Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 04 Νοέμ 2020, 13:44

Χαοτικός έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:40
Ανοίγω κι εγώ ο καψερός την τελευταία σελίδα να διαβάζω τι γίνεται κι αντί για γαμήσια που ευελπιστούσα, βλέπω να μιλάτε για υστερίες και βία και αγριότητες. Ανώμαλα είστε ρε;
κατι γινεται
Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:34
αμεσα, χωρις προειδοποιησεις και τετοια, την ακινητοποιησα και της εριξα επισης μερικες ψιλες-ψευτικες στον πισινο.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Νοέμ 2020, 13:44

Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:41
Χαοτικός έγραψε:
Ανοίγω κι εγώ ο καψερός την τελευταία σελίδα να διαβάζω τι γίνεται κι αντί για γαμήσια που ευελπιστούσα, βλέπω να μιλάτε για υστερίες και βία και αγριότητες. Ανώμαλα είστε ρε;
ΜΕτά τον καβγά πέφτουν τα καλύτερα γαμήσια. Περίμενε λίγο
Αυτη ειναι η δικη μου περιπτωση που εχει αναφερθεί εδώ, αλλα ειναι αρκετές σελίδες πίσω. Λεπτομερείς γαμησοπεριγραφες δεν δινω ουτε σε πμ βέβαια, ντρέπομαι απιστευτα. :oops:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 13:45

Υδράργυρος έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Ρε μη πιστεύετε ότι βλέπετε στις ταινίες. Μετά τον τσακωμό ούτε να σας βλέπουμε δεν θέλουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 13:47

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:36

Για αυτο ρωτάω, εάν με την κίνηση του Ασέβαστου αντί να κατέβει με ηρεμία, άρχιζε να ουρλιάζει χτυπάει κτλ,;
εγραψα πιο πισω ενα πιθανο σεναριο escalation. ο λογος που δεν μπορει να φτασει εκει, στη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, ειναι η γνωση, και απο τους 2, οτι αυτη ακριβως ειναι η διαδρομη.

ξερει λοιπον τι θα συμβει αν ουρλιαζει χτυπαει κλπ. γιαυτο και δεν το κανει. αν ηξερε οτι θα της περασει, πιθανοτατα θα το εκανε. οπως κανουν πολλες και πολλοι. απο μικρα παιδια μεχρι γεροντοι.

κανεις δεν ειναι εντελως "απασφαλισμενος" οταν υστεριαζει, ειδικα για τοσο μικρες αφορμες. εχουν γνωση της καταστασης, και μπορουν να σταματησουν ανα πασα στιγμη, οταν καταλαβαινουν οτι δεν θα τους βγει σε καλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 13:48

Naida έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:38
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:36

Για αυτο ρωτάω, εάν με την κίνηση του Ασέβαστου αντί να κατέβει με ηρεμία, άρχιζε να ουρλιάζει χτυπάει κτλ,;
Ο ασεβαστος ή αυτή; Αυτό εξηγώ ότι οποίος και από τους δυο να το κάνει, είναι φάουλ, γιατί οδηγεί σε αλυσιδωτή αντίδραση που σταματάει με κάτι βαρύ. Το πιο ελαφρύ, για να κόψεις την αλυσίδα είναι η απομάκρυνση.
Αυτή μαρη. Την ώρα που της ανοίγει 9 Ασέβαστος την πόρτα να κατέβει, αντί να κατέβει αδιαμαρτυρητα, φρενιαζει χειρότερα . Τι γίνεται ; την τραβολογαει α βγει έξω; της ρίχνει καμία αναστροφή να συνέλθει;
ok αναφέρεσαι σε υστερικό επεισόδιο τώρα και όχι απλό καυγά σωστά?

Ειλικρινά, αν είναι για να ηρεμήσει, να χρήζει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της κάνει το δικό της, την ξαναβάζει στο αμάξι και την πάει σε ψυχίατρο να τσεκάρουν με μερικές συνεδρίες πώς να αντιμετωπίζει την υστερία της. Υπάρχουν ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος που έχει τη γνώση της κατάστασης του, ώστε να μην καταλήγει σε επεισόδια τέτοια. Αν τώρα δεν έχει συναίσθηση της υστερίας, ο ειδικός θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 13:49

Χαοτικός έγραψε:
ναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Νοέμ 2020, 13:49

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:45
Υδράργυρος έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Ρε μη πιστεύετε ότι βλέπετε στις ταινίες. Μετά τον τσακωμό ούτε να σας βλέπουμε δεν θέλουμε.
Σωστό. Εκτός αν εισαι μύστης σαν εμενα. Που και εμένα μια φορά στη ζωή μου μου έτυχε κατι τέτοιο δηλαδή, και δεν ξερω αν θα υπάρξει κι αλλη. Και δεν ηταν και αμεσως μετά τον τσακωμό, αλλά κανα' 5-6ωρο πιο μετά. Στο ενδιάμεσο, απλά βρέθηκα στην κόλαση και ξαναγύρισα πίσω.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Νοέμ 2020, 13:50

