Η διαχρονική σήψη της ελληνικής οικονομίας
Η διαχρονική σήψη της ελληνικής οικονομίας
Βλέπουμε τις κυβερνήσεις να αλλάζουν και ένα από αυτά που μένουν σταθερά είναι η διαφθορά και η διαπλοκή. Ρουσφέτια, ημέτεροι, μονοπώλια, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και όχι μόνο συνθέτουν το κάδρο της δυσλειτουργικής ελληνικής οικονομίας.
Πιστεύω αξίζει να κινητοποιηθούμε για διαφανείς προσλήψεις, διαφανείς και δίκαιους διαγωνισμούς ανάθεσης δημόσιων έργων και προμηθειών και εν γένει ενός δίκαιου και λειτουργικού ευρωπαϊκού κράτους. Πρέπει να κατέβουμε, λοιπόν, σε πορείες και κινητοποιήσεις για να τιμωρήσουμε πολιτικούς και επιχειρηματίες που μας πίνουν το αίμα.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Πιστεύω αξίζει να κινητοποιηθούμε για διαφανείς προσλήψεις, διαφανείς και δίκαιους διαγωνισμούς ανάθεσης δημόσιων έργων και προμηθειών και εν γένει ενός δίκαιου και λειτουργικού ευρωπαϊκού κράτους. Πρέπει να κατέβουμε, λοιπόν, σε πορείες και κινητοποιήσεις για να τιμωρήσουμε πολιτικούς και επιχειρηματίες που μας πίνουν το αίμα.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Η διαχρονική σήψη της ελληνικής οικονομίας
Δεν το θελουν οι ευρωπαιοι .
- Hector Buas
Κρατικοδίαιτος η απλώς φιλόδοξος κρατικοδίαιτος?Rudiche έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:26...
...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εμεις σιγουρα δεν το θέλουμε ,οι Ευρωπαίοι γιατι δεν το θέλουν?
Τί λες ρε φίλε; δεν καταλαβαίνω. Εγώ κρατικοδίαιτος; Πώς θα ταρακουνήσουμε την εξουσία της διαπλοκής, εκτός από την ψήφο μας και τις κινητοποιήσεις;Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:30Κρατικοδίαιτος η απλώς φιλόδοξος κρατικοδίαιτος?Rudiche έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:26...
...
- Hector Buas
"..διαφανείς προσλήψεις...": η αγωνία κάθε φιλόδοξου δημόσιου υπάλληλου είναι να μην αδικηθεί στην διαδικασία της πρόσληψης. Εκτός αν έχει "μπάρμπα στην Κορώνη".Rudiche έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:34Τί λες ρε φίλε; δεν καταλαβαίνω. Εγώ κρατικοδίαιτος; Πώς θα ταρακουνήσουμε την εξουσία της διαπλοκής, εκτός από την ψήφο μας και τις κινητοποιήσεις;Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:30Κρατικοδίαιτος η απλώς φιλόδοξος κρατικοδίαιτος?Rudiche έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:26...
...
"...διαφανείς και δίκαιους διαγωνισμούς ανάθεσης δημόσιων έργων και προμηθειών...": η αγωνία κάθε κρατικοδίαιτου επιχειρηματία είναι να μην αδικηθεί στους διαγωνισμούς. Εκτός αν και αυτός "εχει μπάρμπα στην Κορώνη".
"...πορείες και κινητοποιήσεις...": η αριστερή προσέγγιση για την λύση κάθε προβλήματος είναι οι πορείες και οι διαδηλώσεις...
Εγώ δεν είμαι ούτε φιλόδοξος δημόσιος υπάλληλος ούτε επιχειρηματίας. Μηχανικός είμαι, αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει λίγη δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:41"..διαφανείς προσλήψεις...": η αγωνία κάθε φιλόδοξου δημόσιου υπάλληλου είναι να μην αδικηθεί στην διαδικασία της πρόσληψης. Εκτός αν έχει "μπάρμπα στην Κορώνη".
"...διαφανείς και δίκαιους διαγωνισμούς ανάθεσης δημόσιων έργων και προμηθειών...": η αγωνία κάθε κρατικοδίαιτου επιχειρηματία είναι να μην αδικηθεί στους διαγωνισμούς. Εκτός αν και αυτός "εχει μπάρμπα στην Κορώνη".
"...πορείες και κινητοποιήσεις...": η αριστερή προσέγγιση για την λύση κάθε προβλήματος είναι οι πορείες και οι διαδηλώσεις...
Άμα είναι αριστερή η προσέγγιση μου, βρες εσύ καλύτερη λύση και πες την μας.
- Hector Buas
Είναι κοινοτυπία αλλά η βελτίωση της οικονομίας μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, όχι μέσα από την βελτίωση των όρων πρόσληψης στο δημόσιο. Και αυτό δεν μπορεί να λυθεί με πορείες και διαδηλώσεις...Rudiche έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:45Εγώ δεν είμαι ούτε φιλόδοξος δημόσιος υπάλληλος ούτε επιχειρηματίας. Μηχανικός είμαι, αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει λίγη δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:41"..διαφανείς προσλήψεις...": η αγωνία κάθε φιλόδοξου δημόσιου υπάλληλου είναι να μην αδικηθεί στην διαδικασία της πρόσληψης. Εκτός αν έχει "μπάρμπα στην Κορώνη".
