Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 17:52

enaon έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:44
ναιδα αν πάρει φωτιά ένα χαρτομάντηλο μέσα στο αμάξι, το πετάς από το παράθυρο αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αν πάρει φωτιά η κουζίνα στο σπίτι, δεν την πετάς από το παράθυρο, βγαίνεις έξω.

δεν είναι θέμα ισότητας ο τρόπος που θα δώσεις λύση, επικεντρώνεσαι στην ανάγκη λύσης, τα άλλα μετά.
Το πρόβλημα είναι ότι έγραψα στην περίπτωση του καβγά στο σπίτι «να του ζητήσει να βγει», αντί να γράψω «να τον πετάξει έξω», αλλά πρακτικά δεν γίνεται να τον πετάξει εξω, εκτός και αν είναι πρωταθλήτρια στο ζετέ και οκ ας παίξουμε Κλούντο καλύτερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:04

Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:43
Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:35
Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 15:25
Ποτέ είπα να φύγει αυτή από το σπίτι ρε Ναιδα?

Εδώ, ενώ είναι αυτός σε υστερία προτείνεις να του πει απλά να φύγει και να δεν το κάνει, αντί να τον πετάξει έξω από το σπίτι όπως έκανε με το αυτοκίνητο ο Ασέβαστος, να φύγει αυτή και να αφήσει τον υστερικό να τον βλέπει το παιδί να υστερίαζει.
Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:24

Του ζητάει να ηρεμήσει, αν δεν το κάνει, του ζητάει να βγει να πάρει καθαρό αέρα και να γυρίσει ήρεμος να συζητήσουνε σαν άνθρωποι. Αν δεν φύγει το κάνει, να πάει μια βόλτα αυτή, να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν κανείς δεν χαμηλώνει τόνους και συνεχίζεται επ άπειρον , χρειάζονται βοήθεια.
Κι από όλα αυτά που έγραψα πριν το να φύγει αυτή σαν επιλογή , εσυ συμπεραίνεις ότι παιρνω μόνο το μέρος του ασεβαστου και λέω όπως και να έχει να φύγει αυτή; Σοβαρά τώρα, χεσε με.
Μα εκεί είναι το όλο θέμα βρε συ. Όταν δεν ηρεμεί ο άλλος με την παραίνεση. Στην περίπτωση του αυτοκινήτου είπατε καλώς την κατέβασε γιατί υστερίαζε μπροστά στο παιδί κτλ. Ε έφερα ανάλογο παράδειγμα για το σπίτι. Με τον Ασέβαστο να υστερίαζει μπροστά στο παιδί.
Συζήτηση κάνουμε ρε φίλε, ούτε το μέρος του ενός ούτε του άλλου.
Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:52
enaon έγραψε:
ναιδα αν πάρει φωτιά ένα χαρτομάντηλο μέσα στο αμάξι, το πετάς από το παράθυρο αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αν πάρει φωτιά η κουζίνα στο σπίτι, δεν την πετάς από το παράθυρο, βγαίνεις έξω.

δεν είναι θέμα ισότητας ο τρόπος που θα δώσεις λύση, επικεντρώνεσαι στην ανάγκη λύσης, τα άλλα μετά.
Το πρόβλημα είναι ότι έγραψα στην περίπτωση του καβγά στο σπίτι «να του ζητήσει να βγει», αντί να γράψω «να τον πετάξει έξω», αλλά πρακτικά δεν γίνεται να τον πετάξει εξω, εκτός και αν είναι πρωταθλήτρια στο ζετέ και οκ ας παίξουμε Κλούντο καλύτερα.
Nope. Το σημείο που αυτός αρνείται να ηρεμήσει,βγει βόλτα και δεν υπάρχει η επιλογή "τον πετάει έξω" όπως ο Ασέβαστος την γυναίκα του. Αλλά φεύγει εκείνη. Αφήνοντας βέβαια το παιδί να βλέπει αυτόν που υστεριαζει και να του φωνάζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 18:06

Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον ωμο και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ και δεν μπορώ !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:09

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:04
Αφήνοντας βέβαια το παιδί να βλέπει αυτόν που υστεριαζει και να του φωνάζει.
αυτο δεν το εγραψε κανεις, το συμπαιρενεις μονη σου, στην προσπαθεια σου να "εχεις δικιο"

αντιθετως, εγω παραπανω εγραψα επακριβως οτι το παιδι παει (η μενει) με τον ηρεμο, οποιος κι αν ειναι αυτος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:14

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:49
Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:21
Σε ρώτησα και χθες. Δεν θυμάμαι αν μου απάντησες. Αν ο Ασέβαστος υψωσει φωνή μέσα στο σπίτι και δεν φύγει από μόνος του, τον πετάει έξω και κλειδώνει την πόρτα ναι;
ναι.

αλλα τι να λεμε τωρα, υπαρχει η τεχνικη δυσκολια οτι 55 με 80 κιλα, δεν μπορει να το κανει οσο κι αν θελει η πρεπει. τι να κανουμε ετσι ειναι η φυση.

γιαυτο, οπως ειπε και ενας φιλοσοφος :003: της γενιας μας, with great power comes great responsibility οποτε αυτος που εχει τη δυναμη πρεπει να μην υστεριαζει, να μην σηκωνει πρωτος χερι, και να κραταει γενικοτερες ισσοροπιες, γιατι αμα αυτος ξεφυγει δεν υπαρχει κανεις να τον μαζεψει. (μεσα στην οικογενεια, γιατι απο ενα σημειο και μετα υπάρχειι και ο νομος)
Ακριβώς αυτό. Αν η γυναίκα σου χθες αρνιόταν να βγει από το αυτοκίνητο, πιθανόν να την τραβολογαγες. Γιατί υπερέχεις μυϊκά. Εκεί εξαντλείται και η δύναμη σας.
Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:06
Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον όμως και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ.
Α γειά σου βρε Σεσιλι, ακριβώς αυτό. Δεν θα μπορούσε να τον πετάξει έξω. Θα ήταν αναγκασμένη να βρει άλλο τρόπο να ηρεμήσει ο Ασέβαστος για να προστατεύσει το μικρό. Κάτι που ο Ασέβαστος και κάθε Ασέβαστος δεν θα έμπαινε στον κόπο να σκεφτεί, δεχθεί ιδιαίτερα αν πλήττεται ο εγωισμός, ανδρισμός κτλ Στεκομαι φυσικά στη φράση του "να μάθει το παιδί ότι ο πατέρας(άντρας) του είναι ένα φοβισμένο κουτάβι που μαζεύεται μπροστά στις φωνές της μάνας(γυναίκας); όχι. Θα μάθει ότι αφού έχεις την σωματική δύναμη κάνεις κουμάντο και δεν ανέχεσαι φωνές (που τι στον μπούστο δεν έχετε ανεβάσει ποτέ στροφές να βάλετε φωνές; όλοι τόσο ζεν και πράοι είστε;) Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη ζωή. Είσαι άντρας.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:16

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:09
Naida έγραψε:
αυτο δεν το εγραψε κανεις, το συμπαιρενεις μονη σου, στην προσπαθεια σου να "εχεις δικιο"

αντιθετως, εγω παραπανω εγραψα επακριβως οτι το παιδι παει (η μενει) με τον ηρεμο, οποιος κι αν ειναι αυτος.
Δηλαδή θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε από το σπίτι σας ώσπου να ηρεμήσεις. Ωραία.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 18:17

Ναι να βρει όποιον τρόπο νομίζει, ώστε να τον ηρεμήσει, δε διαφωνώ σε αυτό! Το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ηρεμία και συζήτηση! Τα υπόλοιπα που συζητάμε ήρθαν επειδή δεν πιάνει η ηρεμία και η συζήτηση προφανως!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:20

Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:17
Ναι να βρει όποιον τρόπο νομίζει, ώστε να τον ηρεμήσει, δε διαφωνώ σε αυτό! Το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ηρεμία και συζήτηση! Τα υπόλοιπα που συζητάμε ήρθαν επειδή δεν πιάνει η ηρεμία και η συζήτηση προφανως!
Στο περιστατικό με το αυτοκίνητο πιστεύεις ο Ασέβαστος επιχείρησε την ηρεμία και συζήτηση;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:23

enaon έγραψε:

Χαρτομαντηλο που πήρε φωτιά =άνθρωπος. Οκ.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 18:24

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:20
Cecily Anne έγραψε:
Στο περιστατικό με το αυτοκίνητο πιστεύεις ο Ασέβαστος επιχείρησε την ηρεμία και συζήτηση;
Εκεί ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν να λες, για ποια ηρεμία και συζήτηση μου μιλάς?. Η άλλη επρηζε παπάρια ενώ αυτός οδηγούσε! Εδώ το κινητό να χτυπήσει και ξεφεύγει το βλέμμα και τρακάρεις ! Άλλος στη θέση του, ασυναίσθητα θα της είχε αμολύσει μπάτσα ακαριαία! Για σκέψου να οδηγείς και να εσείς την άλλη από δίπλα να υστεριαζει! Ειλικρινά , δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ, μες στο αμάξι, αν μου το έκαναν αυτό και ειδικά καμία φωνή μες στο αυτί μου, παίζει να έριχνα μπουνιδι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:26

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:14
Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:49
Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 14:21
Σε ρώτησα και χθες. Δεν θυμάμαι αν μου απάντησες. Αν ο Ασέβαστος υψωσει φωνή μέσα στο σπίτι και δεν φύγει από μόνος του, τον πετάει έξω και κλειδώνει την πόρτα ναι;
ναι.

αλλα τι να λεμε τωρα, υπαρχει η τεχνικη δυσκολια οτι 55 με 80 κιλα, δεν μπορει να το κανει οσο κι αν θελει η πρεπει. τι να κανουμε ετσι ειναι η φυση.

γιαυτο, οπως ειπε και ενας φιλοσοφος :003: της γενιας μας, with great power comes great responsibility οποτε αυτος που εχει τη δυναμη πρεπει να μην υστεριαζει, να μην σηκωνει πρωτος χερι, και να κραταει γενικοτερες ισσοροπιες, γιατι αμα αυτος ξεφυγει δεν υπαρχει κανεις να τον μαζεψει. (μεσα στην οικογενεια, γιατι απο ενα σημειο και μετα υπάρχειι και ο νομος)
Ακριβώς αυτό. Αν η γυναίκα σου χθες αρνιόταν να βγει από το αυτοκίνητο, πιθανόν να την τραβολογαγες. Γιατί υπερέχεις μυϊκά. Εκεί εξαντλείται και η δύναμη σας.
Cecily Anne έγραψε:
Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον όμως και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ.
Α γειά σου βρε Σεσιλι, ακριβώς αυτό. Δεν θα μπορούσε να τον πετάξει έξω. Θα ήταν αναγκασμένη να βρει άλλο τρόπο να ηρεμήσει ο Ασέβαστος για να προστατεύσει το μικρό. Κάτι που ο Ασέβαστος και κάθε Ασέβαστος δεν θα έμπαινε στον κόπο να σκεφτεί, δεχθεί ιδιαίτερα αν πλήττεται ο εγωισμός, ανδρισμός κτλ Στεκομαι φυσικά στη φράση του "να μάθει το παιδί ότι ο πατέρας(άντρας) του είναι ένα φοβισμένο κουτάβι που μαζεύεται μπροστά στις φωνές της μάνας(γυναίκας); όχι. Θα μάθει ότι αφού έχεις την σωματική δύναμη κάνεις κουμάντο και δεν ανέχεσαι φωνές (που τι στον μπούστο δεν έχετε ανεβάσει ποτέ στροφές να βάλετε φωνές; όλοι τόσο ζεν και πράοι είστε;) Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη ζωή. Είσαι άντρας.

ε, ναι. δεν εξαντλειται εκει η δυναμη. παει πολυ παραπερα, οπως το να εχεις τη δυναμη να ληξεις καθε αντιπαραθεση με μιση φαπα, αλλα να μην το κανεις.
το προβλημα ποιο ειναι τελικα, οτι υπαρχει σωματικη διαφορα; αφου υπαρχει, τι να κανουμε, να την καταργησουμε; με ενα νομο κι ενα αρθρο;

αναποδα δεν παει; η γυναικα, οταν εχει παραπανω δυναμη (οπως απεναντι στα παιδια) δεν καταφευγει στη βια 100 φορες ευκολοτερα απο οτι ο μεσος σύζυγος στη γυναικα του; εκει ολα καλα;

αυτη τη βια, δεν πρεπει καποιος να τη σταματησει; με οποιον τροπο χρειαστει, στην αναγκη και με βια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:27

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:16
Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:09
Naida έγραψε:

Δηλαδή θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε από το σπίτι σας ώσπου να ηρεμήσεις. Ωραία.
σε συγκριση με το να το αφησει με εναν λυσσασμενο; χιλιες φορες ωραια.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:28

Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:24
Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:20
Cecily Anne έγραψε:
Εκεί ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν να λες, για ποια ηρεμία και συζήτηση μου μιλάς?. Η άλλη επρηζε παπάρια ενώ αυτός οδηγούσε! Εδώ το κινητό να χτυπήσει και ξεφεύγει το βλέμμα και τρακάρεις ! Άλλος στη θέση του, ασυναίσθητα θα της είχε αμολύσει μπάτσα ακαριαία! Για σκέψου να οδηγείς και να εσείς την άλλη από δίπλα να υστεριαζει! Ειλικρινά , δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ, μες στο αμάξι, αν μου το έκαναν αυτό και ειδικά καμία φωνή μες στο αυτί μου, παίζει να έριχνα μπουνιδι.
Ωχ. Αν δηλαδή είχες πίσω το παιδί σου να ουρλιάζει κλαίγοντας και χτυπώντας κεφάλια πόδια κτλ θα το μπατσιζες να μην σου αποσπά την προσοχή;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 05 Νοέμ 2020, 18:28

Cecily Anne έγραψε:
Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον ωμο και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ και δεν μπορώ !
Mε σκουωτ και ντεντλιφτ δεν κερδας ποτε.Ξερω μια περιπτωση γυναικας που πεταει εξω τον αντρα της οποτε της γυρναει το ματι αλλα ειναι καπου στα 100 κιλα και αυτος 65-70.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Νοέμ 2020, 18:29

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:23
Χαρτομαντηλο που πήρε φωτιά =άνθρωπος. Οκ.
δεν ειπα αυτό, είπα αυτό που σου εξηγεί και ασέβαστος, δεν μπορείς να τον πετάξεις έξω για να δώσεις λύση, τι να κάνουμε;

θα δώσεις λύση, η θα κάτσεις να τσακώνεσαι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών