Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 14:36

Cavaliere έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:31
wooded glade έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:23
Με τα αβγά δεν βγάζεις άκρεια.
Καταλήγουμε στα όκια - δυστυχώς.
Τουλάχιστον φαίνεται να είναι της Φωφικής σχολής αυτός και όχι της Αυριανικής.

Σχετικά με την Ελλάδα σίγουρα υπάρχουν φρικτά προηγούμενα με dems.
Το 1976 ο Κάρτερ μας έβαλε στο συνέδριο των Δημοκρατικών να μιλήσουμε για την Κύπρο αμέσως μετά τους gay-λεσβίες και αμέσως πριν τους Ιρλανδούς που ήταν βέβαια ψιλοβομβιστές του IRA τα χρόνια εκείνα. Μιά Ελληνική αντιπροσωπεία των ΑΧΕΠΑΝΣ ήταν δηλαδή που μίλησε. Μόλις το άκουσα λέω "ωχ" και ως γνωστόν το α-καρτέρει, α-καρτέρει που λέγαμε έγινε μετά άστο να πάει.

Όσο για τον Νίξον δεν λέω ότι ήμουνα fan αλλά και δεν θα έλεγα ότι ήταν "ο" ανθέλληνας - τον είχαν μπλέξει με το third rate burglary εκείνη την εποχή.

Γενικά αν έλειπε το αβγικό θα ήμουνα ελαφρά υπέρ των reps εγώ.
Εγώ διαδήλωνα κατά του Ρήγκαν Ρήγκαν, φασίστα, δολοφόνε. Θυμάμαι, όταν βγήκε ο Κλίντον με τα σαξόφωνα, στην Ευρώπη δακρύζανε από χαρά μετά από θητεία Μπους πατρός. Το 1999 που βάραγε τη Σερβία, με τις ευχές του Joschka και του Οβραίου Γερμανογάλλου.
Χριστούλη !
Αν δεν ήταν ο Ρήγκαν θα μάζευες πατάτες για τους Αλβανούς τώρα.
Η μπρεξιτο-θάτσερ μας είχε στη μπούκα ειδικά μόλις ψηφίσαμε Άντριου. Ας λένε τώρα οι ριμέϊνερ στο νησί "ααα Θάτσερ - οοο Θάτσερ" επειδή λέει είχε ηγηθεί του δημοψηφίσματος για το ναί το 1975. Μπρεξιτοθάτσερ ήτανε. Επεμβαίνει λοιπόν ο Ρόννυ και της λέει "αστο το Ελλάντα βρε συ".
Έτσι είδες πακέτο ντελόρδ και είχες την πολυτέλεια μετά να φωνάζεις και φασίστα, να κάνεις και απεργία πείνης με τον Μιχελογιαννάκη στο Σύνταγμα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 14:36

wooded glade έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:30
Golden Age έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:29
wooded glade έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:28

Πως θα γίνει ο ... Μεξικάνος παράνομος ψηφοφόρος αν δεν γίνει νόμιμος πρώτα ;
Με τις επιστολικές μια χαρά γίνεται. Κι εγώ κι εσύ μπορούσαμε να ψηφίσουμε.
Ρε συ, θα το πω στην Ουρανία ότι πετάς παντόφλες.
Αφού δεν ελέγχονται λέμε. Όποιος ήθελε "ψήφιζε".

Θα αλλάξουμε την πραγματικότητα επειδή δεν γουστάρεις τα "αβγά";

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 05 Νοέμ 2020, 14:37

Debis έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:34
Εγώ όμως αυγό δεν είμαι είμαι όμως κοντά στους Ρεπουμπλικανούς ιδεολογικά.Στην Αριζόνα κυκλοφορούν πολλά στοιχεία και τέρατα ότι ψήφισαν με πονηρές διαδικασίες μέσω επιστολικών ψήφων κάμποσοι παράνομοι μεξικανοί μετανάστες που οι δημοκρατικοί προφανώς τους βοήθησαν και τους έταξαν αμαερικανική υπηκοότητα.
Γελοιότητες. Αν είναι παράνομοι οι Μεξικανοί μετανάστες, προφανώς δεν έχουν εγγραφεί στα μητρώα.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 14:37

Debis έγραψε:
wooded glade έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:28
dna replication έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:25

:lol::lol:
τωωωωρα?
πέρασαν απο τον υποτιθέμενο έλεγχο υπογραφής και μπήκαν στην κάλπη μαζί με τις άλλες
Πως θα γίνει ο ... Μεξικάνος παράνομος ψηφοφόρος αν δεν γίνει νόμιμος πρώτα ;
Τα αβγά δεν ξέρουν Ελληνικά (ή Αγγλικά αν είναι Αμερικάνοι).
Είναι κάποιος παράνομος επειδή δεν τον χωνεύουμε αλλά για τον εκλογικό κατάλογο δεν μπορεί να είναι ... παράνομος.
Εγώ όμως αυγό δεν είμαι είμαι όμως κοντά στους Ρεπουμπλικανούς ιδεολογικά.Στην Αριζόνα κυκλοφορούν πολλά στοιχεία και τέρατα ότι ψήφισαν με πονηρές διαδικασίες μέσω επιστολικών ψήφων κάμποσοι παράνομοι μεξικανοί μετανάστες που οι δημοκρατικοί προφανώς τους βοήθησαν και τους έταξαν αμαερικανική υπηκοότητα.
Και ο σκανδαλωδώς νόμιμος είναι νόμιμος για τον εκλογικό κατάλογο.
Μάθετε Ελλήνικος.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 14:38

Namrail έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:35
Τι έγινε βγήκε λευκός καπνός ή ακόμα;
Η παράταξή σας στις ΗΠΑ, δηλαδή το κόμαμ των Δημκρατικών, προσπάθησε να νοθεύσει, μη αφήνοντας να γίνουν εκλογές.

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 05 Νοέμ 2020, 14:39

πατησιωτης έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:20
Zelda έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 13:52
Εχει πανω απο 60% στις επιστολικες ο Biden
Ειναι κυριως κοσμος που πιστευει τους επιστημονες και φοβηθηκε να παει να ψηφισει
Αυτοί ψήφιζαν μόνο για πρόεδρο και δεν είχαν διάθεση να στείλουν γράμμα και για το Κογκρέσσο; :roll:
Διότι εδώ έχουμε ένα σπάνιο φαινόμενο που δεν συμβαίνει συχνά για να μην πω ότι δεν έχει συμβεί ποτέ.
Οι ρεπουμπλικάνοι έχουν κέρδη και στη βουλή και στη γερουσία σε μια προεδρική εκλογή που χάνουν.
Συνήθως όποιος πάει να ψηφίσει ψηφίζει το ίδιο κόμμα σε όλες τις κάλπες,ειδικά όταν οι εκλογές είναι πολωμένες.Ετσι αυτός που βγάζει πρόεδρο συνήθως αυξάνει και τις έδρες του στη βουλή και τη γερουσία.
Τώρα συμβαίνει το αντίθετο.
Βεβαια ξεχνας οτι πολλοι Ρεπουμπλικανοι Κυβερνητες ειναι σε ανοιχτη κοντρα με τον Τραμπ και παροτρυνουν τον κοσμο να μην τον ψηφισει
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_R ... l_campaign

Δε νομιζω οτι υπαρχει απολυτη ευθυγραμμιση μεταξυ επιλογης Κυβερνητη και Προεδρου σε ολες τις πολιτειες
Το ιδιο γινεται αντιστοιχα και στην Ελλαδα με τις εκλογες στην τοπικη αυτοδιοικηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 05 Νοέμ 2020, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 14:39

Leporello έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:37
Debis έγραψε:
Γελοιότητες. Αν είναι παράνομοι οι Μεξικανοί μετανάστες, προφανώς δεν έχουν εγγραφεί στα μητρώα.
Εδώ υπήρχαν ψηφοδέλτια χωρίς έλεγχο.

Άβαταρ μέλους
Debis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Debis » 05 Νοέμ 2020, 14:40

Leporello έγραψε:
Debis έγραψε:
Μόνο που δεν τα λέω εγώ αυτά.Αυτά τα στοιχεία,οι αριθμοί και οι αποδείξεις(μαζί με άλλα παράδοξα) κυκλοφορούν στα σοσιαλ.Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα αλλα εγγράφηκαν(σίγουρα με βοήθεια των δημοκρατικών αποκλείεται να το κατάφεραν μόνοι τους).Εδώ σε ολόκληρες πολιτείες ο αριθμός όσων ψήφισαν είναι μεγαλύτερος απο τους εγγεγραμένους ψηφοφόρους(σηκώθηκαν να ψηφίσουν και οι νεκροί για να μην μιλήσουμς για διπλές ψήφους).

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 14:41

Leporello έγραψε:
wooded glade έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:16
Τώρα είναι 2.14 μμ ώρα Ελλάδος.
Στο Vegas 6.14 πμ.
Στις τρεις ανατολικές 7.14 πμ.
Οι ανατολικοί σε καμιά ώρα αρχίζουν να ξυπνάνε (έλεος).
Επτά ώρες είναι η διαφορά τής ώρας Ελλάδος με την Ν.Υόρκη, γιατί δεν έχουν αλλάξει ακόμη την ώρα. Στο Λας Βέγκας όμως η ώρα δεν είναι 6:30 τώρα, αλλά 4:30
4.30 είναι ; Ένα clock around the world που είδα έλεγε 6.30.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 14:41

