτλ.
Επίσης,οι Έλληνες εθελοντές,ή έστω κάποιοι από αυτους ήταν όταν έγινε η κατάληψη αλλά ήταν στις πίσω γραμμές.και δεν μπορει να αποδειχθεί από πουθενά ότι συμμετείχαν σε αυτό που τους κατηγορούν.Τώρα γιατι πήγαν να πολεμήσουν,είναι άλλη κουβεντα.
Ο σκοπιανός νηματοθέτης τι νταλκά βαραει;
Υπάρχουν μαρτυρίες και ευρήματα στην Ελλάδα. ΚΑι αίσχη και πλιάτσικο έχουνε κάνει. Και σε σπίτι ενός στη Θεσσαλονίκη έχουν βρεθεί φωτογραφίες και στοιχεία. Ο άλλος είχε πένσα στην τσέπη για να βγάζει τα χρυσά δόντια από τα πτώματα.
Αυτοί που πήγαν εκεί, τουλάχιστον κάποιοι, ήταν οτι χειρότερο υπάρχει. Η ερώτηση ήταν ποιοι τους έστειλαν
Έχουν γίνει μηνύσεις από εφημερίδες όπως ελευθεροτυπία,εθνος και βήμα.ολα χωρίς στοιχεία.το περιοδικό unfollow έγραψε αίσχη χωρίς να μπορεί να τα αποδείξει.Η χαγη ούτε η βοσνιακή κυβερνηση κυνήγησε ποτέ τους Έλληνες.
Γιοχι,κανείς δεν μπορει να πεί ότι μέλη/υποστηρικτές της χα ήταν εθελοντές.Υπάρχουν στοιχεία,η επίσημη χα το καμάρωνε τότε κτλ.
Επίσης,οι Έλληνες εθελοντές,ή έστω κάποιοι από αυτους ήταν όταν έγινε η κατάληψη αλλά ήταν στις πίσω γραμμές.και δεν μπορει να αποδειχθεί από πουθενά ότι συμμετείχαν σε αυτό που τους κατηγορούν.Τώρα γιατι πήγαν να πολεμήσουν,είναι άλλη κουβεντα.
Ο σκοπιανός νηματοθέτης τι νταλκά βαραει;
Υπάρχουν μαρτυρίες και ευρήματα στην Ελλάδα. ΚΑι αίσχη και πλιάτσικο έχουνε κάνει. Και σε σπίτι ενός στη Θεσσαλονίκη έχουν βρεθεί φωτογραφίες και στοιχεία. Ο άλλος είχε πένσα στην τσέπη για να βγάζει τα χρυσά δόντια από τα πτώματα.
Αυτοί που πήγαν εκεί, τουλάχιστον κάποιοι, ήταν οτι χειρότερο υπάρχει. Η ερώτηση ήταν ποιοι τους έστειλαν
Έχουν γίνει μηνύσεις από εφημερίδες όπως ελευθεροτυπία,εθνος και βήμα.ολα χωρίς στοιχεία.το περιοδικό unfollow έγραψε αίσχη χωρίς να μπορεί να τα αποδείξει.Η χαγη ούτε η βοσνιακή κυβερνηση κυνήγησε ποτέ τους Έλληνες.
Στο βίντεο που έβαλα ο τύπος λέει ότι είχαν κάνει μήνυση από κοινού ο Ανδριανόπουλος, ο Σωμερίτης κι ένας δημοσιογράφος Βασιλάκης σε όσους Έλληνες πολέμησαν στην Βοσνία και ο εισαγγελέας την έβαλε κατευθείαν στο αρχείο γιατί δεν στηριζόταν πουθενά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.