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ουτε ψηφιζοντας τον γαλαζιο ΣΥΡΙΖΑ που εσυ ψηφίζεις.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:51Είναι κοινοτυπία αλλά η βελτίωση της οικονομίας μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, όχι μέσα από την βελτίωση των όρων πρόσληψης στο δημόσιο. Και αυτό δεν μπορεί να λυθεί με πορείες και διαδηλώσεις...Rudiche έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:45Εγώ δεν είμαι ούτε φιλόδοξος δημόσιος υπάλληλος ούτε επιχειρηματίας. Μηχανικός είμαι, αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει λίγη δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:41
"..διαφανείς προσλήψεις...": η αγωνία κάθε φιλόδοξου δημόσιου υπάλληλου είναι να μην αδικηθεί στην διαδικασία της πρόσληψης. Εκτός αν έχει "μπάρμπα στην Κορώνη".
Χαίρω πολύ, εγώ δεν λέω γι' αυτό. Εγώ λέω για τους διαφανείς και δίκαιους διαγωνισμών ανάθεσης δημοσίων έργων και προμηθειών.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:51Είναι κοινοτυπία αλλά η βελτίωση της οικονομίας μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, όχι μέσα από την βελτίωση των όρων πρόσληψης στο δημόσιο. Και αυτό δεν μπορεί να λυθεί με πορείες και διαδηλώσεις...Rudiche έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:45Εγώ δεν είμαι ούτε φιλόδοξος δημόσιος υπάλληλος ούτε επιχειρηματίας. Μηχανικός είμαι, αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει λίγη δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:41
"..διαφανείς προσλήψεις...": η αγωνία κάθε φιλόδοξου δημόσιου υπάλληλου είναι να μην αδικηθεί στην διαδικασία της πρόσληψης. Εκτός αν έχει "μπάρμπα στην Κορώνη".
- Hector Buas
Καμμία σχέση η σημερινή κυβέρνηση με τον πραγματικό και βαθύ ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως να σε μπερδεύει το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2015 σύρθηκε σε πολιτικές επιλογές που σίγουρα θα καταδίκαζε στο παρελθόν.plouf έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:54Ουτε ψηφιζοντας τον γαλαζιο ΣΥΡΙΖΑ που εσυ ψηφίζεις.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:51Είναι κοινοτυπία αλλά η βελτίωση της οικονομίας μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, όχι μέσα από την βελτίωση των όρων πρόσληψης στο δημόσιο. Και αυτό δεν μπορεί να λυθεί με πορείες και διαδηλώσεις...

- Hector Buas
Έγραψες παραπάνω πως είσαι μηχανικός. Ένας πραγματικός μηχανικός που εχει την γνώση και την σιγουριά για αυτό που κάνει, ποτέ δεν θα ενδιαφερόταν για το τι κάνει το δημόσιο. Μόνο ένας "μηχανικός" που ενδιαφέρεται να διορισθεί σε μια αργομισθία στο δημόσιο η να "φάει" από καμμία εργολαβία θα ανησυχούσε για αυτά τα πράγματα...
Ποιός το λέει αυτό; δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι δεν υπάρχουν μηχανικοί στην Ελλάδα που να νοιάζονται γενικά για δικαιοσύνη; Είναι σαν να μας λες ότι ένας μηχανικός δεν θα συγκινείτο από ένα στυγερό έγκλημα.Hector Buas έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 10:05Έγραψες παραπάνω πως είσαι μηχανικός. Ένας πραγματικός μηχανικός που εχει την γνώση και την σιγουριά για αυτό που κάνει, ποτέ δεν θα ενδιαφερόταν για το τι κάνει το δημόσιο. Μόνο ένας "μηχανικός" που ενδιαφέρεται να διορισθεί σε μια αργομισθία στο δημόσιο η να "φάει" από καμμία εργολαβία θα ανησυχούσε για αυτά τα πράγματα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
26 Φεβ 2025, 13:26
-
-
Νέα δημοσίευση Βρόμα και σήψη μέσα στον αστικό στρατό και τις υπηρεσίες
από Maspoli » 10 Φεβ 2024, 13:18 » σε Εθνικά Θέματα - 30 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Φεβ 2024, 21:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι Ελληνίδες 60ρες η ελπίδα της οικονομίας;
από Dwarven Blacksmith » 02 Απρ 2025, 18:18 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Απρ 2025, 18:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υφυπουργός εργασίας: «πέθανε για τις αντοχές της καπιταλιστικής οικονομίας»
από Ληστοσυμμορίτης » 14 Απρ 2025, 08:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 565 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
19 Απρ 2025, 13:33
-