Naida έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Μα δε θα μας βλεπεις

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 04 Νοέμ 2020, 13:51

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:34
- Casper - έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:20

Κάνει και χειρονομίες (στο παιδί ή σε σένα) όταν έχει νεύρα ή μένει στις φωνές; Εντάξει είναι πολύ προσωπικό αυτό που ρωτάω αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Θυμάμαι την μάνα μου πς ήταν εκείνες τις μέρες, την έτρεμα, έτρωγα πολλύ ξύλο χωρίς λόγο.
κανει. πολυ σπανια βεβαια, και απλως χειρονομιες στον αερα, δεν αγγιζει. αυτα της τα εκοψα απο παρα πολυ νωρις. συγκεκριμμενα ηξερε (και ειχε δει με τα ματια της) οτι παιδι μπροστα μου δεν χτυπα κανεις ατιμωρητα, πολυ πριν κανουμε παιδι.
κι ομως, παρολο που το ηξερε, δοκιμασε καποτε την τυχη της, και εριξε κατι ψιλες-ψευτικες στον πισινο του παιδιου. αμεσα, χωρις προειδοποιησεις και τετοια, την ακινητοποιησα και της εριξα επισης μερικες ψιλες-ψευτικες στον πισινο. μπροστα στο παιδι. εκει πρεπει να γυαλιζε πολυ το ματι μου, και το εριξε στο αστειο, αλλωστε δεν υπηρξε πραγματικο ξυλο, περισσοτερο θεατρο ηταν.

δεν ξαναδοκιμασε την τυχη της παντως.

επισης τρομακτικο αυτο. να τρεμει το παιδι τη μανα η τον πατερα. εχω βρεθει κι εγω εκει, νιωθω. για αυτο δεν θα το επιτρεψω ποτε να γινει σε δικο μου παιδι.
Έτσι. :g030::smt023

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 04 Νοέμ 2020, 13:53

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:32

το εχει η μερα σημερα. εγω χρειαστηκε να στρωσω τη γυναικα, πρωι-πρωι. ακομη νευρα εχω, αντε, να σας πω ιστορια, αν και δεν ειναι ερωτικη.
αρχιζουμε με τα σημαντικα. εχει περιοδο. οκ, να δειξω κατανοηση, αλλα υπαρχουν και ορια.
οπως εχω ξαναπει, το παιδι μου ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου. απο χτες λοιπον εχει κανει ολα τα μαθηματα του, σημερα ξυπνησε στην ωρα του, βοηθησε τη μανα του να απλωσει ρουχα και να μαζεψει πλυντηριο πιατων, και γενικοτερα ειναι φρονιμος, υπακουος, ολα καλα.
η γυναικα παλι, λογω των ημερων, ξυπνησε με υστερια. ανεβασμενο τονο φωνης, ολα της φταινε, παραπονο, γκρινια, αλλα σε ανεκτα τελοσπαντων επιπεδα.
λεει ο μικρος να παρει ενα βιβλιο μαζι του να διαβασει μια ιστορια στο δρομο, η μανα του λεει οχι, γιατι δεν θα προλαβεις να τη διαβασεις ολοκληρη. βασικα οταν ειναι η ωρα της γκρινιας, απλα λεει οχι σε οτι και αν της πεις, και μετα λεει οτιναναι για να δικαιολογησει το οχι.
ο μικρος υπακουει αδιαμαρτυρητα.
μολις ξεκιναμε, μου ζηταει το κινηντο για να παιξει στο δρομο. πριν απαντησω, η γυναικα φυσικα λεει οχι, και αρχιζει ασταματητη γκρινια "ολη μερα με μια οθονη "κλπ. αφου δεν βαζει γλωσσα μεσα της για κανα διλεπτο, χωρις να εχει πει κατι ο μικρος η εγω, σπαω.
οταν σπαω, δεν ουρλιαζω, δεν ανεβαζω τονο, αλλα ειναι φανερο.γυαλιζει το ματι μου.
λεω: εμενα ρωτησε για το κινητο, οχι εσενα, και δεν με εχεις αφησει να απαντησω. λοιπον, η απαντηση ειναι ναι. παρε παιδι μου το κινητο.
ανεβαζει παραπανω ενταση, μου παιρνει το κινητο απο τα χερια, απειλει οτι θα το πεταξει απο το παραθυρο και τετοια. εγω χαμηλωνω ακομη τον τονο της φωνης, και λεω απολυτως ψυχραιμα: δωσε τωρα το κινητο στο παιδι, και σταματα να φωναζεις, να παμε ηρεμα στο σχολειο. δεν θα περασει η υστερια σου, θα γινει αυτο που λεω εγω.
υστερια, ακαταληπτες φωνες.
εγω, ακομη πιο σιγα: θα γινει αυτο που ειπα. αν δεν το κανεις τωρα με το καλο, θα βγω απο το αυτοκινητο, θα ανοιξω την πορτα σου, θα σε πεταξω εξω, θα δωσω το κινητο στο παιδι και θα παμε ηρεμα στο σχολειο μονοι μας.
υστερια.
κανω ακριβως αυτο που ειπα.

πρεπει να εχει παρει λεωφορείο να παει στη δουλεια. περιμενω τηλεφωνημα να ζητησει συγνωμη.
λίγο υπερβολικό, αλλά ο ορισμός της ΔΙΚΗΣ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 13:54

vantono έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:49
Naida έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:

Σωστό. Εκτός αν εισαι μύστης σαν εμενα. Που και εμένα μια φορά στη ζωή μου μου έτυχε κατι τέτοιο δηλαδή, και δεν ξερω αν θα υπάρξει κι αλλη. Και δεν ηταν και αμεσως μετά τον τσακωμό, αλλά κανα' 5-6ωρο πιο μετά. Στο ενδιάμεσο, απλά βρέθηκα στην κόλαση και ξαναγύρισα πίσω.
Για μετά από 5-6 ώρες αφού έχουν ψιλοηρεμήσει τα πνεύματα ναι οκ λογικό.
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:48
Naida έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:38

Ο ασεβαστος ή αυτή; Αυτό εξηγώ ότι οποίος και από τους δυο να το κάνει, είναι φάουλ, γιατί οδηγεί σε αλυσιδωτή αντίδραση που σταματάει με κάτι βαρύ. Το πιο ελαφρύ, για να κόψεις την αλυσίδα είναι η απομάκρυνση.
Αυτή μαρη. Την ώρα που της ανοίγει 9 Ασέβαστος την πόρτα να κατέβει, αντί να κατέβει αδιαμαρτυρητα, φρενιαζει χειρότερα . Τι γίνεται ; την τραβολογαει α βγει έξω; της ρίχνει καμία αναστροφή να συνέλθει;
ok αναφέρεσαι σε υστερικό επεισόδιο τώρα και όχι απλό καυγά σωστά?

Ειλικρινά, αν είναι για να ηρεμήσει, να χρήζει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της κάνει το δικό της, την ξαναβάζει στο αμάξι και την πάει σε ψυχίατρο να τσεκάρουν με μερικές συνεδρίες πώς να αντιμετωπίζει την υστερία της. Υπάρχουν ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος που έχει τη γνώση της κατάστασης του, ώστε να μην καταλήγει σε επεισόδια τέτοια. Αν τώρα δεν έχει συναίσθηση της υστερίας, ο ειδικός θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο.
Κάτσε για υστερία μιλάμε εδώ δική της. Για αυτό και αντέδρασε έτσι υπερβολικά ο Ασέβαστος. Για να μην έχει περαιτέρω στραβή κατάληξη. Γιατί αν ήταν απλά ένας τσακωμός και η λύση του ήταν να την κατεβάσει από το αυτοκίνητο και να θεωρείται αυτό και φυσιολογικό ε δεν νομίζω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 13:55

Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:50
Naida έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:

Μα δε θα μας βλεπεις
Α με την γκόμενα εννοείς; δεν κατάλαβα, νομίζα θα έπεφτε το πήδημα με το άτομο που τσακώθηκατε :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 13:58

Δανάη το μέγεθος της υστερίας που μπορεί να πάθει ένας, το ξέρεις από πριν.? Αν δεν μπορεί να ηρεμήσει , χωρίς ηρεμιστική ε προφανώς δεν την αφήνεις στο δρόμο!! Εκεί έχεις συμβουλευτεί ειδικό πως να το χειριστείς. Εδώ μιλάμε για καυγά με τάσεις υστερίας που σπας την αλυσίδα απομακρύνοντας την. Αν ήταν να ουρλιάζει και να στριγγλίζει μες στο δρόμο, ε όχι δεν είναι να την αφήνεις και να φεύγεις, προφανώς. Μην πηγαίνεις στα άκρα, μιλάμε για μια γυναίκα που ξέφυγε μια μέρα. Συμβαίνει σε όλους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Νοέμ 2020, 14:00

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:58
Συμβαίνει σε όλουςες.
:roll:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 14:03

Υδράργυρος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:00
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 13:58
Συμβαίνει σε όλουςες.
:roll:
Δεν ισχύει. Δεν έχει φύλο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών