Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Νοέμ 2020, 18:58

Οργισμένος έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 18:39
Δημοκρατικός έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 17:00
Zelda έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 16:57

Πολυ πιθανο αλλα μη λεμε μεγαλα λογια γιατι αυτες ειναι αποφασεις που παιρνει το βαθυ κρατος στις ΗΠΑ βλεποντας περα απο τη θητεια ενος Προεδρου. Δεν κανει οτι γουσταρει ο Προεδρος στην εξωτερικη πολιτικη. Θα μαθουμε συντομα
O φιλοτουρκος Τραμπ έκανε ότι ήθελε. Αρνούταν πεισματικά να υπογράψει τις κυρώσεις που είχε καταρτίσει το Κογκρέσσο. Άνθρωπος του Ερντογάν.

Πάνε αυτά. Τώρα έχει κυρώσεις απο Τζο και τα φιλοτουρκάκια τραμπιστήρια πονούν.
4 χρονια με τραμπ , οι τουρκοι ξεσαλωσαν και εφτασαν μεχρι την Τυνησια αλλα κατα τα αλλα ο Τραμπ ειναι φιλλελην.
Ρε μιλαμε για ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
Οι Τούρκοι ξεσάλωσαν επι ΟΜΠΑΜΑ. Αυτές τις μέρες που μιλάμε , στο Βόρειο Ιράκ διεξάγεται κουρδικός εμφύλιος μεταξύ των Πεσεμργκά και του PKK. Ο λόγος; Οι πιέσεις του τουρκικού στρατού προς τον Μπαρζανί να διώξει το PKK. Ξέρεις πότε έστειλε η Τουρκία το στρατό στο Ιράκ και κατέλβαε τις βόρειες περιοχές του; ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ. Το ίδιο και με τη Συρία... Τότε έστειλε για πρώτη φορά στρατό και κατέλαβε περιοχές εκεί.

Η θεωρία ότι..."ο Τραμπ άλλαξε την αμερικανική γραμμή και άφησε τον Ερντογάν να ξεσαλώσει" είναι... ΓΙΑ Η***ΙΟΥΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Νοέμ 2020, 19:02

Χτες ο Κοττάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία, που μόνο τραμπικός δεν είναι, έγραψε πύρινο άρθρο και κατήγγειλε ότι οι Δημοκρατικοί σε συνεργασία με τα μεγάλα μίντια καταλύουν την αμερικανική δημοκρατία α) με κόψιμο του διαγγέλματος του προέδρου Τραμπ β) με λογοκρισία σε τουίτερ και σόσιαλ μίντια γ) με άρνηση των Ταχυδρομείων στους Ρεπουμπλικάνους να ελέγξουν τις ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ των εκπρόθεσμων επιστολικών ψήφων σε πολιτείες με Δημοκρατικό κυβερνήτη.

Kαι επανηλθε σημερα με νεο αρθρο που συμπληρωσε το χθεσινο.

.

Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope » 08 Νοέμ 2020, 19:03

H καραμέλα περι νοθείας ειναι για πλάκα Αριστο μου
Αλλο να κριθει στο νημα και αλλο να ειναι παραπάνω ο μπαιντεν και να εχει βγαλει 300 εκλέκτορες
Αριστο παραδέξου το μια φορα οτι ΕΧΑΣΕ ο Ντοναλτ Τραμπ
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 08 Νοέμ 2020, 19:04

Αρίστος έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 19:02
Χτες ο Κοττάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία, που μόνο τραμπικός δεν είναι, έγραψε πύρινο άρθρο και κατήγγειλε ότι οι Δημοκρατικοί σε συνεργασία με τα μεγάλα μίντια καταλύουν την αμερικανική δημοκρατία α) με κόψιμο του διαγγέλματος του προέδρου Τραμπ β) με λογοκρισία σε τουίτερ και σόσιαλ μίντια γ) με άρνηση των Ταχυδρομείων στους Ρεπουμπλικάνους να ελέγξουν τις ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ των εκπρόθεσμων επιστολικών ψήφων σε πολιτείες με Δημοκρατικό κυβερνήτη.

.
Τρίζουν τα θεμέλια του Καπιτωλίου με τις αποκαλύψεις Κοττακη
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Νοέμ 2020, 19:04

Niki έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 18:57
Εν τω μεταξύ αρκετοί στο φόρουμ έχουν συνδέσει τον Τραμπ με την ΝΔ με σκοπό να με επηρεάσουν να είμαι υπέρ τραμπ.
Όχι η ΝΔ είναι ένα κόμμα δημοκρατικό και δεν έχει σχέση με τους ρατσιστές είμαι περήφανη που ανήκω στην νδ και είμαι εναντίον τραμπ.
Είναι ντροπή να συνδέετε την δημοκρατική παράταξη της ΝΔ με τον Τραμπ.
Είναι αστεία η όποια προσπάθεια ταυτίσεως του γίγαντα Τραμπ με τη ΝΔ. Είναι σαν να ταυτίζεις τον Τραμπ με τους Κάστρο.

Η ΝΔ είναι μαρξιστικό κόμμα. Αλλά εαν τοποθετούνταν υπερ του Τραμπ ή του οποιυδήποτε, μερικοί θα είχατε ανάλογη θέση.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 08 Νοέμ 2020, 19:05

Golden Age έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 19:04
Niki έγραψε:
Εν τω μεταξύ αρκετοί στο φόρουμ έχουν συνδέσει τον Τραμπ με την ΝΔ με σκοπό να με επηρεάσουν να είμαι υπέρ τραμπ.
Όχι η ΝΔ είναι ένα κόμμα δημοκρατικό και δεν έχει σχέση με τους ρατσιστές είμαι περήφανη που ανήκω στην νδ και είμαι εναντίον τραμπ.
Είναι αστεία η όποια προσπάθεια ταυτίσεως του γίγαντα Τραμπ με τη ΝΔ. Είναι σαν να ταυτίζεις τον Τραμπ με τους Κάστρο.

Η ΝΔ είναι μαρξιστικό κόμμα. Αλλά εαν τοποθετούνταν υπερ του Τραμπ ή του οποιυδήποτε, μερικοί θα είχατε ανάλογη θέση.
ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Νοέμ 2020, 19:06

MasterofDope έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 19:03
Αλλο να κριθει στο νημα και αλλο να ειναι παραπάνω ο μπαιντεν και να εχει βγαλει 300 εκλέκτορες
Ποια καραμέλα ρε μάστορα που στην Πενσυλβάνια δεν άφηναν τους αντιροσώπους των Ρεπουμπλικάνων να συμμετάσχουν στην επανακαταμέτρηση;

Αυτά τα εκλογικά χαρκατηριστικά ταιριάζουν στα αγαπημένα σας καθεστώτα. Όχι σε μια δημοκρατία όπως οι ΗΠΑ. Είναι ντροπή που έγινε εκεί...

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 08 Νοέμ 2020, 19:06

Niki έγραψε:
Μην εθελοτυφλεις, υπαρχει πολυς κοσμος στην ΝΔ που ηταν πολυ ευχαριστημενοι με τον Τραμπ γιατι μισουσε τους ιδιους ανθρωπους με αυτους: αριστερους, φιλελευθερους αστους, ακαδημαικους, μεταναστες, μουσουλμανους. γυναικες. Μπορει το ποσοστο τους εδω στο φορουμ να ειναι τσιμπημενο, ειναι ομως αποδειξη της υπαρξης μιας γενικοτερης Ορμπανικης/Σαλβινικης τασης στο κομμα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope » 08 Νοέμ 2020, 19:06

Ρε Golden Age πινεις κανα περίεργο φυτό η τσίπουρο;
Τι μου λες οτι ο ΤΡΑΜΠ ειναι ο ιδιος με τον Κάστρο η ειναι ενα Εθνικιστικο ηγέτης(που εστησε κωλο στον Ερντογαν και στον Κιμ)
Έλεος και πάλι έλεος :xena:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MasterofDope την 08 Νοέμ 2020, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Νοέμ 2020, 19:06

Beria έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 19:05
Golden Age έγραψε:
Niki έγραψε:

ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Εδώ με αφορμή την καραντίνα περνά Ενβερχοτζικά μέτρα για τις βαπτίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 08 Νοέμ 2020, 19:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Νοέμ 2020, 19:06

MasterofDope έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 19:03

Αν ειναι για πλακα τοτε γιατι τα Ταχυδρομεια δεν επετρεψαν ελεγχο στους Ρεπουμπλικανους;

.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 08 Νοέμ 2020, 19:07

Niki έγραψε:
Η ΝΔ ήταν το κόμμα του Μπάϊντεν.
Οι ζαίοι υποστήριζαν Τραμπ μέχρι που έγινε το Μίτσιγκαν.
Τώρα βγήκαν μερικοί περίεργοι νδ-άτες και το παίζουν Τραμπ - ενώ μάλιστα έχει ψοφήσει ο γάϊδαρος !
Ίσως τους ενοχλεί η συμμαχία dems-όκιου που συνήφθη το 1990 αλλά τι να κάνουμε ;
Ο Τραμπ βασικά ήταν το κόμμα του Πάνεφ Καμένεφ και της Ραχήλ Μακρή όλα αυτά τα χρόνια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 08 Νοέμ 2020, 19:07

Golden Age έγραψε:
Niki έγραψε:

Ο τραμπ μόνο με την χρυσή αυγή ταυτίζετε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Νοέμ 2020, 19:08

Beria έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 19:02

.
Τρίζουν τα θεμέλια του Καπιτωλίου με τις αποκαλύψεις Κοττακη

Απλα σχολιαζω οτι ο Κοττακης που 9 στις 10 φορες ειναι υπερ της πολιτικης ορθοτητας και ουδεποτε υπηρξε υποστηρικτης του Τραμπ τα εχωσε στους Δημοκρατικους οχι απλα για αντιδημοκρατικη συμπεριφορα αλλα σχεδον για καταλυση της δημοκρατιας.

.

Langdon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Langdon » 08 Νοέμ 2020, 19:09

Golden Age έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 18:58
Οργισμένος έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 18:39
Δημοκρατικός έγραψε:
08 Νοέμ 2020, 17:00

O φιλοτουρκος Τραμπ έκανε ότι ήθελε. Αρνούταν πεισματικά να υπογράψει τις κυρώσεις που είχε καταρτίσει το Κογκρέσσο. Άνθρωπος του Ερντογάν.

Πάνε αυτά. Τώρα έχει κυρώσεις απο Τζο και τα φιλοτουρκάκια τραμπιστήρια πονούν.
4 χρονια με τραμπ , οι τουρκοι ξεσαλωσαν και εφτασαν μεχρι την Τυνησια αλλα κατα τα αλλα ο Τραμπ ειναι φιλλελην.
Ρε μιλαμε για ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
Οι Τούρκοι ξεσάλωσαν επι ΟΜΠΑΜΑ. Αυτές τις μέρες που μιλάμε , στο Βόρειο Ιράκ διεξάγεται κουρδικός εμφύλιος μεταξύ των Πεσεμργκά και του PKK. Ο λόγος; Οι πιέσεις του τουρκικού στρατού προς τον Μπαρζανί να διώξει το PKK. Ξέρεις πότε έστειλε η Τουρκία το στρατό στο Ιράκ και κατέλβαε τις βόρειες περιοχές του; ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ. Το ίδιο και με τη Συρία... Τότε έστειλε για πρώτη φορά στρατό και κατέλαβε περιοχές εκεί.

Η θεωρία ότι..."ο Τραμπ άλλαξε την αμερικανική γραμμή και άφησε τον Ερντογάν να ξεσαλώσει" είναι... ΓΙΑ Η***ΙΟΥΣ
Η Ιρακινή κυβέρνηση όμως κάνει ως τώρα τα στραβά μάτια τόσο στο ακροαροστερο PKK όσο και στην Τουρκία.Πάντως να ξέρεις ότι η Κουρδική ημιαυτονομη διοίκηση στο Κουρδικό Ιράκ είναι φιλοερντογανικη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών