Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
- wooded glade
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Δεν μπορεί να βάλει πεθαμένους να ψηφίσουν ο Μπάϊντεν για να κάνει τη νο-θεία.
Διότι αυτό ελέγχεται πολύ εύκολα. Παίρνουμε ένα δείγμα 20,000 ας πούμε ψηφοφόρων της PA. Λέει ας πούμε το όνομα Mary Poppins, Κυψέλη, στάσις Καλλιφρονά. Ελέγχουμε. Υπάρχει, τη σβήνουμε. Δεν υπάρχει, είναι πεθαμένη.
Πάμε τώρα στο number switch. Αυτό τω όντι πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος, έρημος κι απρόσωπος για να μην γίνεται. Αν ήμουνα εγώ μόνος μου θα έπαιρνε 0% ο Τραμπ. Είμαι της γνώμης ότι κάτι πρέπει να παίζει για την επαλήθευση, ακόμα και στην Αμερική (!).
Πάμε και στη βία. Στην Αμερική δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Αλλού τα ΜΑΤ-ΜΕΑ-Ρουβίκωνες-Ρουβικωνίτσες ίσως μπορούν. Αλλά όχι στην USA.
Πάμε και στη σύνταξη των εκλογικών καταλόγων. Κι εδώ πρέπει να υπάρχει διακομματικιά επιτροπή του FBI βέβαια. Αλλά δεν πιστεύω να συντάσσει τους καταλόγους η Χίλλαρυ Κλίντον !
Εγώ σαν ειδικός ηλεκτρονικών συστημάτων για την διεξαγωγή εκλογώνενε, είμαι υποχρεωμένος να την ξέρω τη νο-θεία.
Διότι αν δεν ξέρω τη νο-θεία δεν μπορώ να γράψω και το καλό πρόγραμμα.
Υπάρχουν κι άλλες εξω-κομπιουτερικές καταστάσεις βέβαια. Όπως rumours - φάκε news. Αλλά αυτά εντάσσονται στο προεκλογικό κλίμα και όχι στη νο-θεία αυτή καθ' εαυτή.
Διότι αυτό ελέγχεται πολύ εύκολα. Παίρνουμε ένα δείγμα 20,000 ας πούμε ψηφοφόρων της PA. Λέει ας πούμε το όνομα Mary Poppins, Κυψέλη, στάσις Καλλιφρονά. Ελέγχουμε. Υπάρχει, τη σβήνουμε. Δεν υπάρχει, είναι πεθαμένη.
Πάμε τώρα στο number switch. Αυτό τω όντι πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος, έρημος κι απρόσωπος για να μην γίνεται. Αν ήμουνα εγώ μόνος μου θα έπαιρνε 0% ο Τραμπ. Είμαι της γνώμης ότι κάτι πρέπει να παίζει για την επαλήθευση, ακόμα και στην Αμερική (!).
Πάμε και στη βία. Στην Αμερική δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Αλλού τα ΜΑΤ-ΜΕΑ-Ρουβίκωνες-Ρουβικωνίτσες ίσως μπορούν. Αλλά όχι στην USA.
Πάμε και στη σύνταξη των εκλογικών καταλόγων. Κι εδώ πρέπει να υπάρχει διακομματικιά επιτροπή του FBI βέβαια. Αλλά δεν πιστεύω να συντάσσει τους καταλόγους η Χίλλαρυ Κλίντον !
Εγώ σαν ειδικός ηλεκτρονικών συστημάτων για την διεξαγωγή εκλογώνενε, είμαι υποχρεωμένος να την ξέρω τη νο-θεία.
Διότι αν δεν ξέρω τη νο-θεία δεν μπορώ να γράψω και το καλό πρόγραμμα.
Υπάρχουν κι άλλες εξω-κομπιουτερικές καταστάσεις βέβαια. Όπως rumours - φάκε news. Αλλά αυτά εντάσσονται στο προεκλογικό κλίμα και όχι στη νο-θεία αυτή καθ' εαυτή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
Α και τον γερό Μπάιντεν λεγανε κομμουνιστή;Δεν τα παρακολουθώ καθόλου τα αμερικανικα κομματικά αλλά όποιος είναι από το Δημοκρατικό κόμμα τον αποκαλούν οι αντίπαλοι του κομμουνιστή; Αυτό θα πρέπει να φαίνεται πολύ αστείο στους πραγματικους κομμουνιστες.NewModelArmy έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:15Αν τον Μπαιντεν του κολλησαν την ταμπελα του κουμουνιστη τον Σαντερς θα τον εβγαζαν νεο Μαο. Ο παππούς με το αλτσχαιμερ δεν εμπνεει αλλα ηταν η καλύτερη επιλογή για να πάρει δρομο ο Τραμπακουλας
ειναι σχετικά αυτά, εκεί δεν υπάρχουν κουμουνιστές, όπως εδώ δεν υπάρχουν δεξιοί.Von Mackensen έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:24Α και τον γερό Μπάιντεν λεγανε κομμουνιστή;Δεν τα παρακολουθώ καθόλου τα αμερικανικα κομματικά αλλά όποιος είναι από το Δημοκρατικό κόμμα τον αποκαλούν οι αντίπαλοι του κομμουνιστή; Αυτό θα πρέπει να φαίνεται πολύ αστείο στους πραγματικους κομμουνιστες.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Στην Αριζόνα η τελευταία ανανέωση έδωσε 4.000 σε Μ. και 3.000 σε Τ.
μεγάλο ντέρμπι θα γίνει και εκεί μέχρι τέλους.
μεγάλο ντέρμπι θα γίνει και εκεί μέχρι τέλους.
Nevada GOP Sends Criminal Referral to Justice Department About ‘Instances of Voter Fraud’
https://www.breitbart.com/2020-election ... ter-fraud/
.
https://www.breitbart.com/2020-election ... ter-fraud/
.
- Λίνο Βεντούρα
Τι εννοείς «χαμένες ευκαιριες»; Ξέχασες το χιλαρικό πραξικόπημα εις βάρος του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 06 Νοέμ 2020, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πέρα από το γεγονός ότι πολύ πιθανόν διάφοροι κεντρώοι να μην τον ψήφιζαν,πολλοί ξεχνούν βολικά ότι όλα τα ΜΜΕ και διάφοροι πολυεκατομμυριούχοι ήσαν με τους Δημοκρατικούς.Ήταν δυνατόν όλοι αυτοί να πήγαινα ν με τον Σάντερς;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:37Τι εννοείς «χαμένες ευκαιριες»; Ξέχασες το χιλιάρικο πραξικόπημα εις βάρος του;
- wooded glade
Από τη στιγμή που δεν μετριώνται οι mail-in ανάμικτα με τις επίγειες αλλά μετά, θα συνέβαινε αυτό.
Ο Sanders το ήξερε.
Έτσι ακόμα και αν ξέρουμε ότι μετρήθηκε η Εκάλη (Trump) ενώ δεν καθυστερεί η Β' Πειραιώς (Biden), υπάρχει υποκρυπτόμενο swing λόγω των mail-in.
Αυτό είπε ο Sanders και προέβλεψε και την αντίδραση του τρελώφ βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Στην τελευταία απογραφή, πέρυσι, ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν 328.200.000 και λέμε για 300.000 νεκρούς.John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 12:28Αυτα να πας να τα πεις στους συγγενεις των 300.000 νεκρων απο τον κοβιντ αμερικανων, στους 40.000.000 νεους ανεργους και οπου να ναι αστεγους και σε οσους πεθαινουν απο ιασιμες ασθενειες επειδη δεν εχουν ασφαλεια. Να πας να τα πεις στα νηπια που εχει κλεισει σε στρατοπεδα συγκεντρωσης ο Τραμπ, η στις μαναδες δολοφονημενων μαυρων παιδιων απο λευκους τραμπικους αστυνομικους, να δουμε τι ειδους καλλυντικα θα χρειαστεις μετα.Juno έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 12:09Άρνηση να διαβάσω σεντόνι πέντε χιλιομέτρων; Λογική είναι.
Σιγά μην ασχολούμαι με τον κάθε χαραμοφάη αναρχοάπλυτο. Είναι δεδομένο πως θα χάσετε στο τέλος γιατί απλά βασίζεστε στα αποθέματα των άλλων, στην εργασία και τις οικονομίες των άλλων.
Όπως είχε πει η μεγάλη Θάτσερ, το πρόβλημά σας είναι πως κάποια στιγμή τα λεφτά των άλλων τελειώνουν. Όπου τυχόν κερδίζετε, απλώς θα ροκανίζετε τα λεφτά των άλλων και μετά θα φωνάζετε αυτούς που χλευάζετε να σώσουν την οικονομία να έχετε και σεις λίγο ψωμάκι μην πεθάνετε της πείνας.
Οκ, σας πολεμάμε, αλλά όπου κερδίζετε έδαφος, μπορούμε απλώς να σας αφήσουμε να τα κάνετε σκ@#@ σαν τα μούτρα σας. Στο τέλος χάνετε μόνοι σας. Δεν έχω δει μεσήλικα αναρχο άπλυτο που να μην είναι εντελώς καμμένος.
Η Ισπανία βρίσκεται πιο πάνω σε ποσοστά θανάτων, αλλά εκεί μούγκα.
Η ραγδαία αύξηση των νεκρών στην Ιταλία την περασμένη Άνοιξη δεν έχει συμβεί αλλού, αλλά θα κακαρίζατε μόνον αν κυβερνούσε ο Σαλβίνι. Τώρα κυβερνούν αυτοί που τον έριξαν (προσωρινά) άρα όλα καλά.
Ο νέοι άνεργοι είναι λόγω της επιδημίας. Τελικά τι θες μπλάκι, καραντίνα (άρα αύξηση της ανεργίας) ή να πηγαίνουν κανονικά στις δουλειές τους (άρα αύξηση των νεκρών;)
Καταλαβαίνεις πόσο παρανοϊκό είναι αυτό που λες; Πώς θα μηδενίσει ο ανοϊκός τα θύματα αν δεν κάνει lockdown και τους ανέργους αν κάνει lockdown;
- Dwarven Blacksmith
Τα ίδια έλεγαν και για τον Τραμπ. Αλλά στο δικομματικό αυτό σύστημα ο νικήτης τα παίρνει όλα και πολλές φορές μισεί τον αντίπαλο πιο πολύ απ' όσο συμπαθεί τον δικό του.πατησιωτης έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:41Πέρα από το γεγονός ότι πολύ πιθανόν διάφοροι κεντρώοι να μην τον ψήφιζαν,πολλοί ξεχνούν βολικά ότι όλα τα ΜΜΕ και διάφοροι πολυεκατομμυριούχοι ήσαν με τους Δημοκρατικούς.Ήταν δυνατόν όλοι αυτοί να πήγαινα ν με τον Σάντερς;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 16:37Τι εννοείς «χαμένες ευκαιριες»; Ξέχασες το χιλιάρικο πραξικόπημα εις βάρος του;
Εξάλλου ναι, υπάρχουν πολυεκατομμυριούχοι που δεν φοβούνται ακόμα και να χάσουν ένα μέρος του πλούτου τους προκειμένου να σταθεροποιηθεί το σύστημα. Δεν είναι όλοι στερεότυπα από τα καρτούν, κάποιοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του κοινωνικού συμβολαίου.

Πώς εξαφανίζεις ψηφοδέλτια.
- Μοναρχικος
- Phorum.gr user: Μοναρχικος
Απετυχαν οι προσευχες
Spiritual advisor ρεμαλακα!!
Spiritual advisor!
Κατι τέτοιοι κυβερνούσαν τα χρόνια του Μπόζο
- Μοναρχικος
- Phorum.gr user: Μοναρχικος
Θετικο ποου ο Μπαιντεν παιρνει την νικη με μεγαλυτερη διαφορα. Τωρα θα πρεπει ο Τραμπ να αιτιολογησει νοθεια σε 3-4 πολιτειες κατι που ειναι δυσκολο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προβλέψεις για αμερικάνικες εκλογές
από Καραμελίτσα » 04 Οκτ 2024, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
26 Οκτ 2024, 22:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευρωεκλογές 2024 : Τελικές προβλέψεις
από Otto Weininger » 30 Μάιος 2024, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 255 Απαντήσεις
- 6795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γ'ΠΠ πριν τις αμερικανικές εκλογές;
από Saturn » 05 Απρ 2024, 12:51 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI