Ο οδηγός πρέπει ΠΑΝΤΑ να ακούει ότι γουστάρει, τύπε.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:35οδηγω, χαζοδιαφωνουμε για το τραγουδι που παιζει στο ραδιοφωνο, της λεω να το αλλαξει. εκεινη τη στιγμη κατι γινεται μπροστα μου και πεφτω στα φρενα, ταυτοχρονα παω να κατεβασω ταχυτητα, γιατι οταν τραβας τρειλερ τα φρενα δεν ειναι αρκετα, θελουν βοηθεια. νομιζει οτι παω να αλλαξω σταθμο στο ραδιοφωνο, και μου αρπαζει το χερι που παει να κατεβασει ταχυτητα.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:24
Εκεί ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν να λες, για ποια ηρεμία και συζήτηση μου μιλάς?. Η άλλη επρηζε παπάρια ενώ αυτός οδηγούσε! Εδώ το κινητό να χτυπήσει και ξεφεύγει το βλέμμα και τρακάρεις ! Άλλος στη θέση του, ασυναίσθητα θα της είχε αμολύσει μπάτσα ακαριαία! Για σκέψου να οδηγείς και να εσείς την άλλη από δίπλα να υστεριαζει! Ειλικρινά , δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ, μες στο αμάξι, αν μου το έκαναν αυτό και ειδικά καμία φωνή μες στο αυτί μου, παίζει να έριχνα μπουνιδι.
δεν τη βαρεσα. οχι για να μη λετε οτι δεν ειμαι ζεν. (δεν ηταν η ιδια, αλλη ηταν)
Νόμος.
Όποιος θέλει να ακούσει μουσική που γουστάρει, οδηγάει κιόλας.