Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
Γιατί έχω πάιξει στοίχημα υπέρ του Μπάιντεν και θα το κερδίσω.
Μόνον συριζαίος θα μιλούσε έτσι, λέγοντας κουμούνια και αναρχικοί εννοούσα και αυτούς. Επίσης ξέχασα να πω τους καιροσκόπους και τους προδότες.
Εκτός αν πραγματικά πιστεύεις πως πιθανή κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα υποστηρίξει την Τουρκία, οπότε πάμε σε διαταραχές της αντίληψης.
Ξαναλέω, ο Τραμπ δεν είναι με το μέρος μας, αλλά τουλάχιστον δεν ανακατεύεται. Οι άλλοι ανακατεύονται και πολύ μάλιστα.
Το στοίχημα δεν το έπαιαξα για ιδεολογικούς λόγους αλλα γιατί έτσι έβγαλα λεφτά
Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
Τη βρίσκουν με πράγματα που δεν τους αρέσουν.
Χωρίς πλάκα... Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Πολλοί δεξιοί και συνητηρητικοί στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν. Δες κι απο επιλογές που έχοπυν κάνει μέσα στα χρόνια ΕΑΜ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη και ΝΔ)... Ξέχωρα η ΚΚΕδολαγνεία. Κι άντε οι ΚΚΕδες μέσω του ΕΑΜ παραπλάνησαν τον κόσμο. Στα άλλα όμως (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ) ήξεραν. Πραγματικά, θα μπορούσαν να ήταν έγκλειστοι στα γκούλαγκ και να φώναζαν "ζήτω ο Στάλιν".
Ότι και αν λες ο Μπάιντεν προηγείται πια στο Μιτσιγκαν με 0,2% με το 91% καταμετρημένο.Τελείωσαν οι ελπίδες για επανεκλογή Τραμπ.Καλά μου κέρδη λοιπόν.
Γιατί έχω πάιξει στοίχημα υπέρ του Μπάιντεν και θα το κερδίσω.
Μόνον συριζαίος θα μιλούσε έτσι, λέγοντας κουμούνια και αναρχικοί εννοούσα και αυτούς. Επίσης ξέχασα να πω τους καιροσκόπους και τους προδότες.
Εκτός αν πραγματικά πιστεύεις πως πιθανή κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα υποστηρίξει την Τουρκία, οπότε πάμε σε διαταραχές της αντίληψης.
Ξαναλέω, ο Τραμπ δεν είναι με το μέρος μας, αλλά τουλάχιστον δεν ανακατεύεται. Οι άλλοι ανακατεύονται και πολύ μάλιστα.
Εκτός όλων των άλλων οι reps είναι αυτοί που έχουν κάνει και το νόμο Goodlatte που απαγόρεψε τα ανταλλακτήρια στοιχήματος.
Μετά από αυτό ήταν εύκολη δουλειά και για τον Σαρκοζύ να τα απαγορέψει κι αυτός στη Γαλλία και μετά απαγορεύτηκαν κι εδώ.
Πάρτο χαλαρά αδερφέ... Πάνε αυτά...
Εσύ πάρτο χαλαρά που το έχεις πάρει πανω σου για ιδεολογικούς λόγους.Οι δικοί μου λόγοι είναι οικονομικής φύσεως
Χωρίς πλάκα... Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Πολλοί δεξιοί και συνητηρητικοί στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν. Δες κι απο επιλογές που έχοπυν κάνει μέσα στα χρόνια ΕΑΜ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη και ΝΔ)... Ξέχωρα η ΚΚΕδολαγνεία. Κι άντε οι ΚΚΕδες μέσω του ΕΑΜ παραπλάνησαν τον κόσμο. Στα άλλα όμως (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ) ήξεραν. Πραγματικά, θα μπορούσαν να ήταν έγκλειστοι στα γκούλαγκ και να φώναζαν "ζήτω ο Στάλιν".
Ότι και αν λες ο Μπάιντεν προηγείται πια στο Μιτσιγκαν με 0,2% με το 91% καταμετρημένο.Τελείωσαν οι ελπίδες για επανεκλογή Τραμπ.Καλά μου κέρδη λοιπόν.
λινκ
η βαζεις λινκ η σε αναφερω για παραπληροφορηση και απατη ...
λινκ
η βαζεις λινκ η σε αναφερω για παραπληροφορηση και απατη ...
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.