Παναθηναϊκός - Ές Ές
- wooded glade
Παναθηναϊκός - Ές Ές
Ιστορικό γεγονός σύμφωνα με τους Τάκη-Άκη.
Εσείς τι γνώμη έχετε ;
Εσείς τι γνώμη έχετε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Παναθηναϊκός - Ές Ές
Υπάρχει υλικό που το αποδεικνύει, όπως π.χ. με σημαία Μανώλη Γλέζου ;
Είναι αποδεδειγμένο ότι αφαιρέθηκε μία σημαία (δεν είναι αποδεδειγμένο ότι την κατέβασε ο Γλέζος).
Εγώ έχω διαβάσει για αγώνες μεταξύ Γερμανών στη Λεωφόρο αλλά όχι για Παναθηναϊκός Ές Ές.
Επίσης νομίζω ότι κάπου λέει για μία μικτή που έπαιξε με αντίπαλο Γερμανική ομάδα. Αλλά αν ήταν μικτή τότε και οι γάβροι έπαιξαν.
Είναι αποδεδειγμένο ότι αφαιρέθηκε μία σημαία (δεν είναι αποδεδειγμένο ότι την κατέβασε ο Γλέζος).
Εγώ έχω διαβάσει για αγώνες μεταξύ Γερμανών στη Λεωφόρο αλλά όχι για Παναθηναϊκός Ές Ές.
Επίσης νομίζω ότι κάπου λέει για μία μικτή που έπαιξε με αντίπαλο Γερμανική ομάδα. Αλλά αν ήταν μικτή τότε και οι γάβροι έπαιξαν.
- wooded glade
Εις βάρος της θεωρίας Τάκη-Άκη είναι και ότι εγώ από αυτούς το έχω ακούσει μόνο.
Είμαι φίλαθλος από το 1960. Τότε οι μεγάλοι σίγουρα θυμόντουσαν τα γεγονότα, δημοκρατία είχαμε - εύκολα για 7 χρόνια ακόμα, δεν ανέφεραν τίποτα.
Είμαι φίλαθλος από το 1960. Τότε οι μεγάλοι σίγουρα θυμόντουσαν τα γεγονότα, δημοκρατία είχαμε - εύκολα για 7 χρόνια ακόμα, δεν ανέφεραν τίποτα.
- Rocco Siffredi
ε μην εισαι δυσπιστος
τι το ψαχνεις αμα το λενε τακης-ακης εγγυηση
και οι ratm το ψαχνουνε καμια 15αρια χρονια εχουνε κρυμμενα τα στοιχεια αλλα δεν τα βγαζουνε ακομα περιμενουνε την καταλληλη στιγμη
- wooded glade
Είχα στείλει πάντως εγώ email στην Bundeswehr να το ψάξουν στα αρχεία τους αλλά δεν πήρα απάντηση.Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 01:50ε μην εισαι δυσπιστος
και οι ratm το ψαχνουνε καμια 15αρια χρονια εχουνε κρυμμενα τα στοιχεια αλλα δεν τα βγαζουνε ακομα περιμενουνε την καταλληλη στιγμη
οπου υπαρχει καπνος ...
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- wooded glade
Ντοκουμέντα όμως ;
Άγιαξ - ές ές υπάρχει, το 1943, το έχει και το youtube.
Εγώ ΑΕΚ είμαι, δε με νοιάζει. Η μόνη 100% δημοκρατικών φρονημάτων ομάδα της χώρας.
Αλλά που είναι το ντοκουμέντο κατά των βαζελών ;
Το σώμα των εφημερίδων της κατοχής το έχω διαβάσει όλο μέχρι το τελευταίο τεύχος του Αυγούστου 1944 που λέει για κάτι υποβρύχια τους αν θυμάμαι καλά που σημείωσαν επιτυχίες στον Ατλαντικό. Δεν βρήκα καλώς ή κακώς Παναθηναϊκός - Ές Ές, αν κρίνουμε δε από την περιρέουσα ατμόσφαιρα οι φρίτσηδες θα το δημοσίευαν μάνι μάνι.
Υπάρχει ίσως η εκδοχή να χάσανε τα ές ές με κάνα 3-0 από τους τότε βάζελους και να το έκοψε η λογοκρισία αφ' ενός και αφ' ετέρου να το έκρυψαν και οι βαζέλες ότι έγινε ο αγώνας. Αλλά χωρίς ντοκουμέντα γινόσαστε αστείοι.
Να τι κάνατε κι εσείς πάντως:
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπορεί οι γαύροι να είναι χουντικοί, και εμείς ναζί, αλλά 300 μύρια δεν πιστολιασαμε τον Ελληνικό λαό.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- wooded glade
Το ΑΕΚ τιμωρήθηκε γι αυτό και εξέτισε την ποινή του αλλά όχι και δεν πιστόλιασε ο γάβρος.enterprise-psi έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 07:24Μπορεί οι γαύροι να είναι χουντικοί, και εμείς ναζί, αλλά 300 μύρια δεν πιστολιασαμε τον Ελληνικό λαό.
- Rocco Siffredi
Στειλε 1 σε χιμλερwooded glade έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 01:53Είχα στείλει πάντως εγώ email στην Bundeswehr να το ψάξουν στα αρχεία τους αλλά δεν πήρα απάντηση.Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 01:50ε μην εισαι δυσπιστος
Το γηπεδο μπασκετ του Ηρακλη λεγεται Ιβανωφειο μηπως ξερεις απο που πηρε το ονομα του?Για να μαθεις ποιος ΓΣ προσφερε στην αντισταση και θελουν σημερα να του βαλουν λουκετο.wooded glade έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 03:36Ντοκουμέντα όμως ;
Εγώ ΑΕΚ είμαι, δε με νοιάζει. Η μόνη 100% δημοκρατικών φρονημάτων ομάδα της χώρας.
Το σώμα των εφημερίδων της κατοχής το έχω διαβάσει όλο μέχρι το τελευταίο τεύχος του Αυγούστου 1944 που λέει για κάτι υποβρύχια τους αν θυμάμαι καλά που σημείωσαν επιτυχίες στον Ατλαντικό. Δεν βρήκα καλώς ή κακώς Παναθηναϊκός - Ές Ές, αν κρίνουμε δε από την περιρέουσα ατμόσφαιρα οι φρίτσηδες θα το δημοσίευαν μάνι μάνι.
Υπάρχει ίσως η εκδοχή να χάσανε τα ές ές με κάνα 3-0 από τους τότε βάζελους και να το έκοψε η λογοκρισία αφ' ενός και αφ' ετέρου να το έκρυψαν και οι βαζέλες ότι έγινε ο αγώνας. Αλλά χωρίς ντοκουμέντα γινόσαστε αστείοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κι εσεις τιματε τον εθνικο αγωνα του Ιβανωφ με σκοπιανες σημαιες.Σε λιγο θα μας βγαλεις και τους αυτοματους πατριωτες.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- wooded glade
Ο Ιβάνωφ ήταν Πολωνός σαμποτέρ που έδρασε στην Ελλάδα κατά των Γερμανών.zteo έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 10:17Το γηπεδο μπασκετ του Ηρακλη λεγεται Ιβανωφειο μηπως ξερεις απο που πηρε το ονομα του?Για να μαθεις ποιος ΓΣ προσφερε στην αντισταση και θελουν σημερα να του βαλουν λουκετο.wooded glade έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 03:36Ντοκουμέντα όμως ;
Ο Ιβάνωφ δεν ήταν κουμουνιστής, ήταν Πολωνός πατριώτης.
Αυτη ειναι η ιστορια του Ηρακλη και σε οποιον αρεσει.
wooded glade ταινια με την ζωη του γυριστηκε στην Πολωνια επι κουμμουνιστικης κυβερνησης το 1971,που σημαινει οτι οι Πολωνοι κουμμουνιστες δεν ειχαν προβλημα να τον αναγνωρισουν σαν αγωνιστη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μια χαρα ειναι η ιστορια του Ηρακλη,η ιστορια των οπαδων του ειναι προβληματικη.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 337 Απαντήσεις
- 7323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Φεβ 2024, 17:25
-