ποιούς αμερικάνους, για το πασόκ μιλανε.

ποιούς αμερικάνους, για το πασόκ μιλανε.
εδώ έχουμε χιλιάδες για τους Έλληνες
βάλε αυτή να είσαι μέσα και στα δύοLord Brum έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:04όχι και σημίτη, Biden δεν είχαμε πει?Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:00Δεν τον γλιτώνεις τον Σημίτη.
Οι τραμπικοι όπως είχα προβλέψει κάνατε μια τρύπα στο νερό
Δεν θυμάμαι και δεν έχω και πρόβλημα
Μόλις αποδεχτεί την ήττα ή μόλις ανακοινώσει ο μπαιντεν τη νίκη του καθώς ο τραμπ μπορεί να μην αποδεχτεί την ήττα του ποτέ, την επόμενη μέρα και για ένα μήνα βάζω Biden avatar. Ή σημίτη, μόνο πες μου τι από τα 2 προτιμάς
αν εγκρινει ο μορτιμερ τη βάζω, τουλάχιστον είναι καλοντυμένοιJolly Roger έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:07βάλε αυτή να είσαι μέσα και στα δύοLord Brum έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:04όχι και σημίτη, Biden δεν είχαμε πει?Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:00
Δεν τον γλιτώνεις τον Σημίτη.
Οι τραμπικοι όπως είχα προβλέψει κάνατε μια τρύπα στο νερό
Δεν θυμάμαι και δεν έχω και πρόβλημα
Μόλις αποδεχτεί την ήττα ή μόλις ανακοινώσει ο μπαιντεν τη νίκη του καθώς ο τραμπ μπορεί να μην αποδεχτεί την ήττα του ποτέ, την επόμενη μέρα και για ένα μήνα βάζω Biden avatar. Ή σημίτη, μόνο πες μου τι από τα 2 προτιμάς
Βρε τι αβαταρ είναι τούτο;
Γιατί κάνετε όλες αυτές τις βλακείες και δεν βγάζετε μια κι έξω σε όλες τις πολιτείες ποσοστά Τσαουσέσκου υπερ του Μπάιντεν να τελειώνουμε; Έτσι κι αλλιώς ότι θέλετε κάνετε με αυτές τις "εκλογές".
Γιατί πρέπει να φάτε την ψωλή αργά και βασανιστικά. Δε σας αξίζει να πάτε μια κι έξω. Μία μια επι 3 μέρες. Έτσι είναι το σωστόGolden Age έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 17:59Γιατί κάνετε όλες αυτές τις βλακείες και δεν βγάζετε μια κι έξω σε όλες τις πολιτείες ποσοστά Τσαουσέσκου υπερ του Μπάιντεν να τελειώνουμε; Έτσι κι αλλιώς ότι θέλετε κάνετε με αυτές τις "εκλογές".
Με κάτι τέτοιες βλακείες τρώμε τη μία καρπαζιά μετά την αλλη διεθνώς και υφιστάμεθα εσωτερικά καταστάσεις που καταστρέφουν τη χώρα, κατόπιν διεθνών πιέσεων. Αδιαφορούμε σαν κοινωνία, εναποθέτουμε το όποιο παιχνίδι "στήριξης" στην εκάστοτε πολτική ηγεσία, που διαλέγει με βάση το ποια κυβέρνηση θα βάζει την αμερικανική πρεσβεία να τους στηρίζει στα εσωτερικά της Ελλάδος και μετά τρώμε τρομπόνι.
αυτά θα τα βρουν τα δικαστήρια
lol
Mπορεις να γελάς τώρα αλλά μετά όταν πάει η υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο να σε δω αν θα γελάς μόλις δουν οι δικαστές τι όργιο νοθείας έγινε με τος επιστ ολικές ψήφους που έφτασαν ΚΑΤΟΠΙΝ κλεισίματος της κάλπης.Αυτές ανέτρεψαν τον αποτέλεσμα (ενώ στην αρχή οι επιστολικές ψήφοι ήταν σε λογικά πλαίσια αργότερα άρχισαν να έρχονται σχεδόν εξ ολοκλήρου ψήφοι του Μπάιντεν.