Νομίζω υπερβάλλεις, οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν αληθινή πολιτική εκπροσώπηση στους Δημοκρατικούς. Απλά τους χρησιμοποίησαν για να χτυπήσουν τον Τραμπ. Είναι υπερβολικά ανεξέλεγκτοι για να αποτελέσουν πραγματική συνιστώσα κόμματος εξουσίας, εδώ πχ στην Ελλάδα ούτε ο Συριζα δεν μπόρεσε να τους ελέγξει παρά την σχέση μεταξύ τους.Golden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 14:08Η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, είναι μία απο αυτούς.Green Dragon έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 09:33Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι μάλλον απλά τους εκμεταλλεύονται σαν δύναμη κρούσης και δημιουργίας αποσταθεροποίησης. Είδαν ότι δεν αρκούσαν τα υπόλοιπα όπλα (ΜΜΑ, δημοσκοπήσεις, γελοίες κατηγορίες) και επιστράτευσαν και αυτούς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω ότι αυτή η μάζα είναι πραγματικά ελέγξιμη από οποιονδήποτε ούτε έχουν καμιά ιδιαίτερη αγάπη οι Δημοκρατικοί για τους αναρχοβλαμμένους. Άντε καμιά AOC και αν.
Ο Σάντερς επίσης δικός τους. Και πλήθος άλλων.
Ο μηχανισμός των Δημοκρατικών είναι τελείως διαβρωμένος απο τέτοια ακραία στοιχεία.
Shut Down DC: Αναρχοαριστεροί ετοιμάζονται για ένοπλη κατάληψη της εξουσίας στις ΗΠΑ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Shut Down DC: Αναρχοαριστεροί ετοιμάζονται για ένοπλη κατάληψη της εξουσίας στις ΗΠΑ
- Obi Wan Iakobi
Re: Shut Down DC: Αναρχοαριστεροί ετοιμάζονται για ένοπλη κατάληψη της εξουσίας στις ΗΠΑ
Εχουμε διεισδυσει παντου ουτε βημα δεν θα προλαβουν να κανουν.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Golden Age
Μην κοιτάς μόνο αυτούς που κάνουν επεισόδια, είναι και η ακροαριστερά. Και αυτοί έχουν αλώσει τους Δημοκρατικούς εδώ και χρόνια. Η επιρροή τους στους Δ είναι μεγαλύτερη και από αυτή που είχαν οι αντίστοιχοί τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Και οι ΗΠΑ δεν είναι Ελλάδα να πουν "δεν μας παίρνει για πολλά". Αλλά ακόμη κι αν για στρατηγικούς λόγους κρίνουν ότι "δεν είναι ακόμα η ώρα", το σίγουρο είναι ότι στις ΗΠΑ θα επιβληθεί ο ολοκληρωτισμός της "πολιτικής ορθότητας", πράγμα στο οποίο συμφωνούν και οι "μετριοπαθείς" των Δ. Συν ότι θα ενισχύσουν το παρακράτος των αναρχομπαχαλάκηδων. Και φυσικά θα επιδιώξουν επιβολή αυτού του μοντέλου σε όλη τη Δύση. Όπως και γενικότερα όλο το πακέτο αυτής της ατζέντας. Και ανοιχτά σύνορα κλπ. Μάντεψε τί μας περιμένει ως χώρα. Και όσον αφορά τα εθνικά θέματα, θα ξεκινήσουν δυναμική αντιπαράθεση με Ρωσία, πράγμα που συνεπάγεται προσέγγιση της Τουρκίας. Συν ότι κάτι Αλβανίες, Σκόπια κλπ θα μπούνε σούμπιτα στην ΕΕ. Η Ελλάδα θα ξεκινήσει αγώνα για επιβίωση. Και στην ανθρωπότητα, καλή τύχη.Green Dragon έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 16:03Νομίζω υπερβάλλεις, οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν αληθινή πολιτική εκπροσώπηση στους Δημοκρατικούς. Απλά τους χρησιμοποίησαν για να χτυπήσουν τον Τραμπ. Είναι υπερβολικά ανεξέλεγκτοι για να αποτελέσουν πραγματική συνιστώσα κόμματος εξουσίας, εδώ πχ στην Ελλάδα ούτε ο Συριζα δεν μπόρεσε να τους ελέγξει παρά την σχέση μεταξύ τους.Golden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 14:08Η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, είναι μία απο αυτούς.Green Dragon έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 09:33Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι μάλλον απλά τους εκμεταλλεύονται σαν δύναμη κρούσης και δημιουργίας αποσταθεροποίησης. Είδαν ότι δεν αρκούσαν τα υπόλοιπα όπλα (ΜΜΑ, δημοσκοπήσεις, γελοίες κατηγορίες) και επιστράτευσαν και αυτούς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω ότι αυτή η μάζα είναι πραγματικά ελέγξιμη από οποιονδήποτε ούτε έχουν καμιά ιδιαίτερη αγάπη οι Δημοκρατικοί για τους αναρχοβλαμμένους. Άντε καμιά AOC και αν.
Ο Σάντερς επίσης δικός τους. Και πλήθος άλλων.
Ο μηχανισμός των Δημοκρατικών είναι τελείως διαβρωμένος απο τέτοια ακραία στοιχεία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Prince Imrahil
28 Δεκ 2023, 13:47
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΠΘ: Αναρχοαριστεροί ματαίωσαν παρουσίαση βιβλίου επειδή θα μιλούσε ο Νατσιός
από Golden Age » 12 Δεκ 2023, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
12 Δεκ 2023, 21:35
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 1448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Απρ 2024, 08:17
-
-
Νέα δημοσίευση Ζω στη Χώρα που ετοιμάζονται να μας τον φορέσουν κι αυτόν.
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2024, 21:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2024, 21:22
-