Zelda έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:39
πατησιωτης έγραψε:
Zelda έγραψε:
Ειναι κυριως κοσμος που πιστευει τους επιστημονες και φοβηθηκε να παει να ψηφισει
Αυτοί ψήφιζαν μόνο για πρόεδρο και δεν είχαν διάθεση να στείλουν γράμμα και για το Κογκρέσσο; :roll:
Διότι εδώ έχουμε ένα σπάνιο φαινόμενο που δεν συμβαίνει συχνά για να μην πω ότι δεν έχει συμβεί ποτέ.
Οι ρεπουμπλικάνοι έχουν κέρδη και στη βουλή και στη γερουσία σε μια προεδρική εκλογή που χάνουν.
Συνήθως όποιος πάει να ψηφίσει ψηφίζει το ίδιο κόμμα σε όλες τις κάλπες,ειδικά όταν οι εκλογές είναι πολωμένες.Ετσι αυτός που βγάζει πρόεδρο συνήθως αυξάνει και τις έδρες του στη βουλή και τη γερουσία.
Βεβαια ξεχνας οτι πολλοι Ρεπουμπλικανοι Κυβερνητες ειναι σε ανοιχτη κοντρα με τον Τραμπ και παροτρυνουν τον κοσμο να μην τον ψηφισει

Δε νομιζω οτι υπαρχει απολυτη ευθυγραμμιση μεταξυ επιλογης Κυβερνητη και Προεδρου σε ολες τις πολιτειες
Το ιδιο γινεται και στην Ελλαδα με τις εκλογες στην τοπικη αυτοδιοικηση εξαλλου
Αυτά ίσχυαν το 2016. Τώρα ζήτημα να 'ναι λίγοι.

Επίσης, οι ψήφοι στη βουλή δεν έχουν να κάνουν με Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες.

Άβαταρ μέλους
Debis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Debis » 05 Νοέμ 2020, 14:43

Zelda έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
Zelda έγραψε:

Το ιδιο γινεται αντιστοιχα και στην Ελλαδα με τις εκλογες στην τοπικη αυτοδιοικηση
Οι μισοί απο όσους είναι στην λίστα έφυγαν απο το ρεπουμπλικανικό κόμμα μετά το 2016 διάβαζε λοιπόν καλύτερα.Among them are many former Republicans who left the party in 2016 or later due to their opposition to Trump, those who held office as a Republican .Ο Τραμπ είχε τη συντριπτική στήριξη των τοπικών οργανώσεων των ρεπουμπλικανών ανα πολιτεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Debis την 05 Νοέμ 2020, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 05 Νοέμ 2020, 14:43

wooded glade έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:36
Χριστούλη !
Αν δεν ήταν ο Ρήγκαν θα μάζευες πατάτες για τους Αλβανούς τώρα.
Η μπρεξιτο-θάτσερ μας είχε στη μπούκα ειδικά μόλις ψηφίσαμε Άντριου. Ας λένε τώρα οι ριμέϊνερ στο νησί "ααα Θάτσερ - οοο Θάτσερ" επειδή λέει είχε ηγηθεί του δημοψηφίσματος για το ναί το 1975. Μπρεξιτοθάτσερ ήτανε. Επεμβαίνει λοιπόν ο Ρόννυ και της λέει "αστο το Ελλάντα βρε συ".
Έτσι είδες πακέτο ντελόρδ και είχες την πολυτέλεια μετά να φωνάζεις και φασίστα, να κάνεις και απεργία πείνης με τον Μιχελογιαννάκη στο Σύνταγμα.
Φάγαμε με χρυσά κουτάλια, ΠΑ.ΣΟ.Κ., πακέτα, τα ουσίσκια ρέαν άπλετα. Ακόμα μυρίζουν τα σακάκια μας καπνό και Johnny Walker ο καραμπαμπισμός δεν στέγνωσε παρά τα φαλάφελ.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 05 Νοέμ 2020, 14:43

Golden Age έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:38
Namrail έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:35
Τι έγινε βγήκε λευκός καπνός ή ακόμα;
Η παράταξή σας στις ΗΠΑ, δηλαδή το κόμαμ των Δημκρατικών, προσπάθησε να νοθεύσει, μη αφήνοντας να γίνουν εκλογές.
Ε καλά αυτά έχουν προαναγγελθεί από τον ημιτρελο με το περουκίνι. Ή θα νικήσουμε ή θα χάσουμε με νοθεία.

Για το αποτέλεσμα λέω. Οριστικοποιήθηκε ή ακόμα;

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 14:44

Golden Age έγραψε:
Leporello έγραψε:
Debis έγραψε:
Εδώ υπήρχαν ψηφοδέλτια χωρίς έλεγχο.
Καλά φτιάξε τώρα κάνα καλό πακέτο γιατί μεθαύριο έχει λοκτάου.

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 05 Νοέμ 2020, 14:44

To link ειναι για τις εκλογες του 2020
Και δεν αφορα μονο κυβερνητες.
Σε καθε επιπεδο υπαρχουν ρεπουμπλικανοι που δηλωσαν αντιθετοι στον Τραμπ

Το αν εφυγαν απο το κομμα δεν αναιρει οτι σε τοπικο επιπεδο δεν εχουν επιρροη σε ομαδες ψηφοφορων